Stav PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Stav PvP

Příspěvek od Fourto »

Zdravim, vim, že většina nebude respektovat můj názor a bude si tu snažit z toho udělat srandu, ale budiž, pokud jste banda primitivů. :) Momentální stav pvp je doopravdy děsivý.. Hraju prska už nějakou tu dobu a co GMka vymysleli, nic proti novinkám, ale skládačka u rangera dává DOTKU, u buchen dává PARU, což v pvp je setsakra nefér.. Co dát aspoň hloupýmu mágovi k skládačce nějaký to procento na healing? Mák se sotva uhealí tý dotce.. Pak tu máme řetězy.. What THE HELL?!
Sice prsk dá burst dmg 80 + nějaký drobný, jenže má healing o dost menší.. Burst dmg od prska se dá uhealit, ufizzovat, pokud jste alespoň trošku schopný.. Ale když na vás naběhne plechovka s chainama a s šutrovkou, která vám dá skoro IK? hah.
Jestli vám jde o to, aby pvp běhali jen buchny, tak to napiště rovnou.. Koho to má bavit, takhle nevyvážený..
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Stav PvP

Příspěvek od cermi »

na jednu stranu ti rozumim a na druhou stranu si myslim, ze ted je to opravdu vyvazene v pomeru cena/vykon a jako vzdy, je to jen o poctech..
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Fourto píše:Zdravim, vim, že většina nebude respektovat můj názor a bude si tu snažit z toho udělat srandu, ale budiž, pokud jste banda primitivů. :) Momentální stav pvp je doopravdy děsivý.. Hraju prska už nějakou tu dobu a co GMka vymysleli, nic proti novinkám, ale skládačka u rangera dává DOTKU, u buchen dává PARU, což v pvp je setsakra nefér.. Co dát aspoň hloupýmu mágovi k skládačce nějaký to procento na healing? Mák se sotva uhealí tý dotce.. Pak tu máme řetězy.. What THE HELL?!
Sice prsk dá burst dmg 80 + nějaký drobný, jenže má healing o dost menší.. Burst dmg od prska se dá uhealit, ufizzovat, pokud jste alespoň trošku schopný.. Ale když na vás naběhne plechovka s chainama a s šutrovkou, která vám dá skoro IK? hah.
Jestli vám jde o to, aby pvp běhali jen buchny, tak to napiště rovnou.. Koho to má bavit, takhle nevyvážený..
Nehrát pvp je moudrá volba v tomto případě...Já osobně se snažím nehrát pvp a od té doby jsem mnohem štastnější člověk ;)
Správce charity válečníků
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

mno skladacky zbrane driv byly taky naprd kdyz nedavaly efekt kyzto skladacka u maga je lepsi nez invul roba skladacka zbran byla podle me jen na trh
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Edward Cullen píše:mno skladacky zbrane driv byly taky naprd kdyz nedavaly efekt kyzto skladacka u maga je lepsi nez invul roba skladacka zbran byla podle me jen na trh
Doopravdy? Já teda běhal s invul mageskou, která byla i v armoru lepší, než skládáná róba.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

clovek by rekl, ze uroven pvp se odviji od toho jak mezisebou hraci interaktivne hraji, zabijeji se a maji vetsi presilu. a ne o tom kolik sem schopnej zabit lidi jednim makem.
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Acarus píše:clovek by rekl, ze uroven pvp se odviji od toho jak mezisebou hraci interaktivne hraji, zabijeji se a maji vetsi presilu. a ne o tom kolik sem schopnej zabit lidi jednim makem.
I ve skupině záleží na jedinci..
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Beztak je to váš server, vy si tu můžete dělat co chcete, jen jsem chtěl podoknout na tudle nevýhodu.. Třeba to lockněte, whatever.
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Jsem primitiv. Nerespektuji tvůj názor a nesouhlasím s ním. PvP se mi poslední dobou přijde zajímavější, zábavnější...
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

cermi píše:...na druhou stranu si myslim, ze ted je to opravdu vyvazene v pomeru cena/vykon
u vsetkych , len nie u prskov
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

nahatej rang so skladackou, s ktoreho nepadne nic je lepsi ako mag v +25 a adamantke, takze vyvazenie sa celkom nepovedlo by som povedal :)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Severka píše:nahatej rang so skladackou, s ktoreho nepadne nic je lepsi ako mag v +25 a adamantke, takze vyvazenie sa celkom nepovedlo by som povedal :)
No vidíš, tak sakra honem! Neváhej a zakládej!

Nahatej ostrostřelec je očividně tvůj sen. :roll: Můžeš pak masit retardovaný mágy v adamantkách a budeš mamonář jaxviň. :unibrow:
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Aspoň máte konečně proti komu běhat když ti méně schopní prskové nejsou již tak dominantní. PvP to oživilo, to je jedině plus.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ocroc píše:Aspoň máte konečně proti komu běhat když ti méně schopní prskové nejsou již tak dominantní. PvP to oživilo, to je jedině plus.
Musim povedat, ze ludia ktory nezvladali prska hraju uz ine chary menej narocne na skill a pvp to ozivilo to mas pravdu, len zase by to nechcelo robit nejake extra boosty pre tie ostatne povolania. Popravde, rangovskej skladacke zrusit ten bugovaci poison(a dat namiesto toho nieco ine) a povedal by som ze bude vsetko o.k.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Nikdy jsem si nepředstavoval, že si půjdu stěžovat na forum, kvůli nějaký prkotině.. Lava bomby, který sundávaj jedinou výhodu mága v pvp, což je zeď.. Řetězy, který ti sundaj jezdítko a nemůžeš ho odshrinknout (Shrink speara byla geniální), což je dost nasrávací, stačej dvě hloupý buchny, kterým ty za prska nic neuděláš a oni tě zabijí.. A teď ještě skládačka, která má takovou dotku , že se s mákem tomu neuhealíte nebo vás porád paruje.. Je to fakt nevyrovnaný a jestli to nevidíte, tak jste slepý.. Kdyby to byl aspoň hodnotnej item, ale NB item, kterej vás skoro zabije? Imho, zničili jste to :lol:
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Fourto píše:Nikdy jsem si nepředstavoval, že si půjdu stěžovat na forum, kvůli nějaký prkotině.. Lava bomby, který sundávaj jedinou výhodu mága v pvp, což je zeď.. Řetězy, který ti sundaj jezdítko a nemůžeš ho odshrinknout (Shrink speara byla geniální), což je dost nasrávací, stačej dvě hloupý buchny, kterým ty za prska nic neuděláš a oni tě zabijí.. A teď ještě skládačka, která má takovou dotku , že se s mákem tomu neuhealíte nebo vás porád paruje.. Je to fakt nevyrovnaný a jestli to nevidíte, tak jste slepý.. Kdyby to byl aspoň hodnotnej item, ale NB item, kterej vás skoro zabije? Imho, zničili jste to :lol:
Uvažuješ i o tom že ten ranger bojuje take proti jiným než jen prsk povolanim? Napřiklad war, pala, vamp...? To je tak velkej problem mit sebou pro ten připad 2-3 cure potiony? Nehlede na to že ta skladačka nestřili za běhu ale musi se natahnout a pak vystřeli.

Prosim not offensive, ja si jen myslim že poison se da celkem snadno zhodit pokud buguje tak souhlasim že to opravit ale proti plechum je rang silny? Proč neběha PVP samej rang?
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Todle nevypadá, že jde shodit cure potionem.. Neni to poison ale jakási tikavá Dotka.. No, ve hře jsem viděl, jak si už někdo stěžuje, že ho skoro ustřílí rang.. Navíc to jak řikáš, že nestřílí za běhu, to sice ne, ale někdy to tak občas vypadá.. V podstatě nemá prsk šanci sundat rangera se skládačkou když střílí fakt rychle a má ještě šanci na takovou silnou dotku..Do toho rr a srdíčko, přičemž tam prsk musí běhat kilometry daleko, aby se půl hodiny healil a zase se mohl vrátit, hodit mu jedno kvf a zas to samé..
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Tak běhejte ve dvou s warem/palem/Vampem a on si to ten ranger rozmyslí, zůstat stát. Hra na dp nikdy nebylo o sóle. Jak pvp, tak pvm.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Teď už je těžký, aby někdo běhal pvp.. Polovinu dne nikoho nepotkáš.. Jednou za den se sejde banda lidí, pořežou se, nerefnou a je konec pvp.. Začíná to bejt celkem o tom, že potkáš jednoho hráče, což znamená 1v1, který se udájně neběhá.. Jenže já jsem běhal aktivně a narážel na to pokaždý, když jsem hrál.. Proto když se vymýšlej rádoby vylepšováky, tak to chce vymyslet pro všechny a ne jen pro buchny.. :wink:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

tak hraj ranga ... se skladackou.

navic diky udelej tohle a jakakoliv banda se povede, je prsk v lese nesmrtelnej, hlavne negr teda. Ja bych jim ten heal jeste snizil klidne :P

jedinej prinos zatim je to rkckovani, to je nedoreseny a opravim to ...
Odpovědět