Chcem ale vazne povedat ze relog medzi blue 10 minut je naozaj blbost - hlavne ten dlhy cas...
O relogu frakcie - PK = 1 hod ani nevravim...
Pokial sa ma vobec nejako to PvP hrat tak jednoducho ked je vela PK tak urcita skupina relogne na blue aby mohla ist bojovat proti PKckam s ostatnymi blue hracmi... A to iste aj nejaky frakcny hrac, ked behaju 3 pk a 7 blue tak jednoducho relogne na PK stranu aby sa vobec nejake pvp hralo...
Jednoducho kym niekto caka na relog ostatnych hracov co cakaju na PvP to cakanie prestane bavit a idu odlog... A ten relog timer je problem tohto a velky... Ked sa hra znacne nerovnovazne PvP tak jednoducho cast hracov to balancuje relogovanim pk/blue aby sa proste nejake pvp hralo... Ked beha 8 pkciek a ani 1 modrak nebudu dalsi hraci predsa logovat PKcka aby sa uz vobec ziadne pvp nehralo...
Relog timer co by som povedal ze je skorej "RP blbost" rozhodne neprospieva PvP ako takemu a malo by sa to idealne zrusit aj u frakcie aj u PKciek ze mozte random relogovat bez pauzy, u True frakcie nech je kludne relog pripadne tak ako to je... Sam poznam viacero ludi co vravia ze do frakcie nejdu ani nepojdu lebo mozu ofajcit 1 hod relog

A relognut z PK na Frakciu aby som mohol ist do GZtky vyjazdit frakcneho hraca nie je nijaky prohresok lebo tam predsa ten frakcny typek stoji koli pvp tak preco mu ho nedopriat ze

Uz ked je to PvP skoro mrtve tak sa nemusi este pochovavat nejakymi relog timerami... Kedysi bol relog pk/blue bez pauzy pokial sa nerelogovalo za ucelom prasenia - nech to bude tak ze pokial sa za takymto ucelom nerelogne nech je to beztrestne...
U frakcie bol ten relog mozno vzdy ale je to RP blbost ktora iba pochovava pvp na DP kde hra 50 ludi v spicke a z toho 10-15 ludi ked si chce zahrat pvp koli takej blbosti ani nemozu... Urcite by to PvPcku prospelo tak by nebolo zle trosku nad tym porozmyslat a zrusit to hned (relog cas)
Beham len pvp, rozpravam sa s ludmi co hraju PvP a jednoducho viem co mi kto vravi a myslim ze to poviem za vsetkych co maju PKcka ze by sli aj do frakcie keby tam nebol ten otravny relog cas... Avsak uz je to na GMkach zrusit to pravidlo, mozete mi verit bol by to nejaky dobry krok pre PvP...