Strigwire -
PvP vas nikto nenuti hrat, ked dodju pk stojte na mieste nechajte sa zabit a kopnite
A toto nie je PVP? To je čo? Player zabije playera takze je to PVM, nie?
Ale prosim ťa, sam si písal že mas 2 top zbrane a nosis ich? Ano ak vas je 10 a modrakov len 5 ... A ked pojedes vypravu tak chceš povedať, že oni nemaju elvenky a ine veci čo sa nosia do dungu? Ale v tom nebehate ... a ked si mna pojel o topko, tak preco v nom nebehaš ale sa tu snažíš urobit pravidla aby ti ho nikto nemohol lootnut aby si ho mohol z tej securky vytiahnut?
Ak nebudu poklady, ludia nebudu moc chodit dungy ale skôr harviť a len občas chodiť dungy, lebo samotny dung pre mňa ako prska je stratovy a občas ked je poklad si zarobim aby som mohol byt par krat stratovy ... A ak by sa zrusili poklady, nebola by motivacia a PVM by upadalo a bez PVM hračov by si nemal tvoje PVP (a nehovor o mamone, v minulych 2 topikoch si sa priznal, ze ti ide o mamon, tak teraz nestruhaj machra ako zas nehraš na mamon). Ak tak strašne plačeš že pkčka nemozu do GZ tak chod na Kelevar, tam ževraj GZtka nie su vôbec ... Tam je tvoj raj, tak už tam konečne bež!
Ak by som ta niekedy poctil pomenovaní debil alebo idiot, tak sa ospravedlnujem vsetkym čo trpia touto diagnozou, že som ich urazil.
Erik - Rozdiel je medzi tvojim chovanim sa ako osoby a tym čo hraš. Takže ak hraš teroristu a zabijas CT je to niečo ine ako ked za teroristu použivaš cheaty ... Tam niekde je ten rozdiel

. A hovoris o casoch ked na serveri bolo 150+ ludi, teraz tu mas 50, takže kto ti pohlida dung? A hlidanie na duale je zakazane
Ariana - a ked ta pojeli PKčka, alebo sme vylahali, alebo si prišiel o topko vieš co si mi vždy hovoril? serem na ultimu, tyzden si nelogol a až ked som ta po tyzdni presvedcil a ukecal znova si začal hrať. A povedz že to nie je pravda. Samozrejme nebolo to uplne vždy, aby som bol presny. Stale nutite PVM hračov hrať vaše PVP, čo keby sa to otočilo a ked PK bude chcieť ist trebars z delucie do buxu alebo niekam inam musi preist nejaky hodinovy dungeon? To by sa vam tiež nepačilo, lebo vy chcete hrat PVP a nie PVM tak ako PVM hrači nechcu hrať PVP.
Občas? Boli časy ked si denne logoval PKčko, teraz nehravam aktivne, takže neviem ako často to je teraz. A ze si občas zabehas PVP nič neznamena? Mylis sa, PVP kazí charakter, viem to z vlastnej skúsenosti a ked sa zamyslite, spomente si na ludi čo kedysi hravali len blue a potom si zalozili PKčko či sa zmenili alebo nie. Možno každy zistite, že mam pravdu.