Mozem sa spytat, preco do tej penetrace nebola zahrnuta aj Ancestral roba?Ocroc píše:Po resyncu:Kód: Vybrat vše
- odebrán zákaz čarování určitých kouzel na WH (penetrace imunity by již měla plně fungovat)
Warrior - Specializace
Re: Warrior - Specializace
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Aj archmage by mohla... teda ak nefunguje, ale asi neKesemot píše:Mozem sa spytat, preco do tej penetrace nebola zahrnuta aj Ancestral roba?Ocroc píše:Po resyncu:Kód: Vybrat vše
- odebrán zákaz čarování určitých kouzel na WH (penetrace imunity by již měla plně fungovat)
Nebude fungovat ani jedna z těchto rób.
Po resyncu:
Po resyncu:
Kód: Vybrat vše
- Rychlost a DMG Destroyer's Spearu, Maulu srovnány na úroveň Halberdy
- Snížená šance na procnutí ability z Destroyer's zbraní
- Destroyerovi odebrána možnost použití Golden medailonu
- Chains of Stunning povoleny warriorům bez specializace, Destroyerům a Guardianům
Zdravim
Chcem len dat taky navrh, ked je sanca na vyrobu chainov 10% na 10 soulshardov, nedalo by sa staticky nastavit ze pre vyrobu chainov treba mat pri sebe 100ss a 10x stunu?
Ono totiz faktor nahody nie je vobec dobry...
Jeden typek spravil z 10 ss 1x chainy, druhy typek spravil z 40 ss 2x chainy(bol som pri tom)
Ja som spravil z 280 ss 1x chainy a bohvie ci mi dalsich 100 nefizzne...
Treti typek nespravil chainy zo 170 ss...
Ono chapem pri nejakych malickostiach faktor nahody, ale toto je nahoda v cislach par mega ... to je ako keby bola sanca aby zo zombika na hb padlo topko...
Chcem len dat taky navrh, ked je sanca na vyrobu chainov 10% na 10 soulshardov, nedalo by sa staticky nastavit ze pre vyrobu chainov treba mat pri sebe 100ss a 10x stunu?
Jeden typek spravil z 10 ss 1x chainy, druhy typek spravil z 40 ss 2x chainy(bol som pri tom)
Ono chapem pri nejakych malickostiach faktor nahody, ale toto je nahoda v cislach par mega ... to je ako keby bola sanca aby zo zombika na hb padlo topko...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Strigwyr píše: ... to je ako keby bola sanca aby zo zombika na hb padlo topko...
Však padne jak vytáhneš ze zombíka truhlu s pokladem .
Ttento postup výroby zůstane zachován. Pokud chceš zvýšit svoje šance, použij vylepšený BoC z pokladů.Strigwyr píše:Zdravim
- Snížená šance na procnutí ability z Destroyer's zbraní
nebolo by možne za tieto minusy pridat mu aspon hiding povedzme na 40-50? Jeho schopnost prezit vdaka ubratiu medailonu sa znizila o dost a taktiez ze ho zbrane tolko neboostia tak by sa to mohlo trosku kompenzovat hidingom.
nebolo by možne za tieto minusy pridat mu aspon hiding povedzme na 40-50? Jeho schopnost prezit vdaka ubratiu medailonu sa znizila o dost a taktiez ze ho zbrane tolko neboostia tak by sa to mohlo trosku kompenzovat hidingom.
zbytecny, srovnana dmg? podle me v dmg byl rozdil max o 10...mozna i o min, takze zadna zmena
Ano dmg warior ma ale od revizie mu uberate stale. Nechcem tu zas vyťahovať vampa ale vamp ma rovnaky dmg ako warior, viac ar, viac hp (nemoze sice svetlo a gc ale ma permanentne viac HP), stealth, ress, imunitu, klamaky, lacnejsi reff ... takze to malo co by sa dalo je dat mu aspon hiding bez stealthu alebo aspon moznost resu cez nejaky naročnejší quest ...Ocroc píše:Je to cena za tu DMG co má.
Gangrel x Destro se to porovnával už několikrát, to je podle mě mimo mísu, každej ma svý plus i mínus. Jen si myslím, že když doteď mohl Wand of Sacrifice kdokoliv, mělo by to tak být pořád...
Ress pre destra nie je najhorsi napad lebo jeho survivalita je dost nizka tak by to neznamenalo extra posilnenie a kludne vo forme narocneho questu nech tie veci nie su zadarmo.
Musim suhlasit, ze pokial sa nekona RK party je ten gangrelneskutocne silny, co je vidiet aj v destarde hlavne... ma nespocetne mnozstvo vyhod a para zvitky s PF zvitkami a s tym hidom a stealthom z neho robia este vydrznejsiu masinu ako je s jeho abilitami zrania bandov a fire imunky...Mihal píše:Ano dmg warior ma ale od revizie mu uberate stale. Nechcem tu zas vyťahovať vampa ale vamp ma rovnaky dmg ako warior, viac ar, viac hp (nemoze sice svetlo a gc ale ma permanentne viac HP), stealth, ress, imunitu, klamaky, lacnejsi reff ... takze to malo co by sa dalo je dat mu aspon hiding bez stealthu alebo aspon moznost resu cez nejaky naročnejší quest ...Ocroc píše:Je to cena za tu DMG co má.
Ked sa zobral medailon warovi - war destro uz ani s berserk LBA nevyhra stojak proti stone gangrelovi(pokial pozere krvave bandy)...
(avsak s chainami vo vacsom priestore je ten destro s jazditkom v pvp momentalne lepsia zabijacia masina)
Moj navrh je skor taky ze ponechat pouzivanie medailonu ale v tom smere, ze jednorazovo zvysi STR o 70, healne o 70 a prida 10 armor bez zhodenia brnka(bez kvf imunky, taka posledna zachrana)? vydrzalo by to ako medailon, tych cca 5 minut a nedalo by sa to debuffnut...
(warov medailon je obdoba gangrelovych krvavych band, a tym krvavym bandam sa ani medailon nikdy nevyrovnal)
Je to len otazka casu kedy bude gangrel totalne dominantny, myslim si ze warovia dominuju hlavne koli tomu ze ich je ako postav viac a ludia si teraz len dorabaju tych gangrelov (alchemka je zadrhel)
EDIT:
Teda neviem ci uz bol resync alebo co sa stalo s tymi destro gunami, ale teda pekne isla ich DMG dole do boostov som daval s destro gunou za 40 alebo aj za 28 tak to zacinam oci vyvalovat to dat destrovi teraz ten golden medailon by malo byt minimum
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja si vzdy spomeniem ako si bhw hromadne urobili vampov a zacali ich behat a zistili ze hrat toho vampa nieje take jednoduche ako sa zda...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
porad brecite ty vole, k cemu medialon aby daval 70 str? to pak neni medailon..... nevim co chcete, aby se vam kazdy char 100%? libil? 13 let nebyly specky a lidi si zvykly i stim negativem co chary meli..... tedka chete udelat z kazdeho dokonaly char , imho blbost, warovi bych klidne dal hiding na 5 a moznost jen chain,ring -za cenu domg apod
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Všecko se posralo v okamžiku. kdy se objevily kamenovky. A teď se vtom snaží každej vrtat.Wallace píše:porad brecite ty vole, k cemu medialon aby daval 70 str? to pak neni medailon..... nevim co chcete, aby se vam kazdy char 100%? libil? 13 let nebyly specky a lidi si zvykly i stim negativem co chary meli..... tedka chete udelat z kazdeho dokonaly char , imho blbost, warovi bych klidne dal hiding na 5 a moznost jen chain,ring -za cenu domg apod
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
ne kamenfky byly potreba od zacatku, k cemu pak bylo pvp kdyz prsk normalni a plech mlatil plus gunama za 50?imho ne, taky se behalo v nb robe of mages, darknes co si mel max 10 ar a niomu to nevadilo, tedka uz ji nikde nevidis:p
Guardian by mohol dostat nejaky bonus od Mastr vika nakolko je to jedina z top zbrani ktora mu nedava postih, popripade odobrat ostanim postih , tiez Adamantium Heater ako najlepsi zo stitov by mohol byt nejak upraveny nakolko nedava ani bojove skilly.
Ano ano ada heater efekt aspon ako z invul heateru a master vik zrychlit o 15%
gurd nema mit itemy k dmg- je to stitar, k cemu pak je destro? takovy gard s"vasim vylepsenym" master vikem je pak lepsi nez destro..