Stosovani nekterych npc

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Stosovani nekterych npc

Příspěvek od Amigor »

Zdravím mám takovej dotaz, myslim že se to tu už probíralo, ale chci se zeptat jestli by neslo udělat i štosovaní ptacku, krys, lednich medvedu, a kravicek.... hodně lidi je použiva rad bych je měl v UAB pač to bere strasnych itemu co jich je...ale nějak nejdou protože je víc druhu. U koček a psu to třeba jde a je jich taky víc druhu. Díky
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Stosovani nekterych npc

Příspěvek od Severka »

problem je s farbou, mas hrrbu vtackov a pod. a kazdy skoro ma inu farbu :D sa to tu kdesi riesilo, len nevim ako sa vyriesilo :P
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Ale tak kocky, psy maj taky jinou barvu a jde to...a co ze vylezou stejne barevny, oto nejde...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Jop řešilo, aby to šlo cpát do jednoho boxu jsem chtěl já, ale nějak se to nechytilo ... tak problém s ptáčkama řeším jednoduše ... do boxů je nestrkám :)
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Raziel píše:Jop řešilo, aby to šlo cpát do jednoho boxu jsem chtěl já, ale nějak se to nechytilo ... tak problém s ptáčkama řeším jednoduše ... do boxů je nestrkám :)
To ja taky ne, pač bych musel mit snad 10 UAb a strasna pakarna :D Proto mam v sacku ale mam jich tam fakt mrtě, a ještě budou, a až jich tam budu mit třeba 500 to bude brutus....
Mervin
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Mervin »

nebudeš vejde se jich tam tušim max 256 kusů
Lartax
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lartax »

Mervin píše:nebudeš vejde se jich tam tušim max 256 kusů
Tušíš špatně. Mám v UAB 370 bullů.
Mervin
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Mervin »

já mluvil o tom sáčku že se mu jich tam nevejde 500
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Mervin píše:nebudeš vejde se jich tam tušim max 256 kusů
tesne vedle, 255 je max :-D
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Poslednou dobou takisto riešim tento problém s klamákmi.. Myslím si však, že ide o to, že tie vtáky majú nie len rozdielnu farbu, ale aj vlastnosti (taming needed, hp, ...) na DP je viac ako 40 druhov klamákov.. Mylím, že 44.. Nie je to až tak moc, ale určite by sa to dalo skresať.. napríklad nechápem, prečo sú 2 druhy prasat a 2 druhy kráv.. :)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

On celý ten systém klamáků je padlý na hlavu, asi je po světě málo druhů. Víte vůbec, jak jsou furs těžký? Kdybych to měl udělat všem postavám na DP, tak mám o zábavu na dva měsíce postaráno. Mimochodem Acarusi nebo jiné GM, kolik bych musel vyrobit teoreticky AB nebo UAB a pro kolik hráčů, aby všichni měli na každý druh jednu?
2 351 x 45 nebo ještě víc? :twisted:
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Papez píše:On celý ten systém klamáků je padlý na hlavu, asi je po světě málo druhů. Víte vůbec, jak jsou furs těžký? Kdybych to měl udělat všem postavám na DP, tak mám o zábavu na dva měsíce postaráno. Mimochodem Acarusi nebo jiné GM, kolik bych musel vyrobit teoreticky AB nebo UAB a pro kolik hráčů, aby všichni měli na každý druh jednu?
2 351 x 45 nebo ještě víc? :twisted:
Furs jsou tezky porad stejne co me pamet neklame ...
zviratek je dle meho dostatecny pocet a to jak poctem a tak i druhem ... je mi jasne, ze klamaci jsou nejlepsi jen jedni no ...
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Acare a nedalo by sa to nejak zjednodnušiť? Aspoň tie kravy a podobné ptákoviny.. Zasiahlo by to moc do systému? /Neviem, nevyznám sa v tom, tak sa len pýtam/
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kandown píše:Acare a nedalo by sa to nejak zjednodnušiť? Aspoň tie kravy a podobné ptákoviny.. Zasiahlo by to moc do systému? /Neviem, nevyznám sa v tom, tak sa len pýtam/
zjednodusit co ?
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Acarus píše:
Kandown píše:Acare a nedalo by sa to nejak zjednodnušiť? Aspoň tie kravy a podobné ptákoviny.. Zasiahlo by to moc do systému? /Neviem, nevyznám sa v tom, tak sa len pýtam/
zjednodusit co ?
Mno upravit aby šly do těch Uab ....
Odpovědět