Kun/Jezditko

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Kun/Jezditko

Příspěvek od Edward Cullen »

Ocroc píše:Samozřejmě některé věci se vám líbit nemusí a nebudou, nicméně většině hráčů chybí globální pohled na danou věc, proto se také často dělají úpravy čistě schválené GM Teamem.
K čemu potrebuju globalni pohled kdyz vim ze je nedostatek krve temneho k tomu jeste zdrazite stone humana a nechcete pridat krev do dungu jako je ank a kvaky ? spis by to jen trosku dorovnalo defekt zdrazeni...
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Já to vyřešila jednoduše, přestala jsem tu hrát, protože reakce a následně i úpravy GM týmu mě prostě tak otrávily, že jsem to vzdala.
Eset - DoHR
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Selmaja píše:Já to vyřešila jednoduše, přestala jsem tu hrát, protože reakce a následně i úpravy GM týmu mě prostě tak otrávily, že jsem to vzdala.
Zda se ale, ze deni te stale zajima :)

Diskuze muze vest i ktomu, ze se nezmeni nic ...
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Selmaja píše:Já to vyřešila jednoduše, přestala jsem tu hrát, protože reakce a následně i úpravy GM týmu mě prostě tak otrávily, že jsem to vzdala.
a nejsi ty ta jak tu hrozne brecela aby ji lidi litovali a mohla bugovat z lesa do banky?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

ne neni to ona ;) to si pletes asi s estel
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

sry
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Myslím, že jsem tu nikdy nebrečela, (hrála jsem vampa) a jen mě vždy štvalo, že na brek někoho se reaguje (sebráno zrychlovátko, pač PK dostal na prdel) a na celkem věcné dotazy se ani nereaguje (přidat krev temného do některých dungeonů, nemožnost hýbat s krystaly, když jsem v morfu - je úplně zbytečné znepříjemnění hry, vůbec jsem nepochopila jeho smysl, zvlášť, když se vamp bez krystalů neobejde, a toho je víc), i když, nyní je fajn, že je možnost kopat horizit ve stone.
Jinak ano, dění mě tu stále zajímá, protože tohle byla má první hra, která mě chytla, tak jsem trochu nostalgická no.
Eset - DoHR
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Selmaja píše:Myslím, že jsem tu nikdy nebrečela, (hrála jsem vampa) a jen mě vždy štvalo, že na brek někoho se reaguje (sebráno zrychlovátko, pač PK dostal na prdel) a na celkem věcné dotazy se ani nereaguje (přidat krev temného do některých dungeonů, nemožnost hýbat s krystaly, když jsem v morfu - je úplně zbytečné znepříjemnění hry, vůbec jsem nepochopila jeho smysl, zvlášť, když se vamp bez krystalů neobejde, a toho je víc), i když, nyní je fajn, že je možnost kopat horizit ve stone.
Jinak ano, dění mě tu stále zajímá, protože tohle byla má první hra, která mě chytla, tak jsem trochu nostalgická no.
Klidne to zodpovim na tvoje otazky.

Nemoznost hybat s krystali v morfu je kvuli tomu, abych si nemorfl a hodil ho do banky a nemohl i nej prijit, tak to proste chceme.

Krev temneho je na stavitelech dungeonu jestli tam byt ma a nebo nema. Nektere dungy mohou mit hodne krve a jinde zadnou.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Acare s nadšením jsem četl že diskuse může dopadnout i tak že se toto téma "jezditka nasedání a sesedání" uskaldní zase někam k ledu. Opravdu budu za to vděčný a ne asi jen já sám.

Ocro promiň ale obávám se že stejně tak jak hráči trpí "podnikovou slepotou" trpíte jí stejně tak i vy jako GM.

Velmi si vážím snahy a množství práce kterou děláte, vím že jakákoli dobrý skutek musí být po zásluze potrestán tak i dobrá práce musí být kritizována a zvláště od lidí co nic nedělají to musí hodně demotivovat. (prosím nikdo si to nevztahujte na sebe)

Nicméně možná by to chtělo se zamyslet nad tím co opravdu chcete, a proč co chcete změnit a pak hledat až cestu. Příklad, ress wandka do nedávna úžasně jednoduchá věc co resovala za cenu vlastního života jiného mohl používat kdokoli, teď už je to nesmyslně používaný item kdy ho ten nebo onen nesmí ten muže ale neumře atd..

Vím že hodně omezení je s důvodu specializací ale specializace jedna pak další a vždy se specializace dělá k nějakému živému systému a někdo posílí jiný oslabi tzv chce to větší zásah do celku, možná by stálo za to uvažovat nad tím jako nad celkem tzv zavádime wara, vampa jako top DPS palata ranga jako DPS tak aby tam byli prostředky a schopnosti rovnocenné. Každý si zde hájí svoje triko a je to normální ale od toho jste vy aby jste si to dali na papír a porovnali možnosti a balance.

o množství a změnách ekonomie kdy některé věci jsou totálně nedostatkové a jiných je tolik že lidé neví co s tím raději ani nemluvím toto jsou temata která bych se snažil eliminovat a řešit, klidně za cenu 2za1 nebo 10za1 popřipadě i ty mapky lvl1 a 2 měnit za 3ky, uprava lokáčů aby davali to co je potřeba, zamyslet se nad nutnosti používání regu MR který je potřeba snad na vše užitrčné a shanět ho je za trest jiných jen narusta a nejsou skoro využívány a tak dale.¨

Prstě a krátce množstí témat je nepřeberné ale prostě nerozumím volbě vašich priorit a to asi většina normálních hráčů a fakt že o tom ani neinformujete pak vede jen k flustraci že si zde dělate co chcete a na hrače se prdí, což doufám neni pravda.

Not ofensive pleas and off topik
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Acarus píše:Nemoznost hybat s krystali v morfu je kvuli tomu, abych si nemorfl a hodil ho do banky a nemohl i nej prijit, tak to proste chceme.
Nešlo by aspoň udělat výjimku se zeleným krystalem? Ten stejnak nic nestojí téměř a docela se mi stává, že mi pod ním něco zůstane. Chápu to u spec krystalů, ale s těmi obyč by se hýbat mohlo.
Ten, co se pořád válí!
Morfik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morfik »

ja jak vidim smer kam se DP vydalo je ze snad GM tym chce aby se to tu podobalo hram typu WOW nebo LA2 a jim podobnym, kdybych ty hry chtel hrat tak je hraju ale ja nechci chci hrat hru kde za kazdej char(kdyz to clovek umi a neco obetuje) je schopnej dojit udelat stejnej quest, a proto si myslim ze tu lidi porad hrajou jelikoz proste muzou jit za maga jako v mem pripade a jit si solnout Drow city a ze to je tezke, je ale dojdu tu cele sam, ano je velke riziko ze umru spotrebuju u toho hodne spotrebaku a trva to dlouho ale tu moznost mam a proto tu hraju ale pokdu tu budete zavadet ze bude dung nebo quest na kterej bude presne dana sestava lidi a charakteru a bez ni to proste nepujde dat tak to se me nelibi, abych musel brat presne dany chary misto toho abych sestavil vypravu z toho co mam a nebo proste z hecu neco zkusit. todle se netyka momentalne jenom tohodle tematu ohledne jezditek ale celkove jak tu bylo napsano od GM globalni pohled na celkouvou situaci ve svete DP a presne tyto zmeny ktere omezuji charaktery nebo jim zneprijemnuji hru odrazuji stale vice vetsi komunitu hracu a stane se nakonec ze se z nejvetsiho servru CZ ultima stane mrtvej svet kde sem tam logne nekdo a bude tu par nbku ktery to za mesic omrzi .... chtelo by se to zamyslet co je a co neni prinosem pro cely server

je tu hodne rozdelanejch veci ktere jsou i prinosem ale nejsou dotazeny do uplneho konce vis cloak of GM, zrychlovatko atd ....
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Irto, Arana a podobní, nikoho nezajímá číst vaše dlouhé citáty, fakt abych si bral dovolenou než ten váš text, kterej je UPLNĚ O NIČEM přečetl. Takže svoje pocity se naučte skracovat a uspořádat do pár řádků né do slohové práce.
Nečtu ty vaše nesmysly od začátku, ale i tak se vyjádřím. Nemyslíte že je to naprostá hovadina?? nasedání a sesedání z jezdítka, udělat na timer a kdo ví na co ještě jste tady za hovadiny vymysleli?? PROBOHA vytvoříte specky = ussnadníte tím procházení dungu apod .... a pak to vše zase začnete srát všeljakým omezováním apod.... proč jste ty specky vubec dělali?? aby jste je pak osekali?? aby jste pak uplně ale uplně posrali dění okolo ?? PvM, PvP ??? to ty specky radši zrušte. a vraťe vše do pvodniho stavu než vymyšlet to, jak to tady uplně dosrat.
JOOO nezapomeňte ještě vytvořit sloty na klamáky, timer na šipku atd ..... fakt mám nervy tady z toho co tu nacvičujete.
Ve finale to tu bude vypadat tak že pujde prsk, kler a banda tupé dmg dung, které nebude umět vlastně nic jen hloupě mlátit.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Pacholek píše:Irto, Arana a podobní, nikoho nezajímá číst vaše dlouhé citáty, fakt abych si bral dovolenou než ten váš text, kterej je UPLNĚ O NIČEM přečetl. Takže svoje pocity se naučte skracovat a uspořádat do pár řádků né do slohové práce.
Nečtu ty vaše nesmysly od začátku, ale i tak se vyjádřím. Nemyslíte že je to naprostá hovadina?? nasedání a sesedání z jezdítka, udělat na timer a kdo ví na co ještě jste tady za hovadiny vymysleli?? PROBOHA vytvoříte specky = ussnadníte tím procházení dungu apod .... a pak to vše zase začnete srát všeljakým omezováním apod.... proč jste ty specky vubec dělali?? aby jste je pak osekali?? aby jste pak uplně ale uplně posrali dění okolo ?? PvM, PvP ??? to ty specky radši zrušte. a vraťe vše do pvodniho stavu než vymyšlet to, jak to tady uplně dosrat.
JOOO nezapomeňte ještě vytvořit sloty na klamáky, timer na šipku atd ..... fakt mám nervy tady z toho co tu nacvičujete.
Ve finale to tu bude vypadat tak že pujde prsk, kler a banda tupé dmg dung, které nebude umět vlastně nic jen hloupě mlátit.
Tiez celkom sloh...
Destro MA len hlupo mlatit a nema vediet nic ine (kdesi to tu ktosi psal, tusim dokonca GM :))... No a napriklad gangr, saman, vlkodlak atd. taky nemaj jezditko a nestazuju si... teda myslim ze ne :) Ajtak sa jedna o drobne obmedzenie, nie o zakaz...

ACARUS tu pisal, ze chce navrhy, ako poriesit spam tejto cinnosti dokolecka dokola, tak ak sa ti nepaci kam to smeruje, daj novy navrh, co tu neni a riesi dany problem, nie? Alebo sem nepis a nestazuj si potom :P
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

já to řeknu takhle rovnou, nasedání a sesedání jezdítka je tady už tolik let a nikdy s tim problem nebyl a najednou je??
Řešit jakékoliv omezení nasedání a sesedání jezdítka je naprostá hovadina a připomíná mi absurdní návrh se zrušením šipky co se řešila kdysi u war specek .... Mám obavy že se tot aky tak ořeže že dungy se budou chodit ve stylu pride ( bez jezdítka, bez klamáku, bez port svitku ).
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Uz od zacatku gm pisou, ze nechteji zesedani a nasedani zrusit, ale chteji od vas navrhy jak zabranit tomu, aby se to mirne receno prehanelo

Co vubec nechapu, proc pokud nejste vy kteri to prehanite, ze tady tak nervujete
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Ocroc píše:Nějak nechápu čemu by to mělo pomoct, když stále nijak neošetříš nasedání.

Mělo by fungovat přes flag Mounted mám pocit, že pokud již flag je nastavený tak pak nenasedne .. už si nepamatuju jak to přesně bylo nějaká doba to je co jsem dělal script ..
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Pacholek píše:Irto, Arana a podobní, nikoho nezajímá číst vaše dlouhé citáty, fakt abych si bral dovolenou než ten váš text, kterej je UPLNĚ O NIČEM přečetl. Takže svoje pocity se naučte skracovat a uspořádat do pár řádků né do slohové práce.

Prosím ja jsem psal něco tobě? Tak to nečti mé dlouhé posty jsou určeny někomu jinému a to podstatné je napsane v prvních dvou řádkách. Jsem moc rád že jsi nám to zde vše ve dvou řádkách vysvětlil ty.
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Vím že se tu jedná o nasedání a sesedání na jezdítka, myslím, že je to normální součást hry a taktiky a bude to zase jen otravné, ale ještě ke krystalům, bohužel jsem z těch poctivejch blbů, který to, že morfnu a pak si hodím krystal do banky ani nenapadlo, ani mi tak nevadí, že s ním nemůžu hnout v báglu, jako to, že si prostě nemůžu v morfu vzít novej horizit. Prostě a jednoduše mi přijde, že to tu tak kombinujete a ztěžujete, měníte a pak omezujete, až je to moc a lidi to tu přestává bavit.

Aspoň mě se to stalo
Eset - DoHR
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Pokud nejde udelat rozumny reseni problemu ( timer na zesedani/nasedani v dung zone na jezditko) diky technicke omezenosti, tak se na to vykaslete uplne. Jiste se vam bude lepe spat s takovym pocitem, nez pripadne s takovym, ze jste se opet snazili "'ztizit'' hru a ti zli, kreativni, prizpusobivi a sikovni hraci s tim za tyden nemeli problem... Treba to usetri cas na premysleni nad skutecnymi problemy a ne nad tim, ze se nekomu nelibi ze nekdo sesedl 1254krat z kone a dovolil si tak prezit a zachranit vypravu.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

vymyslel jsem velmy osklivou nenaskriptitelnou vec :-)
za kazdy target potvory (you see potvora is attacking x) by se potvore snizila fame, karma a hlavne obsah loot pytle
po nejakych 30 zmenach targetu by potvora nemusela mit vubec lot
z jezditek by se uz nesesedavalo a vsichni by byly naramne nastvani :p
Odpovědět