Vampire
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vampire
Nejde mi pohnout s Gangrel kadi .. v baglu kdyz se s ni pokusim pohnout napise to muzes mit u sebe jen jednu kad a veme famu ma to tak byt ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Řekl bych že je to uděláno z prostého důvodu abys u sebe netahal a nenabíjel zároveň v dungu dvě kádě ale jestli je to pravda to netuším.
Mohlo by se prosím zvážit, že by měl gangrel imp 10 int, aby mohl provést alespoň nějaký kop. Bydlím v zapadákově, takže loguji clerika, abych si ho v Britu naboostila a mohla kopnout domů. Myslím si, že by ta změna neměla nějaký velký vliv v dungu - bez světla nebo bez statů v dungu si toho stejně moc nenaházím.
asi tak.. def a of morf jsem si morfnul jednou.. ze zvedavosti.. nebýt té many tak se to dá použít i jako jakýsi low fame morf.. ale takto je to spíš pruda.
Taky si nemyslim ze by to něco až tak moc ovlivnilo, kdyby měl 10 many. Nebo dejte Mana Refu vlastnost jako GH potionu.. přeboost many na 10 .
ad2. popřemýšlel bych o Elder Vampire Krystal.. vzhledem k frekvenci vyskytování ac/elder vampire brneni.. samozrejme ze nechci aby to melo 20 morfnutí jako ty první krystaly... ale ty 3 morfy jsou taky celkem HC....
Co třeba 6 morfnutí ?
Taky si nemyslim ze by to něco až tak moc ovlivnilo, kdyby měl 10 many. Nebo dejte Mana Refu vlastnost jako GH potionu.. přeboost many na 10 .
ad2. popřemýšlel bych o Elder Vampire Krystal.. vzhledem k frekvenci vyskytování ac/elder vampire brneni.. samozrejme ze nechci aby to melo 20 morfnutí jako ty první krystaly... ale ty 3 morfy jsou taky celkem HC....
Co třeba 6 morfnutí ?
Spíš mě napadá s Elder krystalem jestli se neuvažuje že by se dal nabíjet. Řekněme za takových 200-250 nasbírané krve a 6-8 high horizit nabití by se mu nabilo o 1 myslím si že by to nebyl až tak zlej nápad. Krystal si člověk bude muset tak nebo tak udělat z části brnění a ta šance že o ten krystal příjde je dost velká na to než aby na ten krystal získal nějak moc nabití.
Ahoj,když ztratim Gangrel knihu, je nějaký způsob, kterým bych ji znovu získal?
Neplanuje sa nahodou uprava vampa pri mapach pokladov/kopani ironu? Pride mi trosku absurdne ze v morfe nemozem kopat a morfovat nieco rozumne co zozere horizit/fame je neunosne ak chce clovek ist viacero low lvl mapiek.
Toto se diskutovalo už několikrát.
Tak je to nepříjemné ale nemůžeš mít všechno.. Vampír je fajn ale mapku v morfu nekopne.
Prostě ty mapky musíš jít s jiným povoláním.
___
prosím někdo kompetentní, zkuste se vyjádřit k dotazům ze strany minulé.
Tak je to nepříjemné ale nemůžeš mít všechno.. Vampír je fajn ale mapku v morfu nekopne.
Prostě ty mapky musíš jít s jiným povoláním.
___
prosím někdo kompetentní, zkuste se vyjádřit k dotazům ze strany minulé.
Jo, napises si page, pretoze ta kniha je nb, tak asi jedine cez page .
Ale pamatam si, ze sa to tu niekde uz riesilo, len neviem co na to odpisali gmka.
Ale pamatam si, ze sa to tu niekde uz riesilo, len neviem co na to odpisali gmka.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jo gm ti ju vrati teda aspon me dvakrat bez problemu .. staci napsat page a jinak si ju nabij a pak by mela fungovat normalne ale nevim to jiste
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Je ucelem, ze po restartu prestane fungovat zrychlovatko? (tzn. spadne buff a je potreba ho za 1 k mc obnovit)
Účel ne, ale opravit to nelze. Styl jakým to funguje je dle sphery chyba která se při spuštění sama opravuje. Proto to také blbne chvíli po Save...
Dík za radu, chlapi
Ale už to chvilku bylo opravené bych řekla a najendnou to začlo dělat zas?
Niekde na strane zhruba 78 sa pisalo ze sa zvazuje moznost kopat horizit aj v morfe upustilo sa od tejto myslienky?
Pripadne neuvazovalo sa ze by bol horizit dostupny na kopanie aj inym postavam vo vazbe povedzme na STR? napr ze postava so str nad 200(alebo ina hodnota) je schopna odlomit ulomok z horzitu a teda aj vamp v morfe napr, aj War a tak?
Pripadne vratenie moznosti pouzivat lopatu v morfe a to aj na kopanie horizitu
Pripadne neuvazovalo sa ze by bol horizit dostupny na kopanie aj inym postavam vo vazbe povedzme na STR? napr ze postava so str nad 200(alebo ina hodnota) je schopna odlomit ulomok z horzitu a teda aj vamp v morfe napr, aj War a tak?
Pripadne vratenie moznosti pouzivat lopatu v morfe a to aj na kopanie horizitu
Urcite se to uz resilo, ale jaky byl reasoning nad tim znemoznit vampovi se zbavit halucinaci? (gangrel, morph)
Skumam forku stare topiky a tak.
V jednom z nich sa riesil item umoznujuci zlucovat nabitia z horizitov napr 2 low horizity po 2 nabitia > 1 Low horizit s 4 nabitiami, 2x medium horizit s 1 nabitim > medium horizit s 2 nabitiami. koli nabijaniu gangrel krystalov atd. Existuje uz takato moznost pripadne pripravuje sa ?
V jednom z nich sa riesil item umoznujuci zlucovat nabitia z horizitov napr 2 low horizity po 2 nabitia > 1 Low horizit s 4 nabitiami, 2x medium horizit s 1 nabitim > medium horizit s 2 nabitiami. koli nabijaniu gangrel krystalov atd. Existuje uz takato moznost pripadne pripravuje sa ?