Vsadím se že kdyby jsme skočili dál tak by je to hodilo za náma do města.. Co by je tam asi čekalo ??Wallace píše:hezky, ale co to gardeni v helpu?:p
O/CH runa(cove) - frakcia - guards
Re: O/CH runa(cove) - frakcia - guards
Tady jde spíš o to, aby se to opravilo milý Wallace ...
kdyz uz nas vas skoci a vy projdete gatou do britu , tezko pujdou za vama... videls pk utocit nebo podobne veci v helpu? precti si pouzivani guardu...Leonidus píše:Tady jde spíš o to, aby se to opravilo milý Wallace ...
A ty zase zauvažuj - problém je mezi gejtou a tím stromem ... Ta gejta tě nasměřuje ještě nějaký čas na hráče i po tom co opustíš frakční dungeon.. Nikdo tu nerozebírá guards ( jen ty a to jsi tam ani nebyl ).. Řeší se tu problém gejty o který jsme informovali GM, takže asi tak.Wallace píše:kdyz uz nas vas skoci a vy projdete gatou do britu , tezko pujdou za vama... videls pk utocit nebo podobne veci v helpu? precti si pouzivani guardu...Leonidus píše:Tady jde spíš o to, aby se to opravilo milý Wallace ...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Mily Nagashi, opravdu se musim divit jak muzes byt jeste ubozejsi, nez kdyz jsme resili tyhle veci soukromne na icq. Ty je jeste rozpaplavas verejne po foru a ani ti nevadi ty lzi co vypoustis z pusy. A ano zabihal jsem do baracku, kdy to jeste nebylo proti pravidlum ! a ano zabil me nekdo od vas z frakce v baraku a nakonec jsme se dohodli na smirnem reseni bez jakehokoli trestu. Zalezelo pouze na moji libovuli jestli se to bude resit pres GM a nejaky trest hrac Vasi frakce dostane. Ja jsem ustoupil a ukazal dobrou vuli to neresit. Jedina zachrana pro toho cloveka byla, ze jsem to resil s clovekem z vasi guildy, co komunikoval slusne a ne jako ty nenajvys arogantnim tonem.Moc by ti pomohlo vyndat hlavu ze zadku a zacit lidi respektovat a projevit vdecnost. Vedel jsem ze budu svoji benevolence litovat, ale udelal jsem to z ucty k nekterym lidem z vasi guildy. Ale ty rozhodne mezi ne nepatris. Normalne bych ani na tenhle blabol nereagoval a zvlast od tebe ne, ale nenecham se urazet nejakou lzi a uz rozhodne ne od cloveka, ktery v sobe nema kousek cti a slusnosti, aby priznal ze vdecnost by byla na miste. Mel by sis asi nekdy precist ten vas slavnej kodex guildy, co tak vtloukate vsem do hlavy. A pro uplnost, ano zabehl jsem jednou a pri jine prilezitosti. Nebudu se vymlouvat, ze jsem si neprecetl nove upravena pravidla a kdybych vedel o zakazu zabihani, tak bych rozhodne nezabehl 1vs1 pred warem, protoze i kdybych umrel nestalo by mi to za tu skrvnu na povesti, jelikoz jsem za vice jak 6 let ve frakci nikdy nedostal zadny trest, ale kazdopadne to byla moje chyba a trest a vsechny nasledky jsem uznal.Nagash píše:Šašek ?Sir Artuhr píše:Dyt za toto je ban. To tam jasne pises, tak proc to resis na foru kdyz vis jaky je za to trest. Nebo se zase potrebujes vsem ukazat a pozalovat si. Nevim proc takove veci neresis s GM Frakce a GM a musis tady na foru porad ze sebe delat saska.
A za tohle bych nasolil tem frakcnim hracum minimalne nejaky ten mesicni odpocinek od frakce. Tohle nema s PvP nic spolecnyho, akorat je to dalsi ze serie vychcanosti hracu, kteri si tim dokazuji, ze aspon ve hre na neco smysluplneho prijdou.Zajmavé slovo.
Pamatuješ jak jsi zabíhal do baráčků ?No nechápu, proč zrovna ty někoho upozorňuješ na něčí špínu a sám máš špinavé trenky až na záda.
Btw Strygu Nice Cry ty vaše equipi za to asi stáli co ?
Tady ani tak nejde o tu runu, protože všichni víme, že je špatně nastavená a doufáme, že s tím GMs pohnou, jak píšeš... co se tu řeší je to, jak jste toho špatnýho nastavení gaty využili. Ty, s prominutím, sračky, že to byla náhoda a podobně ti tu nikdo nevěří, nedělej ze sebe ještě většího blba... na duálu jste si čekli, až tam skočí a zaspamovali guardy. To, že to zabilo i vás, jste nejspíš nečekali, ale hlavně je to úplně jedno, protože o ekvip tady nikomu nejde. Je to možná fráze, ale jde trochu o ten princip... Prostě zase jednou totální zvratky v podání frakce. Už jsem to tu někde psal - frakční hráči mají výhody do pvp a měli by si je zasloužit skillem, popřípadě aspoň chováním a postojem k pvp. Je škoda, že to není nijak ošetřený a úroveň frakce rok od roku klesá (a ano, zažil jsem při svých začátcích "vznešenou" frakci - když přišel člověk se štítem, věděl jsem, že je to prostě pan hráč... zažil jsem obrovský frakční boje, kde prohřešky proti fér pvp byly trestaný frakčníma GM... a né, nelítám v oblacích, starší hráči mi to potvrdí... samozřejmě vždycky tady byly hovada a debili, ale jestli jeden z 10ti, tak moc...) Když to shrnu - jestli je vytoužený stav mít frakci složenou výhradně z BHW-style pvperů, kteří serou hru ostaním jak jen se dá a ujíždějí si na vymýšlení nových a nových vychcaností, jak obejít pravidla a zprasit druhou stranu, tak prosím, pokračujte v krasojízdě. Já jdu blít...Leonidus píše:A ty zase zauvažuj - problém je mezi gejtou a tím stromem ... Ta gejta tě nasměřuje ještě nějaký čas na hráče i po tom co opustíš frakční dungeon.. Nikdo tu nerozebírá guards ( jen ty a to jsi tam ani nebyl ).. Řeší se tu problém gejty o který jsme informovali GM, takže asi tak.Wallace píše:kdyz uz nas vas skoci a vy projdete gatou do britu , tezko pujdou za vama... videls pk utocit nebo podobne veci v helpu? precti si pouzivani guardu...Leonidus píše:Tady jde spíš o to, aby se to opravilo milý Wallace ...
E: sory ta mluva, ale je to jedna z mála věcí, co mě dokáže na uo vytočit

Zakazte frakcii Guards (najlepsie, aby to vobec nic nerobilo
) a vyriesi to par problemov... Stejnak, aby pvp hrac gardil, no...
A je zakazane vyuzivat dual na podporu v pvp alebo pvm, takze strazenie runy, ci tam nekto nejde je vtipne celkom.. haaa

A je zakazane vyuzivat dual na podporu v pvp alebo pvm, takze strazenie runy, ci tam nekto nejde je vtipne celkom.. haaa
Podpora vzmysle, ze nehras to pvp obidvoma hracmi, alebo sa sam v pvm neboostis clerikom na duali 
Toto nie je podpora si myslim.

Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
zakazte pk vstup do gz(najlepsie, aby to vobec neslo)...Severka píše:Zakazte frakcii Guards (najlepsie, aby to vobec nic nerobilo) a vyriesi to par problemov... Stejnak, aby pvp hrac gardil, no...
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Rozhlodl jsem se podělit s vámi o mou neskonalou moudrost a proto bych se rád vyjádřil k tomuto až burtálnímu jednání slovy... smích...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Ne Robine, mi všichni jsme to celé zosnovali a naplánovaliRobin de Martis píše:Rozhlodl jsem se podělit s vámi o mou neskonalou moudrost a proto bych se rád vyjádřil k tomuto až burtálnímu jednání slovy... smích...

Taky se bavím - viz. příspěvek Berda.. Ono je jednoduché ověřit jak jsme ten frakční dung rychle proběhli, jen zabili hlídače a šli dál a ten tvůj popis o tom, jak jsme to celé naplánovali je vážně k smíchu .)
Přeji příjemný den a pěknou zábavu ..
preco? nefrakcny modrak ho zgardi, straz ho zgardi, frakcny hrac si s nim da pvp aj v gzSikulka píše:zakazte pk vstup do gz(najlepsie, aby to vobec neslo)...Severka píše:Zakazte frakcii Guards (najlepsie, aby to vobec nic nerobilo) a vyriesi to par problemov... Stejnak, aby pvp hrac gardil, no...

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tak to by som si chcel pozriet ako hras na duale s dvoma charmi pvp naraz. takze ked si necham jednu postavu pred dungom a druhou pojdem dung, nebude to vyhoda ktoru by som bez dualu nemal? vsak ked s tou druhou postavou nehram tak to nieje podpora...Kesemot píše:Podpora vzmysle, ze nehras to pvp obidvoma hracmi, alebo sa sam v pvm neboostis clerikom na duali
a nejde len o to ze sa ma opravit nejaky strom alebo nejaka runa alebo nejaky helproom. ide o to ze sa zneuzila "vyhoda" ktora hracom normalne nepatri a este k tomu aj so stitom frakcie v ruke. takychto ludi by som z frakcie vyhadzoval aspon na tri mesiace. ale to by to museli riesit guildmasteri frakcie.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
ee neresi to nikdo ani gm tohle je zneuzivani nastaveni a stejne nic :p jako s prominutim i kdyby na vas pk portli do helproomu, co znamenaji hnedka ty guardy apod?
Tohle beru jako vrchol prasáctví....tak by se neměli chovat ani pk natož frakce
Jak už bylo psany, asi bych zakazal guard frakčnim hračum ....
celkem prasárna no jakože
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk