Duhovy micek
Duhovy micek
Proc jako kvest na nb nuzky/mortar dava klerikovi mortar, kdyz nuzky jsou pro nej z logiky veci stokrat pouzitelnejsi?
Re: Duhovy micek
Jestli si dobře vzpomínám, řídilo se to alchemkou. Kdo má možnost skillu alchemy dostane mortar, kdo ji nemá, dostane nůžky.
Co takhle zavést i pro chary s alchemkou moznost poridit si i nuzky?
Osobně jsem pro. Nůžky nejsou žádný přeboost, hodí se akorát tak na stříhání res róbek
jestli jsou nb a nejsou link, tak staci udelat quest za jinou postavu a prendat si je
e: pak to teda je problem
e: pak to teda je problem
Naposledy upravil(a) Raona dne 18 led 2013 16:19, celkem upraveno 1 x.
Jsou link... A dokonce podepsané
Ja hlavne nechapu nejak proc kler dostava mortar kdyz prave pro nej jsou nuzky nejpouzitelnejsi ze vsech charu.
Neni problém to změnit , pokud to ovšem nemá nějaký hlubší smysl.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja by som sa prihovoril za tu moznost maj aj mortar aj noznice. vyriesil by sa tym klerikov problem a zaroven my co mame zaujem aj o ten druhy item by sme si ho mohli zohnat konecne
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Já nevím já jsem si nůžky dělal u těch charů bez alchemky jen z nostalgie, jinak sem je ještě nepoužil u nikoho (a to ani s craftem). Ani vlastně nevím co chcete s nima stříhat ?ress roby na bandy při krizovce bandů v dungu ?
PKačkům ress robky na bandy
Tak třeba napčíklad je to dobrý na stříhaní kůží který tak váží o 90% míň a na ress robky v dungu se to obcas taky hodi ne kvuli nedostatku band ale kdyz se treba resnes mimo telo tak i ty 3 bandy co se ti podari ti muzou zachranit zivot pred resskilem
Presne tak, proste pro klera nuzky a jinak osobne se toho navrhu na oba itemu nezastavam, ten kvest jsem si delal kvuli nuzkam.. nenapadlo by me ze klerovi, ktery ma jen 75 alchemy to da mortar.
No osobně mam u clera alchemku a považuji ji za docela užitečný skill, pravda nějak mě uniká smysl že clerik jakož to magické povolání a mistr léčení nemá alchemy víc ale toho se zde domáhat je marné.Oximus píše:Presne tak, proste pro klera nuzky a jinak osobne se toho navrhu na oba itemu nezastavam, ten kvest jsem si delal kvuli nuzkam.. nenapadlo by me ze klerovi, ktery ma jen 75 alchemy to da mortar.
j magicke , ale lecitel , ne alchymista...
me vyhovuje mortar vic nez nuzky teda
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
tak třeba u takovyho vampa se vyplatí jak mortar tak nužky, hlavně když třeba harví kuže
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem si nůžky prostě koupil u vendora a tahám je se sebou, dodkud někde nenechám tělo. Libovolné NPC, kde koupíte látky, kůže nebo bavlnu (v Britu pod bankou, Scara u mola, Magincia druhý barák od mola..) prodává nůžky max 65gp. Asi to bude pro někoho hodně velký problém je koupit třebas i do zásoby. Ale souhlasím, nb mortar pro klera je užitečnej asi tak jako bomba v autě.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz