Warrior - Specializace
Re: Warrior - Specializace
to napsi gm pmku nebo icq...
jiz se tak stalo tedy ...
WH se mi do pvp zda jako strasny preboost.
PvP je, jak bylo receno, hlavne o casteni.
Kdyby fungovala alespon ta para, ale bez pary toho wara nezastavis.
Co se tyce 1/1, tak urcite bych neargumentoval tim, ze war muze honit prska cely den. On i ten prsk, vzhledem k poctu HP, toho wara nemusi zabit.
Ale oto vubec nejde.
Jde o to, ze kazde povolani nemuze zabit kazde povolani. Toto muzete rikat na shardech, kde neni zadne povolani ani zadny build. Kde kazdy muze vsechno.
Nektere povolani je lepsi proti jednem, horsi proti druhym.
Zabava je mass pvp. Ovsem pokud ten war nejde parnout ani mu dat dmg, tak je to blby.
Kdyz premyslim, tak bych WH nastavil stylem, ze by nanej fungovaly kouzla 1. az 3. kruhu, na zbytek by byl imunni, mimo paralyze. Otazkou je, co udelat s weaken, clumsy,feeblemind,bless,cunning,strength,agility. Ty by mely byt take zakazane.
Na druhou stranu by mohl byt healovan kouzel heal, protoze to je 1. kruh.
PvP je, jak bylo receno, hlavne o casteni.
Kdyby fungovala alespon ta para, ale bez pary toho wara nezastavis.
Co se tyce 1/1, tak urcite bych neargumentoval tim, ze war muze honit prska cely den. On i ten prsk, vzhledem k poctu HP, toho wara nemusi zabit.
Ale oto vubec nejde.
Jde o to, ze kazde povolani nemuze zabit kazde povolani. Toto muzete rikat na shardech, kde neni zadne povolani ani zadny build. Kde kazdy muze vsechno.
Nektere povolani je lepsi proti jednem, horsi proti druhym.
Zabava je mass pvp. Ovsem pokud ten war nejde parnout ani mu dat dmg, tak je to blby.
Kdyz premyslim, tak bych WH nastavil stylem, ze by nanej fungovaly kouzla 1. az 3. kruhu, na zbytek by byl imunni, mimo paralyze. Otazkou je, co udelat s weaken, clumsy,feeblemind,bless,cunning,strength,agility. Ty by mely byt take zakazane.
Na druhou stranu by mohl byt healovan kouzel heal, protoze to je 1. kruh.
Para? blbost, je to nejsilnejsi kouzlo na DP. k cemu ti v pvp sou pak imunity na ostatni kdyz ho jne budu parovat blokne a je jasnej
Mas mozek v hlave?
Jestli ano, tak se ti doufam rozsviti.
Proti prskum ti staci i maly armor.
Witch Hunter je, jak uz nazev napovida, kosa na castery. Witch Hunterovi by kouzla mela brat mene, mel by proti nim byt odolny. Ok, sme na 51a, tedy dame imunitu na nektere typy kouzel,ale urcite by WH nemel byt proti magii uplne nezranitelny.
Na druhou stranu, neni duvod, proc by ho nesundal prsk a war na paru+mlaceni. Ta Para totiz nepomaha v primem dmg magovi,ale mlaticce.
Na treti stranu, neni duvod k tomu, aby 1 WH nezabilo 6 prsku (proto ten harm, pripadne fireball).
Paralyze je tam z jednoho prosteho duvodu. On je totiz nyni nehorazne preboostlej v mass pvp.
Nemaji ho jak parnout a v tom pripade ho nema mlaticka jak seknout. A tady je pak jedno, jestli ma 100 ar nebo 30 ar. Fireball pak beztak bude brat relativne malo.
__
__
Na jinych shardech maji nektere postavy imunitu na paru a zabit je je diky tomu kolikrat i nadlidsky ukol, prestoze jim kouzla berou normalne.
Imunitu na kompletne vsechny kouzla, do pvp... To je krok spatnym smerem.
Do PvM to beru, ale do PvP se to opravdu nehodi.
_
Nejvetsi "hloupost" jed le mne vsak imunita na paru. To nici pvp. Vsak sami to vidite, nebo casem uvidite.
___
___
___
Stale bude mit imunitu na blesky, kvf, mindy, cursy a kdovi, cim se jeste war jede...
Jestli ano, tak se ti doufam rozsviti.
Proti prskum ti staci i maly armor.
Witch Hunter je, jak uz nazev napovida, kosa na castery. Witch Hunterovi by kouzla mela brat mene, mel by proti nim byt odolny. Ok, sme na 51a, tedy dame imunitu na nektere typy kouzel,ale urcite by WH nemel byt proti magii uplne nezranitelny.
Na druhou stranu, neni duvod, proc by ho nesundal prsk a war na paru+mlaceni. Ta Para totiz nepomaha v primem dmg magovi,ale mlaticce.
Na treti stranu, neni duvod k tomu, aby 1 WH nezabilo 6 prsku (proto ten harm, pripadne fireball).
Paralyze je tam z jednoho prosteho duvodu. On je totiz nyni nehorazne preboostlej v mass pvp.
Nemaji ho jak parnout a v tom pripade ho nema mlaticka jak seknout. A tady je pak jedno, jestli ma 100 ar nebo 30 ar. Fireball pak beztak bude brat relativne malo.
__
__
Na jinych shardech maji nektere postavy imunitu na paru a zabit je je diky tomu kolikrat i nadlidsky ukol, prestoze jim kouzla berou normalne.
Imunitu na kompletne vsechny kouzla, do pvp... To je krok spatnym smerem.
Do PvM to beru, ale do PvP se to opravdu nehodi.
_
Nejvetsi "hloupost" jed le mne vsak imunita na paru. To nici pvp. Vsak sami to vidite, nebo casem uvidite.
___
___
___
Stale bude mit imunitu na blesky, kvf, mindy, cursy a kdovi, cim se jeste war jede...
bez imunky na paru nema smysl byt ani wh, mam mozek , ty asi neznas kouzlo para a jeho vyuziti vid ?
WH je gut na prsky, ale t tak vsechno, kazdy jiny plech apod ho sunda na 2- 3 rany max, muzes mu hodit retezi, schrinknout ho zbrani , apod-rozepisovat to nebudu.
A to ze reknes ze ho nijak nebouchnes, tj to sami jako kdyz ti prsk utika z boje primomcare a haze si jen ijs(boju se nechce zucastnit , utece)
To same wh utika pryc neda ho nikdo, ale jakmile se zucastni boju je mnoho reseni jak ho sundat a uz sme je i videl , tak nebud chytry teorii , ale podivej se i do praxe jak to funguje jo?
WH je gut na prsky, ale t tak vsechno, kazdy jiny plech apod ho sunda na 2- 3 rany max, muzes mu hodit retezi, schrinknout ho zbrani , apod-rozepisovat to nebudu.
A to ze reknes ze ho nijak nebouchnes, tj to sami jako kdyz ti prsk utika z boje primomcare a haze si jen ijs(boju se nechce zucastnit , utece)
To same wh utika pryc neda ho nikdo, ale jakmile se zucastni boju je mnoho reseni jak ho sundat a uz sme je i videl , tak nebud chytry teorii , ale podivej se i do praxe jak to funguje jo?
Neco mi rika, ze pokud v mass pvp chce WH nekoho bouchnout tak asi porad jen nebeha jak splasena veverka. Jestlize beha, tak tam muze tak maximalne nekoho bandit.
musim nesuhlasiť. Aj ked sa prsk ijskuje, da sa mu pretlačit para ...
Ten WH je fakt velmi nesmrtelny, lebo povedzme si na rovinu, retaze ked ti davaju zosadnes na chvilku a maš minutu pokoj či aky je timer. Ak ti WH stale uteka, sanca ze ho trafiš je mala a ked ho trafiš musis mat minimalne shrinkovačku lebo timer na trko má snad vzdy, ked nič ine chlastat skoro nemusi ... a dat warovi 3 rany? to je dost dlha doba, teda ak vas neni 5
a nedate to naraz. Dovtedy si odshrinkne jazditko alebo prepije sa z bloku a uz ho nezastavis ... určite by som dal nejaku slabinu WH aspon do PVP aby bola aká taká šanca zabit ho aj prskom alebo aspon otravovat ... napriklad šancu, že mu prejde por cor, vfp alebo kvf napr 1:5
Ten WH je fakt velmi nesmrtelny, lebo povedzme si na rovinu, retaze ked ti davaju zosadnes na chvilku a maš minutu pokoj či aky je timer. Ak ti WH stale uteka, sanca ze ho trafiš je mala a ked ho trafiš musis mat minimalne shrinkovačku lebo timer na trko má snad vzdy, ked nič ine chlastat skoro nemusi ... a dat warovi 3 rany? to je dost dlha doba, teda ak vas neni 5

Nevím co napsat, ale WH je naprostý overboost. Prostě bych tu specku natvrdo zrušil, nechápu proč musí mít war 3 specky a ještě takovou chujovinu jako je imunka na všechny spelly.
Nejsem PvPer, ale když se na to podívám ze zdravého rozumu, tak je jasné, že imunka na všechny spelly je naprostý nesmysl. Tipuju že si to co tady píšu myslí 2/3 serveru ....
Destro a Guardian, klobouk dolů, to jsou povedené specky, ale ten WH ...
Nejsem PvPer, ale když se na to podívám ze zdravého rozumu, tak je jasné, že imunka na všechny spelly je naprostý nesmysl. Tipuju že si to co tady píšu myslí 2/3 serveru ....
Destro a Guardian, klobouk dolů, to jsou povedené specky, ale ten WH ...
Do PvM to má velkou výhodu spolu s velkou nevýhodou a to platí i do PvP - War s malým armorem je znát, navíc má sníženou možnost boostu. Sice nejde tak dobře zastavit, ale to nejde ani prsk, když ho honí war a řetězy skoro nepomůžou. Píšu z pozice WH, něco jsem si s ním zkusil a ano, je to sranda, prsk neudělá fakt nic, ale za 1) technicky jinak taková specka na týhle sféře asi udělat nejde a za 2) vždy se tu argumentovalo, že ne každej char je dobrej na všechno. 1 vs 1 je DP absolutně nevyvážený nehledě na WH. V mass PvP v době, kdy běhá dost buchen je to jedno, protože s tím armorem jde WH slušně sundat a bolí ho,i když ho mlátí kler, podle mě fajn specka 

za destra mu davam skoro ik...
Blbost WH je overboost .. Fakt by stálo za to zvážit ho trochu oslabit ..Wallace píše:za destra mu davam skoro ik...
Vsak vy casem prijdete na to, ze je to do pvp preprasena specka .-)
___
___
Co se tyce Chainu, nehral sem par mesicu a enjak si nevybavuji, ze by neco takoveho na mne, jako castera, nekdo hazel...
__
__
Co se tyce ulohy waru v pvp, tak driv beztak zabijel po pare a nebo v bloku. Nejake chainy sem neplette.
__
__
Osobne mi prijde, ze je jakoby snaha rozhodit pvp a nebo posilit nektere chary, kdyz je to zbytecne.
Aby to nedopadlo jak na Kelevaru s Talentama, kdy se preboostle veci stale doladuji i po 4 letech.
::
Samozrejme, chcete hrace necim novym zabavit, navnadit, ale klasicke pvp bez zbrani z kamenu a specek bylo nastaveno dobre.
______
______
Destroyer a Guardian jsou bomba specky, ale ten Guardian se mi hodi spis k Paladinovi. To je ale vec nazoru.
___
___
Co se tyce Chainu, nehral sem par mesicu a enjak si nevybavuji, ze by neco takoveho na mne, jako castera, nekdo hazel...
__
__
Co se tyce ulohy waru v pvp, tak driv beztak zabijel po pare a nebo v bloku. Nejake chainy sem neplette.
__
__
Osobne mi prijde, ze je jakoby snaha rozhodit pvp a nebo posilit nektere chary, kdyz je to zbytecne.
Aby to nedopadlo jak na Kelevaru s Talentama, kdy se preboostle veci stale doladuji i po 4 letech.
Samozrejme, chcete hrace necim novym zabavit, navnadit, ale klasicke pvp bez zbrani z kamenu a specek bylo nastaveno dobre.
______
______
Destroyer a Guardian jsou bomba specky, ale ten Guardian se mi hodi spis k Paladinovi. To je ale vec nazoru.
dnes sme dvaja behali proti WH. Podarilo sa nam nahodou dať mu retaze, asi na 6 pokus. Dostal aj greater suck a aj ranu. Ostalo mu asi 10 - 30 hp. 5 sekund pobehal, hodil si jazditko a bežal preč a my sme nemohli nič. Takže prosím tých ludí, čo si dávajú WH (nie tí čo ich daju pri cc, vypadku netu alebo lagoch) ako sa ten WH zabíja? Osobne si myslím, že sa nedá zabiť, jedine ak pri 4 ludoch čo ho všetci trafia takmer naraz ... teda ak má myšku a nehrá na touchpade.
Zrušte mu aspon imunku na sipku a povedzme harm nech sa dá aspon trošku otravovat a prípade par hp aj dorazit ...
Zrušte mu aspon imunku na sipku a povedzme harm nech sa dá aspon trošku otravovat a prípade par hp aj dorazit ...
jak sem psal jiz nahore, pokud wh se nechce zucastit boju, ale jen utika nezabijes ho, ale kdyz je mass pvp kde bojuje i on a boju se zucastni , zabijes ho..
to je skoro s každým charem, když nechce, uteče ti, tohle hlavně dřív dělávali ve velkým prsci a ještě stíhali psát do hry:) chápu že WH je v tomhle směru moc, ale když prsk nechce, tak z boje odejde v klidu, řetežy ho netrápí a dmg od buchny na dálku nedostane nijak. Omezit imunku u WH nevím, jestli jde technicky a hlavně by tím ztratila trošku smysl a jsem zastánce i názoru, že to není jen PvP specka a udělal bych si to i na PvM/Harv
Aj to je blbost, ak sa to mass PVP neodohrava v uzavretom priestore ... ten WH ma atakoval ale ked mal malo utiekol s 10hp ... Ak ti iny char chce zdrhnut s malo hp mas moznost ho trebars usipkovať alebo parnut tu nemas nič ... takze jednoducha taktika či v solo alebo mass pvp ... mam pod 50 hp chvilku si pobezim rovno a doliečim sa .... potom sa znova zapojim do boja ked budem mat full a ked ma buchnu tak znova rovny beh ...
ja som chcel wh hlavne do pvm a viem, že je dost dobry preto som dal len kuzla typu sipka a harm ktore mobovia nepouzivaju a ked pouzivaju tak to tomu wh urobi minimum škody ...
ja som chcel wh hlavne do pvm a viem, že je dost dobry preto som dal len kuzla typu sipka a harm ktore mobovia nepouzivaju a ked pouzivaju tak to tomu wh urobi minimum škody ...
j ale technicky to blbe nastavis, ale dobre jeden war je nesmrtelny, 2. war je nejsilnejsi 

Proc by nemelo smysl, aby WH dostaval nejaky dmg kouzly?
Pro mne je u tech starych DoTA heroes krasnym prikladem Witch Huntera Magina (Anti-Mage).
Taky nema full imunitu na magii, ale ma slusny resisty.
Bavime se o 51a. moznosti nejsou zavratne, ale daji se delat divy.
Pro mne je u tech starych DoTA heroes krasnym prikladem Witch Huntera Magina (Anti-Mage).
Taky nema full imunitu na magii, ale ma slusny resisty.
Bavime se o 51a. moznosti nejsou zavratne, ale daji se delat divy.
osobně bych ho nastavil tak, aby ho ti summoni mohli aspoň zabít nebo nějak to vyšperkovat. Třeba jen summoni z dead booku nebo u maga Earth, Fire, Wather Elementalove (jestli to teda nějak jde nastavit? ). Jo a snižil bych mu healing, klidně na uroveň maga ....