Pride
Re: Pride
porad tam ta past je len musis prvne umrit aby te kopla
Neslo by hazet docasne informace o zborcenych stropech i sem, popr na nejaky viditelnejsi misto, nez jen pouze ve hre cedulkou uprostred dungu?
Dik
Dik
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ono je uz pride snad otvorene?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ten mass kvest co bol, tak to bolo na otvorenie? Tiez by ma zaujimalo, ci je uz otvorene.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
A teď už je?
(*chvilka ticha*)
A teď už je?
(*chvilka ticha*)
už to je?
....
:-D
(*chvilka ticha*)
A teď už je?
(*chvilka ticha*)
už to je?
....
:-D
Dakujeme
dufam ze to cele nedojebete jak vzdy
Acarus píše:presne tak uz se v tom nimram a dojebu to jako cokoliv co sem kdy udelal.Cavalier píše:dufam ze to cele nedojebete jak vzdy
ale uz me to neba, tak to necham na ctvrtek. snad nebudu mit tak dojevaci jako dneska.
Hele Acare, bude tam i nějaké to NPC, co Ikáčkuje rozmazlené spratky jako je třeba "Cavalier" ?
No konecne, a snad bude otvorena aj druha cesta cim skor...
Nechcem nejak pochybovat, ale mohli by sa otvorit aj ten doom ci exodus ci desp 5 atd... pride mi to tak ze sa tie dungy prerabaju uz cez 2 roky ;p alebo sa mylim...
cavalier, sak ty budes to pride strjne vidiet akurat tak na fotkach ci nebodaj by si ho chcel ist vybrat? :p
Nechcem nejak pochybovat, ale mohli by sa otvorit aj ten doom ci exodus ci desp 5 atd... pride mi to tak ze sa tie dungy prerabaju uz cez 2 roky ;p alebo sa mylim...
cavalier, sak ty budes to pride strjne vidiet akurat tak na fotkach ci nebodaj by si ho chcel ist vybrat? :p
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Ja len dufam, ze to pride ostane na styl aky bol, cize risa vsehochut a peklo oddychovka Je to moj najoblubenejsi dung, tak uz sa tesim, kedy bude otvoreny.
Určitě si ho pujdem s cavou vybrat jako za starych dobrych času 4x týdně pride To ty jsis strigu ještě hral navojáčky, ty fotko ...Strigwyr píše:No konecne, a snad bude otvorena aj druha cesta cim skor...
jo Pride je krásný dung, sice občas to chce trochu opepřit ale snad to Acarus udělá zrovna pěkně...
Dakujeme za otvorenie jednej cesty a aj za pekny poklad na konci.
Chcel by som sa len spytat, kedy sa asi planuje otvorit aj peklo?
Chcel by som sa len spytat, kedy sa asi planuje otvorit aj peklo?