Chainy a Lava bomby

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Chainy a Lava bomby

Příspěvek od Protokoll »

největší prase volá zpraste ho !
sakra,... líbí se mi váš přístup :D

*další příspěvek už nečekejte
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Strigwyr píše:Tieto 2 itemy - rovno zrusit hned

-Uz ma to fakt prestava bavit akym peknym smerom ide pvp ze sa beha iba v plechoch proste namiesto toho aby sa hralo normal pvp tak ma nahanaju 3 paladinovia a shrinkuju ma na xy policok s timerom na odshrink jazditka ako naozaj krasa

-Gravovanie stien? nikdy sa to celych xy rokov nedalo a teraz zrazu hej proste plechy maju grav steny naozaj tlieskam za taky dobry napad

Ani sa necudujem preco nikto nehrava prska ked je to uplny pvp odpad, radsej budem na dialku shrinkovat s midnajtkami v ruke ako utekat s 80 hp a 25 armorom a bandit sa s 50-60 healom

Ja koncim pvp za prska :) ako vidim ani ostatny co hrali kedysi dobre prska ho nehraju taky odpad no naco... gratulujem no dufam ze sa hned vydeletuju taketo moznosti.

EDIT: Prsk by mal byt proste najlepsi na pvp na rovinke a velkom priestore, war je extremne silny aj s palom v malom priestore kde si sam proti 2 prskom ich proste zabije, a teraz je uz aj na cv pvp proste lepsi plech nez prsk tak to proste tlieskam :clap: :clap: :clap:
Jo jo, vím, že se ta debata od tvého prvního postu docela hnula, ale snad stojí za to si připomenout, co jsi původně postoval za chujoviny. Možná by ses měl zamyslet nad tím, jestli ti hraní ultimy na DP nezpůsobuje nějaká duševní muka.

Domnívám se totiž, že nikdo z nás ostatních, si nepřeje vidět tvé utrpení, tak obrovskou duševní trýzeň, způsobenou jen tím, že tu musíš hrát. :(

PS : City skrýváš dovedně, to nemohu říct*, ale prozrazují tě právě tvé posty, plné krutých emocí a bolesti ducha! :(

* (c) J. Cimrman
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Strigwyr píše:-lavabomby, fajn, ked uz je to zase extremny preboost, tak to moze gravnut stenu ale s timerom aspon 5 sekund, lebo 1 sekunda to ani WOS zvitok nestihnem hodit a mam to odpozorovane
Nevim, já když hodím lavabombu tak tiká 3 sekundy, zatímco svitek WOS, kterej tvuj nekr nema, je prakticky instantni
Strigwyr píše:Vies, ja viem bojovat proti plechovkam, ale to ze oni dostanu strasne overboost abilitu tak to nemeni nic na tom, ci si myslis, ze plechy sa nemusia naucit aspon trochu klikat viac nez tych 5 hotkeyov a dobry prsk ma 50 hotkeyov a este ma mat nejake navyse a sledovat este aj ci sa nad niekym pise hlaska, to radovo nedokaze ziadny amater, ale proste vies neni problem si napisat script na typ jazditka na odshrink, lenze pri spame kuzel a attackingu este citat ci niekto charguje chainy ja si to poriadne vsimam ale dakedy ani to neuvidim, a musim povedat pravdu, ze som celu klavesnicu zaspamoval tak hotkeymi, ze uz aj cez alt+pismeno mam hoty a co by si este chcel ked warovi staci utekat, pit 3 druhy potionov a bandit?
Takovej typek co má makra i přes ALT, přece musí najít místo, aby si přes CTRL dal makro na unshrink a nasednuti
Strigwyr píše:Mozno by si sa cudoval, ale viem kolko trva odshrink a nasadnutie(1sec pocitaj prvotny stun, a potom odshrink a rucne naklikat dalsia sekunda - mozno sa ti to neda moc, ale pre mna je to naozaj dost.)
TOP skill PvPer klika ručně.
Strigwyr píše:mozem si summnut kona ale nie je to tak jednoduche v pvp ked dostavas pary a kvfka a pritom odshrinkovavat a nasadat je naozaj tazke
Hmm, a prej že v PvP neběhají prsci, kdo ti teda dává ty KVFka? Hážou po tobě Flaming sekerama? :)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Dudek píše:Nevim, já když hodím lavabombu tak tiká 3 sekundy, zatímco svitek WOS, kterej tvuj nekr nema, je prakticky instantni

Takovej typek co má makra i přes ALT, přece musí najít místo, aby si přes CTRL dal makro na unshrink a nasednuti
Strigwyr píše:mozem si summnut kona ale nie je to tak jednoduche v pvp ked dostavas pary a kvfka a pritom odshrinkovavat a nasadat je naozaj tazke
Dudek píše:Hmm, a prej že v PvP neběhají prsci, kdo ti teda dává ty KVFka? Hážou po tobě Flaming sekerama? :)
No lava bomba ako vravis "tika" 3s, lenze ak sa nemylim, tak ked ju pouzijes hned po targetingu na stenu tak zmizne za 1s, cize sa to da gravnut realne za 1,2sec... a kym to vypise hlasku ja musim mysou nabehnut na miesto steny a spamnut proste wos... to trva dlhsie... iba raz sa mi to podarilo znovu zastenit ale to som non-stop spamoval steny
Tak popravde by som si to makro urobil ale neoplati sa mi to vzhladom na to ze mi to vobec nepomoze, bud som jasne mrtvy alebo to v pohode ubeham.
-Tazko sa mi ti tu bude rozpravat, ake a o com to je, ale ver mi skus si zabehat pvp za prska s kamosom proti nejakemu palovi a magovi a uvidis ze lahsie sa hovori ako urobi :) viem o tom svoje fakt...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Máš to PVP běhat... tuším, že účel PVP není zazdít se v Delu v minidungu a pak všem nadávat do lam.

Jo a není už to náhodou měsíc od toho co jsi vyhrožoval? Už by sis mohl konečně zabalit svejch pět švestek a táhnout do řiti.. :roll:
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Latos píše:Máš to PVP běhat... tuším, že účel PVP není zazdít se v Delu v minidungu a pak všem nadávat do lam.

Jo a není už to náhodou měsíc od toho co jsi vyhrožoval? Už by sis mohl konečně zabalit svejch pět švestek a táhnout do řiti.. :roll:
Tjn pvp profesional ako ty sa zase ozval.
To, ze sa odstenim pred bandou lamiek ako si ty ti vadi co? :) mas z toho nervy a stres, lebo ty si spamnes ivm spapas salatik a nasledne zeres hlinu a ani spoluhracov neudrzis nazive. (a nikomu nenadavam pokial si si nevsimol v hre, ale na fore ked mi napises taketo krawiny tak to si neodpustim.)
Najprv si sam povedz, preco nehras prska ty, lebo by si ho neubehal ani minutu a pises mi tu ze to mam behat ci co a lepsie hrat normalne ako ty co lognes iba ked vas je 2x tolko co protihracov.

Nechapem, ako taky uber noob ako ty moze dostat true status :) hamba celemu true statusu - zabiehas do baraku(v cove a v buxe), zabiehas do GZ, vo vyrovnanom pocte nevybehnes ani zanic, hras to zle ... Gratulujem ti ze si podplatil GM aby ti udelili true status :) (si im musel dat aspon 10k kc aby ti to udelili.)

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Strigwyr píše:
Latos píše:Máš to PVP běhat... tuším, že účel PVP není zazdít se v Delu v minidungu a pak všem nadávat do lam.

To, ze sa odstenim pred bandou lamiek ako si ty ti vadi co? :) mas z toho nervy a stres, bla bla
No hezký je, že ta banda lamek ti tam hodí tu lava bombu a ty pak musíš jít brečet sem :clap: . Ale nadruhou stranu ti musím poděkovat, že se ze země můžu dívat na ten pravý skill PVP, poděkovat za tvoje dobré srdce rozdávající lásku po celém shardu. A nakonec bych ti chtěl nejvíc poděkovat za ty kupy sraček tady na foru, protože bez tvých smysluplných nápadů bych už asi žral nudou hlínu...
Strigwyr píše:[Gratulujem ti ze si podplatil GM aby ti udelili true status (si im musel dat aspon 10k kc aby ti to udelili.)
PS: myslím, že jsem zavětřil obvinění ze supportu :paranoid: :paranoid:
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Latos píše:
Strigwyr píše:

To, ze sa odstenim pred bandou lamiek ako si ty ti vadi co? :) mas z toho nervy a stres, bla bla
No hezký je, že ta banda lamek ti tam hodí tu lava bombu a ty pak musíš jít brečet sem :clap: . Ale nadruhou stranu ti musím poděkovat, že se ze země můžu dívat na ten pravý skill PVP, poděkovat za tvoje dobré srdce rozdávající lásku po celém shardu. A nakonec bych ti chtěl nejvíc poděkovat za ty kupy sraček tady na foru, protože bez tvých smysluplných nápadů bych už asi žral nudou hlínu...
Strigwyr píše:[Gratulujem ti ze si podplatil GM aby ti udelili true status (si im musel dat aspon 10k kc aby ti to udelili.)
PS: myslím, že jsem zavětřil obvinění ze supportu :paranoid: :paranoid:
Milej Strigwyre...měl by ses už opravdu nad sebou zamyslet, co tady meleš za kupu sraček, obviňování, brečení a plných nesmyslných nápadů.
Pokud se ti to nelíbí, měl by sis opravdu sbalit svých pár švestek a jít na jinej shard.
Ale já bych ti rozhodně doporučoval skončit s UO a přejít na jinou hru. (Solitare?)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Helloween píše:Milej Strigwyre...měl by ses už opravdu nad sebou zamyslet, co tady meleš za kupu sraček, obviňování, brečení a plných nesmyslných nápadů.
Pokud se ti to nelíbí, měl by sis opravdu sbalit svých pár švestek a jít na jinej shard.
Ale já bych ti rozhodně doporučoval skončit s UO a přejít na jinou hru. (Solitare?)
Ja viem dobre, co tu meliem. Uistujem ze na tomto sharde sa mi zatial paci, a iny uo shard uz hrat nebudem. Pokial sa niekto slusne vyjadri ze co mu vadi normalne mu odpoviem ale mr.noobrelinclerik si tu musel posthuntnut, tak to musim "nandat" takej lame pokial sa neuvedomi. On tu zacal mliet uplne sracky...
Ale ty pvp nehras si myslim, ze ta to ani netrapi ci to bude onak alebo tak, ale mna proste niektore veci trapia, aj ich prekusnem... Tebe sa to zdaju mozno blbe napady ale realne ked to pvp nebehas nemozes mi tu tvrdit ze moje napady su take a take...

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Helloween píše:Milej Strigwyre...měl by ses už opravdu nad sebou zamyslet, co tady meleš za kupu sraček, obviňování, brečení a plných nesmyslných nápadů.
Ja viem dobre, co tu meliem. Uistujem ze na tomto sharde sa mi zatial paci, a iny uo shard uz hrat nebudem. Pokial sa niekto slusne vyjadri ze co mu vadi normalne mu odpoviem ale mr.noobrelinclerik si tu musel posthuntnut, tak to musim "nandat" takej lame pokial sa neuvedomi. On tu zacal mliet uplne sracky...
Ale ty pvp nehras si myslim, ze ta to ani netrapi ci to bude onak alebo tak, ale mna proste niektore veci trapia, aj ich prekusnem... Tebe sa to zdaju mozno blbe napady ale realne ked to pvp nebehas nemozes mi tu tvrdit ze moje napady su take a take...
No PvP běhám a můžu ti říct, že vesele umírám a netrápí mě, že mě někdo pojede...to je prostě hra. Plakat tu nad tím, že nedokážeš sundat s prskem (s výbavou za 10K) paladina (s výbavou přesahující 1M) je tak trochu mimo....
Rozčilovat se nad tím, že tě někdo během chviličky pojede dvakrát, postihne akorát Tebe...
Ber to sportovně, jsou to jen pixely. Konečně je PvP nějak vyrovnaný a i paladin se dokáže prskovy bránit a dokonce ho i sundat...
Ono ve výsledku, když umřeš ty (za prska) výsledně ztratíš věci za 10K..paladin, aby mohl aspoň běhat to PvP, tak mu rozhodně výbava za 10K nestačí....
Takže být tebou, přehodnotím to co tu říkáš a zamyslel bych se nad tím, co je nefér....jestli prsk s výbavou za 10K, nebo paladin s výbavou za 1M.
To že jsi zvyklej si za prska sundat v PvP kohokoliv krom cléra, je dávno passé a to je jedině dobře...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Tak oprava, zeď to shodi za 2 sekundy.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Helloween píše: Plakat tu nad tím, že nedokážeš sundat s prskem (s výbavou za 10K) paladina (s výbavou přesahující 1M) je tak trochu mimo....

Ber to sportovně, jsou to jen pixely. Konečně je PvP nějak vyrovnaný a i paladin se dokáže prskovy bránit a dokonce ho i sundat...

Takže být tebou, přehodnotím to co tu říkáš a zamyslel bych se nad tím, co je nefér....jestli prsk s výbavou za 10K, nebo paladin s výbavou za 1M.
No to nie je tak celkom ako vravis -

prsk - zost 25k, regy 3,2k dokopy nosim - 15k, potiony zvitky 5k, + nejake botky rr roba +5k = pravidelne 50k equip (naozaj toto vsetko vzdy nosim)

plech - brnko - 20k-40k, kamenovka dajme tomu 80k, jazditko 20k, spotrebak 10k (a ohanat sa tu ze niekto nosi holinesku to neverim, jedine par pk ludi nosi holinesky, vsetci frakcny plechovia nosia tie robky speci...) = 150k zaokruhlene a to nevravim ani o tom, ze frakcia dostava zbrane jazditko zadara, cize maju reff este za menej nez prsk dokonca ho mozu mat za 30k. (a chainy tie nepocitam, lebo tie nie su stratove ako equip.)

Takze nakoniec to neni az taky rozdiel co? :) - nosi 3x drazsi equip (vo frakcii este dokonca lacnejsi nez nejaky prsk)
-A to je to, co mi nepride moc spravodlive, sice sa to mozno nezda ale hrat prska je 5x tazsie ako pala/wara to je fakt a to mozes sam uznat - za papal/wara behas mlatis a bandis a pijes potiony to je skoro vsetko, a za prska musis vediet absolutne presne pouzit rr, kedy ijs a kedy bandit (s50 healom je naozaj tazke povedat ci sa ijskovat alebo bandit), musis vediet castit a behat aby ti plechovka nedala IK a velmi vela dalsich veci
-A tu ide o to, ze proste sa to uz bude podobat na WoWko ze cim vyssi lvl tak tym si lepsi tj ako s tym equipom, cena equipu nikdy nerozhodovala a aj 3v1 si dokazal zabit) v tom je genialne UO
(si pamatam, ako emp vybehol na filjinsa s +25 kostami a ancestralkou, a filjins bol nahac a mal iba regy a zvitky a empa zabil... aj ked mu vfp bralo za 35 stale...)

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Helloween píše: Plakat tu nad tím, že nedokážeš sundat s prskem (s výbavou za 10K) paladina (s výbavou přesahující 1M) je tak trochu mimo....

No to nie je tak celkom ako vravis -

prsk - zost 25k, regy 3,2k dokopy nosim - 15k, potiony zvitky 5k, + nejake botky rr roba +5k = pravidelne 50k equip (naozaj toto vsetko vzdy nosim)

plech - brnko - 20k-40k, kamenovka dajme tomu 80k, jazditko 20k, spotrebak 10k (a ohanat sa tu ze niekto nosi holinesku to neverim, jedine par pk ludi nosi holinesky, vsetci frakcny plechovia nosia tie robky speci...) = 150k zaokruhlene a to nevravim ani o tom, ze frakcia dostava zbrane jazditko zadara, cize maju reff este za menej nez prsk dokonca ho mozu mat za 30k. (a chainy tie nepocitam, lebo tie nie su stratove ako equip....)

Nějak si pozapoměl na zmiňované řetězy na který jsi tu nadával.....ty jsou dražší jak celej eqip.....
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Helloween píše:Nějak si pozapoměl na zmiňované řetězy na který jsi tu nadával.....ty jsou dražší jak celej eqip.....
Nie nezabudol :) v prispevkoch na prvej strane som pisal ze o co vlastne ide... Ked Kupujes SS za 10k/kus tak priemerna cena chainov je 1m lenze, z 10 pokusov shrinknes 5 jazditok a z toho minimalne 1 vylotis ...(realne viac ale hovorim iba minimalny priklad) cize ked pouzijes 10 nabiti na jazditko od lamy po musta priemerna cena je 20k, tak dokopy si nalotis 60jazditok x 20k = 1,2m mas zarobene... a ked mas 500 nabiti tak 1 shrinknutie stoji 2000gp co je na to ake je to silne velmi malo...

Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Helloween píše:No PvP běhám a můžu ti říct, že vesele umírám a netrápí mě, že mě někdo pojede...to je prostě hra. Plakat tu nad tím, že nedokážeš sundat s prskem (s výbavou za 10K) paladina (s výbavou přesahující 1M) je tak trochu mimo.... + dalsie veci
Ja som mal kolkokrat za prska equip za milion a nedokazal som zabit paladina s verite stitom. To bolo v poriadku?

Proste mlaticka a prsk su uplne odlisne povolania. Furt tu vsetci argumentuju ze prsk ma super dmg za 40 cez celu obrazovku a staci mu equip za 30-40k... to je sice vsetko pravda, ale kazdy zahadne zabuda na to, ze to kvf moze aj fiznut, ze prsk potrebuje nieco take, co sa vola mana.

Zhrnutie :Prsk - konstantny dmg, avsak jeho dmg je ovlpyvneny vela faktormi ( fizz + obmedzena zasoba many ), nic moc vydrz = Nenarocny na equip, narocny na skill - co najmensie pauzy medzi kuzlami, behat tak, aby sa znizil fizz, rozhodovat sa pre vhodne kuzla atd.
Chcete, aby vam prskovia nosili do pvp lepsi equip? Zvysit silu KVF zvitku pri equipnutej ancestralke / archmagi komplete o 5 a uvidite , ze par prskov vam nebude nosit equip za "10k". Teraz nema equip v pvp za prska takmer ziadny vyznam. (hlavne po tom, co niekto nastavil vahu +25 kostiam rovnaku ako maju +5, takze v +25 kostiach a ancestralke vazit 130 sa fakt oplati )

Paladin : DMG zavisi od equipu, avsak nepotrebuje ziadnu manu, pri misse mu zbran nezmizne (narozdiel od zvitku), obrovska vydrz. = narocny na equip, nenarocny na skill. Pri vhodnom equipe je x-krat lepsi dmg dealer ako prsk.

Takto to byvavalo vzdy a nikomu to nikdy nevadilo, takze ja osobne absolutne nerozumiem, preco sa teraz nad tym niekto zacal rozculovat.

Horko : Ked po tebe plech bude hadzat retaze, tak mu zosadni na sekundu z jazditka/vypi invisku/castni na seba stena zvitok/zabehni za statik a mas vybavene.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nycte píše:1. Zhrnutie :Prsk - konstantny dmg, avsak jeho dmg je ovlpyvneny vela faktormi ( fizz + obmedzena zasoba many ), nic moc vydrz = Nenarocny na equip, narocny na skill - co najmensie pauzy medzi kuzlami, behat tak, aby sa znizil fizz, rozhodovat sa pre vhodne kuzla atd.
Chcete, aby vam prskovia nosili do pvp lepsi equip? Zvysit silu KVF zvitku pri equipnutej ancestralke / archmagi komplete o 5 a uvidite , ze par prskov vam nebude nosit equip za "10k". Teraz nema equip v pvp za prska takmer ziadny vyznam. (hlavne po tom, co niekto nastavil vahu +25 kostiam rovnaku ako maju +5, takze v +25 kostiach a ancestralke vazit 130 sa fakt oplati )

Paladin : DMG zavisi od equipu, avsak nepotrebuje ziadnu manu, pri misse mu zbran nezmizne (narozdiel od zvitku), obrovska vydrz. = narocny na equip, nenarocny na skill. Pri vhodnom equipe je x-krat lepsi dmg dealer ako prsk.

Takto to byvavalo vzdy a nikomu to nikdy nevadilo, takze ja osobne absolutne nerozumiem, preco sa teraz nad tym niekto zacal rozculovat.

2. Horko : Ked po tebe plech bude hadzat retaze, tak mu zosadni na sekundu z jazditka/vypi invisku/castni na seba stena zvitok/zabehni za statik a mas vybavene.
1. cista pravda no a spravne zhrnute...
2. 2v1 to bezproblemov tie chainy fizznem, ale v nejakom 5v7 fighte ked to ani nevidim hadzat tak ked mi zhodia jazdo je pomne no... :p

- Ako uz bolo zhrnute, na prskovi nie je absolutne dovod nosit equip za 50k a viac ked k tomu nie je dovod, dajte nam dovod a nosit sa budu lepsie equipy

Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

re latos
pvp skill bol ked ste vyuzivali to 1 policko gz okolo vasho domceku v buxe a volali tam straze ktore pk nahanali po celej pvp zone
pvp skill bol ked jeden vas klerik lakal ludi do domceku kam hned naskakalo dalsich 10 hracov
pvp skill bol ked ste si v cove mimo dohlad zvonku hodili suma, zgardili ho a potom len cakali ako nas zacne nahanat
pvp skill bol uz len vtedy kedy ste si zalozili modre afk postavy a pozerali ste ci mozete lognut do cove aby tam nebolo nahodou o 1 nepriatela viac ako je vas
pvp skill bol ked mna za nb char s 5 bandami nahanali po delu 2 pk a s nimi fajtil jeden orderak a vy ste pol obrazovky odtial nahanali v 4 toho druheho orderaka
(skoda ze vsetky fotky odisli s hdd stareho pc)
ludia ako ty by mali mat zakazane vyjadrovat sa k teme hra hrac proti hracovi, obzvlast ked je to urazlive voci hre niekoho ineho. nehovoriac o tom skaredom slovicku ktore je na tomto fore zakazane.
Latos píše:do ř..i
E pardon za ot :oops:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

OT a nadsázka: Vždyť ono svyho času bylo jedno, jestli je to O nebo PK, byl to ve spoustě případů jeden a ten samej člověk.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Já si nemůžu stěžovat, vždy jsem běhal za pala, dřív to bylo dost bez zubé. Ted to dostalo třetí rozměr.
Pokud nejsi lama tak se umíš řetězum vyhnout.
Pokud ti vadí láva bomby tak nezdi a nebo používej energy field. Vždy se dá něco vymyslet a ne plakat jak malá holčička. Bůůůůůůů

Chceš aby se běhalo jen s prskem ? Jdi si zaběhat do arény, Aha to tě nebaví tam totiž nejde o mamon, Tak v tom případě naschle.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Undetecetable
Inkless
Inkless

Příspěvek od Undetecetable »

jaj nagash jsi vazne takovy hlupak?.)
Odpovědět