Jazditka

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Jazditka

Příspěvek od Sikulka »

Dudek píše:Jestli někomu trvá 100 klamáků 60 -90 minut, tak je vemeno co nikdy nebylo v lese.
neber to osobne ale aj ano sice mam max a beham len s tamingacom ale ked natrefis na nieco co tamujes 10 minut tak moc na vyber nemas
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Helloween píše: Však to je taky návrh pro lidi co budou chtít, není to přece povinný, aby každej musel povinně dělat tento úkol.....
Ja vim ;-), ja nerikam, ze by me treba nebavilo litat po lese a tamovat tolik a tolik klamacku,ale kdyby na to byl cas a ten fakt neni, jeste kdyz si pak clovek chce skocit dunga apod. a kdyby ten cas preci jenom byl, tak by me fakt pak asi nastvalo, kdybych o tak pracne ziskane jezditko prisla behem par minut :roll: A taky je hodne lidi co chodi nekolik dungu za den a tech jezditek treba "spotrebuji" nekolik nebo behaj pvp a tam se jak vsichni vime, jezditka bohuzel zabijeji... :| ,ale je to proste jen muj nazor :) tak se hned necerti :wink:
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

Shadowsong píše: myth: hovorim o tom ze miesto strazenia spawnu mobmi by to robili pk. tazke na pochopenie alebo len komplexy? a do toho ake rp som si za vraha hral sa nestaraj. dakujem.
Ne, ty tady lobujes za to, aby pk meli v delu jezidtka, ktery si tamnou hned a nemuseli zabijet potvory jako ostatni tameri. To je to o cem ty tu pises. Ze tam muzou i modri? Samozrejme, ale vsadim levou +25 botu na to, ze ti si radsi zabiji nekde najtu, nez tam pobihat s nejakym cervenym vocasem v zadech. Takze tohle rozhodne neni konstruktivni navrh, jenom prachsprostej lobbing. A je mi jedno jestli tamera hrajes/nehrajes, placas tu blbosti.

Hraj si rp jaky chces, to zes nepochopil zaklad toho ze vrahove nejsou ochranci niceho a nikdy nebudou je mi uprimne jedno.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Aknah píše:
Helloween píše: Však to je taky návrh pro lidi co budou chtít, není to přece povinný, aby každej musel povinně dělat tento úkol.....
Ja vim ;-), ja nerikam, ze by me treba nebavilo litat po lese a tamovat tolik a tolik klamacku,ale kdyby na to byl cas a ten fakt neni, jeste kdyz si pak clovek chce skocit dunga apod. a kdyby ten cas preci jenom byl, tak by me fakt pak asi nastvalo, kdybych o tak pracne ziskane jezditko prisla behem par minut :roll: A taky je hodne lidi co chodi nekolik dungu za den a tech jezditek treba "spotrebuji" nekolik nebo behaj pvp a tam se jak vsichni vime, jezditka bohuzel zabijeji... :| ,ale je to proste jen muj nazor :) tak se hned necerti :wink:
Ale jasný, naprosto chápu, já se nečertím :-) Tady jde o to, že i začátečník ranger s tamingem okolo 40 a i ostatní hráč by měl tu možnost získat jezdítko i jinou formou, než právě jak je teď... Ono lognout ranga s max tamingem, oběhnout si respy, vytamovat to a odlog je hezký. Je pravda že by to bylo časově náročny, ale co dnes není?

Tak co Quido? Došel si k závěru co s tímto nápadem?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Vymysleli jsme s kolegou trošku jinej systém. Něco v tom smyslu, že splníš úkol (ten ještě nevím co a jakej bude jeslti o klamácích nebo ne) a dostaneš řekneme nějakej hudebni nastroj (pistala, loutna,cokoliv) zahrajes (pokud bude možno mimo gz) a tím k sobě přilákáš koně,lamu. Pokusím se to splácat co nejdříve, ale přijmám návrhy jak by ten průběh questu měl vypadat.

Varianta první - klamáci.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Ještě bych ke klamákům přidal nějakou porci běhání, aby to nebylo jen o tom, kdo má kolik natamováno v bance. Představoval bych si to, že by se třeba musel odevzdat postupně klamák u 5(?) NPC rozmístěných tak, aby doba přesunu mezi nimi byla cca 15(?) minut - to by mohl být tak čas adekvátní k ceně získaného koně.
A nebo je možnost třeba náhodného spawnu zadavatele questu na několika místech..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Me píše:Ještě bych ke klamákům přidal nějakou porci běhání, aby to nebylo jen o tom, kdo má kolik natamováno v bance. Představoval bych si to, že by se třeba musel odevzdat postupně klamák u 5(?) NPC rozmístěných tak, aby doba přesunu mezi nimi byla cca 15(?) minut - to by mohl být tak čas adekvátní k ceně získaného koně.
A nebo je možnost třeba náhodného spawnu zadavatele questu na několika místech..
Tak samozrejme v prvni rade pujde o alternativu a spestreni, dle meho, a nikoliv o nejaky substitucni program k tamovani.
Ale tak kazdy mame jine predstavy ...
cara
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cara »

A čo tak pridať do training taming staffky funkciu, že by podľa dajme tomu levelu klamaka dostávala nabitia, ktoré by sa následne mohli využiť v rozumnom pomere k vyvolaniu jazditka na tamnutie. Treningu tamingu by sa dal zmysel, nepribúdali by klamáci ako zbytočné itemy naviac a training stafky by mali aj iné využitie ako to, že po dotrenovaní tamingu ich každý automaticky trashne. Začínajúci tamer by bol po vytrénovaní tamingu za svoje úsilie odmenený v podobe "nasyslených" nabitiach.
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Sestém tréninku tamingu se měnit nebude.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

cara píše: Začínajúci tamer by bol po vytrénovaní tamingu za svoje úsilie odmenený v podobe "nasyslených" nabitiach.
to je ale blbost vid..... a co tamer co ma taming uz 10 let? Ma ted jak ocas litat s treining taming stafkou a nabijet..... :clap: :clap: trochu premysleni, do toho vymysleni :idea:
Qvido píše: dostaneš řekneme nějakej hudebni nastroj (pistala, loutna,cokoliv) zahrajes (pokud bude možno mimo gz) a tím k sobě přilákáš koně,lamu.
to vypada zajimave, jeste dotaz bude to "daily" jako Alida nebo budem moct tolikrat kolikrat splnime dany ukol? (snad to nebude tedy ukol na pul dne, kvuli jednomu jezditku). Jestli "daily" dal bych tam treba zostu a na opakovatelny lamu/kone. A moznost urceni co prilakam? Pack/jezditko, nebo stale random?
Legie (navzdy!!)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nekritizujme cizí nápady.
O tom jeslti to bude daily nebo ne se domluvím s kolegama, ale pack zvěř do toho zahrnovat nebudu. Pack zvířátka si nyní můžete trénovat přes Pack staffku.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ono taky nalezeni urcitych podminke kdy to pujde, ono je celkem pak hloupe umoznit si to privolat ve meste, pripadne v domecku, to je takove dost mimo misu ze ano ... atd.
cara
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cara »

Mianek píše:
cara píše: Začínajúci tamer by bol po vytrénovaní tamingu za svoje úsilie odmenený v podobe "nasyslených" nabitiach.
to je ale blbost vid..... a co tamer co ma taming uz 10 let? Ma ted jak ocas litat s treining taming stafkou a nabijet..... :clap: :clap: trochu premysleni, do toho vymysleni :idea:

Zlaticko kto ma taming 10 rokov nerobil ho tym systémom ako funguje dnes. A logicky zo 100 tamingom natamujes klamaky rychlejsie ako pri treningu samotnom.
Keď už miesto konštruktívnych nápadov rýpeš do tých cudzích, skús si to najprv trosinku premysliet. Pre informáciu ja som urobila GM taming na dvoch postavach za posledny rok a pol.

K pripadnému začleneniu k daily questu: Nie je to vôbec zlý nápad, za posledný rok sme daily quest v rámci guildy urobili (ako trojica kôli úplnému dokončeniu) minimálne 200 krát, a v drvivej väčšine prípadov sme volili kombináciu postáv 2x ranger a 1x prsk.
Avšak úplné dokončenie daily je podmienené 3 kooperujúcimi hráčmi, čo v prípade jazdítok nie je príliš praktické. Llama ako bonus je v súčastnosti dostačujúca a mnoho hráčov tento bonus uvítalo.

Možno by stálo za úvahu nejaké využitie skillu herding, alebo jeho využitie v rámci questu z ktorého by odmenou bola ona "píšťalka".
Triple ranger
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

cara píše:
Zlaticko kto ma taming 10 rokov nerobil ho tym systémom ako funguje dnes. A logicky zo 100 tamingom natamujes klamaky rychlejsie ako pri treningu samotnom.
Keď už miesto konštruktívnych nápadov rýpeš do tých cudzích, skús si to najprv trosinku premysliet. Pre informáciu ja som urobila GM taming na dvoch postavach za posledny rok a pol..
zlaticko jestli jsi udelal/a taming na 2 postavach az posledni rok a pul tak uricte vic ze pri TREINU ti zviratko ZMIZI, tzn trein tamingu funguje stale stejne jako jsem ho delal ja, takze tvuj napad s nasyslenyma nabitima do trein stafky ja fakt mimo misu, nebo chces po max tamerovi aby si nabijel trein stafku tim ze bude litat po lese a "radoby trenovat" misto toho aby ty klamaky mohl normalne tamnout? :clap:

edit: ja bych do toho klamaky vubec nemichal, klamaky bych radeji nechal dungarum nez NPC, co radeji nejaky q s MC ... donest nejakemu NPC a treba bez pouziti magickeho portovani (tzn pesi presun) donest vzkaz nejakemu jinemu NPC, ktere by dalo pistalku
Legie (navzdy!!)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

cara píše: A logicky zo 100 tamingom natamujes klamaky rychlejsie ako pri treningu samotnom.
Samozrejme, pac pri treinu ti zviratko zmizi..ale to bys jako clovek s dvema max tamerama mela vedet :paranoid:
cara
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cara »

Ste ten návrh asi moc nepochopili.
V súčastnosti tamujeme klamákov a ak chceme mať spawn, dávame ich do zbierky. Na spawn potom chodia všetci bez ohľadu na príspevok vo forme klamákov. Koncepcia ktorú som navrhovala ja vychádzala z toho, že kto chce spawn, miesto tamovania klamákov a ich hádzania do zbierky ich priamo "natamuje" prostredníctvom itemu, pomocou ktorého priamo určitý počet natamovaných klamákov premení na jednorázové spawnutie jazdítka. Aby sa toto spojilo s training taming staffovu bol len návrh.

Ešte taký návrh ... po vianočnom queste zostala napríklad tá škôlka stromov v Lune, mohli by sa tieto časti nejak efektívne využiť a prípadne skombinovať s úlohami typu, prines mi 3 srny, zabi 5 spideru a podobne.
Triple ranger
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Sikulka píše:
Dudek píše:Jestli někomu trvá 100 klamáků 60 -90 minut, tak je vemeno co nikdy nebylo v lese.
neber to osobne ale aj ano sice mam max a beham len s tamingacom ale ked natrefis na nieco co tamujes 10 minut tak moc na vyber nemas
No jde o to že běhám bez tamingáče a mám ostrostřelce takže kromě ovce a některých srnek mi těch 100 tamingu stačí na všechno, co můžu vyhodit, na první mávnutí, a jak si tady někdo stěžoval, že repů je málo tak ten pocit nemám, zdaleka nemám oběhlou celou mapu a aktivně obíhám asi 600 respů klamáků a než oběhnu půlku tak na začátku už jsou respawnovaní -> klamáků je dost. JHá sám jsem do sbírky naházel asi 800 klamáků lvl 4, protože jsou prakticky neprodejní, a o spawnu nevím ani jednom a nějak mne to netrápí. Co se furt vztekáte nad normálním nastavením hry, prostě to buď hrajte nebo nehrajte.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Dudek píše:
Sikulka píše:
No jde o to že běhám bez tamingáče a mám ostrostřelce takže kromě ovce a některých srnek mi těch 100 tamingu stačí na všechno, co můžu vyhodit, na první mávnutí, a jak si tady někdo stěžoval, že repů je málo tak ten pocit nemám, zdaleka nemám oběhlou celou mapu a aktivně obíhám asi 600 respů klamáků a než oběhnu půlku tak na začátku už jsou respawnovaní -> klamáků je dost. JHá sám jsem do sbírky naházel asi 800 klamáků lvl 4, protože jsou prakticky neprodejní, a o spawnu nevím ani jednom a nějak mne to netrápí. Co se furt vztekáte nad normálním nastavením hry, prostě to buď hrajte nebo nehrajte.
ja sa nevztekam tamujem v zasade ked mam chvilku cas obehnem par lokalit kde to us mam natrenovane kde co je ale ked narazis na 3-4 Leopardy pochybujem ze das ten pocet klamakou za ten cas
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

psal jsem ze leopardy vynechavam protoze je stejne nevyhodim.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ked uz sa tu nacal ten trening tamingu: normalna taming staffka dostavala malu schopnost ze dvihne skill. stalo sa to uz niekedy niekomu? ja som svojho casu tamoval celkom dost a nula nula nic...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Odpovědět