Vampire
Re: Vampire
cau cau, chtle jsem se zeptat zda se da nejak za vampa v cloveku dostat na karmu tak abych mel cervene jmeno. zkousel sme mystik ten dava jen na +8k, hidden evil taktez.
Nedělával přesně toto ten šutrák před vstupem na quest na Stone gargoila?Arianna píše:cau cau, chtle jsem se zeptat zda se da nejak za vampa v cloveku dostat na karmu tak abych mel cervene jmeno. zkousel sme mystik ten dava jen na +8k, hidden evil taktez.
to jsme taky zkouseli a taky jen -8kLartax píše:Nedělával přesně toto ten šutrák před vstupem na quest na Stone gargoila?Arianna píše:cau cau, chtle jsem se zeptat zda se da nejak za vampa v cloveku dostat na karmu tak abych mel cervene jmeno. zkousel sme mystik ten dava jen na +8k, hidden evil taktez.
Zkoušel si trenovat snooping?
Nebo se rovnou staň pk. Nebo samotný kill modrého hráče ubere tuším 10k karmy, ikdyž vykoupení je dražší trošku.
Kill ti nedá automat na -10k karmy. teda Pokud to není 3 a další kill pak tomu tak opravdu je
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
not true. vrazda je jediny sposob ako sa dostat na titul dread lord. ked odkupenie stalo 100k tak som si to raz za cas zaplatil :p inak sa na cervene meno mozes dostat aj s hidden evilom. staci si znizit karmu sochou/mystikom na max a potom dostat par krat po drzke od evila. myslim ze socha ta dostane na -8k, mystik na -7 a hidden na -9 a kill na tych -10k. na cervene meno je vampovi treba ale menej ako -9k ak si dobre pamatam.Rainbow píše:Kill ti nedá automat na -10k karmy. teda Pokud to není 3 a další kill pak tomu tak opravdu je
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
kamos si chtel zahrat true cerveneho vampika v cloveku bez toho aby byl pk. to je vse
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sem tam sa totizto najde aj hrac ktory si z hry robi zabavu a nie len kalkulacku na dmg, hot a pod a s tym sa snazi ziskat si viac a viac trblietavych cacanych veciciek z kt si robi outfity na trh. roleplay man, roleplay... 

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Beru to, jen se se zeptal, me nejak nenapadlo k cemu funkcionalnimu by to mohlo byt. Ackoliv je to dost inspirujici. Nevidim duvod proc neco takohove neudelat ...
Chci se zeptat, když není příběh ke stone impovi aktualní(neříkám že celý) je vůbec ve světě nějaká nápověda jak se aktivuje vstupenka,popřípadě bude přidána?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
kdyz dojdu quest tri bratri v mistnosti kde jsou patniky je hrobka s napisem tajny vstup do cechu a me to hodilo do te bile mistnosti s ress krizem jako bych opustil quest zonu ma to takhle fungovat ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Souhlas, někde by to nápovědu chtělo.Darkne píše:Chci se zeptat, když není příběh ke stone impovi aktualní(neříkám že celý) je vůbec ve světě nějaká nápověda jak se aktivuje vstupenka,popřípadě bude přidána?
Příběh zatím víceméně sedí, chybka opravena a vstupenku bude možno aktivovat po resyncu.
Takže lidi, co zkoušelo všechno můžou všechno zkoušet znovu , po tvé chyběOcroc píše:Příběh zatím víceméně sedí, chybka opravena a vstupenku bude možno aktivovat po resyncu.

Koukám že mé otázky si nikdo nevšiml tak to zkusím ještě jednou neuvažuje se že by se Elder krystal dal nabíjet řekněme za takových 150-250 krve a 6-8 nabití hight horizitu jedno nabití pochybuju že by se to nabití nejak nahromadilo je to celkem velká cena na to že základní krystal mí stejně většinou 5 nabití takže si z toho člověk morfne 2x a tu cenu co navrhuji si myslím že je dostatečná je to o projití minimálně 10-15 větších dungů a stejně ten krystal si člověk musí z tý top části udělat a možnost že ho ztratí tu je pořád stejná
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš, prosím, tu šílenost cos napsal, rozdělit sem tam nějakou čárkou, aby bylo poznat, co ma k čemu jaký vztah, takhle netuším o čem "mluvíš".
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nechce vyhazovat elder vampire krystal. Chce aby se daly doplnit nabiti a to za 250 krve a high horizit.Dudek píše:Můžeš, prosím, tu šílenost cos napsal, rozdělit sem tam nějakou čárkou, aby bylo poznat, co ma k čemu jaký vztah, takhle netuším o čem "mluvíš".
Napad pekny. Rozhodne by to pomohlo. Takto se mi to zbytecne vali na strese... ale treba je to zamer gm. Docela hloupe ale to je vic veci.
čemu na tom nechápeš?

top morf jedine za top cast, nabti krve si s prehledem delas v pohode, a tak dobry morf a zadarmo? to e