napomáhání
napomáhání
Situace: Jsem v ice, sumim na draka, jenže za PK.. Tak se ptám.. Když na vás naskáčou další tři pak a.k.a Encor, Galadriel a ještě někdo.. Encor, Galadriel umřou, já potom taky a třetí z nich je nemůže ressnout.. Přiběhne jakejsi modrák Domča ze Serpents a poressuje je, aby mě mohli vylootit.. Dá se to brát jako napomáhání nebo pouze prasení za který neexstiuje trest? jen abych veděl kde je meze prasení a jailu..
Re: napomáhání
Blue+pk vs. PK nieje napomahanie
Takže tím mi chceš naznačit, že můžu za modráka ressnout PK kdekoliv, né jen v dungu a nebude se to brát jako napomáhání? Ok, díky (Těžká ironie btw)
Ano, ak uvidis mrtve PK kdekolvek po svete mimo Ilshu 1 a 2, tak ho mozes kludne beztrestne resnut. Ak uvidis, ako jedno PK zabija druhe, mozes kludne jedno healit, boostit a neviem co vsetko, napomahanie to nebude. Avsak ak ressnes PK napr. preto, aby lotol modraka, popr. niekde, aby sa mohol o5 zapojit do boja proti modrym, tak to uz napomahanie bude. Chapeme?Fourto píše:Takže tím mi chceš naznačit, že můžu za modráka ressnout PK kdekoliv, né jen v dungu a nebude se to brát jako napomáhání? Ok, díky (Těžká ironie btw)
Ok ok.. Tak díky, že jsi mi to objasnil.. V tom případě se omlouvám, že jsem chtěl pošpinit pár pk, ale toho modráka budu prasit do konce života..
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
postav sa do raduFourto píše:Ok ok.. Tak díky, že jsi mi to objasnil.. V tom případě se omlouvám, že jsem chtěl pošpinit pár pk, ale toho modráka budu prasit do konce života..
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Trochu som nepochopil, preco ta to tretie pk nemohlo vylootit
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ja nechapem preco Domca z tej anti-pk MG emp grupy ressuje PK
A já nechápu to, že když umře Galadriel tak ho přijde resnout Domča ze Serpents, když to je jeden a ten samej člověk DualGuardsBankPodporaSvyhoPkNaDualu a nebo normálně řečeno, resování vlastního pk bez pauzy na relogSeverka píše:Ja nechapem preco Domca z tej anti-pk MG emp grupy ressuje PK
tak odlogne pk (keby daco, tak mal cc), pretoci si hodinky o 10 minut a logne blue, to je poho celkom, teoreticky dodrzal vse tak priblizneCubajz píše:A já nechápu to, že když umře Galadriel tak ho přijde resnout Domča ze Serpents, když to je jeden a ten samej člověk DualGuardsBankPodporaSvyhoPkNaDualu a nebo normálně řečeno, resování vlastního pk bez pauzy na relogSeverka píše:Ja nechapem preco Domca z tej anti-pk MG emp grupy ressuje PK
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Sám sebe ressovat přeci nemůžeš ne? To je zvýhodňování... spoň tak to bylo myslím řečeno.Severka píše:tak odlogne pk (keby daco, tak mal cc), pretoci si hodinky o 10 minut a logne blue, to je poho celkom, teoreticky dodrzal vse tak priblizneCubajz píše:A já nechápu to, že když umře Galadriel tak ho přijde resnout Domča ze Serpents, když to je jeden a ten samej člověk DualGuardsBankPodporaSvyhoPkNaDualu a nebo normálně řečeno, resování vlastního pk bez pauzy na relogSeverka píše:Ja nechapem preco Domca z tej anti-pk MG emp grupy ressuje PK
Sám sebe ressovat přeci nemůžeš ne? To je zvýhodňování... spoň tak to bylo myslím řečeno. [/quote]Helloween píše:
tak odlogne pk (keby daco, tak mal cc), pretoci si hodinky o 10 minut a logne blue, to je poho celkom, teoreticky dodrzal vse tak priblizne
Nooo tak proč to Dominik dělá?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Cubajz píše:Sám sebe ressovat přeci nemůžeš ne? To je zvýhodňování... spoň tak to bylo myslím řečeno.Helloween píše:
tak odlogne pk (keby daco, tak mal cc), pretoci si hodinky o 10 minut a logne blue, to je poho celkom, teoreticky dodrzal vse tak priblizne
Nooo tak proč to Dominik dělá? [/quote]
To netuším A jaktože za to ještě nic nedostal?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To netuším A jaktože za to ještě nic nedostal?Cubajz píše:Sám sebe ressovat přeci nemůžeš ne? To je zvýhodňování... spoň tak to bylo myslím řečeno.Helloween píše:
Nooo tak proč to Dominik dělá?
To taky nevím, ale je to zvláštně zvláštní Měl by se na to někdo podívat !Helloween píše:To netuším A jaktože za to ještě nic nedostal?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Asi jo noCubajz píše:To taky nevím, ale je to zvláštně zvláštní Měl by se na to někdo podívat !Helloween píše:To netuším A jaktože za to ještě nic nedostal?
Ak si myslite, že boli porušene pravidlá, tak napíšte GMkam a nespamujte tu forum ...
Je zakázané sa resovat na duale podla mojich vedomostí, takže ano, porušil pravidla.
Je zakázané sa resovat na duale podla mojich vedomostí, takže ano, porušil pravidla.
Tady někdo nepochopil, že to víme, a že je nám to uplně ukradený
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jo....a děláme si z toho prdel Nežer tu hru tak, jak StrigCubajz píše:Tady někdo nepochopil, že to víme, a že je nám to uplně ukradený
To by ale museli vědět,že Domču hrají 2 lidi a né se tady tvářit jak dyliňáci Navíc za Domču tam byl od začátku,a né že doběh potom