Diablo 3
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3
kdo ne? :-3
edit: kdo z pařanů ne
edit: kdo z pařanů ne

Naposledy upravil(a) Raona dne 02.05.2012 15:14:02, celkem upraveno 1 x.
Urcite ne, ale nekolik lidi z amonthie hrat asi bude. Pisu to, protoze sem asi koukat nebudou
Stejne je nejlepsi uo
Stejne je nejlepsi uo
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ja jo ne. (začnu za WD, a samosebou vždy&pouze na HC)
Ale nikam jako nespěcham, neplánuju to pustit dřív, 15.5. ;P
Ale nikam jako nespěcham, neplánuju to pustit dřív, 15.5. ;P
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Já jo, ale až si koupím něco, na čem to spustím :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Já do toho půjdu 

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
no vyborne
A nemate obavy z toho noveho systemu nikto?:p Celkom ma to z pociatku zarazilo kedze v novom d3 pojde prakticky len o veci a skilly si prehadzem kedy chcem :p

A nemate obavy z toho noveho systemu nikto?:p Celkom ma to z pociatku zarazilo kedze v novom d3 pojde prakticky len o veci a skilly si prehadzem kedy chcem :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
myslim si ze to bude uz o necem jinem nez klasickem diablu, uvidi se
O veci ? Vzdyt se budou moct kupovat za rl$ :p A taky teda HC, alespoň dokud v něm neumřu :)Johny Matovic píše:no vyborne 8)
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Mno, zaprvak .. v D2 šlo taky jen o věci. Sice (do patche tuším 1.13) neexistoval respec skillu/statů, ale pořád se postavy dělaly podle toho, cos' měl za věci .. jelikož na netu si udělal lvl ~80 za jedno odpoledne bez větších problémů, tak si každej dělal postavu přesně podle toho, co nasbíral za věci. Teď si to (skilly) pravda budeš moci měnit i za chodu na jedné postavě .. čímž odpadne nudné expení čtvrté stejné postavy jen jiný spec .. ale jinak je to to samé. + tedy nějaké vychcánkovské respecy na každého bosse ten spravný je řešeno Nephalem Valor buffem.Johny Matovic píše:A nemate obavy z toho noveho systemu nikto?:p Celkom ma to z pociatku zarazilo kedze v novom d3 pojde prakticky len o veci a skilly si prehadzem kedy chcem :p
Na HC nebude RMAH, ale jen za playmoney. A pokud chceš hrát HC, jen dokud neumřeš, tak to u něj asi moc dlouho nevydržíš ;P (If you know what I mean ;P)Ocroc píše:O veci ? Vzdyt se budou moct kupovat za rl$ :p A taky teda HC, alespoň dokud v něm neumřu
Nexios
Chapu to tedy dobre, ze vas hra diablo zajima jen jako online? Dodatek k hrani fotbalu, hokeje, CS, CoD, DotA, Pokeru, nakejch tech strategii a podobne?
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Mno, jelikož Diablo III (ani single) jinak než online hrát nepůjde, tak tím se asi tvoje otázka řeší ;P (Osobně tedy nic z tebouvypsaných věcí (ani podobně) nedělám, takže na jednu online klikačku si jistě chvíli času najdu.)Pheme píše:Chapu to tedy dobre, ze vas hra diablo zajima jen jako online? Dodatek k hrani fotbalu, hokeje, CS, CoD, DotA, Pokeru, nakejch tech strategii a podobne?
A na sociologickej průzkum informací, který jseš línej najít na netu si prosimtě založ novej topik ;P I když by mě dost zajímalo, proč ti příjde jako veliké překvapení, že všechny zajímá Diablo jako online hra .. když už jednička (vydaná roku 1997) byla primárně online hrou ;P
Nexios
Nechci bejt sprostej, tak ti jen reknu. Kdyz uz pises tak ne roman kterej me jen nastve jak ze me delas trotla. Nehral jsem zadne diablo(krome ted na zkousku abych to videl), takze pro me prekvapenim, ze to hrajete kvuli online bylo. Myslel jsem si, ze je to akcni rpg s moznosti hrat online. Az teprve, kdyz jsem cetl, jak o te hre pisete uvedomil jsem si, ze pro vas patri spis k tem hram ktere jsem predtim napsal.
V kazdem pripade, to musi byt pro vas asi hra uzasna a me mrzi, ze po UO uz me zadna hra nechytla a vase nadseni z prichodu diablo 3 vam preji
V kazdem pripade, to musi byt pro vas asi hra uzasna a me mrzi, ze po UO uz me zadna hra nechytla a vase nadseni z prichodu diablo 3 vam preji
tak ja som predpokladal ze si to kupim ale po bete som zmeteny a sklamany a budem este chvilu rozmyslat ci si to kupim
Mam otazocku ... mate predobjednavku? Alebo spoliehate na to že bude diabla 3 v obchodoch dost?
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Triple ranger
Ja osobne sa nebojimcara píše:Mam otazocku ... mate predobjednavku? Alebo spoliehate na to že bude diabla 3 v obchodoch dost?

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Pre-order jen cd-key a staženej klient.cara píše:Mam otazocku ... mate predobjednavku? Alebo spoliehate na to že bude diabla 3 v obchodoch dost?
Po dlouhé úvaze jsem zjistil, že nepotřebuju další originální krabici, kterou asi hodinu po rozbalení odhodim do skříně a už ji nikdy nevyndam.
Nexios
Predobjednavka. Jen me mrzi, ze neni Sběratelská edice.cara píše:Mam otazocku ... mate predobjednavku? Alebo spoliehate na to že bude diabla 3 v obchodoch dost?
Vole to tam mas jen soundtracky z te hry ne?Nycte píše:Ja osobne sa nebojimcara píše:Mam otazocku ... mate predobjednavku? Alebo spoliehate na to že bude diabla 3 v obchodoch dost?