Poisoning
Re: Poisoning
S mystikem na rangera myslím není třeba nijak manipulovat.
Poison jsem trénil, sice nemám velkej skill, ale dá se najít pár míst, kde se to dobře trénit dá, hlavně pvp zóna, když se nebojíš PK a jak psala Ati nebo kdo, dung, prostě dunguješ a trénuješ, gain je v dungu podle mě dobrej a systém taky
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
hele to srovnani poisn a taming je docela blbost poisn mam 100 taming za nejakych 6 let jen 70 tak nevim no 

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Dungy a tim i poison jsi chodil. Taming by jsi musel zlanarit bratrance
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A nema někdo skript na poisoning na Yoko ? prosim ...díky 

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Amigor píše:A nema někdo skript na poisoning na Yoko ? prosim ...díky
Kód: Vybrat vše
sub poison()
UO.Exec('warmode 0')
UO.Set('lasttarget','laststatus')
UO.WaitTargetObject("lasttarget")
UO.UseType("0x1837")
Wait(500)
UO.Exec('warmode 1')
end sub
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
DíkMephist píše: Pouzije kit na last status.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
100 % poisoning a trénoval jsem jenom v dungu, nvm o tom, že by nás to někdy "brzdilo" v postupu dungu.Dudek píše:do nejakejch 17 nebo 18 to jde protoze ty monstra otravis a pozabijis, ale pak uz je to fakt problem, na povrchu moc nejsou a trenit v dungu dost zdrzuje vypravu.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
presneNagash píše:100 % poisoning a trénoval jsem jenom v dungu, nvm o tom, že by nás to někdy "brzdilo" v postupu dungu.Dudek píše:do nejakejch 17 nebo 18 to jde protoze ty monstra otravis a pozabijis, ale pak uz je to fakt problem, na povrchu moc nejsou a trenit v dungu dost zdrzuje vypravu.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mám takovej návrh :
Trenuju pois už nějaky ten patek, a hodně mě mrzí že vlastně vytenim a pak už mi je na houby, jen na zbraně. Nešlo by udělat aby šlo poisnovat vic zbrani ? Obyč třeba. Luky, Mece, Wm, atd ale jen obycejné.... né plusové. Připadně jestli by nešlo udělat jak u tamingu, poisnovat npc, ale klidně hlašku že už ti to skill nepřidá. Neubira to moc, ale občas se to hodi....
Schrnutí : udělat aby šlo poisnout veškere obyč zbraně.
a aby šlo poisnovat i npc která už skill nepřidavaji, ale otravilo by je to ...
Proč ? větši využiti skillu ....
Trenuju pois už nějaky ten patek, a hodně mě mrzí že vlastně vytenim a pak už mi je na houby, jen na zbraně. Nešlo by udělat aby šlo poisnovat vic zbrani ? Obyč třeba. Luky, Mece, Wm, atd ale jen obycejné.... né plusové. Připadně jestli by nešlo udělat jak u tamingu, poisnovat npc, ale klidně hlašku že už ti to skill nepřidá. Neubira to moc, ale občas se to hodi....
Schrnutí : udělat aby šlo poisnout veškere obyč zbraně.
a aby šlo poisnovat i npc která už skill nepřidavaji, ale otravilo by je to ...
Proč ? větši využiti skillu ....
Ty mozes poisovat hocico, aj ked ti to skill neprida. Jediny predmet, ktorym nepoisnes npc pod tvoj skill je apprentice kit. A ten je teraz nastaveny perfektne, nemina nastavenia pre tych, co este len trenuju.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ale poison kitem to neotravi...napiše jen že stoho ti nic neda, a tim konec, ale neotraví to ...
Stejně tak by bylo fajn dle skilu kdyby šlo otravit i hrače, wiz dobre a zajimave do pvp ...
Stejně tak by bylo fajn dle skilu kdyby šlo otravit i hrače, wiz dobre a zajimave do pvp ...

Musim souhlasit s arianou... Ten rang mystik je ted dost o nicem... Strilis pul dne a poisn to stejne neda... Kdyz si vemem, ze poisn neni zrovna nejlehci natrenit. Opravdu by se nedala troku zvysit sance na poisnuti?
za cenu mystickych otravenych sipu ( sip + haj poisn v lahvi) ? Vyroba s top poisningem ?Ascalante píše:Musim souhlasit s arianou... Ten rang mystik je ted dost o nicem... Strilis pul dne a poisn to stejne neda... Kdyz si vemem, ze poisn neni zrovna nejlehci natrenit. Opravdu by se nedala troku zvysit sance na poisnuti?
To by bolo super, len k tomu este aj vyrobit tulec na tie sipy prosim 

Imma keep it real with ya.
Nechápu vas mě mystik naprosto vyhovuje a poison davam dost casto stane se ze kdyz je velka dmg tak ho nestihnu dat za tech 20 strel ale vetsinou dám tak za 5-10 strel poison
ja jsem s trenovanim poisoningu spokojeny, ale chtelo by to upravit stealing, alespon zjednodusit trenovani
ale zajimalo by me jak to je se skladanym lukem, zaslechl jsem, ze ma davat poison ci paralyzu, ale u me to nefunguje, 20 zasahu do hrace a ani tuk (skill 40%), na monstra jsem take zkousel, ale bez vysledku
ale zajimalo by me jak to je se skladanym lukem, zaslechl jsem, ze ma davat poison ci paralyzu, ale u me to nefunguje, 20 zasahu do hrace a ani tuk (skill 40%), na monstra jsem take zkousel, ale bez vysledku
Pokud vim, tak skladacka ma piarcing effekt... a ne poisn...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se to ted nekdy nezmenilo, tak skladanej luk ma dmg navic se zpozdenim do hracu. Takze kdyz jedou trefim hrace, uberu mu treba 20hp, za dlasi 3s mu to ubre 10hp, po dalsi sekunde 10hp a po dalsi sekunde jeste jednou 10hp. (casy a hp jen orientacni, uz si to nepamatuju presne a sem linej zkouset
)
Skladana HC by snad mela davat do hracu paralyzu a taky by mela mit velkou pruraznost do AR i u monster. Ale nevim, HC nemam, jen sem o tom slysel.

Skladana HC by snad mela davat do hracu paralyzu a taky by mela mit velkou pruraznost do AR i u monster. Ale nevim, HC nemam, jen sem o tom slysel.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
tak čo chodim s rangami tak ten poison davaju skoro na kazde vačšie monštrum a takmer vzdy začne aj škytat (3-4 členna vyprava). Občas ho stihnu kušou aj vyliečit a dať další poison ... Osobne si myslím, že by to bolo už trošku preboost, keby ranger daval na dialku poison čo začne škytať okamžite na každu ranu ...