Doplňování Pokladů

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Doplňování Pokladů

Příspěvek od Pacholek »

No když už jsem tady logl, tak se rovnou zeptam :), včera jsme nějak řešili, kdy se budou doplňovat poklady v dungu?? Už nějakej pátek kde nic tu nic .... :)
Acarus

Re: Doplňování Pokladů

Příspěvek od Acarus »

Pacholek píše:No když už jsem tady logl, tak se rovnou zeptam :), včera jsme nějak řešili, kdy se budou doplňovat poklady v dungu?? Už nějakej pátek kde nic tu nic .... :)
si nekde psal, ze te stve jak kazdej ma vseho sest polovicek ...
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Acarus píše:
Pacholek píše:No když už jsem tady logl, tak se rovnou zeptam :), včera jsme nějak řešili, kdy se budou doplňovat poklady v dungu?? Už nějakej pátek kde nic tu nic .... :)
si nekde psal, ze te stve jak kazdej ma vseho sest polovicek ...
:D to jo, ale dungy mi nikdo chodt nechce bez pokladů :D
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Desp 3 a 4 jsou urcite plne k prasknuti mate moznost jej vybrat :)
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Nikde nic nebude! Hra stárne, lidi přestávaj hrát, takže tomu dopomůžou pokladama ;-)
Zanetka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Zanetka »

lenost nebo ubohost? :p
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Kdy byl naposled doplněnej Water ? :P btw neda se tam udělat automatika jako všude :) ? dík za odpověd.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Water jsme doplňopval ani ne před týdnem. A důvod proč by tam měl být lokáč? To, že je všude jinde není důvod.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Qvido píše:Water jsme doplňopval ani ne před týdnem. A důvod proč by tam měl být lokáč? To, že je všude jinde není důvod.
Před tydnem ? je to takovej dung na mensi pocet lidi.... a dost se chodi, ja ho sel tak 5x tydne... a jednou za tyden :/
A hlavně by vam ubyla práce, tkahle ji mate dost ještě myslet na poklady :-)
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Arianna píše:Desp 3 a 4 jsou urcite plne k prasknuti mate moznost jej vybrat :)
No ako na to, jak to dlho nikto nevybral, tam teda moc toho nebolo :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Co se mi na těch topikách nejvíc libí,tak to, jak Game masteři arogantně odpovídaj :)
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Já se jim ani nedivím, když většina věcí na který odpovídaj je brekot hráčů, kteří buď nemají to co chtějí (monstra, equipy, protihráči...), nebo mají něčeho moc ( Monster, equipů, protihráčů...). Taky bych byl arogantní. I když, to já jsem i tak (nenápadná přihláška do GM teamu :pp).
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Me píše:Já se jim ani nedivím, když většina věcí na který odpovídaj je brekot hráčů, kteří buď nemají to co chtějí (monstra, equipy, protihráči...), nebo mají něčeho moc ( Monster, equipů, protihráčů...). Taky bych byl arogantní. I když, to já jsem i tak (nenápadná přihláška do GM teamu :pp).
To je taky fakt :))
Punished
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Punished »

Já už občas i zapomínám kliknout na truhličku, jak sem si zvykl na 0 na konci :D
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Osobně mi vadí přístup PRASAT který do pokladu nahází bordel nebo udělají přiblblého smajlíka z GPček, odráží to jejich inteligenci (nulovou). A výpravě která jde po nich to dá falešnou naději a nakonec zklamání s nasráním na dotyčného blba....
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

erunno píše:Osobně mi vadí přístup PRASAT který do pokladu nahází bordel nebo udělají přiblblého smajlíka z GPček, odráží to jejich inteligenci (nulovou). A výpravě která jde po nich to dá falešnou naději a nakonec zklamání s nasráním na dotyčného blba....
A co třeba dungy chodit pro zábavu? A ne jen pro mamon....
tvl. vždyť už musíte mít mamonu že nevíte co s tím.....
Já teda nevím, ale já mám holou prdel, sotva na nájem, ale když se domluvíme na dung, jdu ho pro zábavu a je mi fakt ukradený jestli tam je poklad nebo ne.
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Helloween píše:
erunno píše:Osobně mi vadí přístup PRASAT který do pokladu nahází bordel nebo udělají přiblblého smajlíka z GPček, odráží to jejich inteligenci (nulovou). A výpravě která jde po nich to dá falešnou naději a nakonec zklamání s nasráním na dotyčného blba....
Já teda nevím, ale já mám holou prdel, sotva na nájem, ale když se domluvíme na dung, jdu ho pro zábavu a je mi fakt ukradený jestli tam je poklad nebo ne.
S tím s tebou souhlasím, ale co psal výše erunno, tak s tím také souhlasím. Když klikneš na truhlu a vidíš tam, že není prázdná. A pokud to otevřeš a uvnitř jsou krvavé bandy, tak to pak člověka akorát naštve.
Ten, co se pořád válí!
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Helloween píše:
Ehm já ti nevím, mamonář teda fakt nejsem i když nejsem na tom ani tak špatně abych brečel ale jde tu o princip.

Já ty dungy chodím pro zábavu, mě na mamon nikdo neužije. Ale jde o to že jak psal Hugo o post vejš tak vidíš truhlu je v ní pár itemu, začneš přemýšlet co tam tak mohly GM dát. Jo začneš se těšit až ho otevřeš a všechno skončí pohledem na smajlika, bandy nebo další podobné blbosti. Akorát jsi zklamanej a nasranej....
darthdeus
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od darthdeus »

Pro zábavu je relativní ... pokud jde člověk jednou za měsíc dung jako zpestření hry a nikdy tam poklad není, tak nevím jestli se dá mluvit o zábavě :D Pak celkem zmizí motivace snažit se dojít na konec, když mě tam stejně nic moc nečeká.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

ehm, když to chodím pro zábavu, tak to v praxi znamená, že mi stačí aby se mi zaplatily náklady, a nemusím mít na konci poklad. Jestli ty chodíš pro zábavu a zmiňuješ poklad v jedné větě, tak seš asi tak stejně poblblej, jako byl Emp. Zábava je to vždy, poklad nepoklad. Jsem nepotkal poklad nikde asi pul roku a nejak me to nevadi.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Odpovědět