NB skilly
Re: NB skilly
Myslim, ze "bug kulomet" gm okomentovali jako vicemene prospesny. Jakykoliv krchov pro zacinajici postavu ve srovnani s nb dungem jsem bral za horsi variantu. Ilshenar 1 je krajina kterou gm doporucovali zacinajicim postavam
Zkus tyto stranky.. treba ti pomuzou.. http://www.amonthia.com/wiki/index.php?title=PhoenixJedi Knight píše:Jak psal někdo dřív, že by se udělal balíček UO a phenixe a napíše se starým hráčům UO - to mi příjde jako výborný nápad, který by sem mohl lidi přitáhnout. Já jsem se snažil najít nějakou instalačku UO, nakonec jsem našel dvě, ani jedna nefungovala, ale když jsem je nějak zkombinoval, tak to začalo chodit. Bohužel jsem nezprovoznil phenixe ani yoko, takže jedu s assistem. No jsem na něj zvyklý, takže s tím zas takový problém nemám. I když, když čtu, co ty programy umí, tak bych to taky chtěl vyzkoušet.
jinak uo treba zkus preinstalovat a treba ti pak pujdou ty programy rozchodit.. tezko rict jestli je to tou instalackou..
http://download.gamepark.cz/9f1e47ab656 ... _setup.exe
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Ten první odkaz znám. Bohužel odkaz na instalačku nefunguje.
Ktery odkaz?Jedi Knight píše:Ten první odkaz znám. Bohužel odkaz na instalačku nefunguje.
Jestli se to tady uz resilo tak sorry.
Kdyz je na serveru tolik penez, co takhle nejak udelat aby sli skilly koupit?
Jenom napad.
Kdyz je na serveru tolik penez, co takhle nejak udelat aby sli skilly koupit?
Jenom napad.
Taky jsem tak trochu začal klikat, nemám Warriora, a tak jsem si ho založil. Šel jsem do NB dungeonů, a dostal odměnu v podobě vysvědčení - nevím zdali je NB(ještě jsem neumřel). Každopádně s tím ,že ze skillpointů leze u Wara - > tactica ,sw ,healing je suprová a vítaná změna. Ještě jsem nezjistil do jaké míry to poleze. Uvidímě ,jak bude čas a chut hrát.
edit: PS asi za 2h hraní jsem dal 12% sw + ostatní skilly. (měl jsme koupenou teda i training zbran).
edit2:40 minut hraní 5% sw , tactica +2% , healing +2%.
Myslím si , že by bylo dobré nechat skillpointy , aby přidávali základni důležité skilly u postav. Určitě to zvýhodní lidi ,který si chtějí tu hru užívat a né stát v cechu warriorů a bouchat do sebe jak tupci.
edit: PS asi za 2h hraní jsem dal 12% sw + ostatní skilly. (měl jsme koupenou teda i training zbran).
edit2:40 minut hraní 5% sw , tactica +2% , healing +2%.
Myslím si , že by bylo dobré nechat skillpointy , aby přidávali základni důležité skilly u postav. Určitě to zvýhodní lidi ,který si chtějí tu hru užívat a né stát v cechu warriorů a bouchat do sebe jak tupci.
Miki to vysvědčení je NB takže se o něj bát nemusíš 

Vcera jsem si zalozil crafta a u něj skill pointy nic nedavaji. Planuje se neco i u crafta nebo je to jen u bojovych povolani ?
U crafta mám v plánu nějaký questíky na zvýšení skillů. Bohužel jsem se k nim ještě nedostal.
Neviem, do akeho skillu pridavaju tie skillpointy nove, ale urcite by viac ludi uvitalo keby to dava kludne aj na max. Samozrejme iba zakladne, u buchacov bojovky taktika, u casterov mgr atd.
Keby nahodou chce zacat hrat nejaka skupina ludi, ktori musia ist odznova, tak za par tyzdnov su ako vyprava dunguschopna.
Keby nahodou chce zacat hrat nejaka skupina ludi, ktori musia ist odznova, tak za par tyzdnov su ako vyprava dunguschopna.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Tak v tomto musim gm naprosto pochvalit.Skvele odvedena prace kterou jsem si predstavoval uz pred lety.V tomto smeru se dp pohlo opravdu velky kus dopredu k true nb friendly.
Takze jeste jednou velka pochvala za paradni praci kupredu jen tak dal.Klidne bych se nebal dat prskacum aspon zakladni magery na nejakyho slusnyho suma.
Jen pro Info za wara jsem mel po dvou hodinach v nb dungu +10 sw + ostatni skilly aspon +5 coz je vyborny tak jsem si vzdycky predstavoval ze by to mohlo rust a u mlaticky klidne at je zakladni skole dole ale magum a negrum trosku pomoci.
Vubec bych se nebal aby skillpointy aspon ty zeleny davali temer do max.Z moznych skillu 100 do 95 treba.
Takze jeste jednou velka pochvala za paradni praci kupredu jen tak dal.Klidne bych se nebal dat prskacum aspon zakladni magery na nejakyho slusnyho suma.
Jen pro Info za wara jsem mel po dvou hodinach v nb dungu +10 sw + ostatni skilly aspon +5 coz je vyborny tak jsem si vzdycky predstavoval ze by to mohlo rust a u mlaticky klidne at je zakladni skole dole ale magum a negrum trosku pomoci.
Vubec bych se nebal aby skillpointy aspon ty zeleny davali temer do max.Z moznych skillu 100 do 95 treba.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Urcite bych to nedaval na max. Staci jen na hodnotu, kdy uz je danej skill pouzitelnej a da se s nim hrat.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
zdravim mel sem malo casu tak nevim jestli se to tu resilo ale kdyz uz mam jeden bojovy skill max tak druhy uz ze skillpointu nejak neleze je to zamerne ? diky
Asi záměr ja udělal u vampa wrest a taktiku na 75 healing na 60 a dal uz nic neleze.Edward Cullen píše:zdravim mel sem malo casu tak nevim jestli se to tu resilo ale kdyz uz mam jeden bojovy skill max tak druhy uz ze skillpointu nejak neleze je to zamerne ? diky
mě ze skillpointů neleze žádný bojový skill (nepíše žádnou hlášku o gainu)
E: ze skillpointů na hb
E: ze skillpointů na hb
s jakym charakterem ? máš vysvědčení z nb dungu ?
To ne, myslim že sem šel rovnou do světa.
Postava je založená asi rok, ale nehraná.
Postava je založená asi rok, ale nehraná.
To bude vono, musíš projít nb dungeonem od začátku a po projití dostaneš vysvědčení, tzn je to pouze pro novější nb postavy
Funguje ten nb dung stále tak, že když tam zemřeš a necháš tam tělo a jsi bez gp, tak už nemáš šanci se z něj dostat?
od toho tam mas banku..... a kdyz si to nechas svoji hlouposti u sebe tak zase od zacatku naharvit gp a postupne