Ubozí obyvatelé Britanie,
vaši takzvaní hrdinové v posledních týdnech několikrát vtrhli do mého domova a rabovali v našich pokladnicích. Rozhodl jsem se oplatit návštěvu a z vašeho nejsvatějšího místa jsem si vzal knihy do své sbírky. Před vchodem sice byla stráž, ale přes ty staleté stromy nedohlédne ani na svého koně. Nechal jsem tam zprávu, kde mě najdete. První rytíř vašich lordů už tu byl … jeho Viking Sword of Honour jsem si vystavil na památku a možná se dokonce usadím v jeho domě. Poslední slova toho blázna byla o pomstě. Vyzývám tedy všechny z řádů paladinských: přijďte pomstít svého bratra, přijďte si pro jeho meč! Slibuji, že jednoho po druhém vás pošlu na kolena a nakrmím s vámi své draky.
Lord Nicholas, the Mage of Despise
Mágova výzva
Mágova výzva
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mágova výzva
Běhal jsem ais týden po světě, chci se jen zeptat, už někdo došel až nakonec nebo se dostal resp. za druhou nápovědu ? Ta je totiž dost obecná a navádí na plno možností. Byl sem všude krom Despu a zatím nic nenašel, tak jen jeslti to už někdo splnil ?
Nesplnil a troufnu si tvrdit, že za druhou nápovědu zatím nikdo nedošel. Určitě se ti může zdát obecná - bylo záměrem, aby nebyla vyloženě do očí bijící, i když jsem čekal, že někdo ze starších hráčů by mohl vědět dříve. Ale až na tom místě budeš, pochopíš
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Dík, budu dál hledat
Představení cechu Paladinů již nehodlají dále přihlížet utrpení jednotlivých členů a naplánovali hromadný útok na místo, kde se mág Nicholas ukrýval před svou návštěvou cechu Kleriků. Dva dny zpět, v odpoledních hodinách, najali skupinu řemeslníků, kteří v předsunuté základně vyrobili zbraně a zbroje a také první z lodí potřebných pro invazi na ostrov. Jména mistrů i jejich učňů byly Kovar ze skupiny, říkající si LORD, Loop a Skuhrynka z Amonthie a Warrax D'Armoure. Chladnokrevný Nicholas na nebohé pracanty poslal zástupy nemrtvých, démonů a plazů z pekelných děr. Skupině dobrodruhů, narychlo svolané ze všech koutů Britanie, se však povedlo prolomit jejich řady a řemeslníky nejen zachránit, ale i získat pro ně dostatek surovin k výrobě. Mezi tyto hrdiny patří Hajek II. od Sanct Lor, John Sina ze Sign, Ardelion, Asmodeus, Eragon, Fedor, Proky, Rob Halford, Salieri, Vitasho.
V současné době řemeslníci pracují na konstrukci zbytku lodí, zatímco pěší i jízdní jednotky nacvičují boj. Invaze se blíží, mág Nicholas zemře a nic nás nezastaví!
Quest je stále aktivní, mág hromadí více a více předmětů a druhou nápovědu našly už minimálně dvě skupiny.
V současné době řemeslníci pracují na konstrukci zbytku lodí, zatímco pěší i jízdní jednotky nacvičují boj. Invaze se blíží, mág Nicholas zemře a nic nás nezastaví!
Quest je stále aktivní, mág hromadí více a více předmětů a druhou nápovědu našly už minimálně dvě skupiny.
Poslední lodě dostavěny, zbraně naostřeny, zbroje vyleštěny. V úterý večer proběhlo vylodění! Skupina žoldnéřů se pod vedením zkušeného představitele cechu Paladinů vydala zaútočil na mágovu pevnost. Po úvodních šarvátkách na několik a ostrovech se skupina dostala před opevnění, které nemohla svou silou dobýt. Tu se naši hrdinové uchýlili k prohnané lsti a dvě menší skupiny souběžně napadly obě strážní věže. Tu jednu vedli The King z Harpagons, Sir Syr a Sweety a. Druhou pak Teta Otylie a Guardian z LaGu a Goremoth. Po zabití strážných již nic nebránilo v otevření hlavní brány do hradu, kterou prošla hlavní část ozbrojenců. Jednotlivé oddíly zde vedli Karolinka, Harsh, Faustin a bojovník exotického jména Tutti Frutti Nut. Obránci hradu se brzy poroučeli a pouze ve stájích se zmohli na nějaký odpor, když na paladinské vojsko poštvali divou zvěř. I s tou se ale hrdinové vypořádali a hrad obsadili. Zbabělý Nicholas zde již nebyl, ale cechu se povedlo nashromáždit celou řadu písemností, ze kterých se jistě brzy povede zjistit jeho polohu.
K dnešnímu dni je část pro jednotlivce uzavřena. Příběh bude zatím pokračovat pouze jednorázovými questy pro více hráčů, hlášenými ve hře nebo zde.