Craftsman
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Craftsman
Mohli byste prosim pridat hlasku "akce skoncila" i do Fools pickaxe?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Corax píše:Zbraň se sice vyrobí s vyšší durabilitou, ale nasazením se všechny nastaví na 20/20.Corax píše:Je nějaká motivace dělat glass zbraně z vyšších plusovek?
Tímto svůj dotaz směřuji ke GM. Zda je to takto chtěné.
Já bych to přeformuloval na "Jaká je motivace dělat glass zbraně?". Jejich využití skoro nulové...
Vzhledem k dostatkum vseho je uplne stejna asi jako nosit drevene zbrane, nebo pouzivat +9 mace ...Raziel píše:Corax píše:Zbraň se sice vyrobí s vyšší durabilitou, ale nasazením se všechny nastaví na 20/20.Corax píše:Je nějaká motivace dělat glass zbraně z vyšších plusovek?
Já bych to přeformuloval na "Jaká je motivace dělat glass zbraně?". Jejich využití skoro nulové...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nonfame zbran pro pala? Ja je teda jako zasobni nosim skoro vzdycky.Já bych to přeformuloval na "Jaká je motivace dělat glass zbraně?". Jejich využití skoro nulové...
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
Prosím, prosím odpověd, resp. opravu, pokud to lze.Corax píše:Zbraň se sice vyrobí s vyšší durabilitou, ale nasazením se všechny nastaví na 20/20.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Mám specku Golem Master - specka mě naprosto uchvátila super zábava
děkuji za vytvoření.
Akorát bych měl jeden návrh šlo by udělat aby šly golemové healnout pomocí esence když jsou odshrinknutý? Jako že Golem bude mít např. pod půlkou HP a ja poklikám na esenci ze které je vytvořený zatargetím ho a golema to healne do full nebo přidá alespoň 50hp? Rád bych jestli by se nad tím mohl někdo z GM teamu zamyslet a ne rovnou říct "NE" přeci jen esence nejsou uplně zadarmo. I když ano cena je mala ale vzhledem k ceně 4 nabití kladiva na aktivaci golema by mohly jít aspoň trochu z pohledu crafta healit, ne jen přes GH popřípadně GB(ty jsem nezkoušel).
Pardon ale zvíraznění proto že už to jednou naši GM přehledly!!

Akorát bych měl jeden návrh šlo by udělat aby šly golemové healnout pomocí esence když jsou odshrinknutý? Jako že Golem bude mít např. pod půlkou HP a ja poklikám na esenci ze které je vytvořený zatargetím ho a golema to healne do full nebo přidá alespoň 50hp? Rád bych jestli by se nad tím mohl někdo z GM teamu zamyslet a ne rovnou říct "NE" přeci jen esence nejsou uplně zadarmo. I když ano cena je mala ale vzhledem k ceně 4 nabití kladiva na aktivaci golema by mohly jít aspoň trochu z pohledu crafta healit, ne jen přes GH popřípadně GB(ty jsem nezkoušel).
Zajimavej navrh, spis to resit pres craftitelnej item novej ? ... nebo nabijeci kraftitelnej item ingotama/drevem cojavimcim ...erunno píše:Mám specku Golem Master - specka mě naprosto uchvátila super zábavaděkuji za vytvoření.
Další item? A není to zbytečné proč nevyužít už ted existujisí esence kterýma se dotyčnej golem nabil?Acarus píše:Zajimavej navrh, spis to resit pres craftitelnej item novej ? ... nebo nabijeci kraftitelnej item ingotama/drevem cojavimcim ...
Mi napis nazev toho cim to chces delat kouknu, ono zase vnorovat uz do script dalsi script ... mi prijde jednodussi udelat na to pak item co bude eventuelne to zrat.erunno píše:Další item? A není to zbytečné proč nevyužít už ted existujisí esence kterýma se dotyčnej golem nabil?Acarus píše:Zajimavej navrh, spis to resit pres craftitelnej item novej ? ... nebo nabijeci kraftitelnej item ingotama/drevem cojavimcim ...
Item má jmeno Mytheril Essence ( Color: 0x052D Graphic: 0x0E2D ) těch esencí je ovšem víc Black, Agapit a další i dřevěný...
Aha ok, popremejslim o tom, kolik tera by mohla pridavat k hpckum trebas ... takhle si to myslel ?
Ne neAcarus píše:Aha ok, popremejslim o tom, kolik tera by mohla pridavat k hpckum trebas ... takhle si to myslel ?

mozno by bolo lepsie: myth essence +100HP, black +90HP atd.. (len navrh, neviem kolko hp ma taky golemerunno píše:Ne neAcarus píše:Aha ok, popremejslim o tom, kolik tera by mohla pridavat k hpckum trebas ... takhle si to myslel ?když se ti zraní golem tak jako craft kromě GH nemáš šanci ho healnout. Myth golema bys musel healnout myth esenci, Black golema healnout black esenci a podobně.. Kdyby ne do maxu tak aspon nějáký dost poznatelný Hpčka protože ne všichni golemové mají stejné hp

Agapite golem má něco kolem 1K hp (odhad) protože mu GHčko dá jen 4hpSeverka píše:mozno by bolo lepsie: myth essence +100HP, black +90HP atd.. (len navrh, neviem kolko hp ma taky golemerunno píše:Ne neAcarus píše:Aha ok, popremejslim o tom, kolik tera by mohla pridavat k hpckum trebas ... takhle si to myslel ?když se ti zraní golem tak jako craft kromě GH nemáš šanci ho healnout. Myth golema bys musel healnout myth esenci, Black golema healnout black esenci a podobně.. Kdyby ne do maxu tak aspon nějáký dost poznatelný Hpčka protože ne všichni golemové mají stejné hp
)

Pls potrebujem radu ked prerabam napr wire na string co je lepsie mat zapnuty alebo vypnuty war mode ? alebo je to jedno 

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
aj tak ti fizneIllidan píše:Pls potrebujem radu ked prerabam napr wire na string co je lepsie mat zapnuty alebo vypnuty war mode ? alebo je to jedno
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Uz fizlo len do buducnostiJohny Matovic píše:aj tak ti fizneIllidan píše:Pls potrebujem radu ked prerabam napr wire na string co je lepsie mat zapnuty alebo vypnuty war mode ? alebo je to jedno
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi je ho pri krafteni stringu prokliknoutIllidan píše:Pls potrebujem radu ked prerabam napr wire na string co je lepsie mat zapnuty alebo vypnuty war mode ? alebo je to jedno :P
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Toto mozem potvrdit. Ak prekliknes presne v momente, ked sa vyraba, tak to nikdy nefizzne, len nevim ci to neni bug, asi by to chcelo vyjadrenie od GMMulambo píše:nejlepsi je ho pri krafteni stringu prokliknoutIllidan píše:Pls potrebujem radu ked prerabam napr wire na string co je lepsie mat zapnuty alebo vypnuty war mode ? alebo je to jedno
Oblec si ress robku zober 50 regov z kazdeho 10 tmr a chod si harvit volakdeSeverka píše:Toto mozem potvrdit. Ak prekliknes presne v momente, ked sa vyraba, tak to nikdy nefizzne, len nevim ci to neni bug, asi by to chcelo vyjadrenie od GMMulambo píše:nejlepsi je ho pri krafteni stringu prokliknoutIllidan píše:Pls potrebujem radu ked prerabam napr wire na string co je lepsie mat zapnuty alebo vypnuty war mode ? alebo je to jedno