Stosovani nekterych npc
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Stosovani nekterych npc
Zdravím mám takovej dotaz, myslim že se to tu už probíralo, ale chci se zeptat jestli by neslo udělat i štosovaní ptacku, krys, lednich medvedu, a kravicek.... hodně lidi je použiva rad bych je měl v UAB pač to bere strasnych itemu co jich je...ale nějak nejdou protože je víc druhu. U koček a psu to třeba jde a je jich taky víc druhu. Díky
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Re: Stosovani nekterych npc
problem je s farbou, mas hrrbu vtackov a pod. a kazdy skoro ma inu farbu
sa to tu kdesi riesilo, len nevim ako sa vyriesilo 

- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak kocky, psy maj taky jinou barvu a jde to...a co ze vylezou stejne barevny, oto nejde...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Jop řešilo, aby to šlo cpát do jednoho boxu jsem chtěl já, ale nějak se to nechytilo ... tak problém s ptáčkama řeším jednoduše ... do boxů je nestrkám 

- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
To ja taky ne, pač bych musel mit snad 10 UAb a strasna pakarnaRaziel píše:Jop řešilo, aby to šlo cpát do jednoho boxu jsem chtěl já, ale nějak se to nechytilo ... tak problém s ptáčkama řeším jednoduše ... do boxů je nestrkám

nebudeš vejde se jich tam tušim max 256 kusů
Tušíš špatně. Mám v UAB 370 bullů.Mervin píše:nebudeš vejde se jich tam tušim max 256 kusů
já mluvil o tom sáčku že se mu jich tam nevejde 500
tesne vedle, 255 je maxMervin píše:nebudeš vejde se jich tam tušim max 256 kusů

Poslednou dobou takisto riešim tento problém s klamákmi.. Myslím si však, že ide o to, že tie vtáky majú nie len rozdielnu farbu, ale aj vlastnosti (taming needed, hp, ...) na DP je viac ako 40 druhov klamákov.. Mylím, že 44.. Nie je to až tak moc, ale určite by sa to dalo skresať.. napríklad nechápem, prečo sú 2 druhy prasat a 2 druhy kráv.. 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
On celý ten systém klamáků je padlý na hlavu, asi je po světě málo druhů. Víte vůbec, jak jsou furs těžký? Kdybych to měl udělat všem postavám na DP, tak mám o zábavu na dva měsíce postaráno. Mimochodem Acarusi nebo jiné GM, kolik bych musel vyrobit teoreticky AB nebo UAB a pro kolik hráčů, aby všichni měli na každý druh jednu?
2 351 x 45 nebo ještě víc?

Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Furs jsou tezky porad stejne co me pamet neklame ...Papez píše:On celý ten systém klamáků je padlý na hlavu, asi je po světě málo druhů. Víte vůbec, jak jsou furs těžký? Kdybych to měl udělat všem postavám na DP, tak mám o zábavu na dva měsíce postaráno. Mimochodem Acarusi nebo jiné GM, kolik bych musel vyrobit teoreticky AB nebo UAB a pro kolik hráčů, aby všichni měli na každý druh jednu?
zviratek je dle meho dostatecny pocet a to jak poctem a tak i druhem ... je mi jasne, ze klamaci jsou nejlepsi jen jedni no ...
Acare a nedalo by sa to nejak zjednodnušiť? Aspoň tie kravy a podobné ptákoviny.. Zasiahlo by to moc do systému? /Neviem, nevyznám sa v tom, tak sa len pýtam/
zjednodusit co ?Kandown píše:Acare a nedalo by sa to nejak zjednodnušiť? Aspoň tie kravy a podobné ptákoviny.. Zasiahlo by to moc do systému? /Neviem, nevyznám sa v tom, tak sa len pýtam/
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mno upravit aby šly do těch Uab ....Acarus píše:zjednodusit co ?Kandown píše:Acare a nedalo by sa to nejak zjednodnušiť? Aspoň tie kravy a podobné ptákoviny.. Zasiahlo by to moc do systému? /Neviem, nevyznám sa v tom, tak sa len pýtam/