Flus do hidu

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Flus do hidu

Příspěvek od Tersivan »

Situace:
Stojim v ratmanech u spektrala, mam odezdeneho spektrala bez targetu, to same s jediama dole. hidnu abych nemusel drzet zdi nez se vsichni v mistnosti zpet poresuji.
zdi spadnou stojim stale v hidu. cca 5 minut potom co spadly zdi prileti najednou flus do hidu. samozrejme umru. ktere GM se k tomu prihlasi?
Acarus

Re: Flus do hidu

Příspěvek od Acarus »

by me zajimalo jak si predsavujes ze to gm udela ... aby na tebe neco fluslo ...
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

To me take, nevidim duvod proc by na me ten drak flusal a prece flusal. nejvic zajimave je ze ne hned pote co spadly zdi, ale az nekolik minut potom
Acarus

Příspěvek od Acarus »

gmko controlujici npc neumi flusat

gmko neumi neviditelne ovlivnit npc aby utocilo natoz aby flusalo

ale urcite to bude spiknuti
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

takze vysvetleni na to neni, proste si jen tak ze srandy flusne drak. mi vysvetli jak drak bez duvodu flusne na hidnuteho cloveka.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ti to neumim vysvetlit momentalne ... ale urcite spiknuti proti tve osobe.
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

posledni dobou mi to tak prijde:)
btw mozna by to chtelo vyresit vyskakovani jednopolickovych monster za duchy, 3 duchove vyslapnou take jednopolickove monstrum, coz mi prijde nesmyslne, nejde to nejak vyresit?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Pekne naivny topik :) si poloz sam sebe otazku tersivanko preco by to asi robili...

No ok priznavam sa, ten pojazd mi moc nevysiel mohol som tam nahadzat aj viac lavabomb...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Naivni topik? ja bych rad vedel jak je toto mozne. proc? vim ja? vim jen ze todle neni normalni, proto se ptam.
jentak mimochodem, mam dojem ze mi ten "flus" ani nedal nejak DMG, hlavne me odhidl a az pak se objevil spektral.
a btw sem se dozvedel ze spektral ani nefluse.tady uz vazne neco smrdi
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Tersivan píše:Naivni topik? ja bych rad vedel jak je toto mozne. proc? vim ja? vim jen ze todle neni normalni, proto se ptam.
Tak to ti neviem odpovedat, neurobil si krok v stealte? :p OT: Ja sa tiez dost cudujem, ked war domna strelil CH lukom 20x a z toho 18 trafil a pekne pecky :) ale...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Strigwyr píše:
Tersivan píše:Naivni topik? ja bych rad vedel jak je toto mozne. proc? vim ja? vim jen ze todle neni normalni, proto se ptam.
Tak to ti neviem odpovedat, neurobil si krok v stealte? :p OT: Ja sa tiez dost cudujem, ked war domna strelil CH lukom 20x a z toho 18 trafil a pekne pecky :) ale...
ne stal jsem na miste a najednou mi nekolik minut po spadlych zdech odhidne animace flusu, spektral ani nefluse mi bylo receni a ten flus jestli mi dal dmg tak ne moc, zabili me az pak jediove spolu se spektralem kterej se objevil az potom co me NECO odhidlo
Acarus

Příspěvek od Acarus »

animace flusu od neceho co nefluse ... si dost protirecis ...
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

animaci flusu maji napr lava bomby ci exploze. a jak si protirecim? asi me teda nesflusl drak, to by vysvetlilo t ojak rikas ze to nejde, ale napr elixir exploze hm? to by vysvetlilo aji tu nizkou dmg, ale timer te exploze nikde nebyl
Naposledy upravil(a) Tersivan dne 27.03.2012 22:40:46, celkem upraveno 3 x.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Promin, omylem jsem tě prošlápl v hidu... neukamenuj mě za to..
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Robin de Martis píše:Promin, omylem jsem tě prošlápl v hidu... neukamenuj mě za to..
nekomentuj k necemu kravinama prosimte
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Pouze komentuji kravinu kravinou...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Mimochodem hledej možná chybu ve své skupině pokud tě něco odhidlo a bylo s "animačkou" flusu mohla to být Stigwirem zmíněná lava bomba nebo exploze. Myslím že obě zmíněné dokonce odhidovávají. Stačí aby někdo z tvé skupiny pohl lahvičkou lava bomdy při snížených statech spadne pod něj a začne "tikat" hlaška odpočítávání "3 - 2 - 1" se velmi snadno přehlédne. Nemusel si toho nikdo všimnout. Ale kdo ví :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Tersivan píše:
Robin de Martis píše:Promin, omylem jsem tě prošlápl v hidu... neukamenuj mě za to..
nekomentuj k necemu kravinama prosimte
ot: Vidim na tebe, ze si asi pekne nasraty a pravdepodobne ste tam vykapali? :) a sam vidis aku mas nechut k ludom ked ti do toho pisu ci uz sa do toho nevyznaju alebo ot...
-aspon vies ako som sa "citil ja" ked som si zalozil topik o "nespravodlivosti" :P

Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

erunno píše: hledej možná chybu ve své skupině pokud tě něco odhidlo a bylo s "animačkou" flusu mohla to být Stigwirem zmíněná lava bomba nebo exploze
Je to mozne, ak si sekol makro ty alebo niekto z tvojich clenov.. este si mohol anpisat miesto dopadu, ci presne na tebe alebo pri nejakom tele alebo pod.. :p

Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

neumreli jsme a nasrany taky nejsem, akorat me stvou lidi se stupidnima komentama. dole jsem byl sam takze nikdo dalsi me nemohl nijak odhidnout.
nejspis se stalo to, hledal jsem invisku abychh vedel jestli to pak muzu zazdit, pohl jsem s potionem exploze, byl jsem pretizenej a spadla na zem, ale, odpocet nezacal a samotna bomba vybuchla az asi 5 minut potom...
Zamčeno