Strigwyr

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Strigwyr

Příspěvek od Kesemot »

Mozte mu zmazat acc na forku?
Kazdy druhy topic je jeho a faaaaakt ma nebavi citat, co by on spravil a nespravil, ked uz by to spravil, tak by to spravil inak, ked uz je to spravene, spravil by to lepsie, a ked je to spravene zle, preco ste to spravili? Popripade ked to uz spravil, a niekto to vyuzil inak ako mysleL, jak si to mohol dovolit spravit?
Co s tym spravime?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Strigwyr

Příspěvek od erunno »

Like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

i negativní reklama, je reklama ;)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

-> Pokec.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kesemot píše:Mozte mu zmazat acc na forku?
Kazdy druhy topic je jeho a faaaaakt ma nebavi citat, co by on spravil a nespravil, ked uz by to spravil, tak by to spravil inak, ked uz je to spravene, spravil by to lepsie, a ked je to spravene zle, preco ste to spravili? Popripade ked to uz spravil, a niekto to vyuzil inak ako mysleL, jak si to mohol dovolit spravit?
Co s tym spravime?
1. Musim si pogratulovat sam sebe, akeho chudaka som zase rozculil len tak dalej :)

2. si strasny uboziak ze ta nebavia citat no tak prestan plakat a necitaj to :D preco to potom citas a tuto spamujes krawiny? ololol Han uz pisal ako si ma blocknes tak ma blockni nech sa paci a chudacisko nebudes to musiet citat
(skoda ze si neuvedomujes aky si chudak tym co si napisal, ze ta to nebavi citat :D )
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

uplatnil bych ostrakismus
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Strigwyr píše: ...
Rozoberem tvoj post: Pogratulovat si samozrejme mozes. A teraz ti poviem k comu:
1. Moje najvacsie gratulacie patria k tvojej slovnej zasobe. Pozrime sa na nu : Sustredim sa na jej rozmanitost, ak mi dovolis.
V dvoch velice zlozitych vetach slovo Citat: 5 bodov
Chudak: 3 body
Block: 2 body
2. Gratulujem ti taktiez k tomu, ze si ma naozaj dokazal prekvapit, necakal som to od cloveka ako ty.
Pre vysvetlenie prekvapil si ma tym, ze vazne neviem argumentovat na to, ze Han uz pisal ako si ta blocknem.
Toto je viacmenej prekvapenie v prekvapeni, pretoze po 1. neviem kto je Han a po 2. neviem kedy to zmienovany Han pisal.

3. Hovori sa do tretice vsetko dobre, takze ti napisem aj preco si mozes pogratulovat treti krat.
Ceresnicka na torte je v tomto pripade to, ze si dokazal tento topic najst aj po tom ako som ho povodne pisal do sekcie Dizkuze o hre, a Gvido mi ho presunul sem.
Takze urcite gratulacie aj za tvoj nesmierny posthunt skill.
Tymto si dokazal nie len mne, ale aj ostatnym, ze si musis postnut na forko minimalne kazdych 10 minut, aj za cenu, ze to budu uplne nezmyselne zvasty, o ktore nikto nestoji, (co aj z 90 percent su.)
Takze naposledy
GRATULUJEM!
A aby si nepovedal ze som sa nevyjadril k tematu, vies ono je to tazke necitat tvoje posty, ked postujes do sekcie, kde by som rad pridal svoj nazor, a tympadom musim mat prehlad o diskusii, co znamena, ze musim precitat vsetky posty. To bohuzial znamena aj tie tvoje.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kesemot píše:
Rozoberem tvoj post: Pogratulovat si samozrejme mozes. A teraz ti poviem k comu:
1. Moje najvacsie gratulacie patria k tvojej slovnej zasobe. Pozrime sa na nu
2. Gratulujem ti taktiez k tomu, ze si ma naozaj dokazal prekvapit, necakal som to od cloveka ako ty.
Pre vysvetlenie prekvapil si ma tym, ze vazne neviem argumentovat na to, ze Han uz pisal ako si ta blocknem.
3. Hovori sa do tretice vsetko dobre, takze ti napisem aj preco si mozes pogratulovat treti krat.
Ceresnicka na torte je v tomto pripade to, ze si dokazal tento topic najst aj po tom ako som ho povodne pisal do sekcie Dizkuze o hre, a Gvido mi ho presunul sem.
Takze urcite gratulacie aj za tvoj nesmierny posthunt skill.
Tymto si dokazal nie len mne, ale aj ostatnym, ze si musis postnut na forko minimalne kazdych 10 minut, aj za cenu, ze to budu uplne nezmyselne zvasty, o ktore nikto nestoji
GRATULUJEM!
1. Ja ti samozrejme dakujem ze ty gratulujes mne :)
2. Ked mam v praci trochu volneho casu, tak preco si nezaspamovat forum ze? :)
3. Namiesto toho, aby si zalozil naozaj podradny topik, si mi mal konkretne napisat co sa ti tak nepaci co som pisal
-pokial si si vsimol, pisem v ramci PvP a nie PVM alebo dacoho ineho. Pisem o tom, do coho sa vyznam, pvp som zacal od 2005 tak viem trocha o tom, a to ze poukazem na problem, sa vedie normal diskusia a zazracne nikto nevie argumentovat, a dovolim si povedat, ze v 80% pripadoch mam pravdu ale ked mi niekto namiesto rozumneho argumentovania a vyvratenia mojho nazoru zacne nadavat alebo zakladat taketo topiky tak fakt na to nemam slov. Napis mi teraz v com som sa mylil - vypis par veci pockam si
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

nejaky oximus sa vzdy najde... (
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nebudem ti uz odpisovat, myslim si ze ten moj post vyssie povedal vsetko, co mi vadi na tvojich postoch vseobecne, takze konkretne situacie tu uz nema zmysel rozmazavat.
A viem presne co mi na toto odpises, ze som len rejpal, ze pisem len vseobecne, lebo ta nemam rad. No v tom ze ta nemam rad mas pravdu, ale nepisem len vseobecne a mohol by som ti tu nacrtnut x situacii, v ktorych ma tvoj nazor absolutne nezaujimal, a akurat som stratil cas v nadeji, ze sa v konkretnych topikoch vyjadris k teme sposobom, ktory by mi po precitani tvojho textu napovie, ze to citanie nebola uplna strata casu. Bohuzial, marne.
Ak si nahodou nepostrehol ani tieto vseobecnosti, rad ti ich posledny krat zopakujem:
1. Clovek, ktory postuje na forko s takou frekvenciou ako ty, by mal mat aspon trochu pojem o pisanom texte.
2. Referencie na ludi a situacie, o ktorych si klamne myslis, ze kazdy pozna. Ja hram na DP od roku 2003, a polovica tychto veci, ktore ty popisujes, mi nic nehovori.
Neber ma ako cloveka, ktory musi vediet presne co onou konkretnou poznamkou myslis, nie som nim, a som za to rad, pretoze som rad, ze sa nepohybujem v kruhu ludi,
ktori ta dobre poznaju.
3. Ty mi pises ze som vytvoril topik, kde ti nadavam. Myslim si ze tu si sa zaklincoval celkom sam, viz tvoja prva reakcia, a pritom ja som ti v tomto topiku ani raz nenadaval. Jednoducho som podal svoj nazor na vec, ktora sa ma tyka tym, ze mi ubera z casu. Ide o vyssie zmienovane situacie, kde musim citat tvoje posty plne syntaxovej anarchie a offtopikcnosti (ak si mozem dovolit toto slovo poslovencit).
Bol by som rad, keby si mal dostatok sebaucty a sebakriticnosti a v odpovedani na tuto temu nepokracoval.
Nechajme ludi, nech si sami spravia nazor na to, ci je moj diskomfort s tvojim prehnane frekventovanym pisanim na forum opodstatneny, alebo som blazon, ktory sa silou mocou musi stazovat na cloveka, ktoreho si neoblubil vdaka rozdielnosti nazorov.
Akekolvek dalsie pokusy vyprovokovat ma k pokracovaniu v tejto diskusii budu marne.
Dakujem za pozornost, majte sa krasne.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Keby Strigwyr nepise na forum uz davno by bolo mrtve :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

ale treba uznat, ze tento topik je daleko dementnejsi ako vsetky Stringwirove doted :P dokonca sa dostal do pokecu rekordne rychlo )
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Proto mu vsichni pogratulujeme, ze se zaradil do kosate historie dp fora a ziskal tak svych 15 minut slavy. Timto ti oficialne predavam putovni Mirovu cenu za nejvetsiho troglyda fora.
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Takže to už je konec? Ach jo, teď nebudu mít co číst. Poraďte někdo nějakou dobrou knížku
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Pokud se chceš i nadále bavit nad lidskou blbostí, potom doporučuju cokoliv od pana Paroubka a nebo od pana prezidenta. Ale jen na vlastní nebezpečí..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Me píše:Pokud se chceš i nadále bavit nad lidskou blbostí, potom doporučuju cokoliv od pana Paroubka a nebo od pana prezidenta. Ale jen na vlastní nebezpečí..
Že-jsem-tak-smělý. Kterou knihu si od pana prezidenta četl a tak hrubě se ti nezdála? (Když už to je tady tak umřelý, tak třeba si bude o čem povídat ;P)
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Hunter píše:
Me píše:Pokud se chceš i nadále bavit nad lidskou blbostí, potom doporučuju cokoliv od pana Paroubka a nebo od pana prezidenta. Ale jen na vlastní nebezpečí..
Že-jsem-tak-smělý. Kterou knihu si od pana prezidenta četl a tak hrubě se ti nezdála? (Když už to je tady tak umřelý, tak třeba si bude o čem povídat ;P)
Blbcem bych si ho nazvat netroufl, ale ...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

To, že jsi prezidenta nepochopil, neznamená, že on je tím blbcem :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Hunter píše:
Samozřejmě, Ty můžeš všechno :). Neříkám, že jsem pročetl vše, ale mám za sebou knihy "Modrá, nikoli zelená planeta", "Rok první" , "Rok třetí", "Obhajoba zapomenurých myšlenek" a pravidelně polykám i zápisky z cest, i když komplet v tištěné formě jsem v ruce nikdy neměl. Takže myslím, že si nějaký ten obrázek dokážu udělat. Celkově, abych řekl svůj názor - ekonomická témata docela dobrá, politická témata - tady je hodně vidět že to píše slušný demagog, sociální témata - to vůbec netuší, jako ostatně skoro žádný z politiků, ekologie - bullshit.
Prafotr Morava: Ano, to máš taky pravdu ( I když neznamená to ani, že není :) ). Asi jsem to špatně napsal - nechtěl jsem tvrdit, že Klaus je blbec, to by to tak daleko nedotáhl. Ale jeho nazory prostě pro mě blbé jsou a tak to i bylo myšleno - že někomu jinému můžou přijít ok je věc jiná.

P.S.: To se teda divim, že se někdo nezastane i Paroubka :pp.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Ano s Tuneldedkem s tebou souhlasim ale proc Paroubek? Myslim si ze to byl po dlouhe dobe jeden s nejlepsich premieru ted se na to podivej. V ramici nutneho setreni lidi nemaj pomalu co do huby a pak slysim ze tamhle se ztratilo 10 miliard tamhle 2 a pul atd... Paroubek ty zlodeje alespon drzel na retezu. Doufam ze ted padne vlada zlodejskeho necase a pak ja uz ma jasno koho budu volit.
Odpovědět