Chainy a Lava bomby

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Chainy a Lava bomby

Příspěvek od Strigwyr »

Nagash píše:Já si nemůžu stěžovat, vždy jsem běhal za pala, dřív to bylo dost bez zubé. Ted to dostalo třetí rozměr.
Pokud nejsi lama tak se umíš řetězum vyhnout.
Pokud ti vadí láva bomby tak nezdi a nebo používej energy field. Vždy se dá něco vymyslet a ne plakat jak malá holčička. Bůůůůůůů

Chceš aby se běhalo jen s prskem ? Jdi si zaběhat do arény, Aha to tě nebaví tam totiž nejde o mamon, Tak v tom případě naschle.
Vzdy si behal pala, aj ked neboli vylepsovatka a sam urco vies, ze paladin bol dost dobry. Obrovska vydrz a aj dmg...
-Retazom sa viem vyhnut, ale dakedy to nevyjde a to je smrtelne... Dobry mag dokazal spravne nacasovanym wosom aspon odstenit tych ludi, teraz uz nie...
-Energy field za 50 many a takym dlhym castom si mozem dovolit len 1x ale wos hociko krat... Vymysliet? No... musim povedat, ze tazko vymyslim nieco proti dobremu paladinovi... Sam sa ho uz ani nepokusam zabit lebo je skoro nesmrtelny - sumy nepomozu proti jeho boostom a kvf na jeho heal/hp je slabe...

-Vies, musim povedat, mne osobne sa tie retaze pacia a neviem sa dockat kedy si ich spravim, lenze ty zabudas na ostatne povolania...

-Vamp? po specke este ked neboli bomby ani chainy bol dobry ale stejne ho nikto nebeha... Posilit vampa by som kludne bral co by bolo aj dobre aby to bol zaujimavejsi char na pvp
-Rang? - No ja som si kedysi davno spravil pk ranga, a vtedy som si zanho toho vela zlozil ale v dnesnej dobe je naozaj slaby v pvp, bomby sice ma, ale aj napriek tomu ze je specializovany nedostal chainy ako war/pal no... Rang naozaj malo vydrzi a dmg dealuje len proti prskom ktory maju ar<30 (s +9 lukom)
-mag a nekro? - boli vzdy dobre povolania, aj by som si tazko predstavil ich zosilenie ale vzhladom na to ze este nie su specky a nepridali sa im ziadne itemy je tazko povedat aky budu...

Dnes v pvp behaju hlavne - palovia, klerici, warovia a par prskov. Posilit klera, to by som musel mat velku fantaziu pretoze je to skvele povolanie a po teoretickej stranke v pvp najsilnejsie a najnarocnejsie na skill ale to sa mi tu nechce rozoberat ze preco...
Ranga posilit to by zase plakali vsetci prskovia lebo uz aj teraz robi problemy, ale proti palovi sa neda provnavat a ani najmensiu sancu nema no...
U vampa by som si vedel predstavit vylepsienie - +10 heal na zaciatok a nejaky speci utok...
-maga nekra uvidime po speckach....
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

strigu ... Ako si napísal, retazom sa dá vyhnút a vieš aj ako, to že sa ti to z času na čas nepodarí nie je chyba nastavenia ale tvojho skillu ... Plačeš nad lavabombami, za wara som behal dlho a lavabomby som používal. Ak uvidíš hlášku, že hrač používa lavabombu tak ten wos zvytok stíhaš a ak chces aby nepoužívali lavabomby tak davaj EFka ... musíš niečo obetovať ... manu alebo to že si fizneš kvfko aby si tu stenu obnovil ...

PVP som behaval dlho za wara, dovolim si tvrdiť, že som bol schopný si vyndať na solovku 3 slabších prskov a v 2 buchnach sme roznosili kludne aj 5 členné komando. PVP plech vs. prsk bolo vždy o tom, aký chamtivý ten prsk je ... ak išiel bezhlavo do mňa, vždy lahol, lebo boj som diktoval ja a on chcel len moju kamenovku ... ak uvažoval, NIKDY som ho nedal ... takže ja za plecha som nemal žiadnu možnosť prska zabiť, jedine na jeho chamtivosť ... Teraz sa aká taká šanca plechom dala, aj ked sa tomu dá vyhnúť veľmi lahko a prsk si dokáže s tým plechom bezproblemov poradiť ... nie je to nič ultimatne ...

ostatné povolania ...
rang si plecha asi nevyndá, tak isto ako plech ranga (nebudem ti radiť ak nevieš ako) a rang ma dmg na dialku + kuzla ...
Vamp? Vamp je silný, ak to vieš za neho hrať. Mat okamžité kúzlo za neviem kolko hp (odhadzjem tak 15) čo ignoruje ijs je myslím slusné. Okrem toho kvf imunku, paru, pogy, poison field, mindblast, + zbran do ruky ...

Som rád, ako tu každý chce všetko vylepšovať, pridávať schopnosti a plače ak je niečo inak ako chce... čo tak si na 15 minut sadnúť a porozmýšlať a možno vás napadnú také veci, ktoré úplne zlepšia taktiky, využitia .... A strigu, pvp behajú pkčka v takom istom zložení. Naposledy čo som vybehol to bolo 2x prsk, 2x cler a 4x dmg ... A to tie pkčka mali retaze skôr ako modraci ... Dovolím si tvrdiť, že pkčka určujú trendy v PVP ... a ked sa to otočí proti nim, použíjú forum na brekot.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

spomina si na casi kedy stigLama nariekal kvoli tomu ze vamp je moc silny :D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sikulka píše:spomina si na casi kedy stigLama nariekal kvoli tomu ze vamp je moc silny :D
Vzpomina si na casy, kdy gramatika neplakala.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:strigu ... Ako si napísal, retazom sa dá vyhnút a vieš aj ako, to že sa ti to z času na čas nepodarí nie je chyba nastavenia ale tvojho skillu ...
Ja neplacem, da sa im vyhnut ale ja som tento topik zalozil ked som riadne nahnevany ze si lognem pk a idem si zahrat pvp a 2x som lahol bez toho aby som dal co len 1 kvf ale zmieril som sa s tym, prestal som to riesit a radsej som hladal vychytavky ako sa proti tomu branit ...
Mihal píše:Plačeš nad lavabombami, za wara som behal dlho a lavabomby som používal. Ak uvidíš hlášku, že hrač používa lavabombu tak ten wos zvytok stíhaš a ak chces aby nepoužívali lavabomby tak davaj EFka ... musíš niečo obetovať ... manu alebo to že si fizneš kvfko aby si tu stenu obnovil ...
Je to pravda, ze tie lavabomby vyzeraju nevinne, ale to obetovat kvf je naozaj dost... Vravim, ze to nie je nejaky uber item, ale ide o to ze je to dalsie vylepsovatko pre plecha a znacne dobre...
Mihal píše:PVP som behaval dlho za wara, dovolim si tvrdiť, že som bol schopný si vyndať na solovku 3 slabších prskov a v 2 buchnach sme roznosili kludne aj 5 členné komando. PVP plech vs. prsk bolo vždy o tom, aký chamtivý ten prsk je ... ak išiel bezhlavo do mňa, vždy lahol, lebo boj som diktoval ja a on chcel len moju kamenovku ... ak uvažoval, NIKDY som ho nedal ... takže ja za plecha som nemal žiadnu možnosť prska zabiť, jedine na jeho chamtivosť ... Teraz sa aká taká šanca plechom dala, aj ked sa tomu dá vyhnúť veľmi lahko a prsk si dokáže s tým plechom bezproblemov poradiť ... nie je to nič ultimatne ...
JE pravda, to co vravis. 5v2 to uz by som netvrdil lebo to je uz o niecom inom, da sa, ale podla tvojich superov... Popravde, wara hravas dost dlho a robil si problemy aj ked si nemal chainy a bomby :) sam si ta nikto nedal a ty hras toho wara dost dobre tak si vyskladas ludi aj bez tych veci... Len vravim ze su to ako bonusy aj ked si dost silny tak budes este silnejsi, a to este hraci ani na maximum nevyuzivaju potencial pala/wara... Ale sam mozno vidis, ze nekra mas na pvp ale moc ho nebehas lebo sam vies ze za prska nedas ani taku dmg a este k tomu ma prsk extremne malu vydrz... pri podareni 2x kvf a lezis no...
-Aby som to zhrnul, war je extremne dobry do maleho priestoru a teraz dostal aj abilitky na rovinku - je fajn ale stale sa da proti nemu branit alebo ho zabit, je to hlavne o skille, Ale je tu aj ten problem, ze za wara potrebujes mensi hraci skill aby si ho zvladol kde to za prska to bolo vzdy tazke, a teraz je to este tazsie no... Prsk je fajn na rovinke, aj za lacny equip - ale potrebujes ho velmi dobre hrat - sam vies co urobia nejake priemerne pk lamky ze sa ta ani nedotknu... Aj war je teraz obstojny na rovinke... Ale ked sa dostaneme do priestoru 5x5 tak tj v dungu/domoch/a nejakych speci priestoroch tak tam urcuje pravidla war a prsk nemoze nic robit lebo padne behom chvile... tam je spriemerovane slabsi prsk oproti ako war na rovinke...
Mihal píše:ostatné povolania ...
rang si plecha asi nevyndá, tak isto ako plech ranga (nebudem ti radiť ak nevieš ako) a rang ma dmg na dialku + kuzla ...
Vamp? Vamp je silný, ak to vieš za neho hrať. Mat okamžité kúzlo za neviem kolko hp (odhadzjem tak 15) čo ignoruje ijs je myslím slusné. Okrem toho kvf imunku, paru, pogy, poison field, mindblast, + zbran do ruky ...
Rang plecha snad nikdy nezabije :) ale plech - pokial ho chainami trafi a mlati midnajtkou tiez mozno nie pokial rang neni drevo no nechce sa mi tu rozpisovat, ale rang je v pvp znacne slabsi nez ostatne povolania, v grupe je proti prskom fakt dobry cize jeho posilenie by prskovia uz naozaj plakali, cize na ranga by som nejaky upgrade nevidel teda neviem si predstavit... A vamp je silny, ale to ze zanho nikto nehrava na to aky je to fajny charakter za nieco hovori :) vamp by sa mohol kludne posilit - 2 si ho daju ako nic no... a dmg tiez nema extremnu, ako celkovo je fajn ale vedel by som si u vampa predstavit vylepsenia
Mihal píše:Som rád, ako tu každý chce všetko vylepšovať, pridávať schopnosti a plače ak je niečo inak ako chce... čo tak si na 15 minut sadnúť a porozmýšlať a možno vás napadnú také veci, ktoré úplne zlepšia taktiky, využitia .... A strigu, pvp behajú pkčka v takom istom zložení. Naposledy čo som vybehol to bolo 2x prsk, 2x cler a 4x dmg ... A to tie pkčka mali retaze skôr ako modraci ... Dovolím si tvrdiť, že pkčka určujú trendy v PVP ... a ked sa to otočí proti nim, použíjú forum na brekot.
Ked budu specky na prskov, tak uvidime aky rozmer naberie pvp no... Snad budu dobre spraveny, je fajn ze aj ostatne povolania behaju pvp no uvidime akym smerom sa to zobere...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

¨Ten vamp se nebeha pole mího protože musí chodit do dngu, aby mohl používat svojí pvp abylitu, takže je to casově prostě moc náročný.
Ale vysvětli to Gmkum.
Už dlouho přemýšlim, že si udělám tremera na pvp, ale než bych udělal všeechny questy tak bych z toho si zešedivěl. A pak snim ještě muset dungovat, abych mohl používat imunku *brrrrrrrrr* děkuju raději zůstanu u paladina.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nagash píše:¨Ten vamp se nebeha pole mího protože musí chodit do dngu, aby mohl používat svojí pvp abylitu, takže je to casově prostě moc náročný.
Ale vysvětli to Gmkum.
Už dlouho přemýšlim, že si udělám tremera na pvp, ale než bych udělal všeechny questy tak bych z toho si zešedivěl. A pak snim ještě muset dungovat, abych mohl používat imunku *brrrrrrrrr* děkuju raději zůstanu u paladina.
To je aj z casti pravda, ze urobit tremera a imunku je dost o nervoch a este chodit stale dung ked sa v pvpcku casto umiera je to mozne ze to bude v tom... Vamp by mozno mohol mat unlimited kad s temnou krvou to by slo dobry napad :p ale ci sa to ujme ...

Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

To je moc srandy za moc malo nervů, na to ti ¨žádné gm nikdy nekývne
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Ta imunka u vampa me taky stve :) Gangrel si za 10 nabiti morfne stone, tzn. ma za 10 nabiti kompletni equip(brnko, super dmg) + jeste navic ma fire imunku. Tremere si za 4 nabiti nahodi jen imunku.. Na nejaky behani cove pvp, nebo frakce, kde se co chvili beha v presile a casto umira je to temer nemozny mit dostatek nabiti. Pokud nemas namamonenou krev z drivejska, tak musis po kazdy smrti v pvp jit nejakej stredni dung, abys ziskal nabiti zase na jednu smrt...
Sam Wizzy si tu pred lety stezoval, ze vamp je jedinej char, kterej aby si zahral pvp je nucenej chodit do dungu. A to tenkrat stala imunka 1 nabiti. Ale asi na to nejak pozapomnel...
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Mephist píše:Ta imunka u vampa me taky stve :) Gangrel si za 10 nabiti morfne stone, tzn. ma za 10 nabiti kompletni equip(brnko, super dmg) + jeste navic ma fire imunku. Tremere si za 4 nabiti nahodi jen imunku.. Na nejaky behani cove pvp, nebo frakce, kde se co chvili beha v presile a casto umira je to temer nemozny mit dostatek nabiti. Pokud nemas namamonenou krev z drivejska, tak musis po kazdy smrti v pvp jit nejakej stredni dung, abys ziskal nabiti zase na jednu smrt...
Sam Wizzy si tu pred lety stezoval, ze vamp je jedinej char, kterej aby si zahral pvp je nucenej chodit do dungu. A to tenkrat stala imunka 1 nabiti. Ale asi na to nejak pozapomnel...
dobře napsáno :)
Btw u gangrela máš sice tohle všechno za 10 nabití, ale než uděláš všechny ty questy, aby byl ubah DMG tak zešedivíš. navíc toho nedosáhneš sám, takže potřebuješ nějakího kamíka co tě protáhne pro vstupenku na stone gargu, pak potřebuješ kamíka, který tě protáhne k fontánce do tk. Nedej bože, že se ti něco nepovede a musíš jít víckrát .....
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

u tremera nemusis jit k fontane ? jinak mam u vampa vsechny Q krom maleho stone zas takova fuska to nebyla.. fuska je si udrzet nabiti tak aby si po kazdy smrti v pvp nemusel ji dung
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Edward Cullen píše:u tremera nemusis jit k fontane ? jinak mam u vampa vsechny Q krom maleho stone zas takova fuska to nebyla.. fuska je si udrzet nabiti tak aby si po kazdy smrti v pvp nemusel ji dung
Tj, problemova vec ktora by sa mohla tak vyriesit, ze nahadzovanie fire imunky by bolo zadarmo tak ze by sa pri pouziti na cloveka neminali nabitia, a uz ten gangrel ked dostane dmg a brnko nech si zajde pre tu krv... Ale je pravda ze v pvp sa naozaj casto umiera cize urobit Q a tym mat po starostiach aspon co sa tyka fire imunky by bolo fajn...

Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

Strigwyr píše:
Edward Cullen píše:u tremera nemusis jit k fontane ? jinak mam u vampa vsechny Q krom maleho stone zas takova fuska to nebyla.. fuska je si udrzet nabiti tak aby si po kazdy smrti v pvp nemusel ji dung
Tj, problemova vec ktora by sa mohla tak vyriesit, ze nahadzovanie fire imunky by bolo zadarmo tak ze by sa pri pouziti na cloveka neminali nabitia, a uz ten gangrel ked dostane dmg a brnko nech si zajde pre tu krv... Ale je pravda ze v pvp sa naozaj casto umiera cize urobit Q a tym mat po starostiach aspon co sa tyka fire imunky by bolo fajn...

za tejden topic : Tremere a neomezená fire imunka... ani bych se nedivil kdybys to založil ty :P topic plný brečení :D
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ursus Arctos píše:
Strigwyr píše:

za tejden topic : Tremere a neomezená fire imunka... ani bych se nedivil kdybys to založil ty :P topic plný brečení :D
Nahodou neobmedzena fire imunka pre tremera by bola super, brujah je este ako-tak na pvm ale tremer je hlavne na pvp a pvperom sa stejne nechce moc dungovat, ja vampa nemam ale keby sa to zaviedlo by som si ho zahral...

Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

da sa to zvladnut. vacsinou ty vampovia co behaju pvp ovladaju pvm na takej urovni ze si solo po nejaku tu krv dojdu. ak sa ale bude aj nadalej krv temneho z dungov viac brat ako pridavat tak si neviem predstavit ako by som hral vampa napr vo frakcii. urcite nie pri cene 4 nabitia a pri takych srandach ako je nemoznost hybat krystalmi v stone... na jednej strane krasne uber subclassy, na druhej strane zrazu gm hadzu upirom same polena pod nohy a polka z toho su fakt blbosti ktore by nikomu v hre nechybali.
ale mne je to jedno. hram vampa uz par rokov a museli by ste sa viac snazit a kazit to aby som presiel na nieco ine :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Nejlepsi by bylo vratit cenu imunky zpatky na 1 nabiti. A nebo aspon udelat nejakou moznost ziskani nabiti pri pvp. Treba nakup za RC pro frakce, nebo moznost sani krve temneho do imuky z tela PK pro modry upiry a z tela modraka pro PK upiry.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

za ty rewardy by se to pak asi využívalo v dungách což by nebylo žádoucí
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a preco nie? ak chcem hrat pvp za vampa, musim nazbierat profit z pvm. nevidim dovod preco by aktivny pvp hrac nemohol vyuzit svoj profit z pvp v pvm. ak ma na to aktivitu a skill...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Shadowsong píše:a preco nie? ak chcem hrat pvp za vampa, musim nazbierat profit z pvm. nevidim dovod preco by aktivny pvp hrac nemohol vyuzit svoj profit z pvp v pvm. ak ma na to aktivitu a skill...
koniky, napoje a nektore zvitky z rewardy sa tiez daju tahat do pvm, takze tam by problem snad nebol :)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Wamp je už tak dobrej v pvp, děláte jako by bez imunky nešel hrát, tak to tím pádem lobujte, ať má war lépe dostupný golden medailon a na více nabití...
Odpovědět