pal-iskariot

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

pal-iskariot

Příspěvek od Ursus Arctos »

napadlo me co udelat iskariotum treba z verite, brneni proti drakum? stejne jako je na UN silver a shadow na pavouky? kdyz uz ma moznost si udelat zbrane budto na UN,pavouky a draky pokud se nemylim? sam paladina nemam jen me to tak napadlo ... :)
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: pal-iskariot

Příspěvek od Tanya »

Ursus Arctos píše:napadlo me co udelat iskariotum treba z verite, brneni proti drakum? stejne jako je na UN silver a shadow na pavouky? kdyz uz ma moznost si udelat zbrane budto na UN,pavouky a draky pokud se nemylim? sam paladina nemam jen me to tak napadlo ... :)

dobry no...tak ale to by v tom pripade byla revize jen pro jedno povolani a jednu specializaci :D :D Ja myslim ze GM chtej revizi brnek trosku globalnejsi. A stejne palove moc ty shadow a silver nenosi, protoze se to po ceste v dungu omlati o cokoliv...
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Ursus Arctos píše:napadlo me co udelat iskariotum treba z verite, brneni proti drakum? stejne jako je na UN silver a shadow na pavouky? kdyz uz ma moznost si udelat zbrane budto na UN,pavouky a draky pokud se nemylim? sam paladina nemam jen me to tak napadlo ... :)
Si myslim, ze toto dobry napad... Ono brnko na draky tam tak nejak chyba :P Tiez by mohli postupne pribudat dalsie zbrane na dalsie druhy potvorek, nech ma viac moznosti a nech je specka daleko rozmanitejsia :wink:
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Tanya píše:A stejne palove moc ty shadow a silver nenosi, protoze se to po ceste v dungu omlati o cokoliv...
To vazne? ze ja si berem do ankhu citadely 2-3 silver shieldy... ale dobre vedet ze sa to nenosi.
Mate radi ptacky?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Jako možná už ot tu padlo a kde koho i napadlo, spíše bych byl pro gold než pro verite, ale asi k tomu GM měli důvod, když sice uděli brnko na undeady a pavouky a i když má pal specku na draky a neudělali na to brnko, každlpádně bych byl pro obdobu na draky (gold kvuli barve, ale taky klidne +0 statu. Bonus je znát, ale není to nic imba, od ik a velkýho dmg to moc nezachrání :)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Xan píše:(gold kvuli barve, ale taky klidne +0 statu.
co si pamatuju z Firu, tak gold už pár statů dává ;)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

však vím, bylo to myšleno, aby to byl gold, který po nasazení nedá staty:) když už to po nasazení ma změnit svoje vlastnosti, tak tomu zrušit pro iškariota staty by snad probl,ém už nebyl... navíc mě nic jiného nenapadá, rose taky už nějaký stat alespon dřív dávalo a je to prostě teplá barva:) a ještě níž než silver a shadow, to by to bylo HODNĚ těžký...
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Xan píše:však vím, bylo to myšleno, aby to byl gold, který po nasazení nedá staty:) když už to po nasazení ma změnit svoje vlastnosti, tak tomu zrušit pro iškariota staty by snad probl,ém už nebyl... navíc mě nic jiného nenapadá, rose taky už nějaký stat alespon dřív dávalo a je to prostě teplá barva:) a ještě níž než silver a shadow, to by to bylo HODNĚ těžký...
tak ono to mas aj tak v podstate jedno ci by to brnko urcite staty davalo ked sa aj tak nosia iba shieldy.
Mate radi ptacky?
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Stich píše:
Tanya píše:A stejne palove moc ty shadow a silver nenosi, protoze se to po ceste v dungu omlati o cokoliv...
To vazne? ze ja si berem do ankhu citadely 2-3 silver shieldy... ale dobre vedet ze sa to nenosi.
no vidis ted si to sam priznal...ze nosis jen stit :P a co celej komplet? Oplati se?
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Tanya píše:
Stich píše:
no vidis ted si to sam priznal...ze nosis jen stit :P a co celej komplet? Oplati se?
Zobereme to uplne jednoduchou matikou 1cast (shield)=bonus+ staty z paladins/invul brnka... 7casti (kombo)= bonus - staty z paladins/ invul brnka... co sa ti oplati viac? ja by som povedal ze silver kombo :wink:
Mate radi ptacky?
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

to je sice pekny, ale jak rikam...ta vyuzitelnost neni tak velka. Osobne bych navrhl platko proti drakum, ale jen protekce proti flusu...to by pak bylo uz dost imba, kdyby protektovalo i hitovani.
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ursus Arctos »

nebo klidne at je to gold to je uz celkem jedno co to bude :D ale myslim si ze napad jako dobrej no kdyz uz ma pal tu moznost a udelat si tu zbran na draky :)
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Odpovědět