Tak to kazdopadne ...Atalia píše:doplnit questíky by nebylo marný
Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.
Re: Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.
Je vidět Fedore jak krásně umíš lézt někomu do zadkuFedor píše: Je jasný že lidi jako Eruno a balsamiko tu budou psat tohle to sou lidi který si toho shamana vemou na hb max do maze

Ja do zadku nikomu nelezu a ve 2 topikach co si tu postl si hned2x napsal něco o zadku jestli se chces k necemu priznat tak to napiš......
Ja Hraju Aktivne wampa a mam i shamana a wamp je opravdu hodne narocnej za svou dmg plati pekny daně + časova narocnost Shaman... ani nebudu psat frk frk par tisic a jdu
Ja Hraju Aktivne wampa a mam i shamana a wamp je opravdu hodne narocnej za svou dmg plati pekny daně + časova narocnost Shaman... ani nebudu psat frk frk par tisic a jdu
Jde vidět že o shamanech viš uplny prd ... frk frk, spravny reff shmana vyjde i na 700k + qvest na odznak ale ono je to jen frk frk, jsem zapoměl. Jestli takhle refuje i bejkal, tak to jsi asi shamana v akci opravdu neviděl .... No a co mužu říct, tak dej si nasolo dungy za shaman co Balso a pak mluv něco o maze a hb. Vidim, že ty bez empa nejsi chopen ani decik zajít.Fedor píše:Ja do zadku nikomu nelezu a ve 2 topikach co si tu postl si hned2x napsal něco o zadku jestli se chces k necemu priznat tak to napiš......
K tomu co tady Emp napsal, tak asi jen to, že né každý na dp chodí d4, jako pro mlíko dokrámu.
Lidi mi rikali že sem psat nema smysl ale uvědomuju si to až ted že sou tu lidi přemoudřelí po 2 pisu shaman me nebavi a nehraju ho sice ho mam ...
Pisu to z pohledu wampira kterej ma sice stejnou dmg jako shaman ale za cenu Questu peněz ...schroupne to opravdu hodně času přičemž na shamanovy stačí par k zajit quest nejaky střední obtížnosti..
A koukam že sem psát nemá cenu Velcí shamani na dp maj jinej nazor s tim se ale pocitalo
Taky bych nebyl rad kdyby nekdo napsal at mi na destrovy uberou dmg.
Pisu to z pohledu wampira kterej ma sice stejnou dmg jako shaman ale za cenu Questu peněz ...schroupne to opravdu hodně času přičemž na shamanovy stačí par k zajit quest nejaky střední obtížnosti..
A koukam že sem psát nemá cenu Velcí shamani na dp maj jinej nazor s tim se ale pocitalo

pockaj ty si ako prvy vravel ze balso to za medveda nevie tak nam objasni z coho ta tvoja "predtucha" pochadzaFedor píše:Lidi mi rikali že sem psat nema smysl ale uvědomuju si to až ted že sou tu lidi přemoudřelí po 2 pisu shaman me nebavi a nehraju ho sice ho mam ...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Empův píseček na němž rozkopává cizí bábovičky Fedor..
cíle pro hráče? zábava třeba? nic? ne?
chtěl bych vidět reakce, kdyby jste o všechny své barevné potažmo nb pixely přišli..
cíle pro hráče? zábava třeba? nic? ne?
chtěl bych vidět reakce, kdyby jste o všechny své barevné potažmo nb pixely přišli..

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Musím, ale uznat, že emp ma v určitych věcech ale pravdu .... Pro mě za mě vymyslete další a zajímavější výzvy pro takové hráče ...
Není naškodu se nad tím zamyslet.
Není naškodu se nad tím zamyslet.
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:

Empa podporujem v tych navrhoch, okrem fail shamanskeho navrhu a +50 int do top gangrela...
A citit tu peknu zavist, ze niekto za 10 rokov hrania sa nedostane do despu a nema sochy na NB itemy tak preco by na to nemali mat druhy...
Ja na to nemam ale nie som neprajnik ale by som mal aspon nejaku inu motivaciu okrem postavit tower...
Takze hejteri, je to tak isto z vas citit ako aj v mojich PvP topikoch no... uspesny lezia v zaludkoch a nuly sa neriesia...
A citit tu peknu zavist, ze niekto za 10 rokov hrania sa nedostane do despu a nema sochy na NB itemy tak preco by na to nemali mat druhy...
Ja na to nemam ale nie som neprajnik ale by som mal aspon nejaku inu motivaciu okrem postavit tower...
Takze hejteri, je to tak isto z vas citit ako aj v mojich PvP topikoch no... uspesny lezia v zaludkoch a nuly sa neriesia...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Me treba shaman vyhovuje tak jak je ... a to hraju jenom shamana ... ona to zase neni tak levna postava kdyz pouzivas secko co ti nabizi a jeste kdyby konecne zacaly davat do pokladu jedinej item diky kteremu muze tamovat narocnejsi jezditka tak by se cena jeho refu rapidne zvedla(cena refu shamana se vyrovna a dokonce je vyssi nez vampa kdyz nepocitam to topko). Rikas ze by medved mel byt imunni na chlad coz bych bral,ale snizovat mu dmg ? tj smesne,nemyslis ? rovnou by tu postavu mohly smazat pac by to nikdo nehral ... nevim jestli to prijde jenom me ale podle toho co jsi tu napsal se snazis aby bylo vse tak by se to tobe hodilo
Mluvite tu o cílech do dalšího hraní, potamžo co chete dělat až teda vyměníte ty Vaše mamon sochy co si syslite za nb equip??? co potom budete chtit? tahat bankere sebou do dungu??? Tim že namr.... Nb equip a pak vlastně bude jedno jestli lehnu v dungu nebo nelehnu protoze co? Vždyť sem mamon honba udělal nb equip takže me to netrapí. Du lobovat za další blbost , třeba rovnou porty k pokladům, naco to chodit.... Tahle logika de mimo mě asi... Chceš se posunat dál jen na chvilku a pak zamrznout .... Thats all
Ale jinak gl
Ale jinak gl
Ale tu ide o to, ze keby si kupis nb mystik za 10 soch tak ani za 10 rokov hrania a vylahov sa ti ta cena nevrati... tu ide o to ze je to link item a je to luxus ho mat nb aby si nemusel obiehat dyngy aby si ho ziskal... tu neni navrh aby bol normalme zohnatelny equip nb ale iba mystiky a dalej kupovat rare jazda atd...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
Konečně někdo kdo aspon shamana poradne hraje a ví aspon o čem mluví.Pharoxx píše:Me treba shaman vyhovuje tak jak je ... a to hraju jenom shamana ... ona to zase neni tak levna postava kdyz pouzivas secko co ti nabizi a jeste kdyby konecne zacaly davat do pokladu jedinej item diky kteremu muze tamovat narocnejsi jezditka tak by se cena jeho refu rapidne zvedla(cena refu shamana se vyrovna a dokonce je vyssi nez vampa kdyz nepocitam to topko). Rikas ze by medved mel byt imunni na chlad coz bych bral,ale snizovat mu dmg ? tj smesne,nemyslis ? rovnou by tu postavu mohly smazat pac by to nikdo nehral ... nevim jestli to prijde jenom me ale podle toho co jsi tu napsal se snazis aby bylo vse tak by se to tobe hodilo
Taky mi řikali, nepiš sem, je to marný, ale risknu to:
Ty výmysly, které sem vrháte (a mnohdy, zdá se, bez rozmyslu) jsou jen slabý odvar toho, co ve Vás skutečně je. Chcete mi tvrdit, že lidi, kteří dennodenné odrbávají/odrbávali - pravidlo kdo už má nemusí, ale já nikdy dost mít nebudu - server a hru samotnou rozličnými bugy a triky k "vlastnímu obohacení, zvýhodnění", které teď pomalu ale jistě odchází do věčných lovišť, se zmůžou na "tohle"? Empe, měl jsem Tě za většího koumáka nebo jsi to po sobě nečetl? To už jste tak leniví, že prostě těch 15 minut navíc neobětujete téhle kultovní záležitosti 60 nadšenců Česka a Slovenska, abyste vymysleli něco konstruktivního a prospěšného? Cíl, jak tady o něm tak sáhodlouze píšeš, je zábava. Hoň si mamon, kaž hru ostatním, ale nakonec (a je jedno jestli teď za 10 let nebo v příštím cyklu) ti určitě dojde, že to špatně nevychází ze hry, ale od Tebe. Nevíš co s itemkama? Dej se na charitu, věřím, že těch 10 "old" hráčů by dokázalo potěšit těch zbylých 50 a to bez jákékoliv námahy. Je to nuda viď, být na pomyslném vrcholu, shlížet svým lišáckým očkem dolů, na ty méně zdatné a skillově horší a vedět, že tě nikdy nedostihnou. No proč? Protože se raduješ sám, protože jsi sám a nakonec tak i umřeš
. Bavilo by Tě hrát člověče nezlob se samotného? Nebo nějakou jinou hru, která je pro více hráčů? Věřím, že se tvé postřehy k "věci" jistě ujmou, ale musím tě varovat, vzejde z toho jen další pláč a slzy. Jsi chytrý, určitě víš proč. Vím, že jsme jen lidi, ale přál bych Vám víc kolektivního tvůrčího a hlavně NESOBECKÉHO myšlení, které ve výsledku, jak pevně doufám, bude mít CÍL.
A tím cílem bude zábava těch 50 hráčů......Pamatuj si Klárku, velká síla vyžaduje velkou zodpovědnost..., tak se přestaň chovat jako malej kluk a dospěj do kalhot.
Pac a pusu tvůj Tomášek
PS: A to neplatí jen pro Empa, to je i na Vás, páni kluci.
Ty výmysly, které sem vrháte (a mnohdy, zdá se, bez rozmyslu) jsou jen slabý odvar toho, co ve Vás skutečně je. Chcete mi tvrdit, že lidi, kteří dennodenné odrbávají/odrbávali - pravidlo kdo už má nemusí, ale já nikdy dost mít nebudu - server a hru samotnou rozličnými bugy a triky k "vlastnímu obohacení, zvýhodnění", které teď pomalu ale jistě odchází do věčných lovišť, se zmůžou na "tohle"? Empe, měl jsem Tě za většího koumáka nebo jsi to po sobě nečetl? To už jste tak leniví, že prostě těch 15 minut navíc neobětujete téhle kultovní záležitosti 60 nadšenců Česka a Slovenska, abyste vymysleli něco konstruktivního a prospěšného? Cíl, jak tady o něm tak sáhodlouze píšeš, je zábava. Hoň si mamon, kaž hru ostatním, ale nakonec (a je jedno jestli teď za 10 let nebo v příštím cyklu) ti určitě dojde, že to špatně nevychází ze hry, ale od Tebe. Nevíš co s itemkama? Dej se na charitu, věřím, že těch 10 "old" hráčů by dokázalo potěšit těch zbylých 50 a to bez jákékoliv námahy. Je to nuda viď, být na pomyslném vrcholu, shlížet svým lišáckým očkem dolů, na ty méně zdatné a skillově horší a vedět, že tě nikdy nedostihnou. No proč? Protože se raduješ sám, protože jsi sám a nakonec tak i umřeš

A tím cílem bude zábava těch 50 hráčů......Pamatuj si Klárku, velká síla vyžaduje velkou zodpovědnost..., tak se přestaň chovat jako malej kluk a dospěj do kalhot.
Pac a pusu tvůj Tomášek

Tož,dobře si to napsal mr. Kel Albeen...Kel Albeen píše:Taky mi řikali, nepiš sem, je to marný, ale risknu to:
Ty výmysly, které sem vrháte (a mnohdy, zdá se, bez rozmyslu) jsou jen slabý odvar toho, co ve Vás skutečně je. Chcete mi tvrdit, že lidi, kteří dennodenné odrbávají/odrbávali - ............
Ale jako Empe jesi chces vymenim rare musta treba za celej vas barak at mate dalsi motivaci ok?
Zcela uprimne, poklady v high dungach bych daval podstatne mene casteji uz jen kvuli tomu ze krome asi 2 guild je nikdo jinej nevybira.Takze ten CIL o kterym tu mluvis jakoby za vsechny je pouze tvuj osobni a nebo nekolika dalsich od vas...
Rozumnej, fajne chodite top dungy, dost lidi od vas je fajne a skilled a navic z me vlastni zkusenosti slusni lidé dobre duše .p
... o dalsich bych pomlcel pac josu u vas v guilde z duvodu ze ty potrebujes lidi ktery protahnes dungem a oni se radi nehcaj protahnout pac sami nemaj jak bych to rekl motivaci a vubec snahu se zlepsovat, protoze to nepotrebujou a jsou spokojeny mozna.. pac sami nejsou schopny se nic naucit atd. To ja fandim vic tem "lamickam" co maj koule na to jit nekam za prska a vedet ze stejne zemrou ale proste zkousej to protoze je to pro ne vyzva, motivace atd. tyhle lidi maj u me respekt a hru hrajou pro zabavu.. Tebe ta hra uz davno nebavi prosimte... konkurenci momentalne nemate nikde pac nikdo ani tak casto nedunguje , takze proc si to nerict jedinej kdo by z toho co navrhujes mel prospech, jste momentalne asi jen vy...
jak to tu funguje ------ nekdo zjisti ze se nekde doplnovali poklady ---- okamzite se jde vybirat a zkouset kde je poklad---- takhle je to porad dokola kazdej tejden .... vy jste jeste nasrany kdyz dete despa a nemate poklad.... vis kolikrat se mi stalo ze sel sel treba pride a nebyl???? a vylejvam si to na webu s ironickym komentarem nebo nekde tady? Nechapu te, nikdo vam vicemene top dungy nevybira, obcas Harpag obcas Kaceri, ale vyslovene ruku na srdce vetsinu pokladu stejne vyberete.
osobne bych poklady doplnovla uplne nahodne.... klidne v jendom dungu 2 dny po sobe a zrovna tak klidne bych nekam 14 dni nedal nic... (muj nazor) pac to funguje stylem,doplnovali nekde poklady... kouknete do galerek kde kdo mel poklad a jdem jinam zkusit apod. to je spatny podle me.. jo a tvoje ostatni navrhny nebudu ani komentovat pac mi nedavaj vetsinou smysl nebo nemam jak posoudit pac nemam medveda apod....
btw jesi mas hodne RC kompletu tak sem s nim aja je rad koupim a dam ti za ne mejm,kdyz se ti nelibej jak jsou.. pac se mi blbe shanej a vy evidentne nevite co s nim, dekuji :p
Jsem pro WIPE.
Aspon se ukáže kdo to tu začne klikat od 0 pro zábavu. A kdo tu jen blbě kecá
Aspon se ukáže kdo to tu začne klikat od 0 pro zábavu. A kdo tu jen blbě kecá

Hehe, to by byla sranda... pokud by mi zůstali skilly. tak jsem pro 

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Nevim proc se tady resi nejaky nb itemy, ekvip, dungy apod. a hlavne empair Nikdo tady empairovi nezavidi, nikomu jeho uspech nelezi v zaludku. Me osobne je jeho osoba totalne ukradena a neznam vetsiho ubozaka. Jeho jedinej uspech je, ze se neustale vraci i kdyz tady uz nema co delat a hraje roli saska celymu serveru uz par let.
Avsak.....
tenhle topik zalozil za nejakym ucelem a o tom se tady ma diskutovat. Nektere jeho navrhy nejsou uplne od cesty a rozhodne stoji se nad tim zastavit a podebatovat. Nechapu ze lidi nevydrzi ani jednu stranu topiku, aniz by tady neblily sve komplexicky, ktery stejne nikoho nezajmaji.
Avsak.....
tenhle topik zalozil za nejakym ucelem a o tom se tady ma diskutovat. Nektere jeho navrhy nejsou uplne od cesty a rozhodne stoji se nad tim zastavit a podebatovat. Nechapu ze lidi nevydrzi ani jednu stranu topiku, aniz by tady neblily sve komplexicky, ktery stejne nikoho nezajmaji.