RE: Tresty CH/O

Vaše nápady a návrhy
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

RE: Tresty CH/O

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zdravim,

Zbabele jsi zamkl tema, ktere se te osobne tyka.
Ocroc píše:Nemá cenu trestat na x-měsíců, proto bylo trestání sníženo na hodnoty týdnů a těm kterým běží starý trest bude upraven/prominut (dle uběhlé doby) pokud si napíšou.
Tohle je ciste zneuzivani tveho postaveni! Kde jsi zverejnil tuhle novinku? Obeznamil jsi vsechny dotcene, ze ti maji napsat o snizeni trestu? Natoz co je to za dvoji miru? Proste vsechny tresty sniz vsem najednou a ne, ze ti budou psat jak nejake ovce.

Promin, ale nejak mi pripada, ze to ma neco docineni s tim, ze s vyse zvyhodnenym hracem osobne hrajes.
Ocroc píše:Kempit v dungeonu za frakci ale trestné není.

Za zbytek trest už dostal a nyní hraje s podmínkou, čili to beru za vyřízené.
Za co dostal trest? Co to takhle dat do prohresku? Kempit v dungu nikdy nebylo trestne pro nikoho. Zminena situace byla uplne jina. Borec spehoval za modraka ve meste a aby se presvedcil, ze jdem dany dung, tak nas doprovazel az ke vchodu. Posleze relogl na O postavu a soucasne se svym kamaradem nabehli na naseho CH hrace, ktery s nami sel do dungu hrat PvM. Jeden z tech O hracu tam zemrel sam na prisery a druhej tam behal jak s nasolenym zadkem.

Tento relog snad neni trestny? Je to uplne ten samy pripad jako relog z modraka na PK jen s vyjimkou, ze do O hracu nesmeji obycejni hraci utocit! Co je tohle za support O/CH? Pripada vam takove nastaveni normalni? At radeji ti sraby lognou PKcka a snazej se nas pojet normalne a ne se pak ohanet nejakyma pravidlama.

Pokud na tohle chces rict, ze pravidla jsou pravidla, tak to radeji nerikej. Selsky rozum rika, ze tyhle pravidla jsou spatna a ty je nemusis v takovem pripade dodrzovat. Pak je jen zbabelost tebe samotneho, ze se za spatna pravidla ve prospech tvych pratel schovavas.
Jamie píše:U tohoto konkretního případu nesouhlasím a jsem kategoricky proti. Co s tím můžeme dělat na koho se obrátit ?
Kategoricky odmitam a protestuji proti zmirneni trestu teto osobe z kritickeho poruseni nejen moralnich pravidel.

Padam uzasem drzkou na zem, ze tyhle hrace osobne podporujes.

V souvislosti s vyse zminenym hracem (Lean / Only Humana) jsem dostal trest: Prudice. Bylo mit o jedno dokud jsem nezjistil, ze se prudic musi vysekat. Za co?

Musim rict, ze O/CH pravidla sem nikdy necetl. Sel jsem po dlouhe dobe dung a kdyz jsem videl ty O hrace, jak se nam smeji a ohaneji pravidlama, ze nemuzeme utocit, tak jsem chtel memu kamaradovi po jeho smrti pomoct a vzit mu neco z tela. Posleze jsem dostal status kriminalnika a borci pojeli i me a sebrali celej dung ekvip. Za tohle jsem dostal prudice? Za tohle jsem dostal trest po dvou mesicich? Co se stalo, ze tak po dlouhe dobe? Kdo to tak hrotil? Nebo vam trvalo tak dlouho nez jste to vyresili?

Ahoj Lukas

P.S. Nezamykej prosim tohle tema
Ocroc

Re: RE: Tresty CH/O

Příspěvek od Ocroc »

Ahoj Lukáši,

Kdo chce hrát frakci, ale má starý trest tak si může napsat. Jako mohl kdykoliv předtím než se začali dávat tyto nižší tresty, stejně jako u každého jiného "blokovacího" prohřešku.

"Borec" nešpehoval, na to jste si i na ICQ psali a dle IP to byl zcela jiný hráč. Takže příště by jste si asi tyto informace mezi sebou mohli alespoň poslat, než s tím budete později argumentovat.
O/CH relogy zakázány nejsou, nebyli a ani nebudou. Tím že jste v O/CH souhlasíte s tím že k boji může dojít kdekoliv, kdykoliv, pokud vám to nevyhovuje tak by jste se měli zamyslet zdali vám to případné štítování s Golthiany za účast v O/CH stojí když pak tohle vyvádíte v dungeonu.

Skutečně nesledujeme vše co se na serveru děje, proto se to začalo řešit až ve chvíli kdy to bylo nahlášeno. Přičemž pravidla o podporování O/CH máš i v normálních pravidlech, ty by možná stálo za to si přečíst. Prudiče si vysekávat nemusíš pokud nechceš, to je tvoje dobrovolné rozhodnutí. Vzhledem k tomu že jsi trest za blokování s duchem nedostal (což mi přišlo zbytečné právě z toho důvodu že jsi za ten loot umřel) , tak bych ti o nějakém kamarádičkování pomlčel....

Ahoj Ocroc
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Cau Ocrocu,

mas pravdu, dle vasich pravidel si trest teda nejspise zaslouzim. O zruseni prudice si po case napisu.

Jinak bych Vas prosil o doplneni podminek u "Blokovani duchem". Co si pamatuji, tak jsem s duchem nestal nikde jinde nez na svem tele.

Trest za blokovani duchem se uplatnuje pouze pokud duchem blokuji nekoho u nejake prisery nebo u svych spoluhracu za ucelem smrti protihrace. Nic takoveho se nestalo. Mas ale koukam stejny usudek jako tvuj kamarad, ktery kvuli tomu duchovi kricel jak o zivot, ze napise page.

Strasne me mrzi, ze jsem nikdy nehlasil zadne prohresky PKcek nebo jinych uplakanych hracu. Meli byste tolik prace, ze byste nedelali nic jineho prohresky.

Cau, s bolavym srdickem,

Lukas

P.S. Dle mych dostupnych informaci jsi potvrdil jinou informaci (IP daneho hrace). Mozna bys to mohl dohledat ve sve ICQ historii. Sam bych rad vedel kdo mi ted lze :).
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ahoj Lukáši,

Bohužel se pleteš. V PvP stát na svém tělem s zaplým war modem nemůžeš pokud tím jakkoliv omezuješ ostatní hráče. Což se blokováním jediného východu i stalo.

Ahoj Ocroc
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Wau, niekto dal prohresok gylde Amonthia :P Luxus!! A ted hodne moc brecia na fore, sa dalo cakat... Toz miesate sa do O/Ch bojov, blokujete duchom, prudite, prasite, ste prasiatka a potom este placete, ze ste dostali trest? No teda.. :clap:
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Pochop ze ten kus dobytka nam kazil hru... ne mi jemu.. on nam..
Tady neslo o pleteni se do O/CH boju. Ale o zkažení dungu. Jinak pojezd za modry.
Ještě jinak.. úmyslně nám zkazil hru. Využil a zneužil herní nastavení ve svůj prospěch, protože jsme ho nemohli leqálně a bez killu zabit. Ti co mají trest ho ani tak nemaji za to že by někoho sundali ale spíš lootli potion , lahev nebo bandy.....a prasátko dostane posvěceno ze strany GM a ještě si vybrečí trest pro tu stranu které zkazil jeden večer.. uškodí více. dá jim logy.
Jsem si myslel že některý děcka z toho vyrostli. A ono né..

A to je konec příběhu.

GM delaji velkou chybu ze toto podporujou.. ale komu není rady..

Dneska:
dojdem dung. objevime se na trhu. "huuuu rychle ke dverim uuuuu rychle pod dem otravovat Amonthii":D
Já nevím a to Vás baví? ... Vím proč nejedu to Vaše "pvp"
strasna srada za tim pc :D
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

tam je spis problem v tom ze nikdo nenuti ten Ch/O do dungu lozit. dle meho nazoru tam ma vetsina lidi postavy jen kvuli tomu golthianu. porad tady mate moznost to chodit za obyc blue :)
to mate jako takovy rikejme tomu postih za ten ada kite co mate zadarmiko :)
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Arianna píše:tam je spis problem v tom ze nikdo nenuti ten Ch/O do dungu lozit. dle meho nazoru tam ma vetsina lidi postavy jen kvuli tomu golthianu. porad tady mate moznost to chodit za obyc blue :)
to mate jako takovy rikejme tomu postih za ten ada kite co mate zadarmiko :)
Cauves,
mno sice je hezke, ze nikdo nikoho nenuti hrat O/CH. Na druhou stranu jsou u nas lide co si radi zahrajou O/CH, ale take je potrebujeme do dungu. Hodne lidi je vsestrannych a ma vice postav, nekdo hraje jen jeden nebo dva chary.
Urcite ale musis pochopit, ze si nikdo pro behani O/CH neudela novou postavu. Proto ho pak i nutime jit do dungu. Pred PK se muzeme normalne branit, ale pred O/CH?

Nabizi se tu jedno reseni. Pokud nekdo bude chtit do O/CH, tak mu GM muze vytvorit identicky char k postave, se kterou chce hrat a kterou si radne vytrenoval. Pak se nemuze stat, ze nekoho budeme nutit chodit do dungu s O/CH zkratkou.

Dalsi, jednodussi reseni by bylo zapinani a vypinani zkratky dle potreby na guildovnim stounu. Po vypnuti zkratky by nemohli nosit ty jejich vychytavky.

Pak uz tu nebudou hrat ti lide co byli nekolikrat smazani za praseni a buhvi co jeste. Jen nechapu, jak nekomu takovemu muzou davat opakovane sanci hrat.

Cau Lukas
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mrs.Beanes píše:Cauves,
mno sice je hezke, ze nikdo nikoho nenuti hrat O/CH. Na druhou stranu jsou u nas lide co si radi zahrajou O/CH, ale take je potrebujeme do dungu. Hodne lidi je vsestrannych a ma vice postav, nekdo hraje jen jeden nebo dva chary.
Urcite ale musis pochopit, ze si nikdo pro behani O/CH neudela novou postavu. Proto ho pak i nutime jit do dungu. Pred PK se muzeme normalne branit, ale pred O/CH?

Nabizi se tu jedno reseni. Pokud nekdo bude chtit do O/CH, tak mu GM muze vytvorit identicky char k postave, se kterou chce hrat a kterou si radne vytrenoval. Pak se nemuze stat, ze nekoho budeme nutit chodit do dungu s O/CH zkratkou.

Dalsi, jednodussi reseni by bylo zapinani a vypinani zkratky dle potreby na guildovnim stounu. Po vypnuti zkratky by nemohli nosit ty jejich vychytavky.

Pak uz tu nebudou hrat ti lide co byli nekolikrat smazani za praseni a buhvi co jeste. Jen nechapu, jak nekomu takovemu muzou davat opakovane sanci hrat.

Cau Lukas
No presne o tomto som sa snazil presvedcit GM :P Ze si zahram PVP rad, frakciu mam rad a chcem ju, ale v dungu by som si rad hral PVM a nestaral sa o O/CH PVP, najma ak som sam s non O/Ch vypravou :) (O/Ch PVP != PK vs vyprava PVP, aby s tym zas niekto neprudil :D). No som neuspel, toz som si musel natrenit new identicky char (ako pises) sam a dat do frakcie ten no... Cize ak chces hrat O/Ch PVP, musis si koli tomu natrenit uplne novu postavu (podpora PVP ako svina :D)... A ono staci dat zakaz O vs Ch do dungov + zabehnutie do dungu je to iste ako odlog alebo zabeh do domku a je to... Ale ja som neuspel :( Ale drzim ti palce, kedze sam by som uvital co, o co usilujes :)
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Ocroc píše:Ahoj Lukáši,

Kdo chce hrát frakci, ale má starý trest tak si může napsat. Jako mohl kdykoliv předtím než se začali dávat tyto nižší tresty, stejně jako u každého jiného "blokovacího" prohřešku.

"Borec" nešpehoval, na to jste si i na ICQ psali a dle IP to byl zcela jiný hráč. Takže příště by jste si asi tyto informace mezi sebou mohli alespoň poslat, než s tím budete později argumentovat.
O/CH relogy zakázány nejsou, nebyli a ani nebudou. Tím že jste v O/CH souhlasíte s tím že k boji může dojít kdekoliv, kdykoliv, pokud vám to nevyhovuje tak by jste se měli zamyslet zdali vám to případné štítování s Golthiany za účast v O/CH stojí když pak tohle vyvádíte v dungeonu.

Skutečně nesledujeme vše co se na serveru děje, proto se to začalo řešit až ve chvíli kdy to bylo nahlášeno. Přičemž pravidla o podporování O/CH máš i v normálních pravidlech, ty by možná stálo za to si přečíst. Prudiče si vysekávat nemusíš pokud nechceš, to je tvoje dobrovolné rozhodnutí. Vzhledem k tomu že jsi trest za blokování s duchem nedostal (což mi přišlo zbytečné právě z toho důvodu že jsi za ten loot umřel) , tak bych ti o nějakém kamarádičkování pomlčel....

Ahoj Ocroc
Zdar

Kdyť ty to stejně všechno trestáš podle toho jak ti kdo voní-nevoní :) stačí se podívat jen na ty prohřešky a odměny za ně..
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Dominik píše: Zdar

Kdyť ty to stejně všechno trestáš podle toho jak ti kdo voní-nevoní :) stačí se podívat jen na ty prohřešky a odměny za ně..
Prosím můžeš pro nás líné, kteří to nijak nesledují, uvést nějaký srovnávací výčet. Třebas jeden chlíveček, těch co voní více a druhý chlíveček těch co voní méně. A konkrétní tresty u nich. Vypadalo by to na velmi pěkné čtení.
The Third
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Edited by Tulkas
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Nikde neni napsano ze nemuzes pojet CH v dungu za O a opacne ne?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Te to tady jeste bavi hrat beane?
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Loozer píše:
Prosím můžeš pro nás líné, kteří to nijak nesledují, uvést nějaký srovnávací výčet. Třebas jeden chlíveček, těch co voní více a druhý chlíveček těch co voní méně. A konkrétní tresty u nich. Vypadalo by to na velmi pěkné čtení.

Ono ale může být rozdíl mezi tím, co je psáno a co je dáno :)

To, že wizzy dostal gm mi přišlo opravdu vtipné vzhledem k tomu, že měl minimálně tři prohřešky a možná, je tam uvedený jiný acc, tak nevím jestli je to on, byl i zabanován za bugování.

Na druhou stranu, je to aktivní gm, co své práci rozumí a udržuje server v chodu.

Otázka je, jestli je to cena, kterou by chtěl člověk platit. Ale tak ať si užije ještě trochu moci ve svých ručičkách, když už je to tady vlastně většině lidí jedno a hrajou to spíš ze starých vzpomínek a kvůli lidem.

Ono určitá pravidla gm přece nemůžou změnit, protože prostě nemůžou a nechtějí. Jiná, která se jim třeba nelíbili už v dobách kdy byli kmáni, se dají lehce zrušit nebo ohnout nyní.

Druhá šance se má dávat, ale proč dávat třetí, čtvrtou nebo desátou. Ale když tu člověk chce hrát s lidmi, kteří hledají kdejakou skulinku a právě kvůli nim se zaváděla některá neoblíbená pravidla, tak ať si s nimi hraje.

Samozřejmě tady nikoho neobviňuji, aby se zas někdo necítil ukřivděně. Je to jen takové moje osobní zamyšlení.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Praveze UO nie je skutocny svet tak clovek moze dostat aj 10. sancu ked proste chce hrat UO tak nie primarne aby niekomu skazil chut do hry :)
Najvtipnejsie prohresky su typu "relog frakcia/PK" co je vlastne iba RP hovadina :D koli ktorej ludia poriadne to pvp ani nebehaju. Jasne ina vec je ked zneuzijes relog na pojazdenie to je trochu ina vec ale... Nejdem sa tu rozpisovat ale to ze tu nehra moc hracov je z 50% chyba GMiek aj to kazdy tvrdi aj teraz co hraju ludia, fakty nepustia. K UO sa ludia vracaju po rokoch ale jednoducho kto sa nevrati mu zvacsa presla chut na rozhodnutiach GMiek... Je kazdemu kto hral UO ze je lepsia nez wow alebo L1/2 ale proste chyba vedenia znechutila hracov...
Ale aby som zase nekrivdil tak za druhych 50% mohli lagy fuj :p to bol zazrak ze to niekto hral v tych lagoch a teraz ked niesu? no je to jasne.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Právě, že mezi lidmi, kteří tu jsou na x-tou šanci jsou lidé, kteří se jako "šmejdi" chovají i v rl životě a myslí si, jak jim to budou ostatní žrát všude. Proč by to tak jako mělo být?

A nebo je to typ člověka, který v rl světě je úplný outsider a nemá na to ani aby řekl svůj názor nebo vyjádřil svůj postoj. Hle anonymní online hra je výborná možnost, jak se vyřádit bez větších následků pro jeho osobu.

Ona vlastně první a druhá kasta jdou si velice podobny.

Proti lidem, kteří hrají uo tady nikdy nikdo nic neměl. Tyhle existence ale nikdy "nehrály". Pouze parazitovaly na systému pravidel a hledaly skulinku, jak je obejít.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Ono ale může být rozdíl mezi tím, co je psáno a co je dáno :)

To, že wizzy dostal gm mi přišlo opravdu vtipné vzhledem k tomu, že měl minimálně tři prohřešky a možná, je tam uvedený jiný acc, tak nevím jestli je to on, byl i zabanován za bugování.

Na druhou stranu, je to aktivní gm, co své práci rozumí a udržuje server v chodu.

Otázka je, jestli je to cena, kterou by chtěl člověk platit. Ale tak ať si užije ještě trochu moci ve svých ručičkách, když už je to tady vlastně většině lidí jedno a hrajou to spíš ze starých vzpomínek a kvůli lidem.

Ono určitá pravidla gm přece nemůžou změnit, protože prostě nemůžou a nechtějí. Jiná, která se jim třeba nelíbili už v dobách kdy byli kmáni, se dají lehce zrušit nebo ohnout nyní.

Druhá šance se má dávat, ale proč dávat třetí, čtvrtou nebo desátou. Ale když tu člověk chce hrát s lidmi, kteří hledají kdejakou skulinku a právě kvůli nim se zaváděla některá neoblíbená pravidla, tak ať si s nimi hraje.

Samozřejmě tady nikoho neobviňuji, aby se zas někdo necítil ukřivděně. Je to jen takové moje osobní zamyšlení.[/quote]

Pravidla jsou jenom jedny, pokuď se nepletu. Navíc žiji v dojmu, že nikdo z Gm teamu nemá takovou vílu prosadit si svou a existují určité regulační mechanismi, které brání jakémusi zneužití moci. Navíc si sem skoro jistý tím, že nějaké druhé šance až Xté šance při odbloku IP mají své specifická pravidla a při vážných případech se rozhoduje na základě nějaké hlubší interakci mezi několika GMs. Nehledě na to, že začít hrát anonymně znovu a dělat bordel není problém bez nějaké šance, osobně se divím, že si nekdo takto říká o odban IP, když změna je tak jednuduchá a navíc mám pak tu výhodu, že o mě GMs neví a v podstatě začínám s čistým štítem a nemam o to větší postih při nedejbůh dalším prohřešku.
Prafotr Morava píše: Proti lidem, kteří hrají uo tady nikdy nikdo nic neměl. Tyhle existence ale nikdy "nehrály". Pouze parazitovaly na systému pravidel a hledaly skulinku, jak je obejít.
Toto chování mi příjde celkem běžné pro jakéhokoliv hráče, čest světlým výjimkám, a guildy, zrovna i mě tohle může pasovat k té tvojí i jiným ostatním, ne více a ne méně, každého vždy láká využít díry v systému, kterou GMs nezamýšleli, otázkou je nakolik dané chování a využití ovlivní jiné hráče. Ono když toto aplikuji na oblasat PvP, kde se hraje proti živým lidem s city, tak ta díra zabolí více, než když takto vyobcuji s monstry a tečou mi dukátky z neomezeného a necitelného zdroje, který nemá kde plakat. Ovšem míra provinění je dle mého stejná. Koncem mého postu, nechci být za nějakého svatého, taky mi za takovou díru smazali postavu a i já takových i makových děr občas zneužil.
The Third
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Strigwyr píše:Praveze UO nie je skutocny svet tak clovek moze dostat aj 10. sancu ked proste chce hrat UO tak nie primarne aby niekomu skazil chut do hry :)
Najvtipnejsie prohresky su typu "relog frakcia/PK" co je vlastne iba RP hovadina :D koli ktorej ludia poriadne to pvp ani nebehaju. Jasne ina vec je ked zneuzijes relog na pojazdenie to je trochu ina vec ale... Nejdem sa tu rozpisovat ale to ze tu nehra moc hracov je z 50% chyba GMiek aj to kazdy tvrdi aj teraz co hraju ludia, fakty nepustia. K UO sa ludia vracaju po rokoch ale jednoducho kto sa nevrati mu zvacsa presla chut na rozhodnutiach GMiek... Je kazdemu kto hral UO ze je lepsia nez wow alebo L1/2 ale proste chyba vedenia znechutila hracov...
Ale aby som zase nekrivdil tak za druhych 50% mohli lagy fuj :p to bol zazrak ze to niekto hral v tych lagoch a teraz ked niesu? no je to jasne.
Ty si ******.
The Third
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Prečo ludia dostávajú druhú šancu? Lebo každý si môže uvedomiť svoju chybu a zmeniť sa, aj ked toto je veľmi zriedkavy jav mala by existovať táto možnosť kvôli ludom čo sa chcú zmeniť. Dostávať dalšie a dalšie šance je na jednej strane štedré na druhej strane možno hlúpe.
Raz som počul taký výrok a je pravdivý. Nemôžme byť prísny, lebo si tu v GMrobkach budeme behať samy. Ale treba si uveodmiť, že ak dáte xy šancí osobe, čo sa nudí a robí blbosti, porušuje pravidlá a kazí hru iným síce zdvihne počet hráčov (dočasne, kym ho to neprestane znova nudit alebo nedostane jail) ale pre jej srpávanie možno prestanú niektorí (stáli a dlhoroční) slušní hrať, lebo ich to proste naštve ... takže treba naisť mieru medzi kvalitou a kvantitou ...
To, že GMka zvýhodňujú (supportia) známych vo forme pokladov ("počul som" o prípadoch, kedy GMko vyprave povedalo tam je pekný poklad, v tom poklade je to a to, alebo dalo do pokladu itemy, ktoré ich kamaráti dlho zhánali, povedal kde sa nachádza ukrytý poklad, ....) alebo vo forme nižších trestov či inej pomoci ... Ako bolo povedané v Spidermanovi :D s velkou mocou prichádza veľká zodpovednosť a nie vždy a každé GMko to zvláda ...
Tresty - nepáči sa mi, že ludia dostanú rovnaký trest za rôznu závažnosť ... napr. niekto pri prelievani bugne flašky a dostane rovnaký trest ako ten, čo to robil úmyselne, vedome a ešte ich aj predaval ... Ale chápem, že potom by sa to dalo zneužívať a bolo netransparentne
K tomu "pojezdu". Ak som vo frakcii a užívam si jej výhody (jazdítka, ada stíty, ...) musím niesť riziko resp. daň, že za každú výhodu sa platí ... Osobne som proti, aby frakcie mali "ada stít" do dungov zadarmo kedže je to PVP guilda a nie PVM ....

Loozer: hierarchia, systém kontroly GM, ... toto kedysi bolo, v dnešnej dobe je to skôr o tom čo bolo a jak by to malo byť a nie ako to je ... Kedysi tu bolo viac GMiek teraz su tu možno 2 aktívne čo sa snažia robiť veci pre hráčov a nemajú čas kontrolovať hráčov, seba navzájom, ... A ako chceš kontrolovať informácie typu čo som napísal vyššie? Nedá sa to a aj dokazovanie by bolo velmi zložité, preto sa o tom len ticho vie ;). Takže je veľmi pravdepodobné, že žiješ vo svete s ružovými sklami :) ...
Odpovědět