Relog - PK - O/CH/BLUE

Vaše nápady a návrhy
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Relog - PK - O/CH/BLUE

Příspěvek od Strigwyr »

Zdravim

Chcem ale vazne povedat ze relog medzi blue 10 minut je naozaj blbost - hlavne ten dlhy cas...
O relogu frakcie - PK = 1 hod ani nevravim...

Pokial sa ma vobec nejako to PvP hrat tak jednoducho ked je vela PK tak urcita skupina relogne na blue aby mohla ist bojovat proti PKckam s ostatnymi blue hracmi... A to iste aj nejaky frakcny hrac, ked behaju 3 pk a 7 blue tak jednoducho relogne na PK stranu aby sa vobec nejake pvp hralo...

Jednoducho kym niekto caka na relog ostatnych hracov co cakaju na PvP to cakanie prestane bavit a idu odlog... A ten relog timer je problem tohto a velky... Ked sa hra znacne nerovnovazne PvP tak jednoducho cast hracov to balancuje relogovanim pk/blue aby sa proste nejake pvp hralo... Ked beha 8 pkciek a ani 1 modrak nebudu dalsi hraci predsa logovat PKcka aby sa uz vobec ziadne pvp nehralo...

Relog timer co by som povedal ze je skorej "RP blbost" rozhodne neprospieva PvP ako takemu a malo by sa to idealne zrusit aj u frakcie aj u PKciek ze mozte random relogovat bez pauzy, u True frakcie nech je kludne relog pripadne tak ako to je... Sam poznam viacero ludi co vravia ze do frakcie nejdu ani nepojdu lebo mozu ofajcit 1 hod relog :) Keby sa zrusil relog timer kazdy hrac co hra PK by sa prihlasil aj do frakcie na 90% a mozno by sa hrali aj nejake frakcne boje....
A relognut z PK na Frakciu aby som mohol ist do GZtky vyjazdit frakcneho hraca nie je nijaky prohresok lebo tam predsa ten frakcny typek stoji koli pvp tak preco mu ho nedopriat ze :)
Uz ked je to PvP skoro mrtve tak sa nemusi este pochovavat nejakymi relog timerami... Kedysi bol relog pk/blue bez pauzy pokial sa nerelogovalo za ucelom prasenia - nech to bude tak ze pokial sa za takymto ucelom nerelogne nech je to beztrestne...
U frakcie bol ten relog mozno vzdy ale je to RP blbost ktora iba pochovava pvp na DP kde hra 50 ludi v spicke a z toho 10-15 ludi ked si chce zahrat pvp koli takej blbosti ani nemozu... Urcite by to PvPcku prospelo tak by nebolo zle trosku nad tym porozmyslat a zrusit to hned (relog cas)

Beham len pvp, rozpravam sa s ludmi co hraju PvP a jednoducho viem co mi kto vravi a myslim ze to poviem za vsetkych co maju PKcka ze by sli aj do frakcie keby tam nebol ten otravny relog cas... Avsak uz je to na GMkach zrusit to pravidlo, mozete mi verit bol by to nejaky dobry krok pre PvP...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Relog - PK - O/CH/BLUE

Příspěvek od Irto »

Strigwyr píše:Zdravim

Chcem ale vazne povedat ze relog medzi blue 10 minut je naozaj blbost - hlavne ten dlhy cas...
O relogu frakcie - PK = 1 hod ani nevravim...

Pokial sa ma vobec nejako to PvP hrat tak...

Dál jsem to nečetl a už rovnou ti pišu JDU DO PRDELE.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Irto píše:Dál jsem to nečetl a už rovnou ti pišu JDU DO PRDELE.
Aaaano pako co nehrava PvP a jebne hned prvy trapny prispevok do pvp topiku :) CG
navstiv prosim tento topik a tomu sa venuj http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?f=7&t=29

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Strigwyr píše:
Irto píše:Dál jsem to nečetl a už rovnou ti pišu JDU DO PRDELE.
Aaaano pako co nehrava PvP a jebne hned prvy trapny prispevok do pvp topiku :) CG
navstiv prosim tento topik a tomu sa venuj http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?f=7&t=29
Nechápeš evidentně důvod těch relgoů, protože to PVP opravdu hrat nechci tak doufam že nikdy podobna kravina u PVP neprojde. Kecy že by se běhala frakce k smichu kecy jak by to pomohlo k smichu chceš hrat PVP pobijejte se navzajem za PK jaký je v tom problem?

Proč nehrajete na darkparadise PVP serveru? Protože tam nikdo neni že? Proč když je to PVP server?

Jo změna jsem pro tuto zmenu za předpokladu zakazu RED aby mohli utočit na BLUE v dung zoně pod trestem delete.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Chlapec preber sa, nechapem prec sa este hadas asi ked si dam tu namahu a vytvorim nejaky topik nemyslis si ze mam pravdu lebo to uz nejaku tu dobu hram? a NEJDEM ti to vysvetlovat preco by to pvp prospelo, napisem to len raz pokial to bude nejake GM vyzadovat a jednoducho to tak je. Preco je to podla teba kravina(zrusit relog timer) ked pvp nehras? no davaj vysyp to sem

Edit: hrame tu preto lebo tu mame vela postav PK = pouzitie takmer len v PvP to ti nedochadza ze je do toho investovaneho vela casu a ze je takisto treba sa ucit nove nastavenia serverov?

Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

S tema PKckama jsou jen samy problemy, ja bych je smazal komplet, kdo bude chtit hrat dobrovolne PvP pujde do frakce, kdo ne muze jit do hajzlu:p A nebo kdo bude chtit hrat PKcko, tak bych zakazal vlastnit jakoukoliv jinou modrou postavu a problem s relogy bude vyreset:p
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

nejde ti treba jen o to abys za ten jeden fight mohl porelogovat aji blue kdyz umres za vsechny svoje pk chary? vypada to tak
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Depka píše:nejde ti treba jen o to abys za ten jeden fight mohl porelogovat aji blue kdyz umres za vsechny svoje pk chary? vypada to tak
Ked nas beha 8 a vy hatedi hrate 3, v cv je 5 blue, blue urco nevybehnu a myslis ze sa nam chce cakat kym relognete na blue stranu? :) o to ide...
A i keby relognem vsetko co mam vravim za ucelom prasenia by to bolo zakazane, mal by si aspon viac lootu nie?...

Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Jakoze nechci vam brat nejak iluze, rekl bych ze relogy se zavedly kvuli praseni, coz je samozrejme v poradku jinak to vyresit nejde, pac hledat kazdou kravinu s relogem se gmkam asi chtit nebude. Kazdopadne zase bych treba nevidel problem v tom ze si chces od pk z banky jen neco vytahnout protoze to mas pul hodiny hned vite kde :)...

A za dalsi Irto a Hajku vy mate strasne komplexy proti pk? kdyz to pvp hrat nechce tak ho nehrej nechod do cove a podobnych lokaci a to pk potkas jednou za mesic ne-li mene krat :)...
Nevim co vam na nich popravde vadi at si hrajou a jsme vsichni spokojeni.

Akorat bych asi zkratil pauzu mezi o/ch a PK taky na 10 minut nevidim v tom totiz rozdil jeslti modrak nebo chaos :) spousta lidi si stezovalo ze ten relog je strasne dlouhy a proto bud hrajou jedno nebo druhe. tak by si mohli zahrat oboji kdyz chcou hrat hodne pvp.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Ano PvP jsem nikdy nehral, nehraju a hrat nebudu. Proste jsem se rozhodl, ze budu hrat modrou postavu, tak si nezalozim PK a nemusim resit problemy s relogama. Pokud nekdo chce hrat PvP za PK, at si hraje, ale at ma jen PK postavy a taky nemusi resit relogy, to samy v O/CH, chci hrat O/CH budu hrat O/CH.

Takze az na me pribehne PKcko, tak mu mam rict: mile PKcko ja PvP neuznavam, najdi si prosim nekoho jineho a nech me napokoji, mej se pekne, Ahoj.
Kdyz by to takhle fungovalo, nemam nejmensi problem:p
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Pravdou ovsem je, ze pauza hodina mezi frakci a pk je fakt hodne. Pokud by to bylo zkraceny. Mozna by to ozivilo frakcni boje Osobne se mi stalo, ze uz dva lidi odesli z frakce kvuli te dlouhe pauze.
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

kdo chce hrat pk nemel by mit moznost hrat frakci a naopak.
pak se resi ptakoviny jako relog... si frajeri vyberte jednu stranu a je to.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Kdyby tady hralo 150 lidi + tak ano. Byli by lidi na frakci i na pk. Takhle je to spatny a lidi hraji toho vic.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Fuu píše:kdo chce hrat pk nemel by mit moznost hrat frakci a naopak.
pak se resi ptakoviny jako relog... si frajeri vyberte jednu stranu a je to.
Preber sa uz konecne, hravas PVM tak si hlad toho, Som rad ze artuhr namiesto nakeho pourazania mojej osoby tu napisal pravdu :) a tak to je...
Clovek by mal hravat vsetko jednoducho alebo to co chce tak prestan sa tu hrat na RP slachetneho rytiera, len to skodi PvPcku.. a teraz ako vravim hra malo ludi takze na vyber nie je

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

zas si sa nam nejako rozšupol, zas sa ti všetko nepači a vadí ti ... fakt si nechces zalozit vlastny server a nemusis tu takto stale vyplakavat o zmeny?
to, že niečo zabija tvoje PVP nás poväčšinu teší, takže dakujeme za dobre spravy ;).
dôvod prečo chceš kratšie timery na relog je ten, že ked vas 8 hatedou rozjede za frakciu s modrakmi tak nemôžte relognut na chaos a sprasit ich a potom znova na pk a sprasit modrakov :) ... takto sa to vzdy robilo, preto boli tie timery. A frakcia je o obrane lorda a ludu (chap blue chary), tak z hladiska rp by nemali mat pkcka ked chrania :). A načo chceš frakciu, ked za pk môžeš zabijat vsetko čo sa hybe a da zabit .... ahaaaa, nemôžeš ist do GZ a tam kempit, prasit, pojizdet, ... tak to mi je ovsem luto :)
A dôvod prečo sa nehraju frakcie? lebo vzdy je na jednej strane presila a len tak sa hra a nie je to o zabave ale o praseni, balancovani na hraniciach pravidiel, ... takze ak sa povolia timery a pkcka budu veselo relogovat, prasenie z pvp sa dostane aj do GZ a nehovoriac o tom, ze budu informacie o harvicoch zneuzivat na pojezdy a spionaz ...
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

1. Timery jsou nastavený optimálně, pokud s nima hejbat, tak maximálně nahorů a ne dolů.
2. U True frakce je timer v podstatě zbytečnej, protože pokud mě paměť neklame. Nesmíš běhat True a PK dohromady..
3. Jak už tu někdo psal (a já dlouhodobě zastávám tenhle názor). Ve frakci by neměl být nikdo, kdo aktivně hraje PK. (Bohužel jak řekl Arthur, v dnešní době už je to nerealizovatelný).
4.Neustále nás tu zásobíš řečma jak všechno kazí PVP a jakej máš zájem se bavit kvalitním bojem a kvalitní hrou. A přitom nás stránky tvojí guildy zásobujou vyloženě soubojema True PVPerů, kteří mají zajisté zájem o boj s PK a vůbec tam nejde o to pokosit 99% PVM hráčů a nahrabat si z jejich equipu.

5.Měl už bys konečně poslechnout rady a založit si svůj vlastní "Strigwirův Temný ráj"
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Latos píše: 3. Jak už tu někdo psal (a já dlouhodobě zastávám tenhle názor). Ve frakci by neměl být nikdo, kdo aktivně hraje PK. (Bohužel jak řekl Arthur, v dnešní době už je to nerealizovatelný).
Tohle nebylo udajne realizovatelny nikdy. V podstate od doby co se zavedlo, jen se pokazdy uvadeji jine duvody.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Acarus píše:
Latos píše: 3. Jak už tu někdo psal (a já dlouhodobě zastávám tenhle názor). Ve frakci by neměl být nikdo, kdo aktivně hraje PK. (Bohužel jak řekl Arthur, v dnešní době už je to nerealizovatelný).
Tohle nebylo udajne realizovatelny nikdy. V podstate od doby co se zavedlo, jen se pokazdy uvadeji jine duvody.
To je škoda :) Jak krásně by nám jinak bylo :twisted:
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

A co potom relog z pk na blue bez pauzy? Jediny ucel by mohol byt zjazdit PK pkcka su s tym zmierene takze by v podstate nedochadzalo k ziadnemu praseniu...
A ked uz tak relog z frakcie na pk by mohol byt tiez aspon 10 minut potom by ludia hrali aj tu frakciu viacej... Timer nie je optimalny ako je teraz... kedysi to bolo 15 minut... A je to smiesne a dost mi to slo na nervy ked som kedysi relogol z pk na frakciu a dostal jail 2x... Boj proti pk by taky mohol byt mne by to nevadilo... A nebolo by tu ani zle spomenut kolko blue aj frakcie odloguje z boja v gz... v pravidlach je to zakazane avsak poslednych xyz staznosti sa nijak neriesilo a stale sa to robi beztrestne a vo velkom...

Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Prasilo se jak při relogováni PK x Blue, tak při relogu frakce x PK... proto se to z těch 15 minut zvedlo na hodinu...
Odpovědět