Doplňování Pokladů
Doplňování Pokladů
No když už jsem tady logl, tak se rovnou zeptam , včera jsme nějak řešili, kdy se budou doplňovat poklady v dungu?? Už nějakej pátek kde nic tu nic ....
Re: Doplňování Pokladů
si nekde psal, ze te stve jak kazdej ma vseho sest polovicek ...Pacholek píše:No když už jsem tady logl, tak se rovnou zeptam , včera jsme nějak řešili, kdy se budou doplňovat poklady v dungu?? Už nějakej pátek kde nic tu nic ....
to jo, ale dungy mi nikdo chodt nechce bez pokladůAcarus píše:si nekde psal, ze te stve jak kazdej ma vseho sest polovicek ...Pacholek píše:No když už jsem tady logl, tak se rovnou zeptam , včera jsme nějak řešili, kdy se budou doplňovat poklady v dungu?? Už nějakej pátek kde nic tu nic ....
Desp 3 a 4 jsou urcite plne k prasknuti mate moznost jej vybrat
Pacholek píše:No když už jsem tady logl, tak se rovnou zeptam , včera jsme nějak řešili, kdy se budou doplňovat poklady v dungu?? Už nějakej pátek kde nic tu nic ....
Nikde nic nebude! Hra stárne, lidi přestávaj hrát, takže tomu dopomůžou pokladama
lenost nebo ubohost? :p
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Kdy byl naposled doplněnej Water ? btw neda se tam udělat automatika jako všude ? dík za odpověd.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Water jsme doplňopval ani ne před týdnem. A důvod proč by tam měl být lokáč? To, že je všude jinde není důvod.
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Před tydnem ? je to takovej dung na mensi pocet lidi.... a dost se chodi, ja ho sel tak 5x tydne... a jednou za tyden :/Qvido píše:Water jsme doplňopval ani ne před týdnem. A důvod proč by tam měl být lokáč? To, že je všude jinde není důvod.
A hlavně by vam ubyla práce, tkahle ji mate dost ještě myslet na poklady
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
No ako na to, jak to dlho nikto nevybral, tam teda moc toho neboloArianna píše:Desp 3 a 4 jsou urcite plne k prasknuti mate moznost jej vybrat
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Co se mi na těch topikách nejvíc libí,tak to, jak Game masteři arogantně odpovídaj
Já se jim ani nedivím, když většina věcí na který odpovídaj je brekot hráčů, kteří buď nemají to co chtějí (monstra, equipy, protihráči...), nebo mají něčeho moc ( Monster, equipů, protihráčů...). Taky bych byl arogantní. I když, to já jsem i tak (nenápadná přihláška do GM teamu :pp).
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
To je taky fakt )Me píše:Já se jim ani nedivím, když většina věcí na který odpovídaj je brekot hráčů, kteří buď nemají to co chtějí (monstra, equipy, protihráči...), nebo mají něčeho moc ( Monster, equipů, protihráčů...). Taky bych byl arogantní. I když, to já jsem i tak (nenápadná přihláška do GM teamu :pp).
Já už občas i zapomínám kliknout na truhličku, jak sem si zvykl na 0 na konci
Osobně mi vadí přístup PRASAT který do pokladu nahází bordel nebo udělají přiblblého smajlíka z GPček, odráží to jejich inteligenci (nulovou). A výpravě která jde po nich to dá falešnou naději a nakonec zklamání s nasráním na dotyčného blba....
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba dungy chodit pro zábavu? A ne jen pro mamon....erunno píše:Osobně mi vadí přístup PRASAT který do pokladu nahází bordel nebo udělají přiblblého smajlíka z GPček, odráží to jejich inteligenci (nulovou). A výpravě která jde po nich to dá falešnou naději a nakonec zklamání s nasráním na dotyčného blba....
tvl. vždyť už musíte mít mamonu že nevíte co s tím.....
Já teda nevím, ale já mám holou prdel, sotva na nájem, ale když se domluvíme na dung, jdu ho pro zábavu a je mi fakt ukradený jestli tam je poklad nebo ne.
S tím s tebou souhlasím, ale co psal výše erunno, tak s tím také souhlasím. Když klikneš na truhlu a vidíš tam, že není prázdná. A pokud to otevřeš a uvnitř jsou krvavé bandy, tak to pak člověka akorát naštve.Helloween píše:A co třeba dungy chodit pro zábavu? A ne jen pro mamon....erunno píše:Osobně mi vadí přístup PRASAT který do pokladu nahází bordel nebo udělají přiblblého smajlíka z GPček, odráží to jejich inteligenci (nulovou). A výpravě která jde po nich to dá falešnou naději a nakonec zklamání s nasráním na dotyčného blba....
Já teda nevím, ale já mám holou prdel, sotva na nájem, ale když se domluvíme na dung, jdu ho pro zábavu a je mi fakt ukradený jestli tam je poklad nebo ne.
Ten, co se pořád válí!
Ehm já ti nevím, mamonář teda fakt nejsem i když nejsem na tom ani tak špatně abych brečel ale jde tu o princip.Helloween píše:A co třeba dungy chodit pro zábavu? A ne jen pro mamon....erunno píše:Osobně mi vadí přístup PRASAT který do pokladu nahází bordel nebo udělají přiblblého smajlíka z GPček, odráží to jejich inteligenci (nulovou). A výpravě která jde po nich to dá falešnou naději a nakonec zklamání s nasráním na dotyčného blba....
Já ty dungy chodím pro zábavu, mě na mamon nikdo neužije. Ale jde o to že jak psal Hugo o post vejš tak vidíš truhlu je v ní pár itemu, začneš přemýšlet co tam tak mohly GM dát. Jo začneš se těšit až ho otevřeš a všechno skončí pohledem na smajlika, bandy nebo další podobné blbosti. Akorát jsi zklamanej a nasranej....
Pro zábavu je relativní ... pokud jde člověk jednou za měsíc dung jako zpestření hry a nikdy tam poklad není, tak nevím jestli se dá mluvit o zábavě Pak celkem zmizí motivace snažit se dojít na konec, když mě tam stejně nic moc nečeká.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ehm, když to chodím pro zábavu, tak to v praxi znamená, že mi stačí aby se mi zaplatily náklady, a nemusím mít na konci poklad. Jestli ty chodíš pro zábavu a zmiňuješ poklad v jedné větě, tak seš asi tak stejně poblblej, jako byl Emp. Zábava je to vždy, poklad nepoklad. Jsem nepotkal poklad nikde asi pul roku a nejak me to nevadi.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...