Ranger

Odpovědět
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Thief »

Strigwyr píše:No Acarus pisal ze sa nemenila dmg. Avsak ja + dalsi 2 hraci co sme mali daco odohrane za ostra sme sa zhodli na tom, ze jeho DMG sa fakt oslabila... To myslim nie je nahodicka... Okrem toho som si ja osobne vsimol ze sa lukom znizila rychlost ale fakt si nie som isty....
V tom případě se ty a další dva tvý kamarádi mýlíte. Protože s DMG se nehýbalo. Ono pokud srovnáváte DMG destroyera s Ostrstrelcem, tak se není čemu divit, že se snažíte o posílení. Navíc srovnávat melee povolání s ranged nemá moc smysl.

Jediný o čem jsem ochotnej uvažovat je úprava Tempesta.
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

:D tak ty rangy nehrajte, když se vám nelíbí :D
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Kate píše::D tak ty rangy nehrajte, když se vám nelíbí :D
To je odpověd hodná fakt inteligence .... i pes by možná odpověděl lip ...Ale to jen mimo .

Jinak Qvido : rád bych věděl jak,a take možná trochu dostupnost do hry.... Schanim ho měsic ma par lidi a beztak neproda. Aspon sehnat v Q nebo tak nějak. Pokaď vim tak je nahodny drop ne ?

Já je nesrovnávám ale hraju ranga leta letouci, ano v ramci ostro se malinko dmg zvyši, ale jinak už přestava bejt k nečemu. Podle mě byl určen na pvp, ale momentalně se nechyta žadnému povolaní, aby se vyrovnal... :/
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Kesemot píše:
Helloween píše: Aha on se desp chodí jen s warriorama :lol:
Helloween nic v zlom, ale ty si v despe v zivote nebol, to viem aj bez toho, ze by som cital tieto tvoje bludy na foru.
Arianna je asi najskusenejsi druid na dpcku momentalne, takze by som si nechal poradit na tvojom mieste.
Ked si myslis, ze druid je naprd, tak mas dve moznosti:
Prestat chodit low dungy, a zacat sa ho ucit trochu hrat, alebo, zmenit si specku.
Já si radit od nikoho nemusím...s druidem mám projito tři.....
O tom že druid je nanic sem neřekl ani půl slova, takže si ráčej přečíst to o čem sem psal celý, nebo mlč. Chytrolíny jako jsi ty mám opravdu rád.
Já se celou dobu bavil jen a pouze o DMG LC, která je děsná na úkor toho, že druid missuje snad nejvíc ze všech charů.

To že je Arianna nejskušenejší mě je celkem víš kde. Jsem snad Arianna? Ne nejsem, já jsem já a říkám tu jen svůj názor.

A nebudu se tu s Tebou vůůbec dohadovat o něčem o čem ty nemáš ani páru. Místo aby ses tu oháněl nějakou Ariannou, měl by si napsat podle sebe.
Zapoměl sem, druida nemáš tak se tu oháníš ostatníma.....
Jak by řekl Stryg... jsi NB lol.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Kesemot píše: Arianna je asi najskusenejsi druid na dpcku momentalne, takze by som si nechal poradit na tvojom mieste.
By mě zajimalo kdo to vubec je a jak si na to přišel ? :D Podle čeho ot srovnáváš ? :D
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Amigor píše:
Kesemot píše: Arianna je asi najskusenejsi druid na dpcku momentalne, takze by som si nechal poradit na tvojom mieste.
By mě zajimalo kdo to vubec je a jak si na to přišel ? :D Podle čeho ot srovnáváš ? :D
Taky by mě to celkem zajímalo podle čeho usuzuje...tím že má přes 3700 dung bodů? To ale ještě nic neznamená.
Přitom Ariannu sem snad za celý působení co jsem na DP neviděl ještě.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Tohle není diskuzní kroužek o tom kdo je jak dobrej. Pokud se chcete srovnávat tak někde jinde.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Qvido píše:Tohle není diskuzní kroužek o tom kdo je jak dobrej. Pokud se chcete srovnávat tak někde jinde.
Btw: Neuvažuje se o nějaké spešl zbrani pro druida? Třeba i formou qestu....
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

Jděte si decik a nechte to na profikach. Vy to rozhodně nejste. Arriana rozhodně ano.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Speciální pro duida ne, ale rozšíření soritemntu zbraní pro rangery ano. Avšak zatím jen uvažujem.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Qvido píše:Jediný o čem jsem ochotnej uvažovat je úprava Tempesta.
To by bolo super. Ono ostro DMGovo sice nie je silak ale keby ten tempest daval aspon +30% skillov ostrovi, tak potom by ludia tych ostrov mozno aj potiahli do dungu a aj do PvPcka by som to ja osobne zobral lebo by to malo nejaky vyznam :)

Zase netreba potom nejak zase oslabit tempesta ked bude ostrovi pridavat viac % skillov lebo s porovnanim s ostatnymi povolaniami rang vyrazne zaostava cize aspon s TOP zbranou by ten ostromohol mat kvalitu tam kde nikdy nikto.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Helloween píše: Zapoměl sem, druida nemáš tak se tu oháníš ostatníma.....
Druida mam, a na tvojom mieste by som zmazal acc na forku, raz si uz ban dostal.
To ze ty nie si schopny hrat absolutne ziadnu postavu na dp po x rokoch hrania, moja chyba nie je.
A hrat som ta videl, neboj.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Qvido píše:Ono pokud srovnáváte DMG destroyera s Ostrstrelcem, tak se není čemu divit, že se snažíte o posílení. Navíc srovnávat melee povolání s ranged nemá moc smysl.
Tak nikdo nechce, aby mel ostro dmg jako destro, ale mohl by mit dmg nekde tesne v zavesu za paladinama, zvlast s Elven HC, ktera je takova polo top zbran by mohl mit dmg srovnatelnou s tim co dava pal s obyc +9.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Mephist píše:
Qvido píše:Ono pokud srovnáváte DMG destroyera s Ostrstrelcem, tak se není čemu divit, že se snažíte o posílení. Navíc srovnávat melee povolání s ranged nemá moc smysl.
Tak nikdo nechce, aby mel ostro dmg jako destro, ale mohl by mit dmg nekde tesne v zavesu za paladinama, zvlast s Elven HC, ktera je takova polo top zbran by mohl mit dmg srovnatelnou s tim co dava pal s obyc +9.
Stím souhlasím :)
Nasoska
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nasoska »

Jsem jedinej, komu prijdou rang vs. war (potazmo vamp) specky uplne v pohode?
Podotykam ze hraju nejvic destra, guarda, ostra, gangrela a druida , a rozhodne me vic stve destruv (ne)hide(a ani to neni zas takova hruza), nez ostruv nebo druiduv(ten uz vubec) dmg...
Proste pokud to nezere summy a zaroven nemiluje jed, zabiju to...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Když bych zvyšoval DMG, tak určitě ne u elvenky, u te je vyhoda v rychlosti střelby. A jinak si myslim, že je to v klidu, neni potřeba nic měnit.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

proč už rang skládačka nemá efekt? :unibrow:
edit: poisonek :twisted:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

Erik Nighelt píše:proč už rang skládačka nemá efekt? :unibrow:
edit: poisonek :twisted:
má, ale jednou snad za 50 výstřelů
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

a ještě oslabenej mi přijde:)

edit: se spíš fakt vyplatí +7/9, kvůli fizzování, kdyby i tohle uměla skládačka...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Xan píše:a ještě oslabenej mi přijde:)

edit: se spíš fakt vyplatí +7/9, kvůli fizzování, kdyby i tohle uměla skládačka...
no to teda, nehledě na to, že 7 a 9 přidává i víc skillů..
s tou skládačkou střilim docela hodně a bude to víc jak z 50ti ran.. :))
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Odpovědět