Poisoning

Vaše nápady a návrhy
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Poisoning

Příspěvek od Thief »

S mystikem na rangera myslím není třeba nijak manipulovat.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Poison jsem trénil, sice nemám velkej skill, ale dá se najít pár míst, kde se to dobře trénit dá, hlavně pvp zóna, když se nebojíš PK a jak psala Ati nebo kdo, dung, prostě dunguješ a trénuješ, gain je v dungu podle mě dobrej a systém taky
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

hele to srovnani poisn a taming je docela blbost poisn mam 100 taming za nejakych 6 let jen 70 tak nevim no :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Dungy a tim i poison jsi chodil. Taming by jsi musel zlanarit bratrance
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

A nema někdo skript na poisoning na Yoko ? prosim ...díky :-)
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Amigor píše:A nema někdo skript na poisoning na Yoko ? prosim ...díky :-)

Kód: Vybrat vše

sub poison()
UO.Exec('warmode 0')
	UO.Set('lasttarget','laststatus')
	UO.WaitTargetObject("lasttarget")
	UO.UseType("0x1837")
     Wait(500)
UO.Exec('warmode 1')
end sub
Pouzije kit na last status.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Mephist píše: Pouzije kit na last status.
Dík
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Dudek píše:do nejakejch 17 nebo 18 to jde protoze ty monstra otravis a pozabijis, ale pak uz je to fakt problem, na povrchu moc nejsou a trenit v dungu dost zdrzuje vypravu.
100 % poisoning a trénoval jsem jenom v dungu, nvm o tom, že by nás to někdy "brzdilo" v postupu dungu.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Nagash píše:
Dudek píše:do nejakejch 17 nebo 18 to jde protoze ty monstra otravis a pozabijis, ale pak uz je to fakt problem, na povrchu moc nejsou a trenit v dungu dost zdrzuje vypravu.
100 % poisoning a trénoval jsem jenom v dungu, nvm o tom, že by nás to někdy "brzdilo" v postupu dungu.
presne
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Mám takovej návrh :

Trenuju pois už nějaky ten patek, a hodně mě mrzí že vlastně vytenim a pak už mi je na houby, jen na zbraně. Nešlo by udělat aby šlo poisnovat vic zbrani ? Obyč třeba. Luky, Mece, Wm, atd ale jen obycejné.... né plusové. Připadně jestli by nešlo udělat jak u tamingu, poisnovat npc, ale klidně hlašku že už ti to skill nepřidá. Neubira to moc, ale občas se to hodi....

Schrnutí : udělat aby šlo poisnout veškere obyč zbraně.
a aby šlo poisnovat i npc která už skill nepřidavaji, ale otravilo by je to ...

Proč ? větši využiti skillu ....
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ty mozes poisovat hocico, aj ked ti to skill neprida. Jediny predmet, ktorym nepoisnes npc pod tvoj skill je apprentice kit. A ten je teraz nastaveny perfektne, nemina nastavenia pre tych, co este len trenuju.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Ale poison kitem to neotravi...napiše jen že stoho ti nic neda, a tim konec, ale neotraví to ...
Stejně tak by bylo fajn dle skilu kdyby šlo otravit i hrače, wiz dobre a zajimave do pvp ... :-)
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Musim souhlasit s arianou... Ten rang mystik je ted dost o nicem... Strilis pul dne a poisn to stejne neda... Kdyz si vemem, ze poisn neni zrovna nejlehci natrenit. Opravdu by se nedala troku zvysit sance na poisnuti?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ascalante píše:Musim souhlasit s arianou... Ten rang mystik je ted dost o nicem... Strilis pul dne a poisn to stejne neda... Kdyz si vemem, ze poisn neni zrovna nejlehci natrenit. Opravdu by se nedala troku zvysit sance na poisnuti?
za cenu mystickych otravenych sipu ( sip + haj poisn v lahvi) ? Vyroba s top poisningem ?
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

To by bolo super, len k tomu este aj vyrobit tulec na tie sipy prosim :)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Nechápu vas mě mystik naprosto vyhovuje a poison davam dost casto stane se ze kdyz je velka dmg tak ho nestihnu dat za tech 20 strel ale vetsinou dám tak za 5-10 strel poison
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

ja jsem s trenovanim poisoningu spokojeny, ale chtelo by to upravit stealing, alespon zjednodusit trenovani

ale zajimalo by me jak to je se skladanym lukem, zaslechl jsem, ze ma davat poison ci paralyzu, ale u me to nefunguje, 20 zasahu do hrace a ani tuk (skill 40%), na monstra jsem take zkousel, ale bez vysledku
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Pokud vim, tak skladacka ma piarcing effekt... a ne poisn...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Pokud se to ted nekdy nezmenilo, tak skladanej luk ma dmg navic se zpozdenim do hracu. Takze kdyz jedou trefim hrace, uberu mu treba 20hp, za dlasi 3s mu to ubre 10hp, po dalsi sekunde 10hp a po dalsi sekunde jeste jednou 10hp. (casy a hp jen orientacni, uz si to nepamatuju presne a sem linej zkouset :) )
Skladana HC by snad mela davat do hracu paralyzu a taky by mela mit velkou pruraznost do AR i u monster. Ale nevim, HC nemam, jen sem o tom slysel.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

tak čo chodim s rangami tak ten poison davaju skoro na kazde vačšie monštrum a takmer vzdy začne aj škytat (3-4 členna vyprava). Občas ho stihnu kušou aj vyliečit a dať další poison ... Osobne si myslím, že by to bolo už trošku preboost, keby ranger daval na dialku poison čo začne škytať okamžite na každu ranu ...
Odpovědět