Stav PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Re: Stav PvP

Příspěvek od Beruska »

Acarus píše:
Aha takze ty tady chces abys se dvema prskama pekne slozil 4 nasobnou presilu. Tak to potom jo, to zni dobre. Kvuli tobe se pokusim neco vymyslet. Akorat bych skoro rekl, ze to je vzdycky o chytrosti a poctech v prvni rade.

Nikdy nebylo si na povrchu vydelat lehci nez je to tedka, nikdy nebylo vyhodnejsi behat O/Ch podle pravidel nez je tedka, o to co chcete tu je, muzete za pk pojizdet ty pvm srace majici stit jen kuli pvm na questu. Mate tu lehce dobihatelny dungy minimalne o 4 vim, ze jdou krasne dobehnout. Ale holuby vam sami do hub litat nebudou, a my tu nejsem od toho nahnat Vam hrace do pvp. Sami ste si to posrali, kdyz se k sobe chovate tak jak chovate a po prvni fajtu vam pulka protihracu odlogne nasrana, znechucena.
No mě právě o ty dungy až tak nejde... všichni víme, který jsou doběhnutelný a podle mě je tohle zrovna ok. Byly doby, kdy se pojížděly velký dungy, velký mamony, ale taky bylo velký množství slz a je asi rozumný, že už se to teď nedá - ty pvmery to asi fakt nebavilo. Já bych prostě ocenil, kdyby se zkusil udělat nějakej ten ratingovej a odměňovací systém, nebo aspoň ty arény. Třeba ten "pvp dung" je další věc, ale ty návrhy tu už myslím byly dřív a z nějakýho důvodu se to neuskutečnilo.

A co se týče toho chování, to by se mohlo krásně eliminovat v těch arénách - 2/4 lidi si před bojem stoupnou proti sobě a jsou si rovni - popřípadě si i řeknou, že jdou bez hk rk. Mě třeba nikdy nevadilo, když mi dal hk a fulla člověk, kterej mě zabil 1v1, ikdyž já jsem to nikdy neudělal... Myslím, že lidem nejvíc vadí právě ty obrovský přesily a to, že těm hráčům ani tak není blbý je totálně zprasit. Samozřejmě se najdou idioti, kteří budou chtít nastavení arén obcházet, ale tak to je snad u všeho v té ultimě, i u PVM. Tak ty lidi dostanou zákaz do arén a pak půjdou kopat při nejhorším.

Dudek píše:By mne zajímalo, jak chceš GM's donutit, aby zařídily, kolik lidí za kterou stranu do PvP nalogne, to, že tě pojede 8 imbakingů v rose, je stejnej problém, jako když PvM dvojci doběhne 8 Imbakingů v +5 mágesce a osmdesáti regama.
Ten problém už je mírnější tím, že se ty dungy dobíhat nedaj. A furt je to to samý dokola, když tě v dungu doběhne 2násboná přesila v ress robách a okolo jsou NPC, tak si myslím, že je vždycky obrovská šance je vyjet. Mě osobně pk pojely v dungu snad jednou nebo dvakrát... a nerad bych se tu honosil, kolikrát jsme pk odrazili/zabili. Chápu, ano, jsem asi relativně pvper, ne každej je takovej, ale je to jen o tom si vzít o pár kilo míň a nenasrat si do kalhot, když tam naskáčou. To už se tu ale řešilo mockrát, myslím, že tenhle problém je zažehnanej. Jen ta jeho pvp obdoba tu pořád je...

Celkově se dělají různý změny, zlepšila se frakce, dělají se vymoženosti pro tyhle a támhlety, dungy se dělají stále nový, jsou artefakty, nevím co všechno, ale jít do kůže pk a třeba to nějak oživit a zpříjemnit i jim :-p to si nepamatuju. A teď nemyslím možnost skočit na konec high dungu. Stačilo by já nevím... za krátkej quest silná róba/brnko/kvér s 5 durab - nějaký odměny za služby Al-Hazredovi, aby přežili o něco dýl proti modrákům, nebo ten Mráček... A od těch arén/rating systému konkrétně si slibuju to, že by to byla konečně plošná změna a bylo by to příjemý i pro nás.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Polozme si najzakladnejsiu otazku a uvidime ako je to "spravne nastavene":

PVM hrac sa bavi chodenim dungov
PVP hrac sa bavi hranim pvp vsade mozne

PVM hrac strati equip raz za pol roka
PVP hrac kazdy den niekolko krat

PVM hrac je skillom na tom priemerne a pvp vobec nevie - dojde si dung s guildou a dostane 500k na hlavu (risa/peklo/desp...) a pritom to nie je ziadny skiller(zopar mega mesace...)
PVP hrac, co hrava roky pvp - je jeden z najlepsich - co si v dnesnej dobe zarobi ? :) pekny Mínus (-)...(-500k mesacne aspon)

-Tak mi to podte niekto vysvetlit, ze preco to ma byt takto? Ked boli pojazdy nikto nenahrabal mamon vacsi ako lama modrak, a teraz uz ani nevravim...
Nech si vyberaju mamon modraci aj rare veci, ale pvp hraci mali "prijem" jedine z toho ze pojazdili niekoho v niecom lepsom ako valorku a NB skladacke...

Zaujimave ze skoro kazdy aj dobry PK prsk nema skoro ani na jazditka, a nejaky modrak co si chodi dungy s guildou dungy co je tiez zabava ako pvp, tak hlavne ze ma 4 topka a 6 soch v banke...

A este sa tu niekto ide ohanat ze nepodporovat PvPerov, tak sa necudujte ze je tu "brekot" zo strany pvperov ... Uz som vravel spravit pvp ligu s truhlami, a ziadne pojazdievanie kraftov nebude ani tamerov ani dungov ! e: menovate by som tu povedal niekoho kto sa tu bude ohanat, hlavne ze sama zavist ze ho nikto nezobere do dungu a musi si tamovat jazditka a ani pvp nevie tak to by bola zavist este aby aj nebodaj pvp hraci mali za snahu trochu mamonu...

ESTE RAZ NAPISEM : Urobit pvp ligu, frakciu NON-LOOT a zacne sa massovo behat pvp proste... hned by boli velke fighty ako kedysi a ludia namiesto AFK miesania/inscripcie by isli hrat so skupinkou pvp a bolo by to vsetko super ...
e2: A urobit frakciu v tom zmysle non-loot ze mimo dungu ich nikto okrem PK nemoze zlootit - tzn ze by hraci behali to pvp aj s topkami a mali by ich inde nez len v securke a vyuzili by vyhody napr. angelicu v pvp alebo nejakej bersy co nie su ziadne uber veci ... (Len navrh, nevravim ze to musi byt bez obmedzeni...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strygwire.......co slovo to absolutní perla....
Běž raději ven, nebo do hospody....
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Ocroc píše:Ratingové PvP se neplánuje.
Jednou za čas vás napadne fakt dobrej nápad a stejně ho neuděláte.. Ale řetězy a různý vychytávky do pvp ano.. Hlavně že pvp je až na posledním místě. :roll:
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Jekyll píše:
Helloween píše:Strygwire.......co slovo to absolutní perla....
Běž raději ven, nebo do hospody....
Well teraz ma Strig v niecom pravdu.. ale to by si musel citat a nie len automaticky postovat.
Jo a v čem?
Otázky tady blije neustále, ta otázka zaplní stránku A4, a nemele nic jinýho o tom, že brečí jak PvPeři sou znevýhodněni....
Tak abych to shrnul.... PvM či PvP si člověk vybere sám a bez donucení. Takže nějaký brečení není na místě.
Vždycky, ale vždycky začínáš s modrým charem. Každej modrák má PK a každý PK má modráka, takže nějaký brečení není na místě.
PVM hrac je skillom na tom priemerne a pvp vobec nevie - dojde si dung s guildou a dostane 500k na hlavu (risa/peklo/desp...) a pritom to nie je ziadny skiller(zopar mega mesace...)
Ale ale....zase brečíš? Ale o tom to přeci je ne? Ty si jako myslíš, že 8člená skupina nemá mít nárok si zajít dung a vydělat si? Ale o tom to sakra tady je!!!
Proč by si měl být jako jedinec zvýhoďnován?? Přestaň už nad tím brečet, nic s tím neuděláš.
Zaujimave ze skoro kazdy aj dobry PK prsk nema skoro ani na jazditka, a nejaky modrak co si chodi dungy s guildou dungy co je tiez zabava ako pvp, tak hlavne ze ma 4 topka a 6 soch v banke...
PVP hrac, co hrava roky pvp - je jeden z najlepsich - co si v dnesnej dobe zarobi ? :) pekny Mínus (-)...(-500k mesacne aspon)
A co jsi sakra čekal? Že GM dají do hráče poklad a když ho sejmeš tak ti vypadne mamon nebo co? Zamysli se nad tím co je PvP a PvM....
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Strigwyr píše:Polozme si najzakladnejsiu otazku a uvidime ako je to "spravne nastavene":

PVM hrac sa bavi chodenim dungov
PVP hrac sa bavi hranim pvp vsade mozne

PVM hrac strati equip raz za pol roka
PVP hrac kazdy den niekolko krat

-Tak mi to podte niekto vysvetlit, ze preco to ma byt takto? Ked boli pojazdy nikto nenahrabal mamon vacsi ako lama modrak, a teraz uz ani nevravim...
Nech si vyberaju mamon modraci aj rare veci, ale pvp hraci mali "prijem" jedine z toho ze pojazdili niekoho v niecom lepsom ako valorku a NB skladacke...
Co chceš vysvětlit? Každý argument jiného nazoru je OMG ty tomu nerozumiš ty jsi lol a pod. Psal ti to už robin prostě jsi zabedněny pařez i dříví štipat by se na tobě dalo.

Odpověď na tvoje fikce pravdy
1) Za poslední měsíc jsem v PvM nechal equip asi za 4-5M a to hram tupého ranga jak jsi napsal.
2) Mam domecek mimo GZ, blbec jsem k němu kopnul a na jeden s tvých přiblblých nazoru šel odpovidat, pojelo mě milé PK a přišlo si k majetku přes pul mega za 3 KVF. Tomu řikam fakt těžkej chleba. (moje blbost za kterou se platí, ale ukazuje zdejši PVPery kteři hrdinsky zabiji afk člověka před domem. )
3) PVM je kromě zabijeni mobu bez inteligence i o spolupraci a tu inteligenci a obtižnost tomu davaji pravě tvůrci dungeonu. Mě bavi dungeon a kooperace s kamarady se kterými dung jdu.

Víš ja to řeknu asi takto, udělejte změny v prospěch PVP co navrhuješ a bude to mít efekt na chvili, stači par tebou navrhovanych vylepšení hry a ja UO zase přestanu logovat protože mě to znechutíte tím že mi někdo vnuti PVP domnívam se že nebudu sam. Takže nasledně zase začneš brečet že nemaš na kom "harvit" mamon. Nechci byt PVP skill mě v pvp vyhovuje jiná hra kterou hraji UO hraji pro skupinu lidi ze kterýma u PC rad pokecam, nervy nebo řešeni vašeho PVP mě fakt neschazi ani nezajimaji.

PVP ma být o skillu hrače ne o množstevní přesile nebo o lepším gearu a už vubec ne o tom jak v něm ziskavat penize. PvP je kratkodoba hra PvM je cesta na několik hodin. Je to porovnavat Zavodní F1 s Autobusem oboje je dopravní prostředek oboje ma kola a motor ale každý ma uplně jiný učel a užitnou hodnotu.

PVP server znamena možnost zautočit na hrače ne že musíš ale mužeš. PVP možnosti jsou to že nikdo PVP nehraje neznamená že se to ma podporovat ale pouze fakt že pro to neni chuť, ja nechodim ice, nechodim wrong, ani decik. Proč? Protože fakt nestojim o PVP v cove také nejsem, ocenim když se ja nepletu do vašeho PVP aby jste se vy nepletli do meho PVM
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Irto píše: Co chceš vysvětlit? Každý argument jiného nazoru je OMG ty tomu nerozumiš ty jsi lol a pod. Psal ti to už robin prostě jsi zabedněny pařez i dříví štipat by se na tobě dalo.

Odpověď na tvoje fikce pravdy
1) Za poslední měsíc jsem v PvM nechal equip asi za 4-5M a to hram tupého ranga jak jsi napsal.
2) Mam domecek mimo GZ, blbec jsem k němu kopnul a na jeden s tvých přiblblých nazoru šel odpovidat, pojelo mě milé PK a přišlo si k majetku přes pul mega za 3 KVF. Tomu řikam fakt těžkej chleba. (moje blbost za kterou se platí, ale ukazuje zdejši PVPery kteři hrdinsky zabiji afk člověka před domem. )
3) PVM je kromě zabijeni mobu bez inteligence i o spolupraci a tu inteligenci a obtižnost tomu davaji pravě tvůrci dungeonu. Mě bavi dungeon a kooperace s kamarady se kterými dung jdu.

Víš ja to řeknu asi takto, udělejte změny v prospěch PVP co navrhuješ a bude to mít efekt na chvili, stači par tebou navrhovanych vylepšení hry a ja UO zase přestanu logovat protože mě to znechutíte tím že mi někdo vnuti PVP domnívam se že nebudu sam. Takže nasledně zase začneš brečet že nemaš na kom "harvit" mamon. Nechci byt PVP skill mě v pvp vyhovuje jiná hra kterou hraji UO hraji pro skupinu lidi ze kterýma u PC rad pokecam, nervy nebo řešeni vašeho PVP mě fakt neschazi ani nezajimaji.

PVP ma být o skillu hrače ne o množstevní přesile nebo o lepším gearu a už vubec ne o tom jak v něm ziskavat penize. PvP je kratkodoba hra PvM je cesta na několik hodin. Je to porovnavat Zavodní F1 s Autobusem oboje je dopravní prostředek oboje ma kola a motor ale každý ma uplně jiný učel a užitnou hodnotu.

PVP server znamena možnost zautočit na hrače ne že musíš ale mužeš. PVP možnosti jsou to že nikdo PVP nehraje neznamená že se to ma podporovat ale pouze fakt že pro to neni chuť, ja nechodim ice, nechodim wrong, ani decik. Proč? Protože fakt nestojim o PVP v cove také nejsem, ocenim když se ja nepletu do vašeho PVP aby jste se vy nepletli do meho PVM
Naprostý souhlas....a pokud ani tohle nepochopí, pak už je zbytečný mu cokoliv vysvětlovat...
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Helloween píše:....
V prvé řadě OT: ty máš nějakej problém se slovem "brečet"? Podívej se na svůj minulej post a spočítej to :-p
A teď k věci:

Helloween píše:
Tak abych to shrnul.... PvM či PvP si člověk vybere sám a bez donucení.
Souhlasím, takže nepopíráš, že možnost volby tu je...? A stejně jako my musíme respektovat to, že Vás baví pvm, Vy byste měli respektovat to, že nás baví pvp. Tím pádem by tu měly být i rovnocenné možnosti pro obě strany. Aspoň trochu...
Helloween píše: Každej modrák má PK a každý PK má modráka, takže nějaký brečení není na místě.

To je argumentace? Celou dobu se tu bavíme o tom, co koho opravdu baví... někoho tedy modrák, někoho pk... takže modrák má zájem na pvm záležitostech a pk logicky na pk záležitostech... use brain, promiň.
Helloween píše: Ty si jako myslíš, že 8člená skupina nemá mít nárok si zajít dung a vydělat si?
To tu někdo říkal? My se bavíme o tom, že když tu možnost máte vy v pvm, rádi bychom ji měli aspoň z nějaké části i my v pvp.
Helloween píše: Proč by si měl být jako jedinec zvýhoďnován?? Přestaň už nad tím brečet, nic s tím neuděláš.
Takže tobě nejde o tebe jako o jedince? Chápu to správně tak, že rád budeš chodit Despy, když skupina z toho bude mít mamon a ty půjdeš do mínusu? Navíc stejně jako vy chodíte dungy ve skupině, i my, já vím, jsme divní a z jiné planety, ale i my jsme na TS a hrajeme ve skupině.

Helloween píše: A co jsi sakra čekal? Že GM dají do hráče poklad a když ho sejmeš tak ti vypadne mamon nebo co? Zamysli se nad tím co je PvP a PvM....
Velice by mě zajímal tvůj výčet toho, co je pvp a co je pvm. Protože jestli je mi to z tvého pohledu jasné, tak pvm je jediná možná cesta a pvp je odpad...?

Podotýkám, že jsem většinu věcí zveličil, ale to proto, abys z toho přebral tu zlatou střední cestu toho, co ti chci říct a ne proto, že bych tě chtěl urazit...

GMs dali poměrně jasně najevo, že se zasahovat změnama v pvp do pvm nebude. Tak proč sem vlastně dál postuješ? Jakej v tom máš zájem? Starej se o svůj písek, teď se tu nebavíme o jakýmkoli rujnování pvm, tak nevím, co tu vlastně řešíš. Pořád říkáš, ať tu nebrečíme. Divíš se? Máme tu težší podmínky, než vy pvmeři a chtěli bychom aspoň trochu vyrovnat misku vah. Připomínám, že NE na úkor Vaší hry. Tebe baví pvm, nás baví pvp, tak nech bejt ne? Evidentně jsi pure pvmer, snad se neurazíš, když řeknu, že pvp nerozumíš a stále tu do nás ryješ?... Budu rád, když mě vyvedeš z omylu.
Irto píše: PVP ma být o skillu hrače ne o množstevní přesile nebo o lepším gearu a už vubec ne o tom jak v něm ziskavat penize. PvP je kratkodoba hra PvM je cesta na několik hodin. Je to porovnavat Zavodní F1 s Autobusem oboje je dopravní prostředek oboje ma kola a motor ale každý ma uplně jiný učel a užitnou hodnotu.
A tady naprosto souhlasím. Osobně nejsem pro jakýkoliv zasahování do pvm a myslím, že se dá pvp oživit spoustama jinejch cest, který tu byly navržený, nebo který mají v rukávu GMka... Acarus řekl, že něco zkusí vymyslet, jsem moc rád a jsem zvědavej, co to bude... ať to bude cokoliv.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Ty si jako myslíš, že 8člená skupina nemá mít nárok si zajít dung a vydělat si?
To tu někdo říkal? My se bavíme o tom, že když tu možnost máte vy v pvm, rádi bychom ji měli aspoň z nějaké části i my v pvp.
Takže ještě jednou....PvP a PvM jsou rozdílné....nemůžeš chtít to samé co mají PvMeři(mamon z 5 hodinovýho dungu) pro PvPery (mamon za 5minut)
Obecně vzato, ta možnost pořád je přeci ne? Jdětě dung, trackujte a já nevím co a když narazíte na modrý, pojeďte je, seberte jim třeba lízátko to mě přijde fér.
Ale chtít snadnej zisk je nefér...skákačky na konec dungu a já nevím co....
A tady naprosto souhlasím. Osobně nejsem pro jakýkoliv zasahování do pvm a myslím, že se dá pvp oživit spoustama jinejch cest, který tu byly navržený, nebo který mají v rukávu GMka... Acarus řekl, že něco zkusí vymyslet, jsem moc rád a jsem zvědavej, co to bude... ať to bude cokoliv.
Nechme se překvapit, zatím se tady můžeme jen dohadovat a věř, že mě to už nebaví :) Počkejme si na výsledek práce GM... :wink:
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Helloween píše:
Takže ještě jednou....PvP a PvM jsou rozdílné....nemůžeš chtít to samé co mají PvMeři(mamon z 5 hodinovýho dungu) pro PvPery (mamon za 5minut)
Obecně vzato, ta možnost pořád je přeci ne? Jdětě dung, trackujte a já nevím co a když narazíte na modrý, pojeďte je, seberte jim třeba lízátko to mě přijde fér.
Víš o co jde? My nechceme mít mamon, co máte Vy za 5 hodin, za 5 minut... my chceme mít aspoň nějakou možnost mít za 10 hodin to co Vy za 5 a to svou vlastní cestou... tím by se to pvp obrovsky posílilo. Teď je mizivá, ne-li žádná. A opakuju, skákačky na konec dungu tu myslím už nikdo neřeší.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Beruska píše:
Helloween píše:
Víš o co jde? My nechceme mít mamon, co máte Vy za 5 hodin, za 5 minut... my chceme mít aspoň nějakou možnost mít za 10 hodin to co Vy za 5 a to svou vlastní cestou... tím by se to pvp obrovsky posílilo. Teď je mizivá, ne-li žádná. A opakuju, skákačky na konec dungu tu myslím už nikdo neřeší.
No jo, ale jak toho docílit? Tady je zatím jediná šance si zajít dung....v PvP to horko těžko získáš to co v dungu....jedině pojet výpravu...
Ty jsi asi jedinej(jediná) kter(ej)á nemá myšlení typu Strygwir, (doskok dung pomocí gate a pod..) otázka je jak toho docílit...psalo se tu někde že Acar něco vymýšlí, tak se nechme překvapit.... Já nejsem proti aby PK neměli možnost pojet výpravu, ale nesmí to být moc snadný...
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Pepa Bajza »

Jaký důvod je aby sem postovaly lidi typu Halloween,Irto atd...??? Pvp viděli maximálně u Empa na videu a budou tady dělat chytré??
Založte si svůj vlastní pvm topik někde v pokecu a vykládejte si příběhy z dungu...
Chceme probrat tématiku pvp a né poslouchat vaše moudré řeči...HaloWin tu myslím aj psal že tu hraje 8 let,ale pvp nikdy nehrál,takže proč píšeš k oblasti pvp??
Irto to že jsi přišel o tolik mamonu za poslední týden je velice smutná skutečnost,ale tím bych se teda moc nechlubil :-D
Tento topik má několik stránek a 3/4 z toho tvoří spamy od non-pvp hráčů... nechejte si to prosímvás pro sebe,děkujeme předem
Mám chuť na Tribit, 4 kila hořčice, Nutellu
a kiwi a dvě Mily.

Pálim pět dní v tejdnu a z víkendu oba dva,
co mi po vás, jebu vám, že vám nevoní nebula !
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ted jsi me nastval, tak sem jako non cehokoliv hrac neco napisu
Tohle je verejne forum, zadna sekce jen pro pk. A protoze kazde pvp krome frakcniho se dotyka krome pk i tech na kterych parazituji, proc by sem nemohli psat i nedobrovolni hraci pvp?
A trosku me stve to vase "nehrajes pvp tak se k nemu nevyjadruj". Tohle by snad mohlo platit o frakcich, ale sakra pk pvp se dotyka vsech i tech kteri jsou do nej zapleteni jako obet
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Beruška píše:Souhlasím, takže nepopíráš, že možnost volby tu je...? A stejně jako my musíme respektovat to, že Vás baví pvm, Vy byste měli respektovat to, že nás baví pvp. Tím pádem by tu měly být i rovnocenné možnosti pro obě strany. Aspoň trochu...
Problém je ten, že když my chceme vydělávat mamon, tak to Vás, PvPery, nic nestojí, opačně to neplatí a platit stoprocentně nikdy nebude.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Pheme píše:Ted jsi me nastval, tak sem jako non cehokoliv hrac neco napisu
Tohle je verejne forum, zadna sekce jen pro pk. A protoze kazde pvp krome frakcniho se dotyka krome pk i tech na kterych parazituji, proc by sem nemohli psat i nedobrovolni hraci pvp?
A trosku me stve to vase "nehrajes pvp tak se k nemu nevyjadruj". Tohle by snad mohlo platit o frakcich, ale sakra pk pvp se dotyka vsech i tech kteri jsou do nej zapleteni jako obet
Jo jasné to ti neberu..Ať si sem píší ale ať se drží tématu a nevykládají nám tady proboha jak si pk vydělávají... vždyť pvp se bez Pvm uživit prostě nedá...Pokud nechceš být pk parazit co pojíždí crafty,tamery a nebo neokrádá nějak lidi... já jsem prostě pro slušné pvp a pro to aby se dal doběhnout dung a tím se dá vydělat.Furt se tu nějak stěžují dungy aby se nedocházely,ale na vrahy se prostě zapomíná,vždyť to byla kolikrát větší hrozba než nějaký Balík nebo něco takového,takže nechápu jak můžou lidi co to nehrají to tady soudit a psát své chytré komentáře... Když z 98% nemají pravdu a ještě se při tom budou navážet do Strigwyra,který má naběhané víc pvp jak oni nachozené svého oblíbeného pvm ! A prostě né každého baví PvM,ale co má dělat když jiná možnost jak si vydělat není (Když neberu v potáz afk makrování,které bych nedělal už vůbec) :pp
a kiwi a dvě Mily.

Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Pepa Bajza píše:
Pheme píše:Ted jsi me nastval, tak sem jako non cehokoliv hrac neco napisu
Jo jasné to ti neberu..Ať si sem píší ale ať se drží tématu a nevykládají nám tady proboha jak si pk vydělávají... vždyť pvp se bez Pvm uživit prostě nedá...Pokud nechceš být pk parazit co pojíždí crafty,tamery a nebo neokrádá nějak lidi... já jsem prostě pro slušné pvp a pro to aby se dal doběhnout dung a tím se dá vydělat.Furt se tu nějak stěžují dungy aby se nedocházely,ale na vrahy se prostě zapomíná,vždyť to byla kolikrát větší hrozba než nějaký Balík nebo něco takového,takže nechápu jak můžou lidi co to nehrají to tady soudit a psát své chytré komentáře... Když z 98% nemají pravdu a ještě se při tom budou navážet do Strigwyra,který má naběhané víc pvp jak oni nachozené svého oblíbeného pvm ! A prostě né každého baví PvM,ale co má dělat když jiná možnost jak si vydělat není (Když neberu v potáz afk makrování,které bych nedělal už vůbec) :pp

BINGO PVP bez PVM se uživit nedá. To je vše podstatné, souhlasím takže my mame dělat dojné ovce PVPerům protože oni jsou lini si zajit PVM?
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Irto píše:BINGO PVP bez PVM se uživit nedá. To je vše podstatné, souhlasím takže my mame dělat dojné ovce PVPerům protože oni jsou lini si zajit PVM?
Jak oni jsou líní??? Vždyť je to hra...Taky bys nehrál hru která tě nebaví nebo jo? Mě pvm prostě už tak 3 roky nebaví a nic mě to neříká..a nechci ho hrát.To je jak kdybych tě nutil hrát snáma dostihy a sázky i když tě to vůbec nezajímá a nebaví...Vidím tvůj nadčený výraz jak u toho 4 hodiny sedíš když tě to nebaví a posloucháš kecy ostatních a ještě když ti tam někdo furt říká co máš udělat ;-) Přeber si to jak chceš
a kiwi a dvě Mily.

Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Pepa Bajza píše:
Irto píše:BINGO PVP bez PVM se uživit nedá. To je vše podstatné, souhlasím takže my mame dělat dojné ovce PVPerům protože oni jsou lini si zajit PVM?
Jak oni jsou líní??? Vždyť je to hra...Taky bys nehrál hru která tě nebaví nebo jo? Mě pvm prostě už tak 3 roky nebaví a nic mě to neříká..a nechci ho hrát.To je jak kdybych tě nutil hrát snáma dostihy a sázky i když tě to vůbec nezajímá a nebaví...Vidím tvůj nadčený výraz jak u toho 4 hodiny sedíš když tě to nebaví a posloucháš kecy ostatních a ještě když ti tam někdo furt říká co máš udělat ;-) Přeber si to jak chceš

No a proč to teda děláš ty? Jak ja ti mam vysvětlit že nechci být postihnut PVP protože mě už asi 7let na UO nebaví? Proč ja mam být nuceno ho hrát? Ty navrhy co davate jsou navrhy na to jak zvyšit PVP na ukor těch co ho nevyhledavaji to je v pořádku?
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Irto píše:No a proč to teda děláš ty? Jak ja ti mam vysvětlit že nechci být postihnut PVP protože mě už asi 7let na UO nebaví? Proč ja mam být nuceno ho hrát? Ty navrhy co davate jsou navrhy na to jak zvyšit PVP na ukor těch co ho nevyhledavaji to je v pořádku?
Ale to k dungu patří že můžeš umřít,to samé u pvpčka... a jako jak by si VRAH měl vidělat jinak než zabíjením??? Vždyť proto to je vrah,viděls někdy na ulici vraha který by zabíjel lidi a při tom chodil do práce? :ppp Mě dungy ani pojíždět nebaví,nejradči běhám cv pvp a pak si stěžuju co je špatně když umřu,ale prostě bez toho abych pojel někde něco se to hrát nedá... Cove pvp mě asi neuživí když z 80% mají blue přesilu a když něco sundám tak beztak není sebemenší šance si něco odnést... Buď zabíjet Crafty,Tamery a nebo okrádat lidi a nebo si najít nějakého bohatého sponzora... jiné řeší v tuhle chvíli pro pk není...
a kiwi a dvě Mily.

Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ako pk arguementovat za zvacsenie pojazdovosti dungov tym, ze ta pvm nebavi imho nieje zrovna najstastnejsia cesta. snazis sa totizto presadit zmenu ktora bude polke servra "vnucovat" to co zas nebavi ich... ja by som skor povedal ze nas vsetkych bavi uo a k hraniu uo na dp patrili take veci ako "dungeon ktory sa da lahko dobehnut ma lepsie poklady ako dungeon kt sa neda dobehnut" a pod. dnes je vacsina pvm o mamoneni bez rizika a vacsina pvp (hlavne za pk) o tom za aky cas sa mi minie vsetok majetok a budem musiet ist nejaky dung. jedno aj druhe by sa lahko vyriesilo vratenim statusu strazcovia dungeonov naspat vrahom. ale tu to pojde tazko ked gm team vodi neschopnych hracov za rucicku a krmi ich jednoduchym ziskom...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Odpovědět