Ranger
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ranger
To už se tady řešilo a myslím, že je to hloupost. K čemu ti to bude, v dungu je to jedno, a po světě nemusíš chodit v morfu.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
to vampové taky a mají zrychlovatkoDudek píše:To už se tady řešilo a myslím, že je to hloupost. K čemu ti to bude, v dungu je to jedno, a po světě nemusíš chodit v morfu.

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ale vamp to ma jen ve stone impovi, on si horizit nekoupí v Yewu u hřbitova za 5 K, ten to má i na pohyb po světě.
To je fakt.Dudek píše:Jo, ale vamp to ma jen ve stone impovi, on si horizit nekoupí v Yewu u hřbitova za 5 K, ten to má i na pohyb po světě.

hh vamp je primar dmg, shaman ma hodne kouzel, summy apod...
Ja se teda uprimne na zrychlovatko na upira tesim, odbihat skoro 2.5* x rychleji od nastvaneho balika se mi zda jako +. Tedy alespon ted, co taham mysku, tak mi prijde, ze vetsinu casu litam sem a tam, aby me to nezabilo na jednu ranuDudek píše:To už se tady řešilo a myslím, že je to hloupost. K čemu ti to bude, v dungu je to jedno, a po světě nemusíš chodit v morfu.

*jaky je presny rozdil mezi behem a chuzi?
Shamanovi bych dal za úkol si vytrénovat Wrestling 'postupně' a né že dostane 100% po specializaci... na to je ten Char specializovanej strašně přebost.
edit:
Dost nevypočítaný... Rangera prý oslabily že byl přebost... A dneska je přebost Shaman a samotný ostrostřelec je yuzer a to jen díky nemožnosti dobrých klamaků.
edit:
Dost nevypočítaný... Rangera prý oslabily že byl přebost... A dneska je přebost Shaman a samotný ostrostřelec je yuzer a to jen díky nemožnosti dobrých klamaků.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo, s tim wrestem souhlasim a klidně si ho nechám srazit někam na 20 a pojedu ho odznovu, na to sem se totiž těšil, když jsem si šamana zakladal. Nebo ať to dává tolik wrestu, kolik má člověk archery, když si koupí specku a zrušit podmínku na 100.
Zvláštní je, že v době kdy se do high dungu netahlo nic jiného než ostrostřelci, tak si nikdo nestěžoval
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co tady kdo má proti ostrostřelci, podle mě je OK, sám za něj hraju.
Osobně jsem měl nejdříve Shamana a pak jsem si udělal Ostra... každá postava má své výhody a nevýhody. Nevím proč tu řešítě nějáký wrestling, prostě ho dostanete za to že máte archerku.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že u shamana je chyba v nastavení, nasadím:
chaim sleeves, chain coifu, chain rukavice(+sový), +sový ring sem nezkoušel
rangers ring, fena ring coifa
chaim sleeves, chain coifu, chain rukavice(+sový), +sový ring sem nezkoušel
rangers ring, fena ring coifa
Všechny nověji udělané části jdou nasadit... Už jsem ohledně toho něco i psal 

npc co ocarovava silver guny ma chybu v pozadavcich, u silver lc rika ze chce bow +9 pritom chce lc +9
chce to opravit text
chce to opravit text
to si asi jediny kdo to kdy cetl cely 

Zdravim, mam taky mensi problem. Vsetci ocloci, co som tamol ako sedych, sa mi po shriknuti premenili na cervenych. Je to zamer? Popripade ako by som si z nich mohol opat spravit sedych, tak aby ostali sedymi?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
mě se modrý a červený po vyndání z UAB staly šedými.Kesemot píše:Zdravim, mam taky mensi problem. Vsetci ocloci, co som tamol ako sedych, sa mi po shriknuti premenili na cervenych. Je to zamer? Popripade ako by som si z nich mohol opat spravit sedych, tak aby ostali sedymi?
A kedy si to daval do toho boxu? Ja som skusal AB, UAB a vsetky mi proste vyjdu cervene. Jak keby sa proste prepisali vsetci ocloci na serveri na cerveno 

Imma keep it real with ya.
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nesnižovali se rangum dmg u zbrani.... jako Rang - ostro davam fakt mizernej dmg s elwenkou, apod zbranema... Kdyz to porovnam s jinejma povolani, war, palda, atd.... rang s lukama a kusema se muze zahrabat...ale druid s wrestem je zabijak :/
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.