Horizit cechu Vampírov

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Anibakul
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Horizit cechu Vampírov

Příspěvek od Anibakul »

Zdravím napadla ma naledujúca vec a rád by som počul názor ostatných.

Hovorilo sa že o itemy z charity už dávno nikto nič nežiadal, že hráči skôr dostanú itemy od iných hráčov. V prípade Vampíra by som teda navrhoval zaviesť menej osobný spôsob pomoci Vampírov Vampírom.

Umiestnit do cechu upírov Horizit cechu Vampírov. Morfovací kryštál ktorí bude umiestnený na podstavci pod nejakou sochou vampíra a bude možné z humana cez 2x klik na kryštál morfnúť cechový morf, ktorý bude rovnaký ako Low Horizit. Skúsený hráči low horizit nemofrujú a nb vampovi značne pomôže.

Tento kryštál by sa nabíjal prostredníctvom horizit kryštálov, ktoré by priniesli skúsenejší hráči. Za každý prinesený kryštál by hráč získal body. ZA LOW 1 bod za MEDIUM 2 body za High 4 body (primárne sa samozrejme jedná o low a medium). Každý bod by znamenal jedno nabitie cechového kryštálu a za 10 bodov by si Vampír ktorý by kryštál dotoval mohol vyzdvihnúť Hihg horizit kryštál s 1 nabitím.

Ulahčilo by to život NB vampom a vampom, ktorí nemajú zatiaľ s kým chodiť dungeony/vela umierajú atď. Nastal by odliv zostatkových low a medium horizitov a klan Vampovia by sa tešili, že môžu získať nabitie klan kryštálov aj keď v pomere 1-10.

Je bežné, že keď dnes niekto začne hrať napríklad paladina/wariora prvý dobrý človek ktorého stretne mu dá Blood brnko +5 zbraň low/medium horizit a teda takáto forma podpory, ktorá by nebola viazaná na osobné natrafenia na takéhoto človeka by mohla byť prínosom.

Obdobným spôsobom by mohli byť poriešené aj iné cechy.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Horizit cechu Vampírov

Příspěvek od Thief »

Pokud by počet nabití závisel na ostatních hráčích, tak mám ten dojem, že by si žádnej NB hráč nemorfnul.
Celkově k věci nedokážu si představit, jak by tohle šlo nějak lehce nascritovat. Myslím si, že by to bylo moc práce a efektivita by byla nulová.
Tím nechci říct, že tvůj nápad je špatný.

To už by rovnou mohli ostatní vampíři házet pro ně něvyužitelné horizity s (1+) nabitím do charity a ty se následně rozdávat.
Anibakul
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anibakul »

Prave ze na rozdavanie ako take je potrebne sa s niekym stretnut psiat niekomu na icq, vediet ze charita existuje atd, keby bolo niekde na strankach dp napsiane u vampa ze v cechu sa nachadza takyto krystal ktory je urceny prave pre zacinajucich hracov bolo by to jednoduchsie a clovek by nemusel nikoho kontaktovat len by sa pozrel ci je cechovy krystal nabity a ak ano morfol by si ak by chcel. Aj uplny nb ktory by siel okolo by urcite (ako som to robil ja :D) skusal kliakt na vsetko co vyzera pouzitelne a tak by aj cistou nahodou prisielnato ze je tam nieco uzitocne.

A som presvedceny ze tie low a medium horizity by aktivny hraci vymenili za High. Dokonca si myslim ze aj keby sa odstranila moznost ziskania HH tak by tam nejake nabitia pribudly (ja osobne by som ich tam ochotne rad nepravidelne podla moznosti doplnoval)

Ak by to neslo nejak lahko nascriptovat je jednoduche nascriptovat aspon absorbovanie nabiti z low HH / medium HH cechovym krystalom ? bez nejakej odmeny len ako priamu pomoc novacikom.

Pripadne tam mozno doplnit nejaky bulleting Board kde by boli mena donorov, ktori nabili cechovy krystal :D
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

V podstatě jde o to, aby se z multiplayer hry odstranila ta multi součást a člověk by to mohl hrát skoro jako single - což je vždy krok špatným směrem.
Z mojeho pohledu - nbíků jsem v době kdy jsem hrál obdaroval poměrně dost, ale do charity a podobných nesmyslů bych nikdy nic nedal. To si raději opravdu počkám na to, až potkám nějákého opravdového newbie. Pokud se bude chovat slušně, rád ho něčím obdaruji. Ale rozhodně to nebudu cpát do chřtánu správci charity potažmo neznámejm hráčům ( dost možná jen známým z okruhu daného správce). Ale natolik jen můj pohled :).
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Ako spravca charity s tymto zasadne nesuhlasim uz len z principu zachovania tradicnej interakcie medzi starsimi a mladsimi upirmi.
Tiez ti mozem povedat ze za tie roky sa od hracov v charite (mimo organizovanych akcii) objavilo vela krvavych bandazi, stredne mnozstvo nekro regov, par iron zbrani a ak si dobre pamatam, tak dva krystaly low horizitu. => ten tvoj napad by asi moc nefungoval
A schvalne som sa bol pozriet do truhly v cechu. Vsetky krystaly ktore som tam zo svojej zbierky svojho casu daval sa aj rozdali ako odmena za questy. Brood so zaujmom a ochotou sa ku horizitu dostane...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nikita
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nikita »

Chodím často gangrel morf nebo stone vampa a low horizity ani nekopu, protože se mě nevyplatí odmorfnout. Když jsem náhodou potřebovala stejně následně odmorfnout a kopla jsem si ho, tak jsem ho použila na nabití gangrel krystalu...stejně jako medium a někdy i hight. Živit gangrel krystal není jenom tak a proto bych byla schopná dát low horizity třeba s 1 nabitím nebo s 3 nabitími, kdy už horizit nelze použít na přeměnu do gangrel krystalu. Ovšem nejradši bych byla kdyby low horizit měl vždy 8 nabití a zbytky nezůstávali. :-)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Nikdo te nenuti porad chodit stona, staci se domlvit s par lidma, vzdy pujdes treba humana nebo normal morf z horizitu a za par dni si udelas 100 nabiti upne v pohode
Odpovědět