Kazdy ma to svoj pohlad, zalezi co a kolko hras...Tersivan píše:ad 1. slusni lidi na to doplati, prasata by toho urcite vyuzivali, ty by jsi mozna nekde stal s modrakem a treba jel alchemy a s pk bys behal v cove, ale.... muzes se zarucit za vsechny? me je na 200% jasny ze by toho spousta lidi zneuzivala a rikali ze je to nahoda ze stoji zrovna vedle portu na hytl a trejni tam s modrakem a ze s PK tam sjel modraka ze si ho vubec nevsiml jak skace do portu a blablabla1.) Dual PK + Blue by bol dovoleny, k tomuto sa napr aj vyjadril Mephist ze nevie preco toto bolo zakazane: napr behas pk a s warrom trenis v cechu alebo v domceku miesas alchemy. Samozrejme je nepripustne aby stal na duale v cove a makroval tam. Jednak to zakazuje cedulka na cove bankea jednak to uz je napomahanie si PK. Argument ze ludia by to zneuzivali tu stale je, ale - uz teraz to funguje tak ze ked beha vela PK tak jeden z nich nebeha a stoji v cove a hovori im kolko tam je modrakov atd...
2.) Relog medzi O CH na PK kvoli PVP nech ostane kludne 45 minut pretoze toto by sa zneuzivalo. Ale pocet O CH by narasol keby si mohol logovat napr: Lognem O CH a nikto nebeha, tak lognem PK a idem zahrat. Teraz sa to robi takto: Lognem blue, vidim ze niekde nikdy tak lognem PK. Dalej nechapem preco clovek nemoze napr hrat O CH a logne PK aby pozrel do securky alebo nieco ? Niak tym nezasiahol do behu sveta. Nezneuzil nastavenie alebo tak.
3.) Popripade povolit trial a viac clienty ? V dnesnej dobe je internet uz rychly a DP server by to aj zvladol ? ci sa mylim ?
ad 2. stejne jak u 1. akorat z moralniho hlediska je to jeste vetsi prasarna
ad 3. jakoze obcas si rikam ze by se hodil:p ale radsi bych uvital nejakou zmenu ktera ne umele navysi pocet hracu na serveru.
Ja som koli tej hodine frakciu leavol, dalsi 2 so mnou, takze s pomaly poslednych 4 aktivnych Ocek ostal 1