Jail-odlog v dungeonu.

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Acarus

Re: Jail-odlog v dungeonu.

Příspěvek od Acarus »

Dominik píše:Hlavní postava hříšníka byl account Biohazardrat. Ale to máš přece v logu napsaný ne že to hral skoro pořád ne? ;) Tvůj nadhled na danou věc je opravdu unikum :)
Pokud mas problem se zrakem tak ti to sem napisu klidne tucne a vetsim pismem.

Jestlize ten ucet zneuzivalo vicerohracu, prijde mi spravedlive rozhodit ten trest a podelit vsechny hrisniky, nez aby to sekal jeden za vsechny o to vic ... vzhledem k tomu, ze vysekavani cizi postavou je v jailu zakazane, tak by ste si nemohli ani zaroven pomoct ... takze z meho pohledu je tento postup velm obhajitelny a nespatruji v nem zadnou podlost vuci guilde ci skupine.

To ze praskate do vlastnich rad kde co ojebavate bych ponechal na vasi vnitrni diskuzi.
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Priste pritvrdit! Podobny vychcanky tu nechceme! :evil:
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

[/quote]
tim chces rict, ze si tam nenalogl do cerna, ale prisel si tam gatou a nemohl ven a napsal page a az pak si dostal jail ?[/quote]

Nic tím říct nechci.Nevím jak se to pořádně stalo.A zajmá mě to s tím odlogem , stalo se mi že mi nešel třeba net pár dní.A co když mi to spadne v dungu?To až potom lognu se mi muže stát že budu vě vězení za odlog?Bojím se i uprdnout.Minulé sekání za ohrádku mě opravdu zhnusilo hraní.Stačí hodit pár bandů ..
Naposledy upravil(a) Zola dne 22.03.2012 15:56:59, celkem upraveno 1 x.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Acarus píše:
Dominik píše:Hlavní postava hříšníka byl account Biohazardrat. Ale to máš přece v logu napsaný ne že to hral skoro pořád ne? ;) Tvůj nadhled na danou věc je opravdu unikum :)
Pokud mas problem se zrakem tak ti to sem napisu klidne tucne a vetsim pismem.

Jestlize ten ucet zneuzivalo vicerohracu, prijde mi spravedlive rozhodit ten trest a podelit vsechny hrisniky, nez aby to sekal jeden za vsechny o to vic ... vzhledem k tomu, ze vysekavani cizi postavou je v jailu zakazane, tak by ste si nemohli ani zaroven pomoct ... takze z meho pohledu je tento postup velm obhajitelny a nespatruji v nem zadnou podlost vuci guilde ci skupine.

To ze praskate do vlastnich rad kde co ojebavate bych ponechal na vasi vnitrni diskuzi.
Takže slepej seš asi ty. Alex má sekat dvě své postavy? Na ducha jsem měl přístup pouze já a on. Duch byl jeho stejně tak jako Alex. Můj je Domča(trest odpovídá) ale Alex tam má teda 2 učty? 1+1=2(alex) Domča je ok ;)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

berny píše:Priste pritvrdit! Podobny vychcanky tu nechceme! :evil:
Tak, moznosti single player hier tu mas az az, co ti vadi na tom, ze tam bol odlognuty? Urobil ti nieco/poskodil ta? Ci iba cista zavist ze vyberaju dung ktory ti nikdy nevyberes? :p

-Inak, neviem ci je to tak, ale ked ste uz odlogli na "cumende" tak ked z tade zmizol port tak stemohli pouzit helproom (ak to slo)...

-A musim povedal jedne zakladny princip, ze keby ich z tade dane GM "odkoplo" prec tak by to dalo menej prace aj tomu GMku ako tam sledovat IPcky a vymeriavat trest a aj hraci by boli radsej :P hraci su na prvom mieste nie? :) sice chapem, ze mozno to bol vychovny trest ale... to uz je vec pohladu
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 22.03.2012 16:47:56, celkem upraveno 1 x.
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Strigwyr píše:
berny píše:Priste pritvrdit! Podobny vychcanky tu nechceme! :evil:
Tak, moznosti single player hier tu mas az az, co ti vadi na tom, ze tam bol odlognuty? Urobil ti nieco/poskodil ta? Ci iba cista zavist ze vyberaju dung ktory ti nikdy nevyberes? :p

-Inak, neviem ci je to tak, ale ked ste uz odlogli na "cumende" tak ked z tade zmizol port tak stemohli pouzit helproom (ak to slo)...

-A musim povedal jedne zakladny princip, ze keby ich z tade dane GM "odkoplo" prec tak by to dalo menej prace aj tomu GMku ako tam sledovat IPcky a vymeriavat trest a aj hraci by boli radsej :P hraci su na prvom mieste nie? :) sice chapem, ze mozno to bol vychovny trest ale... to uz je vec pohladu
No,nutno ještě dodat. Když už se v tom gm tak pracně vrtalo,tak ať zveřejní kolikrát jsme to bez kukátka vybraly :D Se možna zasměješ :D
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Dominik píše: Na ducha jsem měl přístup pouze já a on.
Tak to můžeš bejt rád žě ti ještě nepřipočetly logy za "Porušení bezpečnosti ACC" :)
Holt za blbosti se plati, vím o tom své.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

erunno píše:
Tak to můžeš bejt rád žě ti ještě nepřipočetly logy za "Porušení bezpečnosti ACC" :)
OT:
Tak domca, mal by si sa hambit, podla mna by si mal dostat:

2500 logov za ducha v dungu +
1000 logov za zalozenie topiku, ktory je uplne zbytocny ked je to tvoja chyba +
550 logov za narazky na GM +
250 logov za posthuntenie +
800 logov za porusenie bezpecnosti acc
-A potom uz bude erunno spokojny :P

Ako myslim si, ze si vedel ze je tam zakaz odlogu s tym duchom ale stejne si ho tam nechal :) ale dostal si zase aj dost logov za to no na to ze tam nebola cedulka ze je to zakazane ... nejake polahcujuce okolnosti su :p
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

A ty Stigwire jsi debil viď? Psal jsem že mu to snad přeju? Ale dá se to očekávat u člověka s tvojí minimální mozkovou kapacitou, že já se vůbec něčemu u tebe divím.
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Pro krysu 1k logu je jako 2k logu nenasedne na kone + 1k logu na dalsi postavu to je dobry :-D
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Aken píše:Pro krysu 1k logu je jako 2k logu nenasedne na kone + 1k logu na dalsi postavu to je dobry :-D
Vezme vubec krysa do ruky vezenskou sekeru? :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Mě jen vždy fascinuje udělování těch trestů proč někdo dostane za odlog s duchem v dungu trest na 3 postavy po 1k logu. Někdo v dungu odlogne pojede vypravu a dostane 500 logu. Nebo odlogne v dungu dostane karibik. Pak jsem tu našel odlog v dungeonu + kradeže v baráčku 500 logu. Asi když vykradu někomu barak tak je to menší prohřešek jak když odlognu s duchem v dungu.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Mephist píše:
Aken píše:Pro krysu 1k logu je jako 2k logu nenasedne na kone + 1k logu na dalsi postavu to je dobry :-D
Vezme vubec krysa do ruky vezenskou sekeru? :)
Ano vezme, jen neni videt na postave.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Smekam ocroc, mas opravdu cuch na ktere postavy misto nastrcene nb postavy dat trest. Odhaduju podle toho jak ten s prohreskem a jeho kamaradi kopou
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

erunno píše:
Holt za blbosti se plati, vím o tom své.
Proč porušení o bezpečnosti accountu? :) Myslím si že stím,ským zdílím bezpečnost učtu je někdo skoro jako rodina a můžumu 100% důvěřovat. Až mi stím něco provede,určitě nebudu psat page za svoji důvěrihodnost.
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Pheme píše:Smekam ocroc, mas opravdu cuch na ktere postavy misto nastrcene nb postavy dat trest. Odhaduju podle toho jak ten s prohreskem a jeho kamaradi kopou
:D to má no když to udělal trošku fádně :)
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

chlapci já dostal prudiče s 4K logu za to že sem sjel warem criminal negra Delik v době kdy nikde žádnej Chaosák nebyl online a žádný boje neprobíhaly. Jenže ten o 15 minut déle napsal spolu s dalšíma vendeťákama page za pletení se do O/CH.
A ačkoliv jsem psal page a snažil se to doložit, Wizzi mi prakticky řekl, že na to sere a v logu to hledat nehodlá...

tak myslim že za tu tvou čumendu si za 3K můžeš gratulovat.

holt každej den neni posvícení.
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Protokoll píše:chlapci já dostal prudiče s 4K logu za to že sem sjel warem criminal negra Delik v době kdy nikde žádnej Chaosák nebyl online a žádný boje neprobíhaly. Jenže ten o 15 minut déle napsal spolu s dalšíma vendeťákama page za pletení se do O/CH.
A ačkoliv jsem psal page a snažil se to doložit, Wizzi mi prakticky řekl, že na to sere a v logu to hledat nehodlá...

Jako ja to odsekám i za tu krysu :) ale vím jedno, on je frajírek jen s gm accountem,v uo skill neměl,tak to něak kompenzovat musí(i když já ten skill taky nemam :D )
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Protokoll píše:chlapci já dostal prudiče s 4K logu za to že sem sjel warem criminal negra Delik v době kdy nikde žádnej Chaosák nebyl online a žádný boje neprobíhaly. Jenže ten o 15 minut déle napsal spolu s dalšíma vendeťákama page za pletení se do O/CH.

no ja tam videl ch 3, dokonca jeden chaosak priamo pisal page tiez, toz asi bud rad, ze to ten gm nehladal, za taku zbytocnu pracu by si mal trest naviac :P
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Dominik píše:Jako ja to odsekám i za tu krysu :) ale vím jedno, on je frajírek jen s gm accountem,v uo skill neměl,tak to něak kompenzovat musí(i když já ten skill taky nemam :D )
Sklamem ta, ale Wizzy bol skillom uplne niekde inde ako 99% ludi, co tu kedy hrali, takze pisat taketo bludy o ktorych nevies absolutne nic si mozes odpustit.
Zamčeno