Zdravim,
misto otravovani GM na ICQ zbytecne, jsem se chtel zeptat zda je mozne zmenit registracni ICQ cislo. Zapomnel jsem heslo na ICQ takze jsem musel udelat novy. "Forgotten Password" mi nefunguje, co si pamatuju tak tahle moznost jeste neexistovala kdyz jsem vytvarel account.
Mam nahanet jednoho z GM nebo se muzu obratit na nekoho jineho?
Diky.
P.S.: Vim, ze registracni emaily jsou to nejdulezitejsi, ale ja zadne nedostal (viz novinky z 5.12.2012)
Zmena registracniho ICQ
Re: Zmena registracniho ICQ
Reg. maily jsou naproste zbytne, tedy nejsou vubec dulezite, dulezite jsou jen protoze vam dopravi heslo a ucet a ze uz dany ucet funguje. Dulezitejsi jsou dane udaje jako je icq dle ktereho vas lze spolehlive identifikovat, sekundarnimi znaky jsou znalost ostatnich reg. udaju, v pripade ze ani icq je jine, prave z duvodu zapomenuti hesla atd.
Re: Zmena registracniho ICQ
Dekuji za opraveni, budu si to pamatovat. Napisu jednomu z GM zodpovednych za accounty.Acarus píše:Reg. maily jsou naproste zbytne, tedy nejsou vubec dulezite, dulezite jsou jen protoze vam dopravi heslo a ucet a ze uz dany ucet funguje. Dulezitejsi jsou dane udaje jako je icq dle ktereho vas lze spolehlive identifikovat, sekundarnimi znaky jsou znalost ostatnich reg. udaju, v pripade ze ani icq je jine, prave z duvodu zapomenuti hesla atd.