Fishing - Monstra, spíše pro GM's
Re: Fishing - Monstra, spíše pro GM's
ja nevim no, za pulhodiny muzes ziskat 0-70k, jenze ty ctyrky moc nepadaji
ja osobne rybarim tak maximalne 2 3 hodiny a pak mam toho dost, sleduju to porad, me by klidne stacilo "snizeni vyskakovani monster", protoze guards napisu za 1s (makro jsem linej delat ), a ted mam porad chteni psat guards kdyz je journal cerveny, tzn. kazde prasknuti vlasce,
to, ze nekdo treba rybari cely den afk a pak ma mamon, to je to same jako kopat cely den nebo sekat drevo cely den, bohuzel u fishingu mas na to mnohem neomezenejsi plochu, a zavest jezero rybaru aby tam bylo 10 lodi a pak neslo hodinu rybarit by asi take nebyl dobry napad
dale asi jedine co muzu rict, kdyz ti to prijde tak vydelecny tak to delej taky, neni to zakazane, jo jestli mas na uo cas treba jen hodinu denne tak hold smula
ja osobne rybarim tak maximalne 2 3 hodiny a pak mam toho dost, sleduju to porad, me by klidne stacilo "snizeni vyskakovani monster", protoze guards napisu za 1s (makro jsem linej delat ), a ted mam porad chteni psat guards kdyz je journal cerveny, tzn. kazde prasknuti vlasce,
to, ze nekdo treba rybari cely den afk a pak ma mamon, to je to same jako kopat cely den nebo sekat drevo cely den, bohuzel u fishingu mas na to mnohem neomezenejsi plochu, a zavest jezero rybaru aby tam bylo 10 lodi a pak neslo hodinu rybarit by asi take nebyl dobry napad
dale asi jedine co muzu rict, kdyz ti to prijde tak vydelecny tak to delej taky, neni to zakazane, jo jestli mas na uo cas treba jen hodinu denne tak hold smula
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Rybarim neboj ..... a rybaril sem s monstrama, ale i tedka bez nich ) ja jen nechci aby se vše tak zjednodušilo aby to bylo afk dp. A Hlavně je to nuda, a omezene ? Nastavis si makro, kde ti bude psat každejch 5 min turn right a budeš jezdit do kola a porad rybarit.....
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
tvuj navrh reseni (jestli to byl navrh) v minulem postu bylo at se vlasce klidne nici vice, tim ubyde mozna par rybaru, a ti co proste chteji byt 12h afk budou afk, takze se tim nic moc nevyresi
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Když se přida váha, vlascu třeba a "vzkazu v lahvi,, tak nebo proste tak aby brzo dosli vlasce, tak nebude chytat a tim to ztrati cenu ....Raona píše:tvuj navrh reseni (jestli to byl navrh) v minulem postu bylo at se vlasce klidne nici vice, tim ubyde mozna par rybaru, a ti co proste chteji byt 12h afk budou afk, takze se tim nic moc nevyresi
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
fanatici si muzou udelat skript na pack llamu/kone, ale zase to jde osetrit nemoznosti rozbalovani na lodi, a zase na druhou stranu az nekdo pojede na lodi treba dung tak se muze stat ze potka Noemovu archu, treba 10 rozbalenych packu
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jen takovej technickej dotaz, myslim že se to sem hodí .... nešlo by dát na mola odpadkový koše ? všude sou pak ryby apod na zemi .
A není něco divného s mizením věci na zemi ? Některé tam leži fakt dlouho mimo savezonu ...
A není něco divného s mizením věci na zemi ? Některé tam leži fakt dlouho mimo savezonu ...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
pokud chytas z lodi, mas na ni na zemi veci a tu lod sbalis, tak ty veci nezmizi pravdepodobne nikdy (protoze na ty lodi je jakasi zona prapodivna, neco jako v baracku)
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A nejde sni něco dělat ? Třeba udělat přikaz (např) .del aby to mazalo ryby, klice, blood bandy, atd bordel ? Věřim že by to ulehčilo hodně serveru ...
Stačilo by, pokud to teda jde, raz za čas máznout všechny obyč ryby co jsou na zemi, lidi si je schovají do beden a ten bordel co je jinde by pomizel.
Nechcel som zakladať nový topic tak svoju myšlienku rozviniem tu. Nebolo by na čase,aby už loď pri rozbalení nehádzala kľúč do banky? Nestačí keď je jeden v baglu?
Koneckonců, je nb...
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle třeba odpalit to nb řezakem nebo popřípade kudlouAmigor píše:A nejde sni něco dělat ? Třeba udělat přikaz (např) .del aby to mazalo ryby, klice, blood bandy, atd bordel ? Věřim že by to ulehčilo hodně serveru ...
Sphere 51a...Nymir píše:Nechcel som zakladať nový topic tak svoju myšlienku rozviniem tu. Nebolo by na čase,aby už loď pri rozbalení nehádzala kľúč do banky? Nestačí keď je jeden v baglu?
nevim jestli to je chyba nebo zamer, po 14 dnech jsem se rozhodl zase rybaril a magicke rybky padaji velmi mizerne, 1. lod: 5 bilich, 5 zelenych, 2. lod: 4 bile, 5 zelenych
kazdopadne jsem nucen zvedat ceny
s porovnanim situace pred x lety to je sranda, tam na minimalne kazde 3. nahozeni byla magicka ryba
s porovnanim situace pred x lety to je sranda, tam na minimalne kazde 3. nahozeni byla magicka ryba
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Koule mno Já za jednu lod 32 zelených 19 bílích 9 modrých, skill 85 cca A to sem si pak lod ještě sbalilRaona píše:nevim jestli to je chyba nebo zamer, po 14 dnech jsem se rozhodl zase rybaril a magicke rybky padaji velmi mizerne, 1. lod: 5 bilich, 5 zelenych, 2. lod: 4 bile, 5 zelenych
Mne pripada vtipne ze postava so skilom 90 nachyta popri treningu do 100 viac ryb ako postava so skilom 100.
Celkovo som mal vysledky asi take ze:
Postava skill 90 - 99,9 40 mapieka za 2 dni
Postava skill 100 25 mapiek za dva dni chytali vzdycke obe sucasne obcas som mal dokonca pocit ze chytila 2x viac.
Na 100 sa to vyrovnalo
Celkovo som mal vysledky asi take ze:
Postava skill 90 - 99,9 40 mapieka za 2 dni
Postava skill 100 25 mapiek za dva dni chytali vzdycke obe sucasne obcas som mal dokonca pocit ze chytila 2x viac.
Na 100 sa to vyrovnalo
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mne teda padaj magicky ryby porad stejne hodne. Zelenejch mam uz asi 30k
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
No mozno ze je to len spherovitost Rybky ani neviem tie pozieram kym nemam klan na vampovi.
Momentalne ryby (od rana s prestavkami) 122 VS 114 zelenych, 23 VS 22 modrych takze rozdiel minimalny.
V kazdom pripade s tymi low stitmy by bolo treba nieco robit mozno aj s brneniami nie len stitmi. Pomaly ale isto sa to zacina hromadit uz aj mne Keby bolo na mne tak ich dam do recyklatoru aj s armormi rovnako ako su zbrane na trhu bol by z nich aspon uzitok na material deedy formy atd
Momentalne ryby (od rana s prestavkami) 122 VS 114 zelenych, 23 VS 22 modrych takze rozdiel minimalny.
V kazdom pripade s tymi low stitmy by bolo treba nieco robit mozno aj s brneniami nie len stitmi. Pomaly ale isto sa to zacina hromadit uz aj mne Keby bolo na mne tak ich dam do recyklatoru aj s armormi rovnako ako su zbrane na trhu bol by z nich aspon uzitok na material deedy formy atd
brneni si muzes ench na +25
to tu bylo vzdy.. +5/+10/+15 brnka a štíty byly, jsou a budou k ničemu. čas od času jich pár někdo využije když začíná ale ve finále je to odpad.
Jo něco sem slyšel o Orisi.. stejně časem si těch vstupenek uděláte 150 a ten dung nechcete chodit kazdy tyden takze stejne se pocty nezmensi..
Jiny vyuziti nevim.
Bean to navrhnul pěkně. Za 3 štíty nižšího levelu by byl 1 vyššího levelu. Proč ne.. sníží se počty asi určitě.
Jo něco sem slyšel o Orisi.. stejně časem si těch vstupenek uděláte 150 a ten dung nechcete chodit kazdy tyden takze stejne se pocty nezmensi..
Jiny vyuziti nevim.
Bean to navrhnul pěkně. Za 3 štíty nižšího levelu by byl 1 vyššího levelu. Proč ne.. sníží se počty asi určitě.