Irto píše:Severka píše:Ahoj, ked to chcete jemne stazit, zruste tych guard panakov u Homare dolu.. Je to (okrem trein dolu) jediny skutocne afk dol, bezneho by to bolo o kusok tazssie to kopanie... !
Jako opravdu mocné PVP pojiždět v dolech, on každý do dolu totiž sebou běžně tahne full PVP equip a spotřebak aby se mohl branit. Takže dokazujete jen a pouze fakt že jste malí kluci jenž si nedokáží sami jinak sehnat GP. Děláte to přes nejjednoduší cestu a tou je PK ideálně pojiždění v dolech.
Jinak severka nikdo zde nic o stiženi kopáni nic nepsal. Acarus napsal jen že nechce brněni lepší než +ková s důvodu možností neomezeného ziskání těchto zbrojí afk kopáním.
a ty zas len ukazujes svoje predsudky, nevedomost a zaujatost. pre kopu ludi s kt som hral bol vrah skor styl zivota v uo ako nejaka uber lahka cesta k tomu ako ziskat mamon mamon mamon. nejde o to ze si nevieme inak zohnat gp, ale ze sme sa rozhodli pre tento styl hry a gp ziskavat inak nebudeme. samozrejme neplati to na kazde pk... poznal som aj takych kt fakt mysleli ze pk je lahky mamon a zcervenali a potom museli obiehat doly a zabijat minerov aby mali aspon na regy do runebooku.
ja mam napr crafta len ako fun popri tom ako mi druhy char miesa/pise/trenuje/tripuje/whateva a tie drahe kovy padaju dost pekne. a to nemam ani len robu z cobov, nie este nejaky subclass... takze pri dualoch je urcite dostupnost farebnych kovov problem. sposob kt by ich vedel regulovat je bud:
prerabanie vacsieho mnozstva jedneho kovu na mensie mnozstvo druheho, lepsieho kovu z kt sa da urobi nieco vyuzitelne co mozem rozbit/nehat v dungu.
alebo
zameranie farebnych brniek hlavne na to pvp. cize hlavne vaha, mbe vysoka rozbitnost...
alebo
oboje
alebo
nieco uplne ine a ja tu zbytocne trepem sprostosti (