Warrior - Specializace

Odpovědět
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior - Specializace

Příspěvek od Raziel »

Neplánuje se změna ceny těch specek ? Ono to nejde sehnat vůbec, navíc člověk dycky trashuje itemy co by spíš potřeboval jako equip. Paladin a ranger to mají jen za GP, vamp taky jen s questem craft musí už sehnat nějaké itemy ale alespon ne takové kterých by bylo zvlášt málo a které by potřeboval. Ale ty warovské ... prostě trashovat nej formy/zbraně/štíty a master roby ... to jich je na serveru tolik ? dyt se špatně sháněly i před speckama natož tedka ...
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

myslim ze itemy co sou zapotrebi nejssou vubec tezke, perfect formy kdyz ti nikdo neproda? jdi 3x gold medailon a mas 3 z draka....
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Současný stav:
881 Maul of Vanquishing
441 Halberd of Vanquishing
519 Spear of Vanquishing
609 Heater of Invulnerability
527 Perfect weapon form
2484 Good weapon form
1188 Excelent weapon form
5008 Soul Shard
215 Golden Medallion

Tak horké to nebude....
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Možná jich je tolik, ale patrně to někomu hnije v bednách kdo nehraje ... sehnat to prostě nejde.

Edit: navíc ty čísla nejsou nijak závratné když si vemem kolik lidí ty zbraně potřebuje na svého wara/pala/vampa/clera.
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Ocroc píše:Ono to tak původně bylo i zamýšleno s tím že to není piercing efekt ale dává skutečně jen DMG redukovanou armorem. Tudíž lidi by to němělo zas "tolik" bolet. Samozřejmě u Cove PvP zde nastává velký problém....

Něco s tím vymyslím aby +5 robe pvpeři něco málo i přežili.
A je možnost napsat i důvod zavedení těch zbraní?...Ty dáš prostě ik guny nesmrtelnému charu? Jinak si to vysvětlit nemůžu.. pokud ten určitý člověk co hraje Huntera není totální lama,nebo mu neblbne net nemá prostě jak umřít..nebo Se omlouvám ale nepřišel sem na to jak ho zabít a proto mě ty guny vrtají hlavou ;-) Do Pvm ať si je tahají to je jasný ale do pvp?
Jediné jak mě napadlo že by šel sundat tak že bych ho třeba 2x po sobě hitnul Bloody glowkou při ccčku a doufal že to dá 2x efekt než logne...Nebo za běhu po něm hodit Shrink spear a doufat že má v baglu nepořádek a nepodaří se mu najít jezdítko...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Chainy a umlátit? Nemá téměř žádný surv proti physic dmg charům.
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Ocroc píše:Chainy a umlátit? Nemá téměř žádný surv proti physic dmg charům.
- odebrana moznost vyrabet chains of stunning (soucasne lze pouzivat vsemi az do konce prazdnin)
Berme v potaz že do prázdnin by to tak šlo a potom?
Ovšem dneska sme to zkoušely a ono to není nic extra si odběhnout když na tebe nemůže para a nic... prostě viděl nápis stunování a už ho nebylo a při nejhorším sesedl.. jednou se mu to nepovedlo tak makrem na jezdítku seděl asi za další sekundu a zvesela běhal dál...
Já proti němu jakoby nic nemám je to specílka na pvp která má uplatnění i do pvm takže nechápu proč se nespokojí s +9 gunama popřípadě bych jim dal normální staré zbraně z forem.. mě prostě vrtají hlavou jenom ty zbraně jinak si osobně mysloím že je to povedená specka se kterou se dá rozhodně udělat nemalé peklo i bez těch gunů ;-)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Raziel píše: :((((( *crying*
To ako bez specky sa na dp neda prezit, alebo co?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

K WH ... Dostali IK zbrane, ktorym daju poriadny dmg aj v pvm, a jedine co im na to staci, je ze sa pred dungom vyreskilluju na 0 famy, ale destro dostal obmedzenie enchantu bez fizzu na +17? Trochu balancu by to chcelo ...
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ten dmg moonstone forma zbraně bez fámy bych omezil nějkým výpočtem jako s tou, co dává dmg přes manu, že do hráče se to moc nevyplatí, resp dá to drobný bonusový dmg, ale ne tak jak je to teď. Za wara ve full bloodku s asi 45 ar jsem tím dostal skoro za 3/4 hp, což je celkem síla. A nebrečím proti, o WH mám taky zájem :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Xan píše:Ten dmg moonstone forma zbraně bez fámy bych omezil nějkým výpočtem jako s tou, co dává dmg přes manu, že do hráče se to moc nevyplatí, resp dá to drobný bonusový dmg, ale ne tak jak je to teď. Za wara ve full bloodku s asi 45 ar jsem tím dostal skoro za 3/4 hp, což je celkem síla. A nebrečím proti, o WH mám taky zájem :)
ok, ale uvedomujes si o co war prichadza ked nema famu?

-nemoznost + ringov co davaju solidnejsi ar
-ma dvojrucku a behava s 25 ar a nic envydrzi proti fyzickej DMG(A ano na 3 rany toho wara niekto zabije, mozno aj 2)
-nemozes MW stit ktory dava poriadny ar (ten velky fungoval)
-nemoznost mino sekery
-nemozes chainy - nedas stunu do ruky koli fame a sutrovky nedas
-nemoznost + zbrani na pvm (alebo aj katany na pvp)

A to len koli tomu ze mozes zbran z moon sutru.. Akoze DMG to celkom ma do seba ale ked som s tym ani po 5 ranach nedal IK prskovi tak to zase nie je az taka imba nedava to efekty za 100+ ale tak nejak random s efektom...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Strigwyr píše: Zápory...
A to len koli tomu ze mozes zbran z moon sutru.. Akoze DMG to celkom ma do seba ale ked som s tym ani po 5 ranach nedal IK prskovi tak to zase nie je az taka imba nedava to efekty za 100+ ale tak nejak random s efektom...
No ale kolikrát sme tě za celé včerejší pvp byli schopní hitnout? nedostal si ani jednu ránu tak jak můžeš na 2 umřít :p to bys fakt musel mít cc a nebo tě sundat z jezdítka nějak a musel bys být hodně pomalý abys umřel..a stou dmg vždyť tu ránu za 151 ho si mě do naboostěného cléra dal ty.. zůstalo mě 1 hp :pp A nedáš ik prskovy? Vždyť si běhal a ikčkoval prsky :pp Jako jedinou nevýhodu bych tam viděl jenom ty chainy co nemůžeš.. bez arka se obejdeš jelikož je fakt těžké tě zasáhnout
..a na co mino sekeru když šipkou ortuješ a máš gunu která má daleko větší dmg? :-)
Já proti tomu Witchovi nic nemám a každopádně si ho budu dělat taky ale jde o to že pvp bude do měsíce jen only o warrech a prostě nuda... Ty guny jsou zlý nápad na pvp Ocroc jinak je vše O.K ;-)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Strigwyr píše:...
Lenze WH stale moze war komplet. Vies Strigwyrko ked chces behat na urovni, musis do toho aj trochu obetovat, uz som ti to davno hovoril ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kesemot píše:
Strigwyr píše:...
Lenze WH stale moze war komplet. Vies Strigwyrko ked chces behat na urovni, musis do toho aj trochu obetovat, uz som ti to davno hovoril ...
Boze ty si aky inteligent, nevies to hrat a davas tu rady ako najvacsi pan si najvacsi uber prachac a nikto sa tvojmu mamonu nevyrovna si najlepsi tak?
Tard si najprv oblec ten war komplet ked si myslis ze to ide a potom tu rozdavaj rozum

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

:)))))
Budem uplakany na forku, lebo chcem hrat uber pvp, ale nemam na ekvip :)
Aha ne, to si ty.
Vcera som videl WH vo war komplete, ocividne to problem neni.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kesemot píše:Vcera som videl WH vo war komplete, ocividne to problem neni.
predvcerom som to skusal a dal som len 3 casti - tie ktore mali ringmail grafiku - coifu ramena a ruky, hrud ani nohy som nedal tak mozno ze je nechcene aby wh nosil war komplet no neviem mohli by sa gm na to pozriet mozno ze to uz je fixnute...

Medved
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medved »

Ahoj jak funguje ten nový shield Cheating Death na dvojklik nic... a když umřu tak se taky nic neděje měl jsem ho plně nabitý není něaká chyba ? někde :)
Silmegil
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silmegil »

Zdravím. Když se předělával War, padl mi Parrying na 80, na té hodnotě zůstal i když se max zvedal na 90. Když jsem si vyrobil Guardian specku, vyskočil na 90. Psal jsem page a nějaké hodné GM to vyřešilo (tímto chci poděkovat.) Stav je takový, že mám parrying 90 a když nahodím štít, tak 100. V podstate ho teda mam max vždy, když potřebuju. Jenom se chci ujistit, že takhle to má fungovat. Díky
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ano přesně tak.
Odpovědět