Takže dneska sem měl tu čest běhat proti WH a moje reakce jakožto převážně pvp hráče je taková : :-DDDDDDDDDDDDDD
Dneska bylo v cove 13 pk,2x prsk,1x clér zbytek warrové,samozřejmě se divím že tam bylo tolik prsků i když úplně zbytečně...Warrové dávají ik prskům,clérům i warům takže pvp opravdu o skillu a na úrovni sundali sme jim prska a cléra a ejhle co teď? jak sme měli sundat warry kteří něšli zaparovat a nešli udmgovat nijak jinak? Beru to z pohledu blue hráče kdy BLue warové co rají pvp hrají převážně i pvm což se o pk warech říct nedá ti pvm za pk chary asi hrát nebudou... Takže se vlastně dá říct že Ocroc chtěl aby se běhalo pvp jenom ve warrech bez totálního ksillu protože natáhnout a ik umí aj moje máti co mě doteď hlídala jenom přes noc afk kontroly...Kdybych jí řekl zapni si war dej si do ruky ten modrý meč a jenom běhej a klikej na tady ty co běhají kolem tebe tak je do týdne nejlepší pvperka asi podle Ocroca nebo nevím... nebo můžeš mi Ocroc nějak rozmluvit to že war nejde zabit nijak jinak než za toho stejného wara a doufat žes napřáhl dřív jak protivník?
Dneska tam očividně blue prskové běhaly jenom a čekaly na ik...a že jich padalo
Fakt to máš vyřešené Ocroc.. doufám že Speciálka na pvp necra bude mít 500 ar nekonečno many..aby se stím warrem mohli nahánět do rána a doufat že to někoho přestane bavit a odevzdá mu dobrovolně equip a nechá si jen regy na kop a odkopne