Vzdy si behal pala, aj ked neboli vylepsovatka a sam urco vies, ze paladin bol dost dobry. Obrovska vydrz a aj dmg...Nagash píše:Já si nemůžu stěžovat, vždy jsem běhal za pala, dřív to bylo dost bez zubé. Ted to dostalo třetí rozměr.
Pokud nejsi lama tak se umíš řetězum vyhnout.
Pokud ti vadí láva bomby tak nezdi a nebo používej energy field. Vždy se dá něco vymyslet a ne plakat jak malá holčička. Bůůůůůůů
Chceš aby se běhalo jen s prskem ? Jdi si zaběhat do arény, Aha to tě nebaví tam totiž nejde o mamon, Tak v tom případě naschle.
-Retazom sa viem vyhnut, ale dakedy to nevyjde a to je smrtelne... Dobry mag dokazal spravne nacasovanym wosom aspon odstenit tych ludi, teraz uz nie...
-Energy field za 50 many a takym dlhym castom si mozem dovolit len 1x ale wos hociko krat... Vymysliet? No... musim povedat, ze tazko vymyslim nieco proti dobremu paladinovi... Sam sa ho uz ani nepokusam zabit lebo je skoro nesmrtelny - sumy nepomozu proti jeho boostom a kvf na jeho heal/hp je slabe...
-Vies, musim povedat, mne osobne sa tie retaze pacia a neviem sa dockat kedy si ich spravim, lenze ty zabudas na ostatne povolania...
-Vamp? po specke este ked neboli bomby ani chainy bol dobry ale stejne ho nikto nebeha... Posilit vampa by som kludne bral co by bolo aj dobre aby to bol zaujimavejsi char na pvp
-Rang? - No ja som si kedysi davno spravil pk ranga, a vtedy som si zanho toho vela zlozil ale v dnesnej dobe je naozaj slaby v pvp, bomby sice ma, ale aj napriek tomu ze je specializovany nedostal chainy ako war/pal no... Rang naozaj malo vydrzi a dmg dealuje len proti prskom ktory maju ar<30 (s +9 lukom)
-mag a nekro? - boli vzdy dobre povolania, aj by som si tazko predstavil ich zosilenie ale vzhladom na to ze este nie su specky a nepridali sa im ziadne itemy je tazko povedat aky budu...
Dnes v pvp behaju hlavne - palovia, klerici, warovia a par prskov. Posilit klera, to by som musel mat velku fantaziu pretoze je to skvele povolanie a po teoretickej stranke v pvp najsilnejsie a najnarocnejsie na skill ale to sa mi tu nechce rozoberat ze preco...
Ranga posilit to by zase plakali vsetci prskovia lebo uz aj teraz robi problemy, ale proti palovi sa neda provnavat a ani najmensiu sancu nema no...
U vampa by som si vedel predstavit vylepsienie - +10 heal na zaciatok a nejaky speci utok...
-maga nekra uvidime po speckach....