Jail-odlog v dungeonu.
Jail-odlog v dungeonu.
Ahojte
Dostal jsem Jail na postavu Biohazartd která byla odloglá u starého kukátka k pokladu do Heroicu. To že jsem psal page na to,že se od tama nemám jak dostat(helproom nefunguje) a páč jsem byl za ducha jiná cesta nevede. Page se asi ztratila,nebo ji spíš naše oblíbené gm(wizzy) přehlédlo. Spokojil bych se stím, i když pořád neprávem jelikož page jsem opravdu psal, ale nechápu proč byly zajailovane další postavy, které snad ani v dungu nikdy nebyly? To mi příjde trošku moc:
21.03.2012 14:16 Alex b0955b - Logout ducha v dungeonu. Zneužití ducha na místě bývalé čumendy. 1000 logů, *Ocroc*
21.03.2012 14:14 Domca ze Serpents 973fb9 - Logout ducha v dungeonu. Zneužití ducha na místě bývalé čumendy. 1000 logů, *Ocroc*
21.03.2012 14:10 Biohazardrat 08bf9a - Logout ducha v dungeonu. Opakované zneužití ducha na místě bývalé čumendy = bonus. 1000 logů + 1000 logů na postavu Domca ze Serpents a postavu Alex. *Ocroc*
JInak odloglej jsem tam byl,ano. Ale jsem si přesvědčen že jsme tam nebyly samy. U postav Domča ze Serpents a Alex se píše zneužití ducha na bývalé čumendy. Byla tam postava Biohazardrat,nikoli tydle 2. Jen bych chtěl po udatném gm Ocroc(wizzy) aby zdůvodnil proč tak učinil. Nepříjde mi normální zajailovat hned 3 postavy za něco co udělala pouze jedna. Jestli to příjde normální pouze Wizzymu,tak nechápu proč když se někdo chytne za afk,nedostane bonusovy trest na další postavy za to,že byl pouze afk s jednou postavou. Je to prostě celí holý nesmysl jailovat další postavy. Chápal bych bugování,krádeže, a další. Ale tohle?
Dostal jsem Jail na postavu Biohazartd která byla odloglá u starého kukátka k pokladu do Heroicu. To že jsem psal page na to,že se od tama nemám jak dostat(helproom nefunguje) a páč jsem byl za ducha jiná cesta nevede. Page se asi ztratila,nebo ji spíš naše oblíbené gm(wizzy) přehlédlo. Spokojil bych se stím, i když pořád neprávem jelikož page jsem opravdu psal, ale nechápu proč byly zajailovane další postavy, které snad ani v dungu nikdy nebyly? To mi příjde trošku moc:
21.03.2012 14:16 Alex b0955b - Logout ducha v dungeonu. Zneužití ducha na místě bývalé čumendy. 1000 logů, *Ocroc*
21.03.2012 14:14 Domca ze Serpents 973fb9 - Logout ducha v dungeonu. Zneužití ducha na místě bývalé čumendy. 1000 logů, *Ocroc*
21.03.2012 14:10 Biohazardrat 08bf9a - Logout ducha v dungeonu. Opakované zneužití ducha na místě bývalé čumendy = bonus. 1000 logů + 1000 logů na postavu Domca ze Serpents a postavu Alex. *Ocroc*
JInak odloglej jsem tam byl,ano. Ale jsem si přesvědčen že jsme tam nebyly samy. U postav Domča ze Serpents a Alex se píše zneužití ducha na bývalé čumendy. Byla tam postava Biohazardrat,nikoli tydle 2. Jen bych chtěl po udatném gm Ocroc(wizzy) aby zdůvodnil proč tak učinil. Nepříjde mi normální zajailovat hned 3 postavy za něco co udělala pouze jedna. Jestli to příjde normální pouze Wizzymu,tak nechápu proč když se někdo chytne za afk,nedostane bonusovy trest na další postavy za to,že byl pouze afk s jednou postavou. Je to prostě celí holý nesmysl jailovat další postavy. Chápal bych bugování,krádeže, a další. Ale tohle?
Re: Jail-odlog v dungeonu.
Som pisal o tychto veciach topik, ale kazdemu sa zda vsetko spravodlive pokial nedostane jail a logy
neviem ci si si to zasluzil alebo nie, ale ....

Tak samozřejmě. Tvůj Topic jsem nečet. Ale... Vždy jsem byl pro fur fon hraní, hraji rád, ale pokud mi to nikdo neobjasní tak končimStrigwyr píše:Som pisal o tychto veciach topik, ale kazdemu sa zda vsetko spravodlive pokial nedostane jail a logyneviem ci si si to zasluzil alebo nie, ale ....

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
clovece... by som skor asi napisal wizzymu a kvamovi ako robil topic na fore
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Takova otazka, ono je/bylo (v dobe kdys odlog) v tom miste kde jsi stal s duchem povoleno odlognout ?
To pořád nevysvětluje to proč jsou v jailu i postavy z jinejch accountu, které v tom dungu neodlogly.Acarus píše:Takova otazka, ono je/bylo (v dobe kdys odlog) v tom miste kde jsi stal s duchem povoleno odlognout ?
Tak to odpovedet konkretne neumim, to bude muset nekdo kompetentni. Netusim, zda jde o postavy jednoho ci vice lidi, kdy se trest rozprostrel v ramci nbikovske postavy na smazani na hlavni chary atd.Aken píše:To pořád nevysvětluje to proč jsou v jailu i postavy z jinejch accountu, které v tom dungu neodlogly.Acarus píše:Takova otazka, ono je/bylo (v dobe kdys odlog) v tom miste kde jsi stal s duchem povoleno odlognout ?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To je opravdu smutný.Napíše page že se odtamtud nemá jak dostat a pak dostane trest že tam je oddloglej 

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
smutný je, proč tam někdo vůbec odlogovával, když ve všech těhle čumendách se psalo o zákazu odlogu 

To envim jestli tam bylo povoleno odlognout,kdyby nebylo,tak už tam máte cedulku. Každopádně po 8mi možná už víc letech hraní jsem zhnusenAcarus píše:Tak to odpovedet konkretne neumim, to bude muset nekdo kompetentni. Netusim, zda jde o postavy jednoho ci vice lidi, kdy se trest rozprostrel v ramci nbikovske postavy na smazani na hlavni chary atd.Aken píše:To pořád nevysvětluje to proč jsou v jailu i postavy z jinejch accountu, které v tom dungu neodlogly.Acarus píše:Takova otazka, ono je/bylo (v dobe kdys odlog) v tom miste kde jsi stal s duchem povoleno odlognout ?

Tam cedulka nebyla,aspon ji nešlo vidět,stejně tak jako ghost port na z5.Wilson píše:smutný je, proč tam někdo vůbec odlogovával, když ve všech těhle čumendách se psalo o zákazu odlogu
A to nejak meni fakt na tom, ze v zakazany casti odlogl, ackoliv to nikde nebylo povoleny ?Zola píše:To je opravdu smutný.Napíše page že se odtamtud nemá jak dostat a pak dostane trest že tam je oddloglej
Ah psal sem pozde, tak znova ...Dominik píše:Tam cedulka nebyla,aspon ji nešlo vidět,stejně tak jako ghost port na z5.Wilson píše:smutný je, proč tam někdo vůbec odlogovával, když ve všech těhle čumendách se psalo o zákazu odlogu
Bylo tam povolene v tom dungu odlognout ? Takhle zni zakladni otazka ... nikdo se nepta na cedulku o zakazu. Ono milej zlatej jestli to nevis, tak je jasne v pravidlech zakazano odlognout vsude odkud nejde kop. == dungovni zony, krome mist kde je to povolene == odpocivadlo v pride.
Takze jsme si to ujasnili doufam.
Ale ocekavam nejakou odpoved ve stylu "stejne sme nevinni" na xy duvodu.
Jo ? Za prislusnost v guilde ste dostali trest ? Muzes byt konkretnejsi v tech tvych pripadech ?Dominik píše:To envim jestli tam bylo povoleno odlognout,kdyby nebylo,tak už tam máte cedulku. Každopádně po 8mi možná už víc letech hraní jsem zhnusenA bonusové tresty jsme si vysloužily za to, že jsme v guildě Magic Generataion,kde dané gm nebylo vítané. Tomu nasvědčuje fakt i ten, že nás pořád hlídá v dungu a jailuje za věci,které dělají ostatní guildy běžně
Takže k tomu nemam co říct.
Jasne, ze gmko zamerene proti vasi guilde urcite odblokne ucet nekomu na dalsi xy sanci ... odblokne ucet, ne ip ...
Logout tam nebyl povolen ani předtím, takže ten duch tam neměl co dělat. Bonus trest dostali obě ip, na hlavní postavy, které zneužili daného ducha k scoutovani pokladu.
To že dostáváte tresty v dungeonu je způsobeno tím, že oproti ostatním máte problém se řídit danými pravidly a zkousite je ohýbat tak aby vám seděli. (viz delucia ohradka)
Nikdo na vás “zasedly“ není, pouze lidé co s vámi hrají se nebojí vás nahlásit a pak se na to přijde velice snadno. Což je samozřejmě chování které by mělo jít příkladem všem.
Samozřejmě není problém se podívat kdo kdy jakou Page napsal, nicméně pořád tam ten duch byl odlognuty, byl opakovaně logovan z více ip a správci také nikdo nic nehlásil. Takže ani to vám nepomůže...
To že dostáváte tresty v dungeonu je způsobeno tím, že oproti ostatním máte problém se řídit danými pravidly a zkousite je ohýbat tak aby vám seděli. (viz delucia ohradka)
Nikdo na vás “zasedly“ není, pouze lidé co s vámi hrají se nebojí vás nahlásit a pak se na to přijde velice snadno. Což je samozřejmě chování které by mělo jít příkladem všem.
Samozřejmě není problém se podívat kdo kdy jakou Page napsal, nicméně pořád tam ten duch byl odlognuty, byl opakovaně logovan z více ip a správci také nikdo nic nehlásil. Takže ani to vám nepomůže...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jak to teda přesně bylo.Ale napíšu page , čekám , čekám...furt nic.Co ted mám bejt 24 hodin u pc a čekat dál?Mám zavolat do práce že nemužu odlognout a že beru dovolenou?Acarus píše:A to nejak meni fakt na tom, ze v zakazany casti odlogl, ackoliv to nikde nebylo povoleny ?Zola píše:To je opravdu smutný.Napíše page že se odtamtud nemá jak dostat a pak dostane trest že tam je oddloglej

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Kdo tady mluví o tom,že jsme nevinní?Acarus píše:Jo ? Za prislusnost v guilde ste dostali trest ? Muzes byt konkretnejsi v tech tvych pripadech ?Dominik píše:To envim jestli tam bylo povoleno odlognout,kdyby nebylo,tak už tam máte cedulku. Každopádně po 8mi možná už víc letech hraní jsem zhnusenA bonusové tresty jsme si vysloužily za to, že jsme v guildě Magic Generataion,kde dané gm nebylo vítané. Tomu nasvědčuje fakt i ten, že nás pořád hlídá v dungu a jailuje za věci,které dělají ostatní guildy běžně
Takže k tomu nemam co říct.
Jasne, ze gmko zamerene proti vasi guilde urcite odblokne ucet nekomu na dalsi xy sanci ... odblokne ucet, ne ip ...

Jinak zaměřené být nemusí,ale zrovna blbá náhoda

tim chces rict, ze si tam nenalogl do cerna, ale prisel si tam gatou a nemohl ven a napsal page a az pak si dostal jail ?Zola píše:No nevím jak to teda přesně bylo.Ale napíšu page , čekám , čekám...furt nic.Co ted mám bejt 24 hodin u pc a čekat dál?Mám zavolat do práce že nemužu odlognout a že beru dovolenou?Acarus píše:A to nejak meni fakt na tom, ze v zakazany casti odlogl, ackoliv to nikde nebylo povoleny ?Zola píše:To je opravdu smutný.Napíše page že se odtamtud nemá jak dostat a pak dostane trest že tam je oddloglej
Hlavní postava hříšníka byl account Biohazardrat. Ale to máš přece v logu napsaný ne že to hral skoro pořád ne?Ocroc píše:Logout tam nebyl povolen ani předtím, takže ten duch tam neměl co dělat. Bonus trest dostali obě ip, na hlavní postavy, které zneužili daného ducha k scoutovani pokladu.

Jinak já mám mobilní IP,která se mi každý druhý den mění.Dominik píše:Hlavní postava hříšníka byl account Biohazardrat. Ale to máš přece v logu napsaný ne že to hral skoro pořád ne?Ocroc píše:Logout tam nebyl povolen ani předtím, takže ten duch tam neměl co dělat. Bonus trest dostali obě ip, na hlavní postavy, které zneužili daného ducha k scoutovani pokladu.
Samozřejmě není problém se podívat kdo kdy jakou Page napsal, nicméně pořád tam ten duch byl odlognuty, byl opakovaně logovan z více ip a správci také nikdo nic nehlásil. Takže ani to vám nepomůže...Tvůj nadhled na danou věc je opravdu unikum