Quest Book
- Milltheron
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Quest Book
Prosim hcel by som sa spytat na co je "Quest Book" ze zlaty sochy na vymenu baglov pri trhu ??? sem byl zvedavej sebral sem to a ted nevim jak to odstranit
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Re: Quest Book
aby bylo kam zapisovat informace o questech (predevsim jednorazovych) ktere tvoje postava udelalaMilltheron píše:Prosim hcel by som sa spytat na co je "Quest Book" ze zlaty sochy na vymenu baglov pri trhu ??? sem byl zvedavej sebral sem to a ted nevim jak to odstranit
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
- Liarm
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Quest Book
A jaké to má využití v Praxi ? A jde to vůbec nějak přečíst? taky jsem byl zvědavý a teď akorát mi to zavází v bágluImp aen Cillin píše:aby bylo kam zapisovat informace o questech (predevsim jednorazovych) ktere tvoje postava udelala
edit: necete to přesunout do: Vaše dotazy?
- Milltheron
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Balt na starem forku píše: slouzi to na ukladani informaci o mikrokvestech (zvlast takovych, ktere muze delat postava jen jednou), ktere jeste neexistuji, ale pocitam s nima. Skoro nic to nevazi, je to unmovable, linkle... a ja jsem tim ziskal 64bitu + tri cisla na zapos k dobru.
(PLOT2 uz je skoro plny, a tahle koule nema tagy...)
Aby to mohlo byt unmovable, je tam ona volba zmeny tvaru, aby neprekazel v baglu.
Bez podpisu