Mapky pokladu
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mapky pokladu
Zhruba pred 3 mesicema probehla zmena a vsechny lvl 3, 4 a 5 mapky uz jsou jen v T2A.
Lvl 1 a 2 jsou i v normlanim svete, ale maj pridany dlasi lokace(Homare, Isamotu, poust u TT a podobne).
Lvl 1 a 2 jsou i v normlanim svete, ale maj pridany dlasi lokace(Homare, Isamotu, poust u TT a podobne).
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Nerad ti kazím radost jo ale například na 5lvl mapu ti stačí Prsk, Craft a ClerikMrs.Beanes píše:Vseobecne znamo: mapek je kotel. Musim rici, jako osoba starajici se o mapy v guilde, jsem se snazil nase cleny namotivovat k jejich chozeni jak jen to slo. Mirne zlepseni nastalo, kdyz jste pridali dalsi potvory k pokladum. Uprimne receno, pridala se casova narocnost a celkova narocnost na zdolani mapy.

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dle taky toho je pak výsledný pokládek žejo... Na to že se lvl4 rodávají cca za 70 a výsledný pak ten (ubah mamon) 40K a harampádí, který je směšnější než v LvL3...erunno píše:Nerad ti kazím radost jo ale například na 5lvl mapu ti stačí Prsk, Craft a ClerikMrs.Beanes píše:Vseobecne znamo: mapek je kotel. Musim rici, jako osoba starajici se o mapy v guilde, jsem se snazil nase cleny namotivovat k jejich chozeni jak jen to slo. Mirne zlepseni nastalo, kdyz jste pridali dalsi potvory k pokladum. Uprimne receno, pridala se casova narocnost a celkova narocnost na zdolani mapy.a máš během 15-20minut (30minut když skočí Slizto) mapku doma.. takže o nějáké časové náročnosti se hovořit nedá a o náročnosti co se týče počtu lidí taky ne.
Já osobně si raději soluju LvL3 mapky, časově 5-10 minut. 26K gp a sem tam dobrý věci, což se o LvL4,5 mapkách nedá říct

-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Je to mozne, ale ne vsichni jsou tak dobri jako ty a tvi pratele. Pocital bych radeji s prumernymi vykony hracu.erunno píše:Nerad ti kazím radost jo ale například na 5lvl mapu ti stačí Prsk, Craft a Clerika máš během 15-20minut (30minut když skočí Slizto) mapku doma.. takže o nějáké časové náročnosti se hovořit nedá a o náročnosti co se týče počtu lidí taky ne.
Osobně nevidím jediný důvod, proč by jste nemohli chodit lvl 5 mapy.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Za ten čas se to ani nevyplatíQvido píše:Osobně nevidím jediný důvod, proč by jste nemohli chodit lvl 5 mapy.

Aby se patlalo 5 lidí 1 hodinu s LvL5 mapkou a propálili toho víc, než je zisk.....
LvL3 je na solo zisková, LvL4/5 už ne.
Vidíš a ono je to asi o přístupu, což?Za ten čas se to ani nevyplatíRaději si sám zajdu LvL3 mapku, kterou si sólnu a aspoň na tom něco vydělám.
Aby se patlalo 5 lidí 1 hodinu s LvL5 mapkou a propálili toho víc, než je zisk.....
LvL3 je na solo zisková, LvL4/5 už ne.
Nuže ne každý si musí vše sólovat a já mám spolubojovníky, kteří na základě reciprocity jdou bez vidiny zisku se mnou a máme danou mapku (lvl nezáleží) v cukuletu. Na druhou stranu nejsem já líný na základě tohoto vztahu pomoci s jejich mapkou. Samořejmě, že loot jde vždy majiteli. Máme společnou zábavu na pár minutek a majitel má i vyděláno. Opravdu chápu, že někdy můžou padnout fakt klumperaj věci, ale někdy se zadaří. To jen k té ziskovosti.
The Third
Není to o skillu je to o tom že využívám to co daná postava dokáže, a jsem zrovna ten craft. A rozhodně bych se nepovažoval za žádného skillera.Mrs.Beanes píše:Je to mozne, ale ne vsichni jsou tak dobri jako ty a tvi pratele. Pocital bych radeji s prumernymi vykony hracu.erunno píše:Nerad ti kazím radost jo ale například na 5lvl mapu ti stačí Prsk, Craft a Clerika máš během 15-20minut (30minut když skočí Slizto) mapku doma.. takže o nějáké časové náročnosti se hovořit nedá a o náročnosti co se týče počtu lidí taky ne.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Cus, nevsiml jsem si, ze by nekdo psal, ze je nebude chodit az na jednoho pana, ktery je nema a musi chodit trojky. Kazdy je urcite bude chtit chodit.Qvido píše:Osobně nevidím jediný důvod, proč by jste nemohli chodit lvl 5 mapy.
Musim ale podotknout, ze tu 5 nikdo nepujde vykopat vedle Delu. Sami vite kolik tu hraje lidi a sehnat velkou bandu, aby byla jistota, ze je nepojedou, je velice tezke. Staci aby padl jeden jedinec s normalnim ekvipem do dungu a kdyz jakekoliv PK sebere trebas jen bednu z tela, tak to nevynahradi ani cely loot z mapky.
I bez te vasi zmeny pozic mam zhruba polovinu mapek co lide nechteli chodit kvuli spatne lokaci, ale zadna z nich nebyla tak spatna jako trebas ty nove u Delu nebo v prusmyku

Cau,
Lukas
Cele to je len o tom že ten kto sa bojí ten nejde,ten kto sa nebojí ten ide.Mrs.Beanes píše:Cus, nevsiml jsem si, ze by nekdo psal, ze je nebude chodit az na jednoho pana, ktery je nema a musi chodit trojky. Kazdy je urcite bude chtit chodit.Qvido píše:Osobně nevidím jediný důvod, proč by jste nemohli chodit lvl 5 mapy.
Musim ale podotknout, ze tu 5 nikdo nepujde vykopat vedle Delu. Sami vite kolik tu hraje lidi a sehnat velkou bandu, aby byla jistota, ze je nepojedou, je velice tezke. Staci aby padl jeden jedinec s normalnim ekvipem do dungu a kdyz jakekoliv PK sebere trebas jen bednu z tela, tak to nevynahradi ani cely loot z mapky.
I bez te vasi zmeny pozic mam zhruba polovinu mapek co lide nechteli chodit kvuli spatne lokaci, ale zadna z nich nebyla tak spatna jako trebas ty nove u Delu nebo v prusmyku.
Cau,
Lukas
Lean
Panko
Panko
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak je taky nesmysl jit kopat mapku do delu v dung equipu. Brnko ti staci nejaky low a jen vezmes +9 zbran, nebo max midnightky. Prskove a clerove muzou jit klidne nahy, kdyz se hodne bojejMrs.Beanes píše:Musim ale podotknout, ze tu 5 nikdo nepujde vykopat vedle Delu. Sami vite kolik tu hraje lidi a sehnat velkou bandu, aby byla jistota, ze je nepojedou, je velice tezke. Staci aby padl jeden jedinec s normalnim ekvipem do dungu a kdyz jakekoliv PK sebere trebas jen bednu z tela, tak to nevynahradi ani cely loot z mapky.

Jinak jestli nemas lidi ochotny tam chodit, tak ty mapky prodej. Za dobrou cenu je urcite nekdo koupi.
Ale kazdopadne je tohle support pro pk!

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já je nemám to je pravda, protože po nich fakt netoužím....jinak je normálně chodím a poměrně často a když vidím co tam padá, tak mě přechází chuť je mít, to je vše.Mrs.Beanes píše:Cus, nevsiml jsem si, ze by nekdo psal, ze je nebude chodit az na jednoho pana, ktery je nema a musi chodit trojky. Kazdy je urcite bude chtit chodit.Qvido píše:Osobně nevidím jediný důvod, proč by jste nemohli chodit lvl 5 mapy.
Právě jsem došel lvl5 mapku a jsem strašně znechucenej.....čím, že to je?
povrch na jednom z ostrůvků je naprosto šílenej. Člověk neví kam jde několikrát jsme tam zapadli a vrchol všeho tam byl zanechaný meč jednoho z warů, protože po smrti z§stal pod povrchem.
povrch na jednom z ostrůvků je naprosto šílenej. Člověk neví kam jde několikrát jsme tam zapadli a vrchol všeho tam byl zanechaný meč jednoho z warů, protože po smrti z§stal pod povrchem.
a potom že autolooty su k ničomu ;pppRainbow píše:Právě jsem došel lvl5 mapku a jsem strašně znechucenej.....čím, že to je?
Lean
Panko
Panko
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Idealni je mit makro na prehazovani zbrani, ktery sbira i ze zeme. Pri nejhorsim v takovy chvili relognout na sphereclienta a zobrazit si jen itemy http://www.darkparadise.cz/soubory/sphereclient.zip.Rainbow píše:Právě jsem došel lvl5 mapku a jsem strašně znechucenej.....čím, že to je?
Ja myslim, ze idealni je nak to pomalu opoustet
nechapem preco sa menili tie lokacie , niekedy sa v pohode lvl 5kopali na hlavni mape a teraz su vsetky mapy v t2a s terenom hodnym k ogrcaniu ... to ze v tej bedne a v loote mam itemy nehodne ceny mapy mi je jedno ale aby som sa nekde plavil 5minut k nejakemu ostrovceku kde je teren charakteristiky opisanej hore tak to ma fakt nebavi ...
Ty mapky sou super, aspoň je sranda
. A o ziskovosti tu nemluvte.. prostě někdy je to fajn někdy na prd.

Taky mě štve že hodně omezily počet 'lokací' kde se daji kopat lvl 4 mapy.... teď mam na 10 lokacích 28 map lvl 4
Lukasuv napad ohledne stitu se mi libi, kdyz byse to vyrobilo bez fizzu, 3 random stity stejne plusovosti by vytvorili 1 random vyssi plusovosti, riziko by stale bylo ze "ze 3 +7 heateru" udelam 1 +9 bucklerMrs.Beanes píše: @ Odpoved na Stity:
Jednoduche reseni by bylo sjednoceni 3 stitu stejneho druhu na jeden lepsi. Stacil by na to nejaky kamen. Prosim nedavat do dungu, tolik stitu by nepobrala ani cela vyprava. Ano, kazdy by si udelal +9 stity, ale zmizelo by to smeti. Nekdo si mysli, jak je to strasne vyhodne a ze kazdy by mel uz jen +9 stity, ale pojdme trochu pocitat. Krivka roste exponencialni umerou.
+3 stit = 3x +1 stit
+5 stit = 3x +3 stit = 9x +1 stit
+7 stit = 3x +5 stit = 9x +3 stit = 27x +1 stit
+9 stit = 3x +7 stit = 27x +5 stit = 81x +1 stit
Kolik lidi si myslite, ze ma 81 +1 stitu stejneho typu nebo jejich ruzne variace? Mozna by se kolem nich konecne rozbehl nejaky obchod.

a rozhodne bych tam nechal stejne sance na jakykoliv vyssi stit (ne ofikat heater na 1% a buckler na 50%)
uz mam 320 kousku +1 - +5