MAGE/NECRO skládačka

Vaše nápady a návrhy
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: MAGE/NECRO skládačka

Příspěvek od Irto »

Je zde 7 povolani a stale se řeši problem 1v1 což je stav ktery prakticky v UO neexistuje v PVP.
BTW: Ten samy problem řešil i vyvojaři nejuspěšnějěi mmorpg hry na světe blizzardu a prostě na to rezignovali. Skraceně balance clas 1v1 dokonce ani 2v2 udělat prostě nejde. Pokud teda nechceme stahnout vše na to že bude jedno naprosto všeuměl povolani ktere umi vše a muže použit vše. Blizard začal řešit balancovani u 3v3 a primarně 5v5 world PVP ve wowku na official serveru skoro neexistuje. Když WoW začinalo tak bylo ale stejně to vždy skončilo stejně, utok ze zalohy na někoho kdo měl na sebe crepy a idealně vyplacané CD, nebo cikanska ferovka dva a vice vs 1.

Zpět k UO zde je cele PVP jen o cikanských ferovkách a navic když si to PVP člověk pujde zaběhat tak odměnou za to že vyběhne mu bude zabava? Podle mě těžko smrt=20minut refovani pokud člověk běha trochu s rozumným equipem, udělat si cobovku, botky, zastěru, nahazet regy, zbraň salat etc etc... Osobně mě sere equipovat po vylehu v čemkoli, nebavi mě jen vyměna equipu s dung na taming kdy si prostě musím vyhodit za rangera jednu bedničku a převleknout se s +25 do 20tek. Vzit misto elveny +9Bow a vyhodit 5kadi a vzit misto toho 20potaku.

Chcete PVP tak ho hrajte je zde dost lidi bylo vidět na dražbě nebo i v tom bludišťakovi, pochybuji že se to běhalo dualem. Proč to lidi nehraji protože je to opruz a opruz je to proto že lidi jsou takoví jaci jsou, bohužel ve hrach jsou lidi a na nějakou rytiřskou čest spravedlnost a pod se se***. Důkazem je jakakoli jiná hra kde je world PVP, WoW, Aion, AoC, Swotr,... prostě cikanské ferovky, zde ještě podpořené tím že člověk ne jen že prihraje, přijde o ovš s čim běžel ale je trestan časem to vše znova vybavit. To je muj nazor na PVP v UO.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Irto píše:Skraceně balance clas 1v1 dokonce ani 2v2 udělat prostě nejde.
Nejde no, ale ono ide skorej o to, ze ludi dost nahneva ked im nejaky luk dava autoRK po resse alebo este poriadnu DMG co na to ze je NB by nemalo byt... ono sa skorej take veci riesia ale pravda...
Irto píše:Zpět k UO zde je cele PVP jen o cikanských ferovkách a navic když si to PVP člověk pujde zaběhat tak odměnou za to že vyběhne mu bude zabava? Podle mě těžko smrt=20minut
Tak za pk by si sa naucil rychlo reffovat :) mne ref trva 3 minuty... A neni cele pvp len o ciganskych ferovkach, ale skorej ma stve to, ze 5 prskov vs 5 plechov pokial sa jedna o priemernych pvperov tak tie plechy vyhraju a maju v niektorych veciach navch ale... Hej a je to zabava :)

- Aby som to zhrnul, tu sa ludia moc nestazuju na to, ze sa da/neda vyndat 1v1 kazdeho... Tu sa riesi ale malo kto to vidi a to je to, ze proste prsk je slabe povolanie POKIAL nie si skill pvp hrac... Vtedy vies byt silny... A ide o to ze non-skill hraci co hraju klera/pala ich proste nezabijes ked sa vedia bandit sipkovat a pit potiony... A casom toho prska niekto skorej zabije lebo nema ziadnu vydrz... Tu je to o tom, ze ak chces vyndavat za prska 3v1 tak musis byt velmi dobry hrac, a prskovia to maju tazke, a teraz tie blbe skladackove luky to este stazili prskom ... a tak dalej... neche sa mi moc rozpisovat :p
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Strigwyr píše: Podla mna by sa pri registracii mala zaviest kolonka psychicke poruchy. Tam by si mohol vypisat tvoj nekonecny zoznam pretoze trapnejsieho cloveka siroko daleko som nevidel a takym zakazat registraciu nech neobtazuju druhych, keby boli tie tvoje ubohe posty aspon vtipne ale...

Cermi no comment...
A uvědomuješ si, že bys přišel o možnost psát sem.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Bizantino
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizantino »

De vidět, že většina degešů co napsaly nesmysly typu Robin de Martis a podobní komedianti:) de vidět že to napsali lidi co hrajou zásadně plecha protože na mága za prvé nemají koule a eště k tomu nedokážou zmáčknout nic jiného než tlačítko automatu na kafé, takže se nedivim že si zastávají svůj názor... pokud má být ta hra férová a vyrovnaná tak musí mít mág specialní funkci skládačka jako stejně u ranga a wara pala, taky se můžem pozdějc bavit o SPECIALIZACI, tohle jediné chybí MAGE NECRO a prskejte si dál, je to prostě tak a kdo říká že ne, minimálně by se měl nechat léčit protože tady toto není prudící forum, ale aby se zlepšila hratelnost. Čus
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Aha, takže když mág neni lepší než všechny povolání bez výjimky, tak to nemá cenu hrát :(
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ha konecne skladane zbrane k necmu jsou a hned je kuli tomu brekot. Roby se nijak neoslabily, abych podotknul. Jen proste zbrane se staly vice atraktivni.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

sem degeš od ribany de cosi a hraju prska, sem to ale !!
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Pokud by měli roby dostat special ability měli by být také závislé na fame čili 5K fame u ranga např znamená +5 gun, takže u rob by to mělo být +15 roba ne +36....pak se můžeme nějak bavit o ferovosti
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

No vím že o tom ani GM neuvažujou ale co takhle kdyby se mag/ngr skladačkam zvíšila mgr? misto 10% třeba 15% na co přidávat spec. efekt přidejte mgr... i když nevím proč :D mě skladačka vyhovuje taková jaká je :D
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Bizantino píše: Příde mi to trošku LOW skill když jedou 2 rangeři se 2 skladačkama které ubírají jako svině a ještě to dává dmg na dálku, jestli to má potom to PVP nějakou logiku.
A to tě má ranger tou skládačkou mlátit po hlavě?
Nemluvě o tom, že za prska můžeš na ranga castit mimo jeho dostřel, a rang při střílení musí stát na místě.
Nycte píše:a takhle se sejdou tri magove voe a daj nekomu trebas s nakliknutym svitkem jako instant voe , ale ked sa ten niekto postavi za strom voe tak isntant demidz nedopadne voe...
No, a když se tři mágové drží od plechů dost daleko, tak jim ti plecháči taky nic neudělají.
Dívejte se z obou stran.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

pchee, ked uz tu je ta rang skladacka :P ta poison abilita a mozno aj ta druha neprida kill, cize napalis tym do modraka, pockas a zrazu modrak upadne a nic, ani crim, kill, proste nic... Dobra vec na zabijanie afkarov uuuu :P

A inak, plech k tebe musi dolezt, naprahnut a az pak ta trafi, toz moze mat IK, zas prsk sa da fizznut o statik, ale rang? si v gz natahne a pak uz je zasah isty, ak nekopnes alebo nebeziiiiiiiiiis, cize aby daval rang IK je blbost podla mna )
Cubajz
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cubajz »

Já si teda myslím, že poslední upravy (specky, skaldačky apod.) sou zbytečný. Roky se hrálo bez toho, roky to šlo. To je takový věčný plakání. Plechové brečeli, že na prska nemají a teď je to skoro opačně. Jenže byli i plechové (i rangové), kteří s prskama neměli problém, například Lizard, Arino, Lhukazs, Wilson...a neplakali. A teď chvilku sou pro ty lidi, kteří to měli těžký, trošku upravený zbraně a lidi co měli navrch celou dobu si stěžujou. Tak se to naučte tak jak ste se to naučili tenkrát ne? :-D
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Vždycky byli rangeři, kteří si to prostě uměli zařídit tak, že si to pokaždé vyndali za jakékoliv situace a i proti přesile - zdravím Black Hawka a Lizarda - takže v ekvipu pro ranga problém nebude... dneska jsou ti kriplíci akorát zalezlí v gz a opravdu nic neumí - nekonečné téma, se kterým se nedá nic dělat - kromě zamčení Cove brány (pojďmeee notááák, GMs, to nevidíte, že by to vyřešilo ten nejhorší kekel, kterej se na dp už roky objevuje?)... ale co se týče tématu, je určitě dobře, že se zatraktivnily zbraně (sice DOTka se podle mě bude muset upravit, protože je prostě moc silná, kromě té je to super)... když se na to podíváte z ptačí perspektivy, róby byly vždycky pro prsky opravdu zajímavej item, kdežto zbraně byly fakt úplně k ničemu a to se teď hold dorovnalo... a to moje jediná skládačka je róba upozorňuju... podle mě změna, která směřuje k balanci -> jen tak dál...
Cubajz
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cubajz »

Beruska píše:....
Nooo přesně tak, mám stejnej názor jak ty na to. Podle mě plačou jen ti, co pvp hrajou jen proto, aby zabili, vylotili a vydělali :-D my co hrajem dlouho, tak nám to nevadí, protože sme zažili i horší věci že? :-D Například 10 sekundový lagy s warem na 3x3 pole :D ale ne, tak prostě se lidi dejte dohromady a najděte si nový taktiky na ty "dobalancovaný" chary :-) dřív to byly taktiky který zvládl každej kdo měl max nekro a mgry 60 a ted na to je potřeba nejen skill postavy, ale i mozek ;)
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

To zcela vysvetluje proc jsi praskal vypravy kde jsi byl za modraka Cubajzicku
Cubajz
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cubajz »

Pardon! Ale já sem NIKDY ŽÁDNOU výpravu neprásknul, tak se tady moc neroztahuj ;) a nemluvil sem vůbec o PK, pvp se kdysi hrálo i ve frakci...ale to ty nemužeš pamatovat. ;)
Odpovědět