Necromancer

Odpovědět
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Necromancer

Příspěvek od Mephist »

Item pro nekra na ort vlastnich summu se tu kdysi resil a pry neni mozne ho nejak rozumne nascriptit. Stejne tak uvolnovani slotu. Holt se s tim musis smirit a naucit se s tim hrat.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

lavabomby a dispel?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

lavabomby a dispel ti pomuze od fiznutych slotu ? no nerikej..
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Strigwyr píše:
Irto píše:Člověče to si děláš prdel ne?
Kdzž fizneš suma hlidej si čas trva to cca 5min(max) než se slot uvolni problém je že nesmíš sumit s napisem už nemužeš dalšího summa jak toto vidiš tak maš smolika protože ten timer prodlužuješ.
Typicke... povedal clovek co chodi low dungy...

Zeby som mal tie sumy, lenze, po skoku do miestnosti, ktora sa mlatila cca 4 minuty, som prvych 30sekund co som sa snazil summit dostal 20 RKciek, a vzdy kym som castil suma pred jeho docastenim som dostal RK pricom mi to zobralo slot???

A co teraz, idem tam 3,5 minuty cakat, bez summov? co mi na to povies? Jedine stastie, ze funguju blade spirity ale to je len taka okrajovka, neviem preco by som po 30 sekundach v krizovej miestnosti kde nas bije 5 krakenov a milion kopii mirorov nemal mat sumy. Tak bud si prejdi tazsi dung nez yomo, alebo si prestan otvarat drzku ked sa nevyznas...
(A ja som samozrejme za toho co nadava a hejtuje, ale to ze ty tu ides spamovat so svojim noob nazorom topik, tak to sa zda byt ok.)

Snazim sa tu vyjadrovat slusne, lenze nech sa potom niekto necuduje ze sa to neda. Si zisti fakty az potom mudruj... Proste ked chces chodit tazke dungy kde je jednoducho brutalna RK party tak nemas, rozhodne nemas 5 minut casu cakania v krizovke...
Takže milé dítě. Zkus hledat chybu u sebe a ne pořád psát to jak ty to děláš dobře. Problem se summy má uplně každý jen rozdíl je pravě se nedostat do situace aby jsi v těch důležitých mistech ty summy měl. Pokud to nedokážeš jak zde k mému překvapení pořád pišeš tak jsi k hlubokému smíchu. Libilo se mi jak jsi zde do PVM lidi ryl jak je to lehke chodit ty nudné dungy s tupymi NPC ktere stale a stale zabijeji a vynašeji mamon a ejhle zjišťuješ že ono to má svá uskali co? Víš co až vyrostež začni psat a uvažuj nejdřív o tom co děláš blbě ty a ne druzí. To co jsem napsal jsem napsal jako jediný fakt co ti pomuže k tomu aby jsi se nevymlatil ze slotu a promiň RKparty jsem par zažil.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:
erunno píše:Já teda negra nemám dlouho asi měsíc, a nechodím s ním zatím žádné těžší dungy.

když si profizuješ sumy tak je to tvůj problém a musíš se s tím naučit hrát stejně tak jako u mága který to sumení má horší než negr
1. to je vidno
2. Proste co ti mam na to povedat, nevies citat? Takze ked dostanem IK pri summeni, to je moj problem? to mi chces povedat ze si naschval fizzujem sumy? Proste naco sa k tomu vyjadrujes... asi sa citis byt tym najlepsim odbornikom tak tu musis strielat "rady"?

Proste ked zdochnem mi ten sum fizne tak ci tak, a jednoducho v tazsich dungoch sa da skapat aj 20x do minuty ano ja som si tak fizol celych 20 sumov co som dostal 20x RK, tak teraz mam akoze v krizovke v tazkom dungu byt nahaty s 17 hp a pogovat okoloiduce priserky????
Proste je to bug tak neviem co tu riesis... Na harv lvl 1 mapy mi je to jedno ale proste do HC situacii to jedno nie je
ad1. riesilo sa to tu ked sa tato vec zaviedla pouzi hladanie a precitaj si topik ako 1.
ad2. fii ha zacal si hrat pvm nedavno a us ti vadi kazda vec co kde je (ako predtym v pvp) jednoducho prisposob svoje hranie tejto veci ako kazdy
ad3. uf tak strasne smutne ze ako TOP hrac najsupa na svete umieras kazdu chvilku na mirrora -> nehraj nekra alebo chod do low dungou tam umierat nebudes mozno
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwire:
1)Dovolim si tvrdiť, ze som obstojny nekro a chodim aj velke dungy, takze tieto tvoje super top skill vyhovorky a nareky ti na mna nepomozu ale som zvedavy na ostatne.
2)Nemusis sa nam chvalit, ako si dalsi dung nezvladol a ze si to uplne zlamil, nas to VAZNE nezaujima.
3)Ze necra nevies hrat a vyfizujes si sumy v prvej miestnosti, co je vazne umenie (bow respect!), nie je TO chyba hry ani klavesnice ale tvoja! (Chyba neni ve vašem príjmači, chybou ste vy!)
4)Ak dostanes 20x RK, mozno by nebolo zle zvazit, zacat NB dungami a netrePat sa do dungov na ktore nemas.
5)Ak si minies sloty na sumy, znamena to ze si noob a ak neprides na iny spôsob ako pomoct vyprave tak to hrat vazne ale vazne nevies.
6)Ak dostanes IK ano je to tvoj problem, necro vacsinou nestoji vpredu ... ak stojis, dalsi dôkaz ze to neumis
7)kecáás, necro nema 20 slotov na sumy ... a 20x za minutu zomriet dokazes asi len ty ... lebo v EP neviem ako sa ti to mohlo podarit :), to musis mat osobnych 3 clerikov co ta stale resuju aby mali timer ;)
8)Bug to nie je, je to zelane nastavenie a tvoja neschopnost
9)Stringwire, poviem ti nieco co vsetci vedia ale tebe to stale nedoslo. FAKT TO HRAT NEVIES! ALE FAKT!A VAZNE NIE SI TOP, JEDINE TOPNOOB! Skus sa s tym zmierit a nehladat chybu vsade okolo seba, ale v sebe ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:... ...
Tvoje tvrdenia nas nezaujimaju, neviem preco pises OT, ale normalne som sa vyjadril k chybnemu scriptu na sumy...

Je to bug, je to proste nedokonceny script... Ja som si nevyfizzoval sumy, vyfizovali mi ich monstra a to tym ze ma zabili... 2x flus od krakena bez boostu vacsinou neustojis (vao angel) A potom ked ide s 80 STR vsetko domna je to otazka casu kedy ma v casting time na sumovi zabiju a pridem o dalsi slot...

Chcel by som aspon trochu kompenzacie, da sa s tym hrat, ale nie pohodlne a casto na to vsetci nadavaju...

Vyjadril som sa tu myslim jasne a slusne, chcem iba to, co ma nekro mat. To ze ty si tu riesis komplexy je mi luto...

OT: ked si taky profik tak ani +5 kosti asi neunesies na konci co? http://www.btikos.sk/gp/?text=256-elemental-planes
A len aby si mal dalsi komplex http://imageshack.us/a/img716/8947/elementyyyyh.jpg
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Strigwyr píše: OT: ked si taky profik tak ani +5 kosti asi neunesies na konci co? http://www.btikos.sk/gp/?text=256-elemental-planes
A len aby si mal dalsi komplex http://imageshack.us/a/img716/8947/elementyyyyh.jpg
Hmm, úspěšně dojitej dung s pokladem? Chudák Mihal, vsadim se, že z těch komplexů teď dva dny neusne
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Strigwyr píše:

OT: ked si taky profik tak ani +5 kosti asi neunesies na konci co? http://www.btikos.sk/gp/?text=256-elemental-planes

jenze tohle patri k mihalove image ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Persefona: spravne, to bude ťazka nespavost :D
King: nj ale asi kvoli poze som mal dat ten druhy image

Strig: Nastuduj si co je bug a potom sa vyjadruj. To ze tebe sa nepaci nieco, neznamená ze je to bug ... A chybny skript na sumy? :D To je aj vtedy, ked warior misne, craft fizne lebo prepol war, dojde mi stamina a ja sa nepohnem, ty umries ... to treba vsetko preskriptit :D
Nooo ak nemas ar a nemas gsko tak ta zabije aj skeleton na hbcku ;). Inak pekna fotka, som rad ze patris medzi mojich fanusikov a skusas ma napodobnovat ale chyba ti ten plast este a to bol PVP reff? :D A k tomu mojmu imagu ... nooo vies, zmenili sme taktiku na bezpecnejsiu a ja som si to vyzieral za ostatnych :) ... ale sumy som stale mal a co ty? :D A nebolo to v prvej ani druhej miestnosti ;).
Jedine kto na to nadava su rangeri, resp. ostro ... nepoznam inych hracov (ani tych co nechodia TOP dungy ako ty) co s tym maju problemy, teda okrem teba a tvojho druheho, tretieho, ... schizofrenického ja.
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Strigwyr píše:Tvoje tvrdenia nas nezaujimaju
Tohle si měl napsat na ty hovna co píšeš tady ty... ano v tato jediná věta má z těch tvých milionů postů tady na DP fóru smysl. Bohužel jsi dal asi špatný quote na Mihala, protože takhle sis měl odpovědět na 95% postů co tady píšeš o čemkoliv.

Aby to nebylo úplně OP, tak hraju taky semtam nekra a i když nejsem žádnej skill a nedošel sem s nim žádný TOP dung, tak se mi nepovedlo si profizovat/přijít o všechny sumy. To znamená asi toto = než si začneš stěžovat na chyby skriptu o kterým víš úplný prd, tak se radši nauč používat to, co je... dokázalo to spoustu necrů a když to nejde tobě, tak je to hnedka chyba. Co na tohle říci milý Stringwyre? Snad jen :clap: :clap: :clap:
Ten, co se pořád válí!
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Strigwyr píše: Je to bug, je to proste nedokonceny script... Ja som si nevyfizzoval sumy, vyfizovali mi ich monstra a to tym ze ma zabili...
Tak tohle mě dostalo:D můžou za to monstra:D omg, když cástíš během cast time umřeš, tak asi to kouzlo fizzne a fizzne tobě, protože ho ty castíš, takže si v podstatě ty sumy profizzuješ sám:D

Tak by mě zajímalo, jak se tohle dá dokázat, že nehodíš ani nekro suma ze svitku:D ale ano, je to bug a špatněj script a přeci se to děje více lidem a ne jen tobě, tak je třeba to překopat !
Rozběhnout se proti zdi hlavou napřed a dát si IK na 2 rány tě nenapadlo třeba?
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

No nieze by mi to nebolo jedno, ale podla mna je ten script takisto nedokonaly... Predsa ked mas narok napriklad na 10 summonov, tak podla mojho skromneho nazoru mas mat moznost realne tych summonov 10 aj mat
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Nycte píše:No nieze by mi to nebolo jedno, ale podla mna je ten script takisto nedokonaly... Predsa ked mas narok napriklad na 10 summonov, tak podla mojho skromneho nazoru mas mat moznost realne tych summonov 10 aj mat
Tiez nechapem, preco fizznuty sum zaplni slot... Obcas mi pri 100 mgr za nekra so svetlom fizzne summ aj 2-3x za sebou (malokedy, ale po nejakej podivnej zmene sa to stava) - a nie, nic do mna nekastilo, nepreklikal som war ani nic podobne.. ) - a pri summeni trebars blood najty cakat niekolko minut, aby fizznuty sum ten slot uvolnil a nakoniec to aj tak nefunguje a ostane zaplneny je blbost :D (Ak to ma byt, aby som po kazdom fizze na 5 minut hidol a pockal na uvolnenie, tak to je celkom vtip)
Hugo II. píše:
Strigwyr píše:Tvoje tvrdenia nas nezaujimaju
Tohle si měl napsat na ty hovna co píšeš tady ty... ano v tato jediná věta má z těch tvých milionů postů tady na DP fóru smysl. Bohužel jsi dal asi špatný quote na Mihala, protože takhle sis měl odpovědět na 95% postů co tady píšeš o čemkoliv.
spatny quote na Mihala??? Cital si aspon 1 Mihalov post?? Nemam nic proti tomu zastat sa kamarata, ale aspon si nejaky Mihalov post najskor precitaj a sam uvidis, coho sa to zastavas :D
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Severka: Ja necra hravam dost casto a fizovanie sumov sa mi stava tak casto ako ccčka na fene. Sumy fizuju najma vtedy, ked rychlo mackate all kill ale to nie je chyba sfery alebo nastavenia ale vasa.
Mna sa nikto zastavat nemusi a vazne to nikto nerobi :) ... skôr ide o to, ze 85% hracov na strigwire nereaguje lebo nemaju na to chut a silu a zvysnych 15% si mysli, ze som "iny" ja :).
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Bezte radeji ven a nereste porad hru )))) trapaci co uz u ultimy zdegenerovaly za ty roky..)
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Severka píše:spatny quote na Mihala??? Cital si aspon 1 Mihalov post?? Nemam nic proti tomu zastat sa kamarata, ale aspon si nejaky Mihalov post najskor precitaj a sam uvidis, coho sa to zastavas :D
Ale zase musíš uznat, že toho nepíše tolik co stringwyr.
Ten, co se pořád válí!
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Hugo II. píše:
Severka píše:spatny quote na Mihala??? Cital si aspon 1 Mihalov post?? Nemam nic proti tomu zastat sa kamarata, ale aspon si nejaky Mihalov post najskor precitaj a sam uvidis, coho sa to zastavas :D
Ale zase musíš uznat, že toho nepíše tolik co stringwyr.
Ano, to uznavam... Oni dvaja by mali mat vlastne forum no... :D

to Mihal: Ako a kedy to presne All kill fizzne? Ked pred castenim summa chvilku nespamujem a potom kuzlim, pomoze to? Preco to vobec ten text nejak fizzne? Ako kastit vela summov naraz (blood najta a pod), + drzat target a + aby to neffizovalo? Vdaka za rady ;)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

to neni jen text, je to prikaz s targetem na cil, coz ty ani ve fene nevidis, bo to dela automaticky
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Kesemot píše:All kill neni text? To si kde zobral? :D All kill ako funkcia vo fene ti spravi toto:
Ku kazdemu sumovi, ktory mas ti napise kill, takze ide : A kill, B kill, C kill atd..
A samozrejme ze je to text, je to presne to iste, ako keby si rucne pisal A kill, B kill ...
Není to jen text, fena za tebe dělá to otravné, targetuje za tebe to monstrum.
Tzn. vidíš pouze "A kill" ale už nevidíš vylétnout target a nemusíš kliknout na monstrum/záložku to za tebe dělá fena. Pokud tento příkaz spamuješ či používáš na hranici spamu dokáže fízznout suma v některých situacích. :)
Odpovědět