Warrior - Specializace
Re: Warrior - Specializace
Vyroba řetězů se nějak měnila? Mohl by se na to někdo mrknout jestli je to nastavený správně? To npc nějak nereaguje. Díky
Destro a Guardian je nevyrobí, někde se tu psalo.
Jasný, to jo ,ale byl jsem tam s witchem.
Pokud mám aktuální info, tak NPC by mělo reagovat na každého, protože prodává charm boxy a samo o sobě řetězy nevyrábí, tak by mělo být jedno, s kým na něj mluvíš (jen ty boxy jsou samosebou pak link)
Pokud mám aktuální info, tak NPC by mělo reagovat na každého, protože prodává charm boxy a samo o sobě řetězy nevyrábí, tak by mělo být jedno, s kým na něj mluvíš (jen ty boxy jsou samosebou pak link)
guardianovi porad pada pri oprave statu stit.
=> naramek nepada => z toho usuzuji ze nemusi padat ani nic. brnko stit zbran roba.
je to nevyhoda oproti medvedovi a vampovi.
jasny kdyz mas makro tak to ani nepoznas, pokud nehrajes guardiana. fail..
jestli s tim fakt nejde nic udelat tak tu specku kuli tomu zmenim a fakt me to mrzi!
=> naramek nepada => z toho usuzuji ze nemusi padat ani nic. brnko stit zbran roba.
je to nevyhoda oproti medvedovi a vampovi.
jasny kdyz mas makro tak to ani nepoznas, pokud nehrajes guardiana. fail..
jestli s tim fakt nejde nic udelat tak tu specku kuli tomu zmenim a fakt me to mrzi!
bugujou ti staty i skilly, ale jo mas pravvdu strasne slozity si udela makro na nasazeni veci, ja vim :p trapko
Trapnej si ty.. klasickej posthunter.Wallace píše:bugujou ti staty i skilly, ale jo mas pravvdu strasne slozity si udela makro na nasazeni veci, ja vim :p trapko
U Guardiana jde o to že mu to smaže nabití toho štítu a tak je prakticky nemožné využit jeho ability... a to guardiana nemám ale je fakt že by se to mohlo opravit, je to opravdu šílená chyba.
Pár stránek zpět jsem psal, že jsme zatím nepřišli na to jak tohle zarovnávání statů vypnout. Technicky by to bylo na dlouho to u každého štítu upravit a vzhledem k frekvenci ukládání světa to zas není takový problém.
Guardiana taky nemam, ale když postava nemůže plně využívat výhody svojí specializace, má cenu tu specku dělat? Pokud to nejde nijak ošetřit, možná by nebylo od věci trochu ubrat počet potřebnejch hitů (tak o 5-10) jako kompenzaci. Nechat se 50x trefit dá asi celkem zabrat postavě, který si pro její velkej armor potvory kolikrát ani nevšimnou. A přijít o to kvůli chybě v nastavení určitě nepotěší, když si to ten člověk šetří na konkrétní pasáž dungu.
Jelikož se štít nabíjí i tím, že postava bouchá tak není důvod proč ubírat počet na nabití štítu.
Mám dotaz .. Vím že pk nemají moc velkou podporu, ale i tak vznesu tenhle dotaz... Pokud bych si chtěl udělat i na pk warovi specializaci ( NPC umístěné v cechu warů ), kam je prakticky nemožné se dostat, je možné dané NPC někam přesunout do volného terénu, nebo do místa odkud je možné se k němu dostat.
Děkuji za zvážení
Děkuji za zvážení
muzes mluvit z venku
Díky .)
Dobrý den zeptam se jestli uz si toho nekdo vismnul kdyz za witch huntera naskocite na jezditko za behu tak to bezi kamsi na "kamcatku" a kdyz clovek napise ,resync ve fene tak to napise hlasku *Magic Rezisted* a nic se nestane, pomuze jen relog, diky za info ( pripradne za radu jak se toho vyvarovat)
ta ty scripty nepouzivej, nedodrzujes pauzu
muj nazor na wh je ze je to postava pro lidi co neumi hrat pvp
a diky tedle specce se konecne muzou odvazit vyjit z gz...
prsk ma proto 80 hp protoze ma nejvacsi dmg a nikdo by nemnel byt imuni proti nemu...
chtel bych specku prska ktera se bude menovat
witch hunter killer a bude to mag na ktereho nebude witch hunter imuni...
je to to same jako udelani witch huntera pocitam ze se to za par let realizuje az to lidi prestane bavit =)
a diky tedle specce se konecne muzou odvazit vyjit z gz...
prsk ma proto 80 hp protoze ma nejvacsi dmg a nikdo by nemnel byt imuni proti nemu...
chtel bych specku prska ktera se bude menovat
witch hunter killer a bude to mag na ktereho nebude witch hunter imuni...
je to to same jako udelani witch huntera pocitam ze se to za par let realizuje az to lidi prestane bavit =)
nevím jak ,resync ale vím že za každou postavu když běžíš a v zároveň nasedáš na koně tak to buguje a běžíš do pryč a nemůžeš nic dělat a musíš relog... asi taková featurka jako padání statů při world save.premek píše:Dobrý den zeptam se jestli uz si toho nekdo vismnul kdyz za witch huntera naskocite na jezditko za behu tak to bezi kamsi na "kamcatku" a kdyz clovek napise ,resync ve fene tak to napise hlasku *Magic Rezisted* a nic se nestane, pomuze jen relog, diky za info ( pripradne za radu jak se toho vyvarovat)
,resync normálně funguje stává se mi to taky a ještě se mi nestalo že by resyncnutí nepomohlo 

Zdravim, nejde sa povolit vyroba chainov aj ostatnym speckam - destro/guardian? Ked uz kazdy paladin ich moze vyrobit tak by ich mohli povyrabat aj warovia si myslim
(okrem toho sa da spravit wh -> ina specka a tie chainy budu, avsak bug to asi nie je a je to nakladne)
A zaroven by som sa chcel spytat ci vyroba chainov nemoze stat 100 soulshardov + 10x stuna? pretoze mi nepride moc fer ked niekto zo 40ss spravi 2x chainy a typek zo 170ss nespravil ani 1ks...

A zaroven by som sa chcel spytat ci vyroba chainov nemoze stat 100 soulshardov + 10x stuna? pretoze mi nepride moc fer ked niekto zo 40ss spravi 2x chainy a typek zo 170ss nespravil ani 1ks...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )