Stav PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Stav PvP

Příspěvek od erunno »

cermi píše:nesouhlasim, muzou byt i takovi co hrajou pvp a chteji loot proto, aby meli z ceho to pvp hrat...
Takže spadáš do kategorie
Neumějí jinak získat věci :D
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

určitě ne, spadám do kategorie pvp už me ani nebaví, vim ale z dřívějška..
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Raynor píše:
Fourto píše:Zdravim, vim, že většina nebude respektovat můj názor a bude si tu snažit z toho udělat srandu, ale budiž, pokud jste banda primitivů. :) Momentální stav pvp je doopravdy děsivý.. Hraju prska už nějakou tu dobu a co GMka vymysleli, nic proti novinkám, ale skládačka u rangera dává DOTKU, u buchen dává PARU, což v pvp je setsakra nefér.. Co dát aspoň hloupýmu mágovi k skládačce nějaký to procento na healing? Mák se sotva uhealí tý dotce.. Pak tu máme řetězy.. What THE HELL?!
Sice prsk dá burst dmg 80 + nějaký drobný, jenže má healing o dost menší.. Burst dmg od prska se dá uhealit, ufizzovat, pokud jste alespoň trošku schopný.. Ale když na vás naběhne plechovka s chainama a s šutrovkou, která vám dá skoro IK? hah.
Jestli vám jde o to, aby pvp běhali jen buchny, tak to napiště rovnou.. Koho to má bavit, takhle nevyvážený..
Nehrát pvp je moudrá volba v tomto případě...Já osobně se snažím nehrát pvp a od té doby jsem mnohem štastnější člověk ;)
like tiez mi to nerobilo dobre :p
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Empair píše:
chudáci chaosáčci už nejsou dominantní na PvP oni teďka běhaj Očka a je jich hodně ... no slžičku musím zatlačit ...
To bylo keců a zase si zhasl jak svíčka... Jsi jen exkrement, co není schopen zahrát nic.. a to, že máš 30 liíd v guildě? za dva dny jich tam máš pět.. Proč? Jen díky tomu, že máš malování a svůj svět = nakreslenej celej desp... Každej si chtěl jen nahrabat, ale zachránit tě, protože si přítel? To si radši každej na ty ruce nableje...
Tuhle hru už hrají lidé jenom kvuli lidem..u vás...nikdo..
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Rza
Inkless
Inkless

Příspěvek od Rza »

chaos je na skill, order na pocet.

tak tomu bolo a vzdy to tak bude.
emp to ze vies pvp ako JEDINY z guildy je troske pase, tvoje pvp kvality uznavam ale kto z tej tvojej omg guildy zahra nieco? ten rang co stoji ako lofas a snazi sa dat ikacko usmazis na 3 kalvasy a o ostatnych je to aj skoda reci. zostante prosim radsej pri despoch, ty chod niekam do vendetty a mlc
Growin' up as a Brooklyn baby
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

jo a odkdy? je to vzdy obracene vy s tema popelnicema.p
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Pepa Bajza »

Nemá PVP svoje gm?? (nevím nejsem si jistý jestli to tak je)... Pokud má proč se o to sakra nestará??? jediné co se zavedlo je zhazování z jezdítek což je největší kravina co kdy DP vypustilo ven.. kdybych chtěl zhazovat z jezdítek atd. tak jdu na _ nebo někam,pvp bylo dobré do doby než se začali dělat speciálky a upravovat věci tak aby z toho měla výhodu jen určitá banda lidí... Je to celé blbost to jak je nastavený pvp systém,Gmka tu furt hledí hlavně na pvm a na pvp se zapomíná... je jim fuk jaká je hratelnost..Jak tu kdesi psal Acarus že hráčský acc neměl pěkně dlouho lognutý,Wizzy moc dobře ví jak se běhalo pvp takže nechápu důvod ho takto Kur...Kazit.Nejdou mě do hlavy relogy třeba... Je to snad proboha pvp takže lognu pk vybiju blue nebo oni mě a abych si mohl zahrát další pvp relog 10 minut?? Vždyť za 10 minut už tam zas nikdo nebude,cove prázdné.Nemluvě o frakci,to je úplná zbytečnost...PK/Frakce jsou na pvp né???? když je frakce lognu frakci,když jsou blue lognu pk a prostě hraju pvp....teďka lognu pk pobiju blue a zas abych hodinu čekal než můžu lognout frakci se kterou bude zas nějaké pvp... protože novodobá frakce např. Empovci ti stojí z 90% v gz ven vyběhnou jen když je jich na Ts 15 + 10 Cv njůbů.. to je pvp?? Bhw další frakce která zná Cove město a svůj baráček 20 kroků od cove brány... když jim to nevýjde tak hledají nejbližší cestu do gz kde by mohli zaspamovat svoje oblíbené slovíčko Guards... Ještě že už se nehledí na pravidla o zneužívání guardů... Tímto bych chtěl aj aby Frakce nemohla zabíhat do baráku při pvp Frakce/blue stejně tak jako je to u odlogu v gz !!! je tady toho strašně moc co prostě není v pvp dotáhnutého do konce a nebo je a maximálně to pvp posunulo zas o příčku níž v hratelnosti ;-) A pokud je Gms přímo na PvP proč sem pěkně dlouho neviděl nějaký pvp event?? Něco na styl ti jdou tam a tam, Blue jim musí pomoci aby se jim nic nestalo a ejhle oběví se parta vrahů kteří je chtějí pobit.. klidně bez lootu... A myslím si že pojíždění dungů nemá smysl rozebírat né? :p To už prostě do konce dp budeme pojíždět Ice aby sme měli +5 kosti na cv pvp v kterém si lootneme další +5 kosti ;-) Dřív se dalo uživit čistě pvpečkem,znám spusta a spousta lidí co hráli pure pk.. protože měli z čeho kupovat Equipy atd...Teďka je to zcela nemožné... Dobíhatelností dungů by se i snížil počet lidí co si dungy solují atd.. protože na to abys šel solo potřebuješ Equip,když o něm nemáš ztrach tak proč si ho nevzít... Kdyby se dungy daly pojíždět tak by chodily vícečlené skupinky hráčů pro větší bezpečnost atd.. ;-)
Mám chuť na Tribit, 4 kila hořčice, Nutellu
a kiwi a dvě Mily.

Pálim pět dní v tejdnu a z víkendu oba dva,
co mi po vás, jebu vám, že vám nevoní nebula !
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Něco na tom bude, kdyby tu bylo opravdové pvp GM, tak tyhlety věci řeší. Tady se řeší s prominutím prdlačku a řeší to lidi, kteří už evidentně zapomněli, o čem to pvp má bejt. Jsem za zvolení novýho pvp GM z řad dobrejch pvperů, neukamenujte mě, ale ikdyž je Emp bukva a Wizzy ještě větší (tím samozřejmě nepomíjím, že by museli chtít), tak pvp vždycky uměli dobře a pokud se toho někdo takovej ujme trochu s respektem a zodpovědností, může to víst jen k lepšímu. Omezený pravomoce jsou samořejmostí, ale prostě by se o to někdo měl začít starat. Sice říkáte, že se staráte primárně o pvm, protože se nejvíc hraje, ale tady je podle mě spousta hráčů, kteří to pvpčko nehrajou, protože se hrát nedá. Umřelo to s nezájmem GM a Vaše argumentace tím, že řešíte hlavně pvm to prostě dokonale vystihuje a podtrhuje... Prostě zvažte místo nekonečnýho vymlouvání se, jestli není čas dát pvp šanci v podobě novýho větru do plachet v GM teamu.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Beruska píše:Něco na tom bude, kdyby tu bylo opravdové pvp GM, tak tyhlety věci řeší. Tady se řeší s prominutím prdlačku a řeší to lidi, kteří už evidentně zapomněli, o čem to pvp má bejt. Jsem za zvolení novýho pvp GM z řad dobrejch pvperů, neukamenujte mě, ale ikdyž je Emp bukva a Wizzy ještě větší (tím samozřejmě nepomíjím, že by museli chtít), tak pvp vždycky uměli dobře a pokud se toho někdo takovej ujme trochu s respektem a zodpovědností, může to víst jen k lepšímu. Omezený pravomoce jsou samořejmostí, ale prostě by se o to někdo měl začít starat. Sice říkáte, že se staráte primárně o pvm, protože se nejvíc hraje, ale tady je podle mě spousta hráčů, kteří to pvpčko nehrajou, protože se hrát nedá. Umřelo to s nezájmem GM a Vaše argumentace tím, že řešíte hlavně pvm to prostě dokonale vystihuje a podtrhuje... Prostě zvažte místo nekonečnýho vymlouvání se, jestli není čas dát pvp šanci v podobě novýho větru do plachet v GM teamu.

Mužeš mi prosim v bodech a v kratkych větach (max jeden řadek) napsat čim by jakékoli GM mělo zlepšit to PVP?

Kritika změn je normální lidé vždy nechtějí zmenu ktere se musi přispusobit. Na jedné straně se křiči udělejte nějaké oživení hry je to furt to same, na druhe pak omg pro to nebo ono to je moc ono zruste to driv to bylo lepsi. Nevsiml jsem si ze by se jakakoli zmena tykala charu ktere by si kdokoli nemohl udělat. Tak co řešite? To že už mag povolani neni nejlepši do PVP tak si udělejte to co nejlepši je a hrajte to, až se to časem zase změni tak se přispusobte ne?

Herni mechanika PVM se také zmenila a to zasadně pro mnoho postav, hold nauč se to hrat, ranger ktery měl vše dřive, clerik ktery měl silné summony a v PVM užasnej, atd. Tak chcete PVP hrajte PVP naučte se jiné metody PVP je primarně o utěku a o změně strategie, zhodit s koně muže mlatička ano chapu loboval bych za to same aby to mohl nějak prsk nebo aby měl nějakou možnost se s toho dostat ale odsuzovat vše? nechapu jo a PVP v UO mě opravdu nezajima protože mě nebavi refovat, nebavi mě běhat nahatej, nebavi mě reskill a HK, a nebavi mě hlavně kecy zde o něm.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Bez omezenejch pravomoci pvp gm nemuze existovat ... protoze jak si overi spravnost tvrzeni cloveka A oproti cloveku B ... viz pripad hodil na me sipku z baraku. Obet tam byla sama a clovek z hazel z baraku tam mel svoje GM, ktere to asi nevidelo, tvrzeni proti tvrzeni.

A opropo vsichni bychom byli radi kdyby se o to nekdo zodpovedny stara a my meli klid na praci. Proc? Protoze 80% agendy gmka jakyhokoliv tvori problemy s prave PvP ...
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Irto píše:Mužeš mi prosim v bodech a v kratkych větach (max jeden řadek) napsat čim by jakékoli GM mělo zlepšit to PVP?

Kritika změn je normální lidé vždy nechtějí zmenu ktere se musi přispusobit. Na jedné straně se křiči udělejte nějaké oživení hry je to furt to same, na druhe pak omg pro to nebo ono to je moc ono zruste to driv to bylo lepsi. Nevsiml jsem si ze by se jakakoli zmena tykala charu ktere by si kdokoli nemohl udělat. Tak co řešite? To že už mag povolani neni nejlepši do PVP tak si udělejte to co nejlepši je a hrajte to, až se to časem zase změni tak se přispusobte ne?

Herni mechanika PVM se také zmenila a to zasadně pro mnoho postav, hold nauč se to hrat, ranger ktery měl vše dřive, clerik ktery měl silné summony a v PVM užasnej, atd. Tak chcete PVP hrajte PVP naučte se jiné metody PVP je primarně o utěku a o změně strategie, zhodit s koně muže mlatička ano chapu loboval bych za to same aby to mohl nějak prsk nebo aby měl nějakou možnost se s toho dostat ale odsuzovat vše? nechapu jo a PVP v UO mě opravdu nezajima protože mě nebavi refovat, nebavi mě běhat nahatej, nebavi mě reskill a HK, a nebavi mě hlavně kecy zde o něm.
My neodsuzujeme vše...z většiny si za to můžou hráči ale tak prostě chce to větší dohled na to... na co jsou v pravidlech zapsané věci které se nikdy netrestaly?? je to tam jen proto aby Gmka mohli rozdávat jaily jen lidem u kterých se jim to zrovna hodí nebo proč?? To že se víc věnujete pvmku je sice fajn ale je tu furt pár lidí kteří pvm nehrajou,protože je to nebaví a hrajou jen čistě pvp...Jenže to ztrácí smysl poslední dobou!
Irto jak chceš změnit taktiku když tě honí 10 blue z toho 7 plechů co tě zhazují z jezdítka.. napiš mě prosímtě jak bych měl změnit taktiku na pvp..toto by mě velice zajímalo ;-)
a kiwi a dvě Mily.

Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Acarus píše:Bez omezenejch pravomoci pvp gm nemuze existovat ... protoze jak si overi spravnost tvrzeni cloveka A oproti cloveku B ... viz pripad hodil na me sipku z baraku. Obet tam byla sama a clovek z hazel z baraku tam mel svoje GM, ktere to asi nevidelo, tvrzeni proti tvrzeni.

A opropo vsichni bychom byli radi kdyby se o to nekdo zodpovedny stara a my meli klid na praci. Proc? Protoze 80% agendy gmka jakyhokoliv tvori problemy s prave PvP ...
Tak udělejte nějaké GM co se bude starat o pvp.. ale hlavně ať to je člověk co běhal aj frakci a i Pk ... A vy se nemusíte o tolik věcí starat... Ale hlavně ať to gm není nějaký Blatos... Hodil by se na to třeba Robko,ale tam je zas ten problém stím že on hraje jen blue takže nemůže posuzovat... ale třeba Nycte,Emp,Ara,Joewar,nebo spousta dalších,měli by třeba jen minimální práva,ale alespoň by pto to něco dělaly...Teďka je to fakt katastrofa ;-)
a kiwi a dvě Mily.

Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Pepa Bajza píše:
Irto píše:Mužeš mi prosim v bodech a v kratkych větach (max jeden řadek) napsat čim by jakékoli GM mělo zlepšit to PVP?

My neodsuzujeme vše...z většiny si za to můžou hráči ale tak prostě chce to větší dohled na to... na co jsou v pravidlech zapsané věci které se nikdy netrestaly?? je to tam jen proto aby Gmka mohli rozdávat jaily jen lidem u kterých se jim to zrovna hodí nebo proč?? To že se víc věnujete pvmku je sice fajn ale je tu furt pár lidí kteří pvm nehrajou,protože je to nebaví a hrajou jen čistě pvp...Jenže to ztrácí smysl poslední dobou!
Irto jak chceš změnit taktiku když tě honí 10 blue z toho 7 plechů co tě zhazují z jezdítka.. napiš mě prosímtě jak bych měl změnit taktiku na pvp..toto by mě velice zajímalo ;-)
Pepiku,tvuj postik byl velice vhodný k tvé inteligenci.. Bohužel už to Acarus zamkl abych ti na to mohl krásně odpovědět. Jinak ke stavu pvp. Je to mizerný. co na to říct. Kdyby se mělo trestat vše a u každého hráče tak je jail plnej od rána do večera. Jestli hraješ na dp delší dobu,kdy jsi zažil časy že hrálo 300-400 lidí,což je 5-6 let z5,tak by si zjistil že DP jde od 10 k 5.. Je to věc názoru,ale potom co se smázlo Hated a Magic Generation zhruba před rokem tak hrálo běžně 130-140 lidí,teď DP hraje ve špičce max 60-70 lidí, a to o nečem vypovídá. Když vezmu v potaz to,že přišly vymoženosti jako jsou ty shrinkovaci stuny, tak mág,negr a popřípadě další postavy co se v běžném pvp hrály ztráci uroveň pvp. Ale máš i další věci a to frakční věci za reward coiny. Pořád opomenuté pk zůstavají pozadu,třeba jim něco taky udělaj,ale dost o tom pochybuju :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pepa Bajza píše:
Acarus píše:Bez omezenejch pravomoci pvp gm nemuze existovat ... protoze jak si overi spravnost tvrzeni cloveka A oproti cloveku B ... viz pripad hodil na me sipku z baraku. Obet tam byla sama a clovek z hazel z baraku tam mel svoje GM, ktere to asi nevidelo, tvrzeni proti tvrzeni.

Tak udělejte nějaké GM co se bude starat o pvp.. ale hlavně ať to je člověk co běhal aj frakci a i Pk ... A vy se nemusíte o tolik věcí starat... Ale hlavně ať to gm není nějaký Blatos... Hodil by se na to třeba Robko,ale tam je zas ten problém stím že on hraje jen blue takže nemůže posuzovat... ale třeba Nycte,Emp,Ara,Joewar,nebo spousta dalších,měli by třeba jen minimální práva,ale alespoň by pto to něco dělaly...Teďka je to fakt katastrofa ;-)
Precti si to znova nez ti dam ban za obchazeni banu ...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Beruska píše:Něco na tom bude, kdyby tu bylo opravdové pvp GM, tak tyhlety věci řeší. Tady se řeší s prominutím prdlačku a řeší to lidi, kteří už evidentně zapomněli, o čem to pvp má bejt. Jsem za zvolení novýho pvp GM z řad dobrejch pvperů, neukamenujte mě, ale ikdyž je Emp bukva a Wizzy ještě větší (tím samozřejmě nepomíjím, že by museli chtít), tak pvp vždycky uměli dobře a pokud se toho někdo takovej ujme trochu s respektem a zodpovědností, může to víst jen k lepšímu. Omezený pravomoce jsou samořejmostí, ale prostě by se o to někdo měl začít starat. Sice říkáte, že se staráte primárně o pvm, protože se nejvíc hraje, ale tady je podle mě spousta hráčů, kteří to pvpčko nehrajou, protože se hrát nedá. Umřelo to s nezájmem GM a Vaše argumentace tím, že řešíte hlavně pvm to prostě dokonale vystihuje a podtrhuje... Prostě zvažte místo nekonečnýho vymlouvání se, jestli není čas dát pvp šanci v podobě novýho větru do plachet v GM teamu.
Jediný efekt co by PvP GM mělo, by bylo více zavřených za všemožné PvP prohřešky, protože bohužel PvP zachránit moc nejde. Jak vyplývá z toho názvu "Player vs Player" tak je takové jaké si ho hráči udělají. Z naší stran bylo spousta pokusů o oživení frakce, PvP mass questy apod. Vždycky to ale zkolabuje na hráčích. Jediné co byli hráči v diskuzy na fóru schopni vymyslet byli věci, které by zas kazili hru hráčům hrajícím primárně PvM. Současné stavy jsou snahou zviditelnit v PvP i jiné povolání než ty 2 s 4 kouzly, protože to nikdy moc nefungovalo. Samozřejmě se prskům ztráta dominance nelíbí, nicméně to PvP oživilo.
Většina lidí argumentuje v PvP o equipu jedné či druhé strany, o tom jak se ztrácí, není, je zdlouhavé ho reffovat. Ale když se pak podíváš jak se využivá například nejnovější PvP aréna, kde se o nic nepřichází a všechen equip se dostane, je zřejmé že v tom problém nebude.
Osobně jsem měl v plánu udělat 2v2/3v3 arény s rating systémem a nějakými výraznými odměnami pro nejlepší Týmy (i titulem před jménem). Ale představa toho jak půlka lidi bude nadávat jak to je jenom zkopírovano z WoW a druhá půlka bude výhry nějakým způsobem podvádět, mě od toho dokonale odradila.

ad.Sysel
UO je staré 14 let, DP je staré 11 let, je samozřejmě logické že hráči ubývají a nový se neobjevují vzhledem k konkurenci jaká nyní na poli online her je. 14 let stará hra, která se bez pomocných externích programů neobejde, reálně ani moc nikoho začít hrát neláká. Nemluvě o Sphere, která má zmíněných 11 let a kterou v podstatě nemůžeme upravovat, opravovat, vylepšovat a všechno se musí řešit horko těžko skriptově. V této době je podivující že DP má online více jak 30 lidí, nicméně na druhou stranu se tím nenecháme vydírat a rozhodně nebudeme žádné prohřešky ignorovat.
Na PK se nezapomíná, krom frakčních předmětů není nic co by PK nemohli používát a blue mohli, to že všichni běhají za prsky bez equipu které za 200k vytrénovali, s tím my nic neuděláme.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Rza píše:emp to ze vies pvp ako JEDINY z guildy je troske pase, tvoje pvp kvality uznavam ale kto z tej tvojej omg guildy zahra nieco? ... zostante prosim radsej pri despoch, ty chod niekam do vendetty a mlc
Proc by meli hrat jen skill hraci? Ja sem si dal postavu do OMG abych si pvp vyzkousel, naucil se ho a kdyz me to bude bavit, tak treba zacal tu frakci behat casteji. Naucit se behat pvp chvili trva a do ty doby ti kazdej bude behat jako lama. Stezujete si, ze vam pvp upada, a prave pritahnutim novejch lidi je moznost ho ozivit.
Navic vy, co behate pvp byste si meli uvedomit, ze k tomu, abyste mohli hrat, potrebujete protivniky. Tak nechapu tu snahu za kazdou cenu to tumu druhymu co nejvic zneprijemnit. Praseni, ruzny neustaly psani page za kdejakou blbinu. Viz treba afera s sipkou z baraku. Pak se nedivte, ze uz to skoro nikdo nebeha a ani zadny GM nema chut to resit.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Nevím, minimálně bych začal tvrdě trestat frakce za zabíhání do baráků, gz a za odlogy... protože z toho je mi na blití. Chápu, že říkáte, že pvp se těžko zachraňuje, páč je z valné části o těch hráčích, ale dá se to upravit tak, aby ti slušní nebyli v nevýhodě. Já třeba jsem podle mě jeden z nejslušnějších pvperů, co na dp chodil, stojím si za tím :-p a fakt mi strašně vadí fakt, že člověk, kterej to pvp vůůůbec ale vůůůbec neumí, mě může jednou střelit šípem a jít mě totálně poprasit. Přitom mu pravidla žehnají v tom, že když já ho odezdím venku za branou, tak hodí hnědou čáru do baráčku 20 kroků do lesa. A co je největší nesmysl je to, že frakce, která by se měla chovat nejlíp, jít i do přesily apod. je v tomhle úplně nejhorší. Není ten status frakce a všechny výhody, který ten hráč získá jakousi odměnou za to, že jde do pvp jako hráč a ne jako troska? Ty lidi by si měli ty nb itemy, štíty s tunou armoru a podobně nějak zasloužit ne? Tak proč jim pořád dovolujete i ty největší prasárny? Jakej pak mají ty zvýhodnění důvod? A tím nemyslím je furt strkat do vězení a dávat jim měsíc pauzu od frakce... ale frakce zaběhne do baráku, tak prostě první napomenutí, pak ještě jedno a pak mažu barák no. Ty lidi si to rozmyslí. To stejný s odlogem. Jednou to zkontroluju, dám napomenutí a podruhé mažu. Nevidím důvod, proč by to tak nemělo bejt. Já jsem vživotě na dp neměl prohřešek... jo, odlog ducha u dungeonu :-D po mass fightu, světe div se, že jsem naštvanej nekopal Help Room. Chci říct, když si to někdo dokáže hlídat tolik let, proč jste tak měcí na ty prasata... to prostě nemá ve frakci co dělat, nemá to mít nb zbraně a tolik výhod.
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

nekdo zabehne protoze dojde dung bud ma u sebe loot nebo pvm eqip s 350 vahou a to bych zabehl i ja
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Beruska píše:Nevím, minimálně bych začal tvrdě trestat frakce za zabíhání do baráků, gz a za odlogy...
Vsak odlogy frakci a zabihani do baraku se trestaj, i pri boji proti pk. A to okamzitym vyhazovem.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Rza
Inkless
Inkless

Příspěvek od Rza »

Mephist píše:
Rza píše:emp to ze vies pvp ako JEDINY z guildy je troske pase, tvoje pvp kvality uznavam ale kto z tej tvojej omg guildy zahra nieco? ... zostante prosim radsej pri despoch, ty chod niekam do vendetty a mlc
Proc by meli hrat jen skill hraci? Ja sem si dal postavu do OMG abych si pvp vyzkousel, naucil se ho a kdyz me to bude bavit, tak treba zacal tu frakci behat casteji. Naucit se behat pvp chvili trva a do ty doby ti kazdej bude behat jako lama. Stezujete si, ze vam pvp upada, a prave pritahnutim novejch lidi je moznost ho ozivit.
Navic vy, co behate pvp byste si meli uvedomit, ze k tomu, abyste mohli hrat, potrebujete protivniky. Tak nechapu tu snahu za kazdou cenu to tumu druhymu co nejvic zneprijemnit. Praseni, ruzny neustaly psani page za kdejakou blbinu. Viz treba afera s sipkou z baraku. Pak se nedivte, ze uz to skoro nikdo nebeha a ani zadny GM nema chut to resit.
Ked sa chces ucit pvp, hraj to v arene a nie stylom pockam na 6tich empovcov ci nelognu nahodou a potom dam jeden pog a zrazu som ubermajster a pri fullovani protivnika si este neodpustim neaku poznamku.
Neviem za koho behas a je mi to jedno, pretoze sameho ta urcite nikdy nikde nestretnem, takze tvoj styl ucenia sa pvp je tak trosku zbytocny a nemiestny ale ak ti ide iba o dobry pocit, tak budiz..
Growin' up as a Brooklyn baby
Odpovědět