Craftsman
Re: Craftsman
polo afk makro na dualu, je to sparvne nastavene, jen to zapnes a o nic se nezajimas, total zadarmo logy
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
100 ludi 100 chuti. ja si sekam a kopem rucne a mam to ako relax od bezneho hrania. pravdou ale je ze som este ani 1ebony nevysekal :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Me ebon padnul asi 1 za odpoledni sekani, za relax jsem to nepovazoval, a v souvislosti s ebony stafkou je to temer nerealny to nahrabat:)
2 dni po 8 hodín non-stop sekania v práci. Výsledok? Ani jeden ebon log a 6 oak logov. Prosím nechcete to vážne prehodnotiť ten drop "vzácnych" (ebon a oak) logov?
Prosím aspoň o nejaké vyjadrenie. Vďaka.
Prosím aspoň o nejaké vyjadrenie. Vďaka.
sekas mimo gz?:-) jako za afk skill bych to tak nechal...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Prodam ebony logy za 60k/ks
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Určite sekám mimo GZ. Keby som nesekal mimo GZ, tak mi nepadnú predsa oak logy. To dá logiku!Wallace píše:sekas mimo gz?:-) jako za afk skill bych to tak nechal...
To je síce pekné a úctihodné, ale keď mám čas a prostriedky, tak sekám sám. A preto by bolo vhodné to určite nejak pozmeniť.Mephist píše:Prodam ebony logy za 60k/ks
Protoze mas cas a prostredky tak by se to melo zmenit ? Ta veta mi moc nedava smysl.Sartoris píše:To je síce pekné a úctihodné, ale keď mám čas a prostriedky, tak sekám sám. A preto by bolo vhodné to určite nejak pozmeniť.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Na to, co se z tech Ebonu dela, mi prijde jejich drop adekvatni. Urcite neni chteny aby mel kazdej craft bojovky jako plech. Specky jsou jednorazova zalezitost. Magovsky hole neposoudim. Jediny, co by stalo za upravu by byl asi Ebony tree u golem crafta, ten mi neprisel moc pouzitelnej, za tu cenu.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nemel by jit skladanej krumpac nasadit uz od 1k fame? Mam 3k a nenasadim ho.
caute chcel by som sa spytat ci ma u loot crafta vpliv nejaky skill alebo nejaka vec na sancu duplikacie lootu alebo podla coho to je dik
lvl monstra a druh dustu? Nejsem si jistá, až tolik toho krafta nechodím. Jen jsem měla pocit, že duplikace se mi povedla s mythem a vyšším lvlem u monster.
co som skusal tiez len kvalita ingov mala vplyv
Co takhle udělat třeba možnost ada dustů, ale aby se to nějak taky vyplatilo . Třeba z jednoho ingu víc dustu a větší šance na duplikačku
Omezit to třeba na dung body a cloak of virtues nebo tak něco taky. Jako že fakt jen zkušenej kraft to může, nebo nějaká taková RP omáčka
Omezit to třeba na dung body a cloak of virtues nebo tak něco taky. Jako že fakt jen zkušenej kraft to může, nebo nějaká taková RP omáčka
Ahoj,
mám dotaz na GM: Bylo by možné odstranit pauzu na lumberjacking, když použiju sekeru na vytěžený strom? Chápu to při sekání, ale v tomhle případě mi to přijde poněkud hloupé. Děkuji za vyjádření
mám dotaz na GM: Bylo by možné odstranit pauzu na lumberjacking, když použiju sekeru na vytěžený strom? Chápu to při sekání, ale v tomhle případě mi to přijde poněkud hloupé. Děkuji za vyjádření
war: hele mam tu kopace ... nakej vamp ... det-vink! Du na nej
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
Bohuzel, u stromu nejde pred seknutim nejak poznat ze je vytezenej.Spike píše:Ahoj,
Tak co po seknutí ?Acarus píše:
Bohuzel, u stromu nejde pred seknutim nejak poznat ze je vytezenej.
Ahoj,
použil jsem craft essence na robu kterou jsem měl na sobě a snížilo mi to o 10% skilly, které róba přidává (bojové). Je to chyba nebo je to tak správně?:)
použil jsem craft essence na robu kterou jsem měl na sobě a snížilo mi to o 10% skilly, které róba přidává (bojové). Je to chyba nebo je to tak správně?:)
Chyba. Napiš mi na icq.
Mozem sa spytat, nejak som to tu nedohladal a mozno sa aj opakujem, ale co s itemom po vyrobeni velkej spulky dratu?