povedz mi jednu vec: je rok 2012. KDE chces prist na originalny napad ktory este nikde nebol? kazdy uprimny umelec ti povie ze vsetky svoje napady ukradol a prerobil tak neviem na co sa tu hras. vacsina tvojich postov ma konstruktivnu hodnotu nula nula nic a len same slzicky a skripanie zubov ked sa ti nieco nepaci. ci sa snazi urobit si pre seba co najlepsie podmienky? ano, hovori sa tomu pokrok vo vyvoji. ked hram 5 rokov vampa a nieco mi nesedi na jeho fungovani tak do toho zacnem stuchat. ked 5 rokov hram pvp a nieco mi na tom nesedi tak do toho zacnem strkat nos. ty hras 5 rokov pvm na celkom slusnej urovni tak ked sa ti nieco nepaci, mas pravo ist na forum a zacat o tom diskutovat, vymyslat navrhy na zlepsenie alebo sa aspon snazit analyzovat problem v systeme. polka tvojich postov je ale len o tom ake je to tu strasne ubohe bez urovne a ako nema vyznam tu hrat alebo postovat a pritom tu stale hras a stale postujes.
ospravedlnujem sa za offtopic...
tomu dole
bojujes za zvednuti urovne topicu tym ze ji znizujes. a pak kdo je tady epic failboj o zvednuti urovne topiku