Zbabele jsi zamkl tema, ktere se te osobne tyka.
Tohle je ciste zneuzivani tveho postaveni! Kde jsi zverejnil tuhle novinku? Obeznamil jsi vsechny dotcene, ze ti maji napsat o snizeni trestu? Natoz co je to za dvoji miru? Proste vsechny tresty sniz vsem najednou a ne, ze ti budou psat jak nejake ovce.Ocroc píše:Nemá cenu trestat na x-měsíců, proto bylo trestání sníženo na hodnoty týdnů a těm kterým běží starý trest bude upraven/prominut (dle uběhlé doby) pokud si napíšou.
Promin, ale nejak mi pripada, ze to ma neco docineni s tim, ze s vyse zvyhodnenym hracem osobne hrajes.
Za co dostal trest? Co to takhle dat do prohresku? Kempit v dungu nikdy nebylo trestne pro nikoho. Zminena situace byla uplne jina. Borec spehoval za modraka ve meste a aby se presvedcil, ze jdem dany dung, tak nas doprovazel az ke vchodu. Posleze relogl na O postavu a soucasne se svym kamaradem nabehli na naseho CH hrace, ktery s nami sel do dungu hrat PvM. Jeden z tech O hracu tam zemrel sam na prisery a druhej tam behal jak s nasolenym zadkem.Ocroc píše:Kempit v dungeonu za frakci ale trestné není.
Za zbytek trest už dostal a nyní hraje s podmínkou, čili to beru za vyřízené.
Tento relog snad neni trestny? Je to uplne ten samy pripad jako relog z modraka na PK jen s vyjimkou, ze do O hracu nesmeji obycejni hraci utocit! Co je tohle za support O/CH? Pripada vam takove nastaveni normalni? At radeji ti sraby lognou PKcka a snazej se nas pojet normalne a ne se pak ohanet nejakyma pravidlama.
Pokud na tohle chces rict, ze pravidla jsou pravidla, tak to radeji nerikej. Selsky rozum rika, ze tyhle pravidla jsou spatna a ty je nemusis v takovem pripade dodrzovat. Pak je jen zbabelost tebe samotneho, ze se za spatna pravidla ve prospech tvych pratel schovavas.
Kategoricky odmitam a protestuji proti zmirneni trestu teto osobe z kritickeho poruseni nejen moralnich pravidel.Jamie píše:U tohoto konkretního případu nesouhlasím a jsem kategoricky proti. Co s tím můžeme dělat na koho se obrátit ?
Padam uzasem drzkou na zem, ze tyhle hrace osobne podporujes.
V souvislosti s vyse zminenym hracem (Lean / Only Humana) jsem dostal trest: Prudice. Bylo mit o jedno dokud jsem nezjistil, ze se prudic musi vysekat. Za co?
Musim rict, ze O/CH pravidla sem nikdy necetl. Sel jsem po dlouhe dobe dung a kdyz jsem videl ty O hrace, jak se nam smeji a ohaneji pravidlama, ze nemuzeme utocit, tak jsem chtel memu kamaradovi po jeho smrti pomoct a vzit mu neco z tela. Posleze jsem dostal status kriminalnika a borci pojeli i me a sebrali celej dung ekvip. Za tohle jsem dostal prudice? Za tohle jsem dostal trest po dvou mesicich? Co se stalo, ze tak po dlouhe dobe? Kdo to tak hrotil? Nebo vam trvalo tak dlouho nez jste to vyresili?
Ahoj Lukas
P.S. Nezamykej prosim tohle tema