Fuu píše:misto ubyvani staminy pri behu by ti ubyvala u mlaceni?
zda se mi to dost stejne.. akorat to zvyhodni magy.
podle me je pvp kdyz chce jeden a kdyz chce druhy.
kdyz jde pk do dungu aby si nahonil itemy z ekvipu vypravy pred nim neni to pvp.
jo kdyby te tam ty pk pojeli a nic ti nevzali, coz sem jeste nezazil, premyslel bych o jejich vyspelosti a smeknul bych. utopie. jako ze by te pojeli, uzili si to svoje "pvp" a pak te resli a nechali pokracovat ve hre.
Rozlišujme PvP a pojezd..
Ono ked by neslo o vahu, vzdy moze ubudat aj pri kuzleni nejak rozumne, tazko povedat
K pojezdu a PVP: vravis rozlisujme a mas uplnu pravdu! Ja sa prave snazim o to, aby sa to nerozlisovalo... Cize to ze PK nabehne na vypravu by bola normalna sucast hry, ako to, ze tam v tom dungu su potvorky. Cize ak ide vyprava dung, 50% pripravy je proti priserkam a 50% proti PK.
Rozdiel medzi PK teamom a PVM vyprava teamom je:
1. vaha - to chcem zrovnat
2. pocet - tu to chce napady, ako to spravit fer
3. zlozenie - tak isto napady, aj ked teraz posilnuju bum bum postavy, takze tie rozdiely sa minimalizuju
4. skill - nuz hrame PVP/PVM hru, takze tu by to asi bolo tragicke obhajovat, ze hrac, co nevie PVP by mal mat rovnaku sancu v PVM, moj nazor...
Samozrejme ostava otazka: Je chcene oddelit uplne PVP a PVM?
Ano = potom sa uberame spravnym smerom
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Nie = potom to chce zistit, preco je PVP v dungu nechcene a pouvazovat nad riesenim
Hlavna otazka: Preco chranit hracov, ktorym nejde PVP v PVM/PVP hre? Nemali by rozvijat svoj skill aj na PVM aj na PVP? Cize najlepsi by bol hrac, ktory vie oboje? Cize ak neviem PVM, dung nedam, ak neviem PVP, mam velku sancu, ze ma tam zabiju a nedam ho tiez, tomu vravim rovnovaha PVP/PVM serveru, hmm?
Edit:
inak, ja neviem PVM a pride mi nefer, ze su hraci, co to prejdu a ja nie, nebolo by fer spravit v kazdom dungu alternativnu cestu k pokladu bez PVM? Ked sa to upravuje, aby mali rovnaku sancu hraci, co nevedia PVP, preco nie aj pre hracov, co nevedia PVM???
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)