Mno jestli se chce tomu kdo tam predelaval tu zonu predelat, tak muze jinak to neni nic proti nicemu ze to tam asi 4 policka presahuje.Empair píše:4 Big Bud, Severka: Poslední místnost Destardu je ta kde je takovej modrej dráček. Chce to nejdříve myslet ...
Destard
Re: Destard
Jasný, terazky jsme tam byly trochu nás to tam překvapilo není to nic z čím by se nadalo vypořádat ale přšlo mi to jako chyba tak sem to chtěl nahlásit.Acarus píše:Mno jestli se chce tomu kdo tam predelaval tu zonu predelat, tak muze jinak to neni nic proti nicemu ze to tam asi 4 policka presahuje.Empair píše:4 Big Bud, Severka: Poslední místnost Destardu je ta kde je takovej modrej dráček. Chce to nejdříve myslet ...
Jasny v pohode, jako zamysleno to tak nebylo, opravdu pech jestli vas to nejak rozhodilo. Nesvar toho, ze zony museji byt proste obdelniky.Empair píše:Jasný, terazky jsme tam byly trochu nás to tam překvapilo není to nic z čím by se nadalo vypořádat ale přšlo mi to jako chyba tak sem to chtěl nahlásit.Acarus píše:Mno jestli se chce tomu kdo tam predelaval tu zonu predelat, tak muze jinak to neni nic proti nicemu ze to tam asi 4 policka presahuje.Empair píše:4 Big Bud, Severka: Poslední místnost Destardu je ta kde je takovej modrej dráček. Chce to nejdříve myslet ...
nekdo v tomdle dungu zapomnel dat rewardu prosim o napravu 

Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a dival ses poradne ?Alassea píše:nekdo v tomdle dungu zapomnel dat rewardu prosim o napravu
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
ne ze by me rewarda chybela, ale odkrim gate by tam mohla byt
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim, ze Acarus nekde davno uz psal, ze tam nebude zadna brana.. ze je to dung, kde se proste konec musi zakoncit hromadnym odkopnutim a v tom je taky trosku odlisny od jinych. A taky to chce uspusobit situaci, aby se kopnout mohlo.. ze tak to je taky trosku tezsi..
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako je to dung, který se dá prolítnout velmi rychle a s obrovským výdělkem, navíc i ty poklady se doplňují vcelku statečně. Neviděl bych problém dojít si pak FDD, kde ty poklady snad už ani neznají 

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
tento mesic sem tam videl poklad. Mozna i dva.Prafotr Morava píše:Tak jako je to dung, který se dá prolítnout velmi rychle a s obrovským výdělkem, navíc i ty poklady se doplňují vcelku statečně. Neviděl bych problém dojít si pak FDD, kde ty poklady snad už ani neznají
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Destard 1 - cervena wyrma na konci se spawne hned po sawe.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
se nerespuje jen v destu, ale vsech dungach nektery moby se respujou po savu a to hned několik najednou ...Nagash píše:Destard 1 - cervena wyrma na konci se spawne hned po sawe.
+ vsechny ty elmove z rudy a wyrma v predesle mistnostiNagash píše:Destard 1 - cervena wyrma na konci se spawne hned po sawe.
Dělají to spawny, které mají nastaven až moc vysoký timer na respawn. Pokud to někde dělá, nestyďte se napsat page se souřadnicemi a jménem příšer, které se takto respawnují.
Pokud o něčem víte bez souřadnic, napiště to do tohoto topicu ať se tím nezaplácavají topicy o dungeonech.
Pokud o něčem víte bez souřadnic, napiště to do tohoto topicu ať se tím nezaplácavají topicy o dungeonech.
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz. Šli sme do Destardu 3, dokopy 13 ľudí. Pri porte do prvej miestnosti 3ky sme prešli Gatou 12ti a 13temu človeku to písalo niečo v tomto zmysle: "už prošla dostatečně silná skupina". Pritom na tabuľke je napísané max. 13 ľudí. Chyba na tabuľke alebo v nastavení gaty ?
P.S.: Po chvíli mala gate názov (obsazeno) a 13.temu človekovi to písalo niečo v zmysle: "ještě nemůžeš projít"..
P.S.: Po chvíli mala gate názov (obsazeno) a 13.temu človekovi to písalo niečo v zmysle: "ještě nemůžeš projít"..
Je možné že někdo skočil do gate pri odchodu z 2jky nahodou... ale nevím jak je gate programovaná.
Jelikož je dle cedulky časovaná a zavře seJohnny Knoxville píše: P.S.: Po chvíli mala gate názov (obsazeno) a 13.temu človekovi to písalo niečo v zmysle: "ještě nemůžeš projít"..
takze muze projit 13 lidi ale nacasovana je na projiti 12ti lidi.
a nebo musi projit 13 lidi aby mohlo za nejaky ten cas zase 13 lidi tak ze jak rika post vyse "nekdo tam skocil sam pred vama" a potom zustalo 12 slotů.
a nebo me jeste napadlo ze jak tam stoji 1. a ceka na port tak vleze 2. ale uvedomi si ze moc brzo, tak sleze a po odportu 1. tam zase vleze ten 2. no takze na gate vlezl 2x a veme to kuli tomu dva sloty. takze by se na tu gate melo opravdu chodit po jednom.
a nebo musi projit 13 lidi aby mohlo za nejaky ten cas zase 13 lidi tak ze jak rika post vyse "nekdo tam skocil sam pred vama" a potom zustalo 12 slotů.
a nebo me jeste napadlo ze jak tam stoji 1. a ceka na port tak vleze 2. ale uvedomi si ze moc brzo, tak sleze a po odportu 1. tam zase vleze ten 2. no takze na gate vlezl 2x a veme to kuli tomu dva sloty. takze by se na tu gate melo opravdu chodit po jednom.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Neprijde mi moc v pohodě omezit všechny hráče, jen proto že se někdo naučil dávat celý dung na solo.
Tohle je přesně to omezováni kreativity, o kterém jsem tu už jednou plakal. Proč bych si nemohl LAWa poisnout za negra, když uz jsem si jak debil dělal quest Vendeta ? Trenil poisoning minimalne rok. Opravdu nechápu vaše myšlenkové pochody. To stim provokem čokla a LAWa bych ještě pochopil, ale tohle už je vážně přitažené za vlásky.
Tohle je přesně to omezováni kreativity, o kterém jsem tu už jednou plakal. Proč bych si nemohl LAWa poisnout za negra, když uz jsem si jak debil dělal quest Vendeta ? Trenil poisoning minimalne rok. Opravdu nechápu vaše myšlenkové pochody. To stim provokem čokla a LAWa bych ještě pochopil, ale tohle už je vážně přitažené za vlásky.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Tiez sa mi nepaci tato zmena, hlavne ak je globalna u vsetkych ancestralov ... Podla mna, ak to bolo cielene na to, aby sa to nesolovalo, stacilo urobit zmenu s provokom, ta uz dost stazila ten dungeon. Ako poistku stacilo dat povedzme IVM draka hned na skok do D3 kde by sa nedal provokovat a solovanie nepripada v uvahu.
Ale aj tak sa mi nepaci moc taktika, ak niekto vyvinie schopnosti, skill, nauci sa ... a dokaze si prejst dung na solo okamzite to treba zatrhnut, urobit zmeny (ak teda neobchadza nastavenia ako niektorí v EP lodou) aby to nemohol uz spravit ... je to trosku demotivujuce ...
Ale aj tak sa mi nepaci moc taktika, ak niekto vyvinie schopnosti, skill, nauci sa ... a dokaze si prejst dung na solo okamzite to treba zatrhnut, urobit zmeny (ak teda neobchadza nastavenia ako niektorí v EP lodou) aby to nemohol uz spravit ... je to trosku demotivujuce ...